![]() |
#1501 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Domyślam się Elfku (Edytko).
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Budzisz nas! ![]() Thanks kodu! ![]() Dzisiaj mam oficjalnie zostać "strzelona", cokolwiek to znaczy. ![]() ![]() Czy będzie to duża gafa jeżeli już zapytam jakie Koziołki mają plany na Święta i Sylwester? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
kodu?
![]() bez pieszczotliwego "ś" na końcu ![]() ![]() "strzelona"? ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o mnie to ja nie mam pojęcia jak będzie...przez 7 lat ja i TŻ zawsze spedzaliśmy Święta ze swoimi rodzinami a teraz? ![]() Rozwiązanie typu: wigilia u jednych , 1 dzień Świąt u drugich - odpada bo daleko ![]() Trochę nie wyobrażam sobie Świąt a w szczególności Wigilii zdala od moich rodziców ![]() ![]() Na sylwestra póki co nie mamy planów. mieliśmy jechać na tydzień w góry w większym gronie ale nie udało się załatwić domku ![]() Backie coś czuję Tobie szykuje się ciekawy sylwester ![]() i masz propozycjję nad którą się zastanawiasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witaj blush ![]() O matko przecież to można sobie zęby połamać! ![]() ![]() Moje wstępne plany na sylwestra to okolice Trójmiasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie mam planów na święta ani sylwestra. Będzie jak co roku. Sylwestra spędzę oczywiście z TŻ'em ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Raz do roku pierogi je się z taką uwagą ..aby zęba nie złamać
![]() I nawet brat który nie cierpi pierogów zjada kilka ![]() Ale jest ubaw jak zniknie połowa półmiska a grosika nadal nikt nie ma ![]() Oczywiście grosik higienicznie zapakowany jest w folijkę ![]() Nie wiem czy to już pora na pisanie o zwyczajach świątecznych ale zainteresował mnie ten temat..jak jest u was dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Konto usunięte
|
![]() Zwyczajnie "strzelona". ![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie wiem. ![]() Gdzie, z kim, gadaj. ![]() ![]() ![]() ![]() Susanno, spełniasz rolę wątkowego budzika. ![]() ![]() Co do grosików w pierogach... czy zdarzały się przypadki połknięcia? ![]() EDIT: kode coś dla Ciebie mam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=95914 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | ||
Zakorzenienie
|
jak już to się stanie daj znać o co chodziło...brzmi podejrzanie
![]() Cytat:
![]() hm..nie wiem czy wypada pytać..z kim? ![]() nie ![]() ![]() Cytat:
![]() w większej wolnej chwili pobuszuje na tamtym wątku ![]() właśnie miałam szukać czegoś na wizażu na temat "szyszek" ...mam podejrzenia że Pusia może mieć młode ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koziołki
![]() Melduję się ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle naskrobałyście a ja jakoś tak nie mam czasu tego poczytać ![]() Wczoraj byłam z TŻtem w kini na 'Senności' całkiem niezły film ![]() a ponieważŻ opuści mnie na trzy dni - pojedzie na Wszystkich Świętych do babci pod Gorzów, a ja sobie wtedy 31.10 pójdę sama do kina na film o pięknym, wręcz poetycko brzmiącym tytule: "Nocny pociąg z mięsem" ![]() ![]() ![]() acha! backie coś do Ciebie leci ![]() Idę wybrać spódniczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Konto usunięte
|
O "wyprostowanie" mnie.
![]() ![]() Jeżeli chodzi o ciepły klimat, to planowałam we własnym towarzystwie. Złe? ![]() To takie moje małe marzenie, które może jeszcze poczekać. ![]() Zobaczymy. ![]() ![]() One to muszą mieć ciepły klimat. ![]() Dziękuję madziu. ![]() A ode mnie jak ma polecieć? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||||
Zakorzenienie
|
Ojj Kochana, ja pojawiam się i znikam.
A ostatni dzień wolny miałam.. 05.10. ![]() Cytat:
Cytat:
Bo już myślałam, że jakaś głupia i naiwna jestem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jadę na Święta i Sylwester do Polski. (jak wiecie) Mam nadzieję, że Rodzina i Przyjaciele coś mi zaplanują. ![]()
![]() |
#1511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy ciągle pracujemy i marzymy tylko o śnie.
