|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Dziewczyny prosba jest!Prosze Was bardzo o opisy o tym ze jutro mija pierwszy miesiac od zerwania a na dodatek byloby 5 miesiecy razem.Takie tylko nie za smutne.Zeby nie przesadzac.Dziekuuuuje bardzo ;*Licze na Was!
------------- 'Tylko przy Tobie moje serce jednoczesnie zwalnia i przyspiesza' 'Tylko jesli probujesz mozesz miec nadzieje'. |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Za młodo, z trumną Wam nie do twarzy [*] Cytat:
Jednodniowa wycieczka klasowa.Będzie się działooo ;] Jak wycieczka to tylko z moją klasą...podbijamy [miasto] Robimy SAJGON w [miasto] .Only with class.Wycieczkowooo Cytat:
dziś byłoby 5m.No mówi się trudno i żyje się dalej. Ten miesiąc zleciaaaał ...a było by 5.... ________ skromnie jeden z wizażu bo spaĆ chce ![]() Serce? Mam.To,że nie dla Ciebie, nie znaczy,że go nie mam.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Rozeznanie
|
I can fly but I want his wings... / potrafie latać, ale chce jego skrzydeł...
I can shine even in the darkness but I crave the light that he brings / Potrafię świecić w każdej ciemności ale pragę światła, które on przynosi I am strong even on my own but from him I never want to part /Jestem silna, potafię o siebie zadbać ale nigdy nie chcę aby odszedł
#4084 |
Przyczajenie
|
[quote=iss94;9453245]Dziewczyny prosba jest!Prosze Was bardzo o opisy o tym ze jutro mija pierwszy miesiac od zerwania a na dodatek byloby 5 miesiecy razem.Takie tylko nie za smutne.Zeby nie przesadzac.Dziekuuuuje bardzo ;*Licze na Was!
Opisy dla Ciebie : Znów mi się śnisz ... Wszystkie dni - tyle chwil To już tysiące sekund gdy nie ma Cię przy mnie Pomyśl o mnie jak ja myśle o Tobie TRoche smutne wyszły .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
gdy zapytasz czego chcę, będę całować cię jedynym prezentem, którego pragnie moje serce, jest uścisk twojego na urodziny wystarczy mi filiżanka kawy osłodzona twoim uśmiechem twoje szczęście schowane w mej kieszeni będzie prezentem włosy ma niczym promienie słońca, oczy to dwa bursztynowe kamienie, które skrywają setki tajemnic, ręce ma ciepłe i mieciutkie, a serce po brzegi przepełnione miłością i wiarą w człowieka. To szczęście, podarujesz mi je? Szczeście i wiarę w lepsze jutro podaruj mi w maleńkim pudełeczku ze słoneczną wstążką ee.. ni w pięć ni w osiemnaście te opisy mi chyba wyszły.. <3. ![]() Cytat:
więcej zysków niż strat, wierzę w to mocno dla serca byłaby radość przeogromna jeżeli pozwolimy temu odejść, stracimy to, co było być może naszym szczęściem szczęście przybiera różne postaci, uwierz cicho wierzę, że ty też to widzisz.. przyjemny byłby z tego nałóg. i calkiem nieszkodliwy ![]() buź ![]() ![]() _ tak, jak obiecałam. nigdy, przenigdy, mimo wszystko, przeciw i wbrew. nie zapomnę. - A może warto wybaczyć? - Nie jestem w stanie wybaczyć sobie tych największych grzechów.. niebo znów będzie płakać a naszyi okrągłe koraliki niepowodzeń tutaj w ciemnościach.. poznaję się chciałabym polecieć tam, gdzie nikt nie będzie mi się przyglądał ona bierze tabletki nasenne! - co to? - Tabletki przeciw miłości cierpliwość moja na skraju tkwi oderwałam głowę swojej ulubionej lalce.. mamusiu, w rączkach trzymam cały mój strach. Pomóż mi, jest strasznie duży!
