|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym.
-a w d.u.p.i.e Cię mam-że tak subtelnie powiem Chcesz się mną pobawić?Przykro mi,ale jestem dla dużych chłopców Nie ma nic gorszego niż rozkładająca się przyjaźń A kied Cię spotkam,to nie patrz tak na mnie. Tak jakbyś mnie kochał.
#4142 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze coś w tym stylui ? Bo nic innego nie mam ![]() BO tanga trzeba dwojga? To nic, osobiście wolę Disco Polo ![]() ![]() Patrzę jak ludzie popełniają największy błąd w życiu. Ślub&wesele(Teen z Wizażu) sprawdzam ilu kolesi można poderwać na jednym weselu - WESELE teraz idziemy na jednegoooo...Weselnego ![]() oj coś czuję że nie wstanę z łóżka trzeźwa. :P kiecki w górę, w dół zasady, szalejemy na całego Dzwony biją jak szalone, marsz weselny w uszach brzmi ZAKLETA KSIĘŻNICZKA - Kradnij kradnij ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Przyczajenie
|
"wystarczy tylko przesunąć krzesełko, aby na nowo oglądać zachód słońca." to jest z "Małego Księcia" ![]()
#4144 |
Raczkowanie
|
nawet łokieć swój kocham bo raz był Twoją własnością..
mam to gdzieś, mam to gdzieś, gdy nie ma Cię.. tak bardzo chciałabym patrzeć w Jego twarz, tak bardzo chciałabym słuchać Jego słów.. i Twoja twarz w szybie każdego autobusu.. skąd możesz wiedzieć jak mocno czasem pragnę byś był bliżej mnie.. choć jest tuż o krok, za daleko zbyt.. świat wypadł mi z moich rąk.. wciąż kocham, gdy na mnie patrzysz.. szczęście przyjść chciało, lecz mroków się zlękło.. ktoś chciał mnie ukochać, lecz serce mu pękło.. miłości mojej mówię dowidzenia.. wróć z Nim.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
BAN stały
|
To nie błąd nie grzech ...
dziś przekałkulowałąm naszą miłość .. To nie błąd , że ja pokochałam mocno tak : ( Mogę dziś z gwiazd rozpalić blask : ) Wszystko spełni się ; ) Szalonej miłości chce ..! Gdy Ty kochasz do utraty sił : ) Gdy tulisz dłonie me : ) Możesz pomalować marzeniami szary świat : ) Powiedz mi życzeń 100 wszystkie spełnie CI : ** Dotykam cienia |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Przyczajenie
|
`Nie wychodź kochanie po zmroku bo nie zmrużę oka.
`Jedyny sposób by oszpecić piękno , to ukazać jego szaleństwo. `Patrz do góry , ponad chmury. `Bo miłość jest niepokojem. `Bo miłość nie zna dnia który da się powtórzyć.
#4147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^kto przestaje być przyjacielem - nigdy nim nie był. ^głupia szmato za to co zrobiłaś? więcej ręki ci nie podam (tak na ostro. ;p ) ^chuj w dupę takim osobom co w oczy przyjaciele a za plecami s****iele!!! ^Jedno o czym marze...by zniknęły te fałszywe twarze!!! ^uważaj na przyjaciół, wrogów lepiej znasz. ^fałszywi przyjaciele są byli i pewnie będą żyli. ^Kiedyś byłaś moim przyjacielem dzisiaj jesteś już tylko zerem. 3maj się. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ü Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń ü "Nasza przyjaźń miała być jak twierdza a okazała sie dziecinnym szałasem" ü Przyjaźń nie szmata, nie można nią pomiatać ściągnięte z wizażu ;D
![]() |
#4149 |
Raczkowanie
|
Ten wieczór to jedyna chwila na refleksje, życie karze wykazywać się refleksem. Tak dążymy do swych przeznaczeń. Twoje życie, musisz o nie zadbać, Twoje chwile nikt ich nie może zabrać. Obudź się, aby spełnić ten sen. Obudź się, wstaje nowy dzień, obudź mnie, to był tylko sen. Wstaje nowy dzień, a z nim nowa nadzieja. PROŚBA.! Coś o tym, że w końcu jestem szczęśliwie zakochana i jest good. ![]()
![]() |
#4150 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
