|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() dostał bluzę z misiem od środka, majtki Calvina Kleina, 3 krawaty, koszule, słodycze, elegancki szalik do płaszcza , żele do kąpeili Hugo Bossa i coś tam jeszcze ale nie pamiętamDziękuję dziewczyny w imieniu TŻta również![]() Dziewczyny, lae to nie będzie nic specjalnego... zwykły tort z kremem w środku, bitą śmietaną na wierzchu i owocami ![]() A gdzie tak biegasz? ![]() No my po zakupach zrobiłam jeszcze małe porządki w szafkach w kuchni![]() teraz będę kroić sałatkę...
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano, ewidentnie ktoś mnie zaraził
![]() puchatu może być, byle nie pikaczu ![]() Jedna babeczka poszła mailem ![]() Dokąd Bo z kim to wiemy już ![]() Cytat:
A najbardziej te majtki ![]() |
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdyby nie TŻ postawiłabym je sobie na szafce koło łóżka ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie z pracy...tak jak obiecalam zadnych smutnych ksiazek tylko wizaz
![]() Przyszla szefowa moja i mowi ze jak bedzie nudno to moge sobie czytac internet-super
|
|
|
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nagrywam sobie płytkę do auta - U2 najlepsze kawałki w wersji live
TŻ'owi też nagram |
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Mój? Lubi. A ja uwielbiam
![]() Ale na U2 3D byliśmy 2 razy - razem W sumie od tego filmu u niego się to zaczęło. Widzę, że faktycznie lubi ich muzykę |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatkowa-no powiedziala ze jezeli nie bedzie to przeszkadzac w wykonywaniu moich obowiazkow to moge robic co chce w internecie.
Susanna-ja mialam kiedys przyjaciolke ktora b lubila U2-musze powiedziec ze tez ich lubie-maja styl ![]() Ide na lunch-bede tu za gladac w wolnych chwilach.. pozdrawiam wszystkie Kozly
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór KoziołUŚie
Ale ja jestem dziśiaj taka mmmm.... no jak taki niedobitek chodze. Jakbym po weselu była conajmniej wypadłam z rytmu imprezowego, za stara już na to jestem ![]() Zaraz będę malować paznokietki
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rety jak jeżdżę autem to na okrągło słucham płyt U2 i.. śpiewam. Śmiesznie to musi wyglądać ale co poradzić ![]() Ja też Na jaki kolorek? U mnie czerwień z JOKO
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tam się sprawują lakiery z Joko Nigdy nie miałam
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie uspokaja
Włączam Vertigo i auto zyskuje + 20 KM Tak samo przy Elevation czy Beautiful Day Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym uspokajaniem to nie chodziło mi, że się zmiejsza prędkość czy coś, tylko właśnie, że w trasie się przy nich tak fajnie sunie (to na pewno te dodatkowe KM )Cytat:
![]() Z Inglota mam tylko Silk Wrap, ale fakt, że z normalnych lakierów byłam średnio zadowolona ![]() Ja uwielbiam lakiery Sorai
|
||
|
|
|
#1666 |
|
AGA :)
|
ooo puchatko ja nigdy nie miałam lakierów Sorayi. Nawet nie widziałam u mnie nigdzie ://
w jakieś sieciówce kupujesz? czy małej drogeryjce? tż mi dziś przepadł niestety:/ zaczął grać na play station wiec zanim nie bedzie musiał wychodzić pewnie bedzie 'pykał' i tylko z drugiego pokoju krzyczał 'kto jest najlepszy? ktooo'
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale teraz oglądamy Mam talent
|
||
|
|
|
#1668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam czerwień z Joko, ale niestety nie jestem zadowolona ![]() Za to ostatnio odkryłam lakiery Heanu i jestem mile zaskoczona. Są taniutkie i trwałe (jasne nawet tydzień wytrzymują). Właśnie wróciłam z odwiedzin u przyjaciółki. Było bardzo przyjemnie, ponosiłam sobie małego Adasia na rękach- uroczy bobas Na koniec przyjaciółka z mężem stwierdzili, że nas będą zapraszać co wieczór, bo przy nas mały był nadzwyczaj spokojny![]() Jak już wracaliśmy od nich zapytałam Tżta, czy mu się Adaś podobał: Tż: Pewnie, że tak. Ja: A chciałbyś takiego? Tż: Oczywiście...w końcu miałbym pretekst, żeby zmienić samochód na większy i Buffy by miała z kim na tylnym siedzeniu jeździć![]() Po tych słowach padłam, oboje rechotaliśmy z tego przez całą drogę ![]() Życzę Wam udanego wieczoru
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szybko schną - to fakt i tez mają piękną czerwień w ofercie Cytat:
Z Heanu nie próbowałam jeszcze ![]() Cytat:
![]() Dobra a ja znikam prasować i oglądać Mam talent
|
|||
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie patrzę sobie na "Mam talent" Pamiętajcie, że dzisiaj przestawiamy zegarki z 3 na 2 ![]()
|
|