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2008-10-24 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Raczkowanie
|
mogłabym prosić coś o tym, że kocham moją trójkę przyjaciół ponad wszystko.? że za nimi to na koniec świata, że dla nich wszystko? mogą być dłuższe takie... ^^ wiem, że na wizaż'u tego pełno, ale tak strasznie się tnie, że ciężko szukać : / liczę na Was dziewczynki. *****: [kee. < 3333 - ubóstwiam Cię. ^^]
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
Że jako sie nie poszło do szkoły to sie troche poudzielam
![]() każdy ma taki moment, kiedy musi zamknąć pewien etap chcę oszukać los Nie raz o mały włos, rzuciłam wszystko na stos Miłość, nienawiść, przyjaźń i zdrada W tej grzej jest tylko jedna zasada Te dni się skończyły, a koniec jest końcem .. Życie życiem, jaka róża, takie kolce .. Z uśmiechem na twarzy, słodszą życia stronę liznę otworzyć oczy bez zmartwień .. Masz za dobrze? Czar może prysnąć Bo każdy chce wyjść na pierwszy plan, A pomija tło Zagubiona w sferze faktów. Gubiąc sens dobrego taktu.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Przyczajenie
|
RealGirl89 i Natalka889 dziekuje bardzo ;*
![]() ---------- -Pachnie mi tu (imie chłopaka) -czym? -Miłością... Bóg mnie stworzył a szatan wychował Że Ty do mnie rwiesz? No weź mnie nie rozsmieszaj ;]! Twoj stary napisał mature korektorem. Weekend.Szukac w klubach. Robie szum na miescie. Bo zycie to nie fotel ,na ktorym siedzisz z pilotem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Każda, nawet tak pyskata jak ja zasługuje na miłość
Nie pokochaj mnie, bo ja pokocham Cię, a później będzie boleć Ile Ci zapłacić by zobaczyć jak się szmacisz? Nie szczekaj suko, bo hycle Cię wywiozą Być dziwką to wstyd, ale Ty nie masz wstydu... To co nazywamy miłością, to tylko alibi do związku zboczeńca z dzi.wką Wolę być jego dzi.wką, niż Twoją żoną
#4090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjaźń powiększa szczęście ; ** W przyjaźni więcej się mieści, niż miłość w sobie zawiera, bo przyjaźń wszystko oddaje, a miłość wszystko zabiera ; ** Moja trójca x3 przyjaźn ponad wszystko ! ; ** a teraz z wizażu : Jesteście tymi, których najbardziej kocham, moimi przyjaciołmi.... =* Przyjaciele - razem aż po grób :-* ![]() ; ********** A teraz PROŚBA ! potrzebuję opisów o tym że jestem zła na kolegę, że będzie tego żałówał, ponieważ straciłam do niego zaufanie . . ale nie takie bezpośrdnie, takie co dadzą mu trochę do myślenia . proszę ; ************** PILNE ![]()
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
gdzieś na końcówkach rzęs zabłąkany masz lekki ciepły sen..
o czym marzysz, dałabym wiele by wiedzieć, by znać.. Jakich znów użyjesz sztuczek? W twojej głowie masz gotową już odpowiedź.. Czym rozpuścisz me obawy? No cóż, jeden uśmiech twój wymazuje już ponad twym imieniem cień.. Daleko jeszcze mam do raju bram, gdy znikasz gdzieś.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Zadomowienie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
a ktoś pozna jaką wredną jedzą potrafię byĆ... Tak grasz?To zobaczymy... Wzruszona?Pfff...dostałam siły by pokazaĆ prawdziwe oblicze Zaufanie stracone...zobaczymy kto tu będzie górą Niektórzy pożałują swoich czynów...niektórzy zobaczą moją grę no nic mi do głowy specjalnego nie przychodzi i olej chama ![]() _______ Wash my world ![]() Angelicious... Mam w sobie tą siłę,która ujarzmia wszelkie problemy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Raczkowanie
|
uśmiechałeś się do mnie, a myślałeś o niej . nie pozwalasz mi o sobie zapomnieć . i nawet nie jest mi żal . pstryk.. i już mnie nie ma w twoim sercu . Chyba... chyba nie potrafię żyć bez Ciebie . Straciłam Cię... nie warto </3 Prośba : że wszystko się wkońcu ułożyło że go kocham i jest dla mnie najważniejszy ? takie niebanalne . mogą być wierszyki lub krótkie opisy ;**