ten tak, ale wydaję mi się że koleżanka pytała o inny cytat ![]() Cytat:
też ubóstwiam <3 ![]() Cytat:
![]() ![]() PRAWDZIWI PRZYJACIELE to Ci którzy są przy Tobie gdy dobrze Ci się wiedzie. Dopingują Cię, cieszą się z Twoich zwycięstw. FAŁSZYWI PRZYJACIELE to Ci którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę Twoje cierpienie jest pocieszeniem w ich nędznym życiu.. Budzą zaufanie mówiąc fałszywe rzeczy, prawda jest taka że najchętniej wbiliby nóż w plecy.. Chcąc być czyimś przyjacielem, trzeba stać się godnym przyjaźni. Jeden przyjaciel w życiu to dużo, dwoje to luksus, a troje to prawie niemożliwe. Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić. Cytat:
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. <3 Gdyby moje szczęście mogło krzyczeć to cały ten świat wypełniłby ryk. _________________________ _____________________________ Łapie się na tym, że ilekroć staram się o Tobie nie myśleć, i zająć się 'codziennymi sprawami', tym częściej przed oczami mam obraz Twojej uśmiechniętej twarzy. Ja na razie nic nie wiem. Nie wiem, co jest, a czego nie ma. Ostatnio chodzę wygięta w jeden wielki znak zapytania. Bezsilność zniosła wszystko na drugi plan... (...) Fragment nieba, który zawsze w jej oczach się odbijał; tak dobrze poznany już przez astronomów, nic wielkiego. Każdy przecież czasem patrzy w górę. Dziecięce gesty i dziecięce decyzje. Śmiałe spojrzenie i nie proszenie o pomoc, chęć bycia doskonałą... Ale po co? Nic wyjątkowego, że dąży sie do dziwnego celu, i nic dziwnego, że chce osiągnąc coś wyjątkowego. Popatrz na mnie raz jeszcze i powiedz, czy mnie k... k... No tak. Znów to słowo na "k" jest słowem na "k". Bez dalszych liter. serce , które zwątpiło w istnienie dobra. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny bardzo fajne macie opisy ,czesto sobie "Zapozyczam" kiedy brakuje mi weny hehehe
z listy : - z zasady nie pijam na trzezwo -URODZINY ,czyli gorzala ,dziwki i cale Trojmiasto ( ![]() i moj dzisiejszy: Krucjata przeciwko (c)hamulcom ! ![]() ![]()
#4152 |
Zakorzenienie
|
To tak boli wciąż, ile jeszcze?
I'll be your inspiration // będę twoją inspiracją Kiedy zachowujesz się tak, wiesz że to boli. Ten czas, który nazywamy szczęściem, czas kiedy mocniej bije serce... ![]() Tak wiele myśli nocami budzi mnie Niczego nie będzie żal... You gonna want me ![]() Plany na przyszłość? Co najwyżej od rana do wieczora... ![]()
#4153 |
Rozeznanie
|
hejj . mam prośbę . moge prosić o opisy albo str na których takie są ![]() o tym ,że ide ssię dziś bawić do klubu Belfast i to będzie szalona noc z moją ekipą ![]() moje : tyle krętych dróg pod prąd . wszystko czego potrzebujesz masz już w sobie. technologic .
#4154 |
Rozeznanie
|
Bo miłość, wiesz, ta słodka wersja o której mówisz to tylko bajka. Któregoś dnia człowiek budzi się i otacza go rzeczywistość.
Kogo dziś stać na miłość. Łóżko i nic więcej. Piekło nie zna takiej furii w jaką wpada wzgardzona kobieta. Nauczyłeś mnie, że nie wolno ufać. Lepiej być księżniczką przez jedną noc, niż być nikim przez całe życie. Dziewczyna z przyszłością powinna unikać mężczyzn z przeszłością. Jeśli się nie ma faceta, to trzeba sobie wmawiać, że się go nie potrzebuje, żeby nie zwariować. Niszczysz szansę. Cienką nić porozumienia … Podróż w rejony prawdy. Biegnę przed siebie, nie patrząc na to, że mogę się przewrócić.
#4155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeśli macie jakieś jeszcze, to też bardzo proszę ![]() Jeszcze trochę, i zgubię samą siebie... Chcę żyć tu szczęśliwa, uśmiechnięta.. i nie zatruta...
