|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Bekuś
, chciał tylko zaznaczyć, że się melduje. ![]() W głowie się temu Skarbowi poprzewraca. ![]() Dziewczyny, ekhm... , jakby to... , chciałam Wam przedstawić... , no właśnie sama nie wiem kogo. ![]() Propozycje imienia mile widziane. ![]() Tylko nie Bekuś, proszę. ![]() Osoba, która mi go wręczała zapytała, czy to będzie mój nowy TEŻET. ![]() ![]() Zdecydowanie za często tu bywam. ![]() Co gorsza, ta osoba za często tu bywa. ![]() Tak, czy inaczej, poznajcie Nowego. ![]() Przyjechał do mnie z Frankfurtu nad Menem. ![]() |
|
|
|
#1442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to spoko Musze zamówić wizytę u fryza jeszcze przed Wszystkimi Świętymi Zapuszczam włosy i do fryza chodzę co 2 miesiące na farbowanie i minimalne podcięcie końcówek. Już się nie mogę doczekać
|
||
|
|
|
#1443 |
|
AGA :)
|
backie
pozyczysz go czasem? ![]() susannko wiec i ja tez pocwicze z tymi kreskami ![]() ja tez rteraz zapuszczam włosy ale obawiam się, że to potrwa kilka dobryuch lat.... heh
|
|
#1444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze jak coś wymyślę to dam znać Cytat:
![]() Co do zapuszczania to ja mocno długich nie chcę ale tak żeby na ślub jakoś włoski fajnie ułożyć i będzie OK |
||
|
|
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1446 |
|
|
Susanko nie zostawię !
![]() tylko mi się recę zawsze trzesa jak maluje i bardziej to zygzak niż kreska :P ja chce wlosy tak trochę za ramiona, bo lubie nosic spiete u gory w kucyk lub poprostu tak splecione niedbale bo mi dobrze w takich backie o nie, roweru nie oddam a miśka nazwałabym Nicpoń ale ja ostatnio wszytskie takie misiowate stworzenia nazywam Nicponiami
|
|
#1447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [quote=backie;9442970]Dziewczyny, ekhm... , jakby to... , chciałam Wam przedstawić... , no właśnie sama nie wiem kogo. ![]() Propozycje imienia mile widziane. ![]() Tylko nie Bekuś, proszę. [quote=backie;9442970]cholercia a Bekuś do niego pasuje ![]() jaki on śliczny ![]() Cytat:
![]() o TŻ nic nie pytam bo i tak nie powiesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
biorąc pod uwagę fakt że do fryzjera chodzę góra dwa razy do roku to dla mnie to mega przeżycie ![]() a ja nie mam ani rowera ani skrzata ![]() ale mam szynszyle ![]() może Maksa chcesz?
|
||||
|
|
|
#1448 |
|
|
kodu ale ty masz piękne włosy więc nie musisz się nimi za bardzo przejmowac
Ja niestety muszę Was opuścić. Niestety, trzeba czasami wyjść z łóżka i postudiować Dziś aż do 18! :/ Tak więc miłego dnia
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go nazwała Jordan bo ma na koszulce piłke do kosza ![]() Dzień DObry Koziołki dziś wygrzebałam się z łóżka o 10:30
|
|
#1451 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale on nic nie przeskrobał. Jeszcze. ![]() W moim towarzystwie to tylko kwestia czasu. ![]() Prędzej on mnie. ![]() Dostałam go od EX-a. ![]() Wie, ile czasu tu spędzam. ![]() Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie, domek za niego kupię. ![]() Cytat:
, melduje tylko że już nie jest Bekuś. ![]() ![]() Pewnie po jakimś większym... Nicponiu. ![]() Dziewczyny, padłam. ![]() Moja współpracownica - kobieta w wieku mojej mamy, którą osobiście uwielbiam i bardzo szanuję Miała pewnego bardzo mądrego profesora, a że było na 130 osób 6 kobiet na roku - zastrzelił je tekstem: "Z kobieta jest jak z matematyką, nie trzeba jej znać - trzeba wiedzieć jak ją wykorzystać." ![]() Na co ona - młoda wtedy Skorpionica myślała przez kilka dni i na jednym z wykładów zrobiła contrę: "Panie Profesorze, z mężczyzną jest jak z samochodem - trzeba wiedzieć jak go prowadzić i kiedy zmienić na lepszy model." ![]() ![]() Zarządził egzamin na koniec semestru. Cały rok mało co jej nie ubił. ![]() A ona powiedziała spokojnie (choć ryzykowała ubiciem ): "Poczekajcie - jeżeli ma klasę, to egzaminu nie będzie." Miał klasę... Echhh... uśmiałam się. ![]() Przytoczyłam tę anegdotę, ponieważ ta sama osoba bardzo celnie o mnie mówi: "Nie ważne że nie masz się w co ubrać - ważne że masz się z czego rozebrać." ![]() (Na moje umiłowanie do bielizny i NIE-umiłowanie do zakupów.) ![]() I jak tu jej nie uwielbiać?
|
|||
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
melduje sie po zakupach... uff nareszcie w domku... hmmm chyba mam tutaj najbardziej oryginalne imie
|
#1453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spędzam= marnuję ![]() chociaż ja sobię tłumacze że skoro póki co mam możliwość zaglądania tutaj w trakcie pracy to czasu nie marnuję ![]() a w domu zawsze coś robię dodatkowo ![]() Bekuś kojarzy mi się z beksalalą ![]() a Backie z płaczką ma mało wspólnego - t w a r d z i e l k a ![]() Cytat:
jak i cała historia..ma kobieta charakterek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jakie zakupy? kosmetyczne ![]() ![]() Rzeczywiście Twoje imię nie jest często spotykane