![]() |
#4094 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps. wiecej opisów,bo cudowne. <3 Cytat:
-A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie. *miłość jest. Bez definicjii. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Poprostu kochaj ![]() *I want to give my all.. Chcę oddac Ci całą siebie.. *I love you unconditionally... I give you even more than I have to give Kocham Cię bezwarunkowo... Oddaję Ci nawet więcej niż mam do oddania. ![]() *Nie ma drugiego człowieka takiego jak ty. Jesteś jedyny w swoim rodzaju i wyjątkowy, całkowicie oryginalny i niepowtarzalny. Nie wierzysz w to, ale naprawdę nie ma żadnego drugiego takiego jak ty. I żaden człowiek, którego kochasz, nie będzie już zwyczajnym człowiekiem. *"Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało. " *Znaczysz dla mnie 'wszystko'. <3 *" Odsunął mnie od siebie. - Co robisz?- zapytałam i starałam się uspokoić trzepot, który był gotów do odlotu. - Muszę nauczyć się ciebie na nowo- powiedział. - Odpocznij. Poszłam do łazienki i rozpłakałam się z radości. Wszedł tam za mną, zobaczył łzy, których tym razem się nie wstydziłam, objął mnie i wyszeptał: - dziękuję, że jestes.." *"bo ona wiedziała, że dla niej liczy sie tylko on" ![]() *"a oni czekali na nowy wschód słońca"... - wiedzieli, że w końcu przyjdzie! ![]() *bo kocham to kim jesteś. <3 *Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz?.. *Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny. <3 *tysiąc razy to mowiła,i bd kolejny;* kocham Cie;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*ja to zapamietam wiesz?!..zawiodłes.. *Kilka ran,zawodu cień .. *A kiedy zjawisz się nie oczekuj słów .. *Nie dbasz-tracisz ..straconego nie odzyskasz.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 ciesze się,że Ci się podoba
![]() ![]() jestem super królem i w ogóle. mam moc! mam moc! a gdy dorosnę chce zostać mała dziewczynką...
#4097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje ![]() czerwony już ustawiłam ![]() Cytat:
![]() o. niktórzy powinni taki opis sobie ustawić ![]() RealGirl89 mogłabyś troszke wieksze literki pisać? bo nie moge za bardzo sie rozczytać ![]() Dziewczyny, a znalazłoby się coś o tym że spie dzisiaj u kumpeli i robimy impreze? Tylko nie takie oklepane, chociaż Wy nigdy takich nie dajecie ![]() BŁAGAM WAAAAS KOCHANEE ![]() _______ cisza krzykiem nocy
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-10-24 o 15:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie ! Wykorzystam wszystkie !!!!!!!!!!! taa .. może bym go olała, ale nie potrafię .. : ((
![]() |
#4099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo bardzo dziękuję ! : *** i ponawiam prośbę ![]()
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
.
kC ![]() Edytowane przez kupMilizaka Czas edycji: 2008-10-25 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
BAN stały
|
kee jak zwykle świetna i nie do zastąpienia <3
ale gdzie się podziewa 3martyna3 ? ktoś wie ? ![]() ![]() ode mnie : -a jeśli zajdzie słońce tej mojej nadziei, co zrobię? -wtedy musisz biec ku temu zachodzącemu słońcu. A jeśli Ci się nie uda pamiętaj, że słońce zawsze wstaje, musisz się tylko chwilkę przespać. nie będziemy słuchać ludzi którzy są głusi chociaż słyszą i patrzą chociaż nie widzą. czasami przeraża mnie słabość do Ciebie <3 jego uśmiechu część, moje oczy głodne nakarmi. patrzysz na mnie takim wzrokiem, że bezczelnie proszę o więcej! <3 Wiesz, spotkałam księcia, ale niestety nie jest z mojej bajki Nie wiem jak to zrobił, ale cholernie zawrócił mi w głowie. A wiesz, to, co mi zrobił boli. Niby nic wielkiego, a jednak Pamiętam każde jego słowo, a w każdym z nich, ukrywała się choć odrobina nadziei. Nie wiem, czy wypowiadając je był tego świadomy On ma w sobie ten czar. Tak łatwo mógł mnie zdobyć.. - Ty masz jutro urodziny. To ja Ci życzę wszystkiego najlepszego. - Dlaczego nie poczekasz z tym do jutra? - Nie wiadomo, co będzie jutro... jego nieprawdziwych obietnic boję się najbardziej.. Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Raczkowanie