![]() |
#4156 | ||
Wtajemniczenie
|
proszee ;**
i trzymaj sie kochana;* Ua,no to sie ciesze ; DD;* Cytat:
![]() tymm bardziej,zee ciągle kradnee Twojee,wiec wiecej wiecej <3 PROŚBA.! Coś o tym, że w końcu jestem szczęśliwie zakochana i jest good. ![]() [/quote] *Szczęście rozpiera mnie...szczęście...<3:cmo k: *a teraz mam totalne zaćmienie serca... tylko przy Tobie... ![]() *What am I gonna say.. when you make me feel this way... coż mam powieidzieć, kiedy sprawiasz, że czuję się w ten sposób ![]() *To o Tobie jesień mi szeptałaa <3 zakochana ![]() *widze Ciebie w głowie.. noszę Ciebie w sobie... ![]() *i wreszciee wiosna zapukała do życia drzwi... ![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------------------------------------------ *Najpiękniejszy dzien w moim życiu?..To nie był dzień. To była noc. *Jedzenie tutaj jest okropne. I daja takie małe porcje. To własnie myśle o życiu.. *No i tak na mnie patrz,obserwuj kazdy ruch. AnusiaPn ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
za plecami rozgadani, przyjaciele fałszywi nieszczere twarze, fałszywi ludzie ukryci pod kamuflażem.. zobaczylam to wreszcie, ze dwulicowych ludzi jest od ch.uja w tym miescie.. wiec opluj, plotkuj, zbesztaj kotku.. ja i tak sie bede śmiała!! plotki, to cena jaką sie płaci za sukces.. mnie to brzydzi wszystko, gdy w chu.ja tnie osoba z którą byłam blisko.. może patrzysz na kur.wę, myślisz - to kur.wa a sam jesteś kur.wą dla kogoś tam wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu.. You wanna know who your true friends are? Screw up and see who's still there.. /chcesz wiedziec kto jest twoim prawdziwym przyjecielem?spieprz coś i zobacz kto z tobą zostanie../ make up a few false rumor or two.. /wymyśl kilka nowych falszywych plotek../ powiedz mi jak to jest kiedy wstajesz z rana patrzysz w lustro i czujesz sie jak smieć.. ____________ dla ciebie para bylby chlopak z gitara.. podaj dlon, zaprowadze cie tam gdzie wzrok nie siega.. swoje piersi czujesz, nie swoje serce.. kocham cie jak brata, jak Kain Abla.. nie ma chu.ja na wariata, czacha dymi,rym lata..
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Raczkowanie
|
tylko Twoja dłoń stały ląd
a my uśpieni w świetle dnia, nas budzi tylko nocy blask musimy przypominać sobie jak się kocha kochaliśmy się jak dwaj muzycy, którzy łączą się, ażeby razem grać sonaty nie nastawiaj się na wieczność nie ma nic bardziej własnego niż mężczyzna, którym trzeba się zaopiekować pozwól mi popatrzeć na świat Twoimi oczami kochanie, jest tyle otwartych okien i tak mało czasu. miała szansę, by złapać księżyc na linę ze mną można pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko. te puste słowa rozwiał wiatr |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Raczkowanie
|
coś ode mnie
![]() * nie mów mi nigdy, że chcesz zawsze być ze mna... skąd wiesz? * nie mów mi żadnych słów na wyrost... Żyj chwilą! * wśród uliczek wąskich... niebezpieczne związki... pod murami domów miłość po kryjomu! * nie wystarczy wetknąć pióra w tyłek.. aby być kurczakiem! * ostatnia łza otarta rękawem... i już nie ma jej... * Istnieją w życiu rzeczy, których nie jestem w stanie przeskoczyć. Nie cierpię ich odkrywać! * Ich spojrzenia spotkały się na dłuższą chwilę... przywitały się... i poszły dalej... może ktoś coś sobie wybierze ![]()
![]() |
#4160 |
Przyczajenie
|
Tym bardziej się cieszę, patrzeniem dla Ciebie.
![]() Mija nas kolejny taki czas, w którym można by dogonić sny. Niewiele łączy, wiele dzieli nas... Pójdę stąd poszukać Cię, na czubkach rzęs i w moim zapomnianym śnie. <3 Nadchodzą dni, kiedy dobro wygra a odejdzie zło. W śliskim świecie bez znaczenia, bez oceny i bez nazw... Już nie szukam Cię w świetle gwiazd. |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
kiedyś przyjdzie dzień,
na nowo zakochamy się. rekreacyjny weekend na wsi! a co ![]() ..a serca nie lubią cierpieć. innym oddałeś słowa, które dla mnie miałeś zatrzymać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
a z Tobą mój drogi nie spędzę przyszłości. bo to nie ten czas, gdy chcę wybierać kolor farby do naszego mieszkania.
