![]() |
#1441 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Bekuś
![]() ![]() ![]() W głowie się temu Skarbowi poprzewraca. ![]() Dziewczyny, ekhm... ![]() ![]() ![]() ![]() Propozycje imienia mile widziane. ![]() Tylko nie Bekuś, proszę. ![]() Osoba, która mi go wręczała zapytała, czy to będzie mój nowy TEŻET. ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie za często tu bywam. ![]() Co gorsza, ta osoba za często tu bywa. ![]() Tak, czy inaczej, poznajcie Nowego. ![]() Przyjechał do mnie z Frankfurtu nad Menem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to spoko ![]() Musze zamówić wizytę u fryza jeszcze przed Wszystkimi Świętymi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
AGA :)
|
backie
![]() pozyczysz go czasem? ![]() ![]() susannko wiec i ja tez pocwicze z tymi kreskami ![]() ja tez rteraz zapuszczam włosy ![]()
![]() |
#1444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zapuszczania to ja mocno długich nie chcę ale tak żeby na ślub jakoś włoski fajnie ułożyć i będzie OK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
|
Susanko nie zostawię !
![]() tylko mi się recę zawsze trzesa jak maluje i bardziej to zygzak niż kreska :P ja chce wlosy tak trochę za ramiona, bo lubie nosic spiete u gory w kucyk lub poprostu tak splecione niedbale bo mi dobrze w takich ![]() backie o nie, roweru nie oddam ![]() a miśka nazwałabym Nicpoń ![]() ale ja ostatnio wszytskie takie misiowate stworzenia nazywam Nicponiami ![]()
![]() |
#1447 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [quote=backie;9442970]Dziewczyny, ekhm... ![]() ![]() ![]() ![]() Propozycje imienia mile widziane. ![]() Tylko nie Bekuś, proszę. ![]() cholercia a Bekuś do niego pasuje ![]() jaki on śliczny ![]() Cytat:
![]() o TŻ nic nie pytam bo i tak nie powiesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biorąc pod uwagę fakt że do fryzjera chodzę góra dwa razy do roku to dla mnie to mega przeżycie ![]() a ja nie mam ani rowera ani skrzata ![]() ale mam szynszyle ![]() może Maksa chcesz? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
|
kodu ale ty masz piękne włosy więc nie musisz się nimi za bardzo przejmowac
![]() Ja niestety muszę Was opuścić. Niestety, trzeba czasami wyjść z łóżka i postudiować ![]() Dziś aż do 18! :/ Tak więc miłego dnia ![]()
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go nazwała Jordan ![]() ![]() Dzień DObry Koziołki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1451 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale on nic nie przeskrobał. Jeszcze. ![]() W moim towarzystwie to tylko kwestia czasu. ![]() ![]() Prędzej on mnie. ![]() ![]() Dostałam go od EX-a. ![]() Wie, ile czasu tu spędzam. ![]() Cytat:
![]() Jak tak dalej pójdzie, domek za niego kupię. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie po jakimś większym... Nicponiu. ![]() ![]() Dziewczyny, padłam. ![]() ![]() Moja współpracownica - kobieta w wieku mojej mamy, którą osobiście uwielbiam i bardzo szanuję ![]() Miała pewnego bardzo mądrego profesora, a że było na 130 osób 6 kobiet na roku - zastrzelił je tekstem: "Z kobieta jest jak z matematyką, nie trzeba jej znać - trzeba wiedzieć jak ją wykorzystać." ![]() ![]() Na co ona - młoda wtedy Skorpionica myślała przez kilka dni i na jednym z wykładów zrobiła contrę: "Panie Profesorze, z mężczyzną jest jak z samochodem - trzeba wiedzieć jak go prowadzić i kiedy zmienić na lepszy model." ![]() ![]() Zarządził egzamin na koniec semestru. Cały rok mało co jej nie ubił. ![]() A ona powiedziała spokojnie (choć ryzykowała ubiciem ![]() Miał klasę... ![]() Echhh... uśmiałam się. ![]() Przytoczyłam tę anegdotę, ponieważ ta sama osoba bardzo celnie o mnie mówi: "Nie ważne że nie masz się w co ubrać - ważne że masz się z czego rozebrać." ![]() (Na moje umiłowanie do bielizny i NIE-umiłowanie do zakupów.) ![]() ![]() I jak tu jej nie uwielbiać? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() melduje sie po zakupach... uff nareszcie w domku... ![]() hmmm chyba mam tutaj najbardziej oryginalne imie ![]()