|
kilka opisów ode mnie ;
i nie mów, że po tym będę silniejsza... mocniejsza o mnie boją się mówić nawet w piekle będziesz pływać w rozkoszach. utoniesz w słodyczy. Jestem dla Ciebie celem doskonałym . Ile znasz sposobów zabijania Jak bardzo chcesz bym odszedł Jak bardzo chcesz bym zniknął i prośba ![]() na opis pod zdjęcie z przyjacielem .. dziękuje z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zadomowienie
|
ruszam z marszu do krainy cudów i fikcji fałszu i paradoksalnych ekspozycji
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i odpowiedz na prosbe ![]() domóffffka w najlepszym składzie! Jestem tam gdzie najgłośniej dziś gra muzyka w doborowym towarzystwie drin za drinem płynie Jakie spanie? Tego nie ma w planie! W tym składzie niejeden raz kaputt ! ;D Drina goni kolejny drin! Remiks browar wóda gin Orientuj się zacznie się niezły show! Normalne na***ki witaminodajne ;D Może cos się przyda ![]()
![]() |
#4105 |
Zadomowienie
|
poprosze o jakies fajne, troszke smieszne, z takim przekąsem ale pozytywne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Raczkowanie
|
Nie chciałabym być niegrzeczna...
Zmiękną ci nogi, zapamiętasz tę noc ... wiem, że w twojej głowie już rozchylam kolana... Moje dłonie na twojej szyi zamiast pętli Może to jest tak, że boleć ma uśmiech
#4107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brak weny i zły humor mi towarzyszą. * Ty mi dajesz to, co chcę Kotku; Szczęście .. * Nie przejmuje się prezentami. Chce mieć Ciebie na własność. <3 * Wszystko czego chce to Ty! * Bo najlepszy prezent to Twoja miłość. ;* * Jesteś spełnieniem moich marzeń. Tylko to. Brak weny. I zabieram opis. ^^ ;* * Czemu w życiu spotyka się kogoś, bez kogo smutno i nudno? Czemu w życiu przeżywa się chwile, o których trudno zapomnieć? * To co było wszystkim dzisiaj jest już niczym to co było wszystkim nic. To co pozostało twoje obce ciało jakby się nie stało nic. Noc wycięta z szyby każdy dzień na niby jakby tak musiało być. Wszystko zawsze mija pozostaje chwila pozostaje nigdy nic. * I nagle to co jest pryska jak bańka mydlana .. * Tyle kłamstw .. * Kocham .. Kochanie, proszę, nie kłam.
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aj kocham tą piosenkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Przyczajenie
|
I tak czasem sobie myśle, że oj lepiej było by, gdyby nie było mnie...
Jesteś jak bańka mydlana...Jeden fałszywy ruch i już jej nie ma... Pielęgnuj to....co w Tobie piękne ! Too hard to fake it, nothing can replace it... I get wings to fly and now I lost it... Szeroki świat jest pełen wielkich cierpień, i wielkich radości, mój przyjacielu. To pierwsze utrzyma Cię na właściwej drodze, a drugie sprawi ze podróż będzie znośna. / The world is full of great pain, and great joy, my friend. The first keeps you on the path of growth, the latter makes the journey tolerable. (…) nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby. W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą. Przeklęci niech będą ci, którzy nie tańczą i przeszkadzają tańczyć innym Na brzegu rzeki usiadłam i płakałam Mędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Głupiec zaś jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał. Dobro i Zło mają to samo oblicze, wszystko zależy jedynie od momentu, w którym staną na drodze człowieka. Późna miłość przychodzi częstokroć z wielką gwałtownością. / Saepe venit magno faenore, tardus amor. PROSZE PRZETLUMACZCIE MI NA ANGIELSKI (ew. niemiecki) byłeś dla mnie tylko zabawką, a każdą zabawką wkońcu się znudze
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.