a kubek z herbatą zawsze jest do połowy pełny. nawet nie potrafisz tego nazwać,wiesz co czujesz nie potrafiąc o tym mówić. Ty jesteś z marsa a ja z wenus. serce nigdy nie ma zmarszczek. ono ma blizny.. zamiast o głupoty wciąż wszczynać kłótnie może kiedyś napijemy się wódki Rozpalmy słońce świat staje na głowie. z migawek ułóżmy nasze życie gdy zabraknie Ciebie... I chce kochać sie przy świecach! "Opętałeś mnie wszystko traci sens bo już ciebie przy mnie nie ma chcę uwolnić się zasługuje na coś więcej, wiem" |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
BAN stały
|
So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you /Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą.
marzenia, które już zawsze będą tylko marzeniami... ...ciągle czekała na mały szczęścia dar.. ..przez chwilę myślałam że będziesz moim szczęściem.. "Kiedyś znajdę dla nas dom Z wielkim oknem na świat.. Znowu zaczniesz ufać mi Nie pozwolę Ci się bać " "Prosiłem o siłę... Bóg dał mi przeciwności losu, aby zrobić mnie silnym. Prosiłem o mądrość... Bóg dał mi problemy do rozwiązania. Prosiłem o dobrobyt... Bóg dał mi mózg i krzepę. Prosiłem o odwagę… Bóg dał mi przeszkody do pokonania. Prosiłem o miłość... Bóg dał mi ludzi w kłopocie, aby im pomóc. Prosiłem o przychylność... Bóg dał mi okazje do wykazania się. „Dostałem nie to co chciałem... Ale dostałem wszystko czego było mi trzeba." a i KEE dziękuje ![]() ![]() ![]() ---------------------------------- a znalazlo by się coś może o tym.. że mial przyjechać..ale cos mu "wypadło" i chyba jednak go nie bedzie i tak przykro mi troszke.. cos takiego dyskrtnego bym prosila ..jakby któraś pomogla, będe wdzięczna a i przepraszam że tak czesto proszę o coś.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie było mnie przez kilka dni i ile stron do przeczytania miałam.
i przepraszam, że nie odpisywałam na prośby, ale w ogóle nie zaglądałam tu przez pewien czas. Postaram sie to nadrobić (; - Kocham cię - powiedział. Dziewczyna zastanowiła się przez chwilę. - Nie - powiedziała w końcu - nie podoba mi się. - Dlaczego ? - To tak, jakbyś przystawił mi pistolet do skroni. To tylko sposób na zmuszenie kogoś do wypowiedzenia czegoś, czego prawdopodobnie nie myśli. Cóż innego mogę odpowiedzieć ja, czy ktokolwiek inny jak tylko, że "Ja też cię kocham" ? bez miłości. dwa serca, cztery oczy. barwy szczęścia. nagie anioły. życiodajny lek. rzeka marzeń.
#4165 |
Raczkowanie
|
przytul mnie, boję się....
centrum marzeń ... serce na dłoni ... uśmiech na dziś . Chwyć za rękę tych, którzy są blisko Ciebie ... uciekam z biletem w dłoni w jedna stronę rejs ... Zbyt dobrze by naprawdę to działo się ... Czarny worek pełna pustka Suche morze ślepe lustra nie przegap swojego dnia .. do szczęścia mi wystarczy bym przy Tobie była ... Nie dbać o czas, mieć wszystko lub nie mieć nic Zamknij drzwi, Bóg z nas drwi ... Kocham Cię i nie przestanę Ale teraz koniec amen... nad ranem tulę Twoją koszulę ... Bez Ciebie mróz. resztkami chleba karmił łabędzie ...
#4166 |
Wtajemniczenie
|
Tak słodko spojrzeć w Twoje oczy, gdy marzysz..
W smutku znajdę sen, a w śmiechu skryję się.. Nie ma sensu trwać w czymś, co się dawno skończyło.. Zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich.. Po prostu spójrz w moje oczy, one wszystko Ci powiedzą.. ..a ksiezniczka nigdy nie pozna zycia jak z bajki. Na sercu rany wbrew naszej woli.. I chociaż czas pewnie odmieni kiedyś Nas.. Już nie śmiejesz się jak kiedyś, wszystko jest inaczej.. Spoglądam w oczy Twe i widzę tylko lęk.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny fajny ![]() ____ żywym słońce pozłaca policzki
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Wtajemniczenie
|
a coś w tym stylu? : "stary etap się kończy...by nowy mógł się zacząć..." ?
![]() ![]() ![]()
#4169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() eccentriic - dziękuję ;D ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogłybyście przetłumaczyć na niemiecki 'dzień bez niemieckiego to dzień stracony'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.