#1453 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spędzam= marnuję ![]() chociaż ja sobię tłumacze że skoro póki co mam możliwość zaglądania tutaj w trakcie pracy to czasu nie marnuję ![]() a w domu zawsze coś robię dodatkowo ![]() Bekuś kojarzy mi się z beksalalą ![]() a Backie z płaczką ma mało wspólnego - t w a r d z i e l k a ![]() Cytat:
![]() jak i cała historia..ma kobieta charakterek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jakie zakupy? kosmetyczne ![]() ![]() Rzeczywiście Twoje imię nie jest często spotykane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie kosmetyczne... kupiłam sobie kurteczke-płaszczyk... ![]()
![]() |
#1455 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() Yovitko ale sliczny avartek ![]() Backie z facetami to tak jest my z nimi zawsze toczymy walke mimo że nie raz musimy im zaufac. Mimo wszystko bez nich było by bleee W temacie "dziecięcym" to ja nawet miałam już rozmowy z MK ciotką która prowadzi prorodzinne zajęcia. Wzieła nas kiedyś na strone i zaczeła dopytywac co jest nie tak, no bo tyle lat bez dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
A jakie to sa prorodzine zajecia Alicjio? Ciotki sa chyba najgorsze , ta "zyczliwosc"
![]() Backie fajna historia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Wtajemniczenie
|
Archi prowadzi kursy przedmałżeńskie, wiięc i spojrzenie na "temat" jednostronne
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yovi fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tutaj dość sporo się zmieniło
![]() Wystarczy was na troche zostawić ![]() No to witam się z Koziołkami ![]()
![]() |
#1461 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj monia ![]() backie ![]()
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() witaj moniu ![]() Yovi świetna kurteczka ![]() Eh ja dziś do 17 w pracy siedzę ![]() 2 gości mamy ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-23 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie widzę
![]() Witaj równiez ![]()
![]() |
#1465 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Elfie podziwiam Cię za podjęcie się pracy w hospicjum. Ja nie wiem, czy bym dała radę. Cytat:
![]() Nawet mój urwis, który przecież uwielbia spacery, dziś tylko szybko wyskoczyła na siku i zaraz był w tył zwrot i bieg do ciepłego domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Potrzebujesz imienia? Pomyślę nad tym zaraz w trakcie gotowania obiadu ![]() Backie świetna historia ![]() ![]() Bardzo fajny płaszczyk ![]() Cytat:
![]() ![]() Najbardziej mnie zaskoczyło to, że on w tym wieku ma takie marzenia ![]() Cytat:
![]() Lecę gotować obiad, a potem mnie czeka wieczór z książką (niestety do ginekologii) Życzę udanej reszty popołudnia i spokojnego wieczoru ![]()
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
agniesiu smacznego
![]() co dobrego robisz dziś na obiad? Ale ciichutko się tuta zrobiło? ![]() gdzie się podziały kozły ![]() Ag,puchatka - na uczelni jeszcze ![]() Archi "imprezuje" u rodzinki ![]() a reszta??? hop hop |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
Dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() puchatuś jest padnięta ![]() Cytat:
![]() To on czyta nas ![]() Cytat:
![]() A stwierdzenie bardzo trafne ![]() Melduję, że wróciłam jakiś czas temu, ale głowa mnie boli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Konto usunięte
|
No nie... ![]() Tym razem makaron. ![]() Ciekawe czym jeszcze z powodu takich tekstów siebie opluję. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie. ![]() Lubi mnie. ![]() Bekuś vel Beku vel Rwący Potok wysyła uściski. ![]() ![]() ![]() Trzymaj się jakoś puchatuś. ![]() ![]() Umykam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież ja tylko się do Was dostosowuję ![]() ![]() PS. Dziękuję za uściski ![]() Dokąd umykasz Rwący Potoku ![]() Aga, byłam dziś w Housie ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie wzięłam, bo 1) nie wiem czy nie za krótka, 2) nie było tego komu ocenić ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-10-23 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.