|
||||
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie kosmetyczne... kupiłam sobie kurteczke-płaszczyk...
|
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Yovitko ale sliczny avartek zakupty sie udały?Backie z facetami to tak jest my z nimi zawsze toczymy walke mimo że nie raz musimy im zaufac. Mimo wszystko bez nich było by bleee W temacie "dziecięcym" to ja nawet miałam już rozmowy z MK ciotką która prowadzi prorodzinne zajęcia. Wzieła nas kiedyś na strone i zaczeła dopytywac co jest nie tak, no bo tyle lat bez dzieci to musi byc coś nie tak. Ja nie chciałam z nią rozmawiac zwłaszcza w taki sposób, nieco zadarłam wtedy z nią bo powiedziałam że bez proszenia do małżeńskiej alkowy sie nie zagląda. Oburzyła sie na to ale miałam święty spokój Już nikt nawet nie próbowal poruszyc tematu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie to sa prorodzine zajecia Alicjio? Ciotki sa chyba najgorsze , ta "zyczliwosc"
porazajaca.Backie fajna historia
|
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Archi prowadzi kursy przedmałżeńskie, wiięc i spojrzenie na "temat" jednostronne
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yovi fajny |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tutaj dość sporo się zmieniło
![]() Wystarczy was na troche zostawić ![]() No to witam się z Koziołkami
|
|
#1461 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj monia backie
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj moniu Yovi świetna kurteczka Eh ja dziś do 17 w pracy siedzę ![]() 2 gości mamy
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-23 o 15:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie widzę
![]() Witaj równiez
|
|
#1465 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Zresztą, jak większość ludzi u mnie na roku.. Teraz chodzę na gineksy i właśnie powiedzieli nam, jakie badania kobieta powinna sobie zrobić przed ciążą. Z ciekawości zadzwoniłam do laboratorium i zapytałam o ceny: w sumie wyszło ponad 400pln (nie licząc wizyty u ginekologa i usg). A do tego trzeba jeszcze przecież regularnie się badać w ciąży.. Drogie to rozmnażanie ( nie mam pojęcia, jakby to na fundusz wyglądało, ale podejrzewam, że nikt takiej ilości badań na fundusz nie zleci, bo by zbankrutował)Elfie podziwiam Cię za podjęcie się pracy w hospicjum. Ja nie wiem, czy bym dała radę. Cytat:
![]() Nawet mój urwis, który przecież uwielbia spacery, dziś tylko szybko wyskoczyła na siku i zaraz był w tył zwrot i bieg do ciepłego domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potrzebujesz imienia? Pomyślę nad tym zaraz w trakcie gotowania obiadu ![]() Backie świetna historia ![]() Bardzo fajny płaszczyk Cytat:
A jak zobaczył, że pokazuję mamie śliczny śliniaczek (który kupiłam dla syna przyjaciółki) to mnie pogłaskał po brzuchu i z autentyczną radością się zapytał:" Aga, będę wujkiem, naprawdę?"![]() Najbardziej mnie zaskoczyło to, że on w tym wieku ma takie marzenia ![]() Cytat:
Lecę gotować obiad, a potem mnie czeka wieczór z książką (niestety do ginekologii) Życzę udanej reszty popołudnia i spokojnego wieczoru
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
agniesiu smacznego
![]() co dobrego robisz dziś na obiad? Ale ciichutko się tuta zrobiło? ![]() gdzie się podziały kozły ![]() Ag,puchatka - na uczelni jeszcze ![]() Archi "imprezuje" u rodzinki ![]() a reszta??? hop hop |
|
|
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
ja dzisiaj wróciłam wcześniej, bo miałam godziny dziekańskie całe szczęście bo zasypiałam dzisiaj na każdym wykładzie.
|
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
puchatuś jest padnięta Cytat:
![]() To on czyta nas ![]() Cytat:
A stwierdzenie bardzo trafne ![]() Melduję, że wróciłam jakiś czas temu, ale głowa mnie boli
|
||
|
|
|
#1469 |
|
Konto usunięte
|
No nie... ![]() Tym razem makaron. ![]() Ciekawe czym jeszcze z powodu takich tekstów siebie opluję. ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie. ![]() Lubi mnie. ![]() Bekuś vel Beku vel Rwący Potok wysyła uściski. ![]() Trzymaj się jakoś puchatuś. Umykam.
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież ja tylko się do Was dostosowuję ![]() PS. Dziękuję za uściski ![]() Dokąd umykasz Rwący Potoku ![]() Aga, byłam dziś w Housie Widziałam tą swiecącą jeansową spódnicę przeszywaną złotą nitką To nie dla mnie Tych na szelkach nie było. Za to była taka podobna długością i kształtem do tej świecącej, ale jaśniejsza i matowa po 39.99 ![]() Ale nie wzięłam, bo 1) nie wiem czy nie za krótka, 2) nie było tego komu ocenić
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-10-23 o 17:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

, chciał tylko zaznaczyć, że się melduje.

, jakby to... 

Kupilam czarna kredke.