#1671 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja Was tylko witam i pozdrawiam. puchatko, nie dostałam babeczki .Nie dotarła do mnie, chyba że ktoś ją "wtrącił" kiedy szła po łączach. ![]() Echhh... taki wspaniały deser mnie ominął. Znikam... Jutro chyba zrobię tiramisu. |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() szyszki dopiero teraz biegają ale mają radochę - kupiłam im dzisiaj piasek do kąpieli i się w nim tarzają zrobiłam fotki więc potem wkleję ( jakjuż będe na swoim kompie )nadrobię zaległości bo nieźle tutaj szalałyście ![]() ![]() edit:nikogo tutaj nie ma o tej porze? ![]() dziewczyny godziny przesuwamy więc mamy godzinę więcęj na noce buszowanie
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-25 o 23:48 |
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podzielisz się jak coś ![]() Koniecznie koduś ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, żeby spać godzinę dłużej
|
||
|
|
|
#1674 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
[puchatkowa]Foto, foto plis [/quote]
jest i foto ![]() nr. 1 sorki za jakość i lustro niegrzeszące czystością![]() Fakt podejrzane . Gdzie wczoraj balowałaś backie [/quote]no właśnie łobuzie gdzie? ![]() Archi ja Ciebie widziałam i pisałam że widzę milczącą archi Cytat:
ja chcę do lassssuuuuu Cytat:
![]() ale teraz nadrabiam a wy śpicie ![]() Cytat:
![]() czekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak mnie w nocy złapie to jutro mnie kroją ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale masz rację nie lubię Cię Ja Ciebie uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
czuję sie zaproszona ![]() w załączeniu fotki szyszek zrobione podczas dzisiejszego wybiegu ![]() oraz foto dla puchatki- szalik
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-26 o 00:36 |
|||||||||
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze fotki z dziejszej kąpieli
tym razem to maksa udało mi się uchwycić w ciekawych pozycjach ![]() strasznie zabawnie to wygląda jak się tarzają w tym piasku
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne sa
a juz pierwsze zdjecie w drugim poscie zupelnie wymiata
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po zmianie czasu
Najgorsze jest to przestawianie zegarów wszędzie Dobrze, że komputer przestawia się sam, ale np. jak zmienić czas na kuchence Także chyba do powrotu rodziców będę funkcjonować z różnie poustawianymi zegarkami w domu Fajny, zwiewny Nie lubię wełnianiych szali, które nie dość, że gryzą to nie da się nimi dobrze opatulić ![]() Cytat:
Jak już mają kroić to sprawa jest chyba poważna nie?Cytat:
A ja znów sama ![]() kodu, szyszki wymiatają! Ta pierwsza zaraz za szalikiem to normalnie taki śliczny portrecik ma Podoba mi się też 4 foto w tym poście - widać, że szyszka dokądś się wybiera No i te z kąpieli też są fajne Hej archi A gdzie reszta śpiochów Przecież już jest jakby 9.30
|
||
|
|
|
#1678 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fantastycznie to wygląda jak szyszki się tarzają..szkoda że nie można filmiku tutaj wkejać. ![]() Cytat:
rano wstaję a TŻ pyta się która godzina a ja że chyba 8 On poprzestawiał godziny na swojej komórce a komórka automatycznie też się poprzestawiała ![]() puchatko coś czuję że się pogubię w tych godzinach ![]() Cytat:
Cytat:
.Pierwszy raz w życiu tak mnie bolał brzuch przez całą noc. Nawet nie wiedziałam że to wyrostek, w pracy mi koleżanka zasugerowała bo ból przemienił się w kłucie ![]() zrobiłam badania, niezgodziłam się zostać na obserwacji w szpitalu ![]() przeszło mi ale miałam powiedziane że jak mnie znowu złapie to trzeba wyciąć ![]() a gdzie TŻ? ![]() Cytat:
- ale słodko śpią przytulone a on na to: - no właśnie , powinnaś z nich brać przykład ![]() Co porabiacie?? ![]() jakie plany? |
|||||
|
|
|
#1679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przy pustej lodówce? Kiedyś ją zapełnię i zadziwię znajomych. ![]() Przy okazji ktosiów , orientujecie się czy ktoś pokroił kode? ![]() Normalnie buszuje tu zawsze niczym dwa małe szynszyle. ![]() A w kawałkach mogła się nie pozbierać. ![]() Proszę się odmeldować - pokrojona, czy nie. ![]() Nawiasem mówiąc - mnie przy wyrostku kroili nie pytając specjalnie o zdanie. ![]() Kto by chciał znać zdanie jedenastolatki. ![]() I wybrali sobie datę 13-go w piątek. Blizna została. W latach późniejszych przy krojeniu zawsze pytali. Dawali do podpisania oświadczenie na wypadek śmierci na stole. Zawsze to coś. ![]() Chyba pójdę chleb pokroić. ![]() Pobudka! Dziewczyny. ![]() EDIT: o! kode! W jednym kawałku? ![]()
|
|
|
|
|
#1680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no backie ja myślałam że przypadłość plucia w monitor herbatą mnie nie dotyczy ![]() Cytat:
pfuuu jeszcze cała ![]() Cytat:
![]() zdanie na czerwono ![]() ![]() no właśnie wstaaaaawać |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Przywiozłaś mu coś z Anglii 

a ja chyba nie potrafię torta zrobić

.
więcej nic nie kupie w Bershce
Także chyba do powrotu rodziców będę funkcjonować z różnie poustawianymi zegarkami w domu