Gdy ktoś ma kryzys, to pocieszamy go, że w Święta odpocznie i się wyśpi. Stąd właśnie ta wizja czoła w barszczu. ![]() No mam taką nadzieję. Ja im mogę zorganizować czas tutaj, ale przecież Sylwestra w Polsce nie zaplanuję, bo nie wiem, co się dzieje. Znacie jakieś domowe sposoby na wyleczenie hmm.. chyba zapalenia migdałów? Mam migdał wielkości.. śliwki. :P Koloru soczystej czerwieni. Jak to wyleczyć mając do dyspozycji fervex i gripex? ![]()
#1513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybacz maleńka ![]() ![]() na "Senność" też chciałabym się wybrać a ten drugi tytuł pierwszy raz słyszę..brzmi intrygujaco ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień DObry ![]() ![]()
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Sasus nie smec
![]() My lecimy do Sapporo w Sylwestra. Blushus fajnie cie widziec ![]() Pozdrawiam wszystkich w przelocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
dobry dobry
![]() ciężko mi się przyzwyczaić do tego jak nie ma Ciebie z rana ![]() nie wiem czy to tradycją można nazwać ![]() ![]() Sasik nie smuć się ![]() co się stało? nie no wymiękam ![]() ![]() Jej sylwek tak musi być niesamowity ![]() ![]() Ps. Architektusus gdzie pędzisz teraz? pyta kodeinusus ![]() i gdzie jest reszta Kozłososów? ![]() edit chyba powinno być kozłosusuw ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Myslalam raczej o "Sasuś"
![]() ![]() Tez bym wolala tu byc rano Koduś. ![]() Madzik i jak spodniczka? ![]() Elfiku jestes bardzo dzielna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czemu smutam, jakoś mnie życie przytłacza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam o AgUŚ, zbiczowałaby mnie chyba ^^ :P Epidemia "Uś"-ów ![]()
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
![]() Yovi wita... bardzo mi milo ![]() Cytat:
![]() ![]() Yovi dzis jest bardzo zła... ![]() kolezanka miała napisac referat na jutro na wykłady a dzis dzwoni ze nie miala czasu i ze ja mam napisac bo jak nie to lezymy... wsciekla jestem ![]() ![]()
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam z mama na miasto ![]() ![]()
![]() |
#1522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ...ale, że nie jedziemy sami, a z 4 znajomych no to musieliśmy iść na jakieś kompromisy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś z Wami nie wyrobię ![]() ![]() PS. Wizaż mi się tnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Dubelek z powodu cięcia się Wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
AGA :)
|
o matko jak gonicie
![]() nie dość że człowiek zmęczony to jeszcze wy narzucacie takie tępo ![]() sasus ![]() ![]() swieta u mnie podobne jak zwykle ![]() a sylwester nie wiem :/ Nie chcę iść na żaden bal bo mam już tyvch bali dość, chciałabym tak jak zeszłego roku pojechać gdzieś i spędzić w plenerze, ale tż nie dostanie tyle wolnego żeby gdzieś wyjechać to może poprostu wsiądziemy w auto rano i pojedziemy gdzieś do Berlina albo gdzies w Polsce, sprawa jeszcze w toku :P sas i co ubierasz na imprezE? ![]()
![]() |
#1525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co to znaczy ![]() Jej dziewczyny ale mi się oczy kleją ...tak strasznie jestem znudzona dzisiaj już tym co robię że gdyby nie możliwość wejścia na koziołkowe ...chodziłabym wieczorem z odbitą klawiaturą na czole ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() No więc po kolei ![]() Blush ![]() ![]() Odwiedzaj nas koniecznie, musisz nam przecież opowiedzieć o wspaniałych początkach Waszego życia małżeńskiego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Sylwestra to chyba w końcu zdecydujemy się na parodniowy wyjazd nad morze, bo niestety w górach ciężko o pokój już teraz. Wykonałam mnóstwo telefonów i wszędzie mają zajęte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Genialnie! Zazdroszczę ![]() Cytat:
Chociaż po dłuższym zastanowieniu to nie wiem co by wyszło- AniesiUŚ? ![]() Yovi dla niedobrej koleżanki ![]()
![]() |
#1527 | |
|
Cytat:
![]() ty to zawsze coś wyłapiesz ![]() Też jestem zmęczona, tyle że moje zmęczene jest lżejsze niż twoje, współczuję nudnego zajęcia na dziś, wieczorem koniecznie sobie to musisz odbić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
|
Cytat:
![]() a ból po upadku na łyżwach do dziś mi się czasami śni ![]() Polecam szczerze ![]() sama bym chciała pojechac w tym roku też, no ale praca tżta nam to uniemożliwi zapewne :/
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny prosze pomozcie...
pisze ta prace (referat) i potrzebuje malej pomocy... z czym kojarzy wam sie firma Lego (ta od klockow) ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.