![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]()
![]() |
#662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo tak naprawdę odpowiedź, że zatrudniłabyś osobę skazaną wcześniej za kradzieże jest pewnie odpowiedzią złą w takim teście. Ale z drugiej strony dlaczego nie dać szansy takiej osobie, może akurat się zmieniła i będzie sumiennym pracownikiem. Albo została skazana niewinnie. A tu masz na chłodno odpowiedzieć tak lub nie. Ja to zawsze sobie wolę podyskutować ![]()
![]() |
#663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Genialne jesteście Dziewczyny ![]() Mrugulda może jeszcze być. Ale chyba najbardziej mi się podoba Mruczysława ( coś jak Mirosława, Mieczysława - no to czemu nie Mruczysława ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chcę jeszcze zobaczyć Królewnę z długimi piórami - na żywo !!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Było tam parę bardzo zbliżonych pytań poruszających się wokół tego tematu. Naprawdę czułam przez skórę, że mają negatywny wydźwięk i przeczuwałam co powinnam zaznaczyć ![]() Wiadomo, sklep z kosmetykami nie chce mieć kogoś kto ma jakąś bardziej niż statystycznie pozytywną opinię nt złodziei ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli już dojdzie do zgubienia przesyłki, to reklamacje nic nie dają... Czeka się i czeka, na poczcie panuje straszny chaos i za przeproszeniem burdel... W końcu o złożonej reklamacji się zapomina. Wiem, bo przez jakiś czas pracowałam w takiej firmie wysyłkowej. Możesz spróbować złożyć skargę - może akurat to coś da, ale jeśli masz czas możesz np. przeprowadzić prywatne śledztwo ![]() ![]() ![]() Bo jeśli nie poczta to co zostaje? ![]()
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedną już dzisiaj podpisałam, a na podpisanie drugiej czekam. I będę ględzić, łazić, męczyć aż coś z tym zrobią. Poza tym naskarżyłam dzisiaj na listonosza, który nie zostawia awiz. Nie dostaję ani pierwszego, ani drugiego, a potem idę na pocztę i okazuje się, że 5 przesyłek czeka ![]() Poza tym szykuję pismo, które puszczę oficjalną drogą. Tak tego nie zostawię. Ja jestem cierpliwa, ale do czasu. Tym razem miarka się przebrała.
![]() |
#667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powodzenia! Chociaż żal zawartości zagubionych przesyłek, których się już pewnie nie odzyska ![]()
![]() |
#668 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
czyli Endżi
|
Gryksiu, tamten dla Sephory też wypełniałam (już z rok temu chyba). Ten był jakiś taki bardziej wydumany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Irkax - popieram twoje stanowisko jak najbardziej!
Wprawdzie walka z pocztą wydaje się z góry skazana na niepowodzenie, ale ja "wyrwałam" od nich odszkodowanie za zaginiona przesyłkę. Że pefumową, to dodawać nie trzeba. Nie wymagało to tez żadnego chodzenia, po prostu złożyłam na poczcie reklamację. No i trwało to ok. miesiąca, do otrzymania przekazu. A co do skarg na listonosza, to też miałam zamiar to zrobić. Ale mój mąż przypomniał mi historię z filmu "Chłopcy z ferajny" ![]() W tej chwili mam świetnego listonosza( odpukać) ale kiedys zmieniali sie co chwilę i bywały problemy.
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W jakiej innej firmie pracownicy mogą bezkarnie kraść i nikt nie jest w stanie ustalić, kto jest złodziejem? W jakiej innej firmie usługi wykonywane są z wielokrotnym opóźnieniem i nie ponosi się za to żadnej odpowiedzialności? W jakiej innej firmie klient reklamujący usługę spotyka się ze ścianą i nie jest w stanie nic zdziałać? Do jakiej innej firmy, która kradnie, nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań i do tego ma klienta daleko w dupie nadal przychodzą miliony Polaków? Po prostu szlag człowieka trafia.
![]() |
#674 |
BAN stały
|
Ufff miałam dziś pierwszą "jazdę".
Nie jeździłam, tylko przez 40 minut obczajałam światła, zbiorniki, ustawienia foteli, lusterek itepe. I dobrze, że nie jeździłam, bo chyba bym umarła z nerwów. I tak się najpierw nieźle zestresowałam, bo czekałam 20 minut, pan instruktor się nie pojawiał, nie odbierał telefonu, wszystkie inne elki pojechały, a ja stałam dalej. Myślałam, że albo ja coś pokręciłam, albo pan zapomniał. Oczywiście ja pokręciłam, bo czekałam nie w tym miejscu. Potem jeszcze przez parę minut nie mogłam go znaleźć. ![]() Później jeszcze kilka razy zrobiłam z siebie gópka przez wtopy w stylu "nie, jednak nie mogę otworzyć maski". Nie ogarniam tego wszystkiego nawet teoretycznie. I przeraźliwie się boję następnego razu, kiedy już będę musiała ogarnąć praktycznie. Ja i technika to jednak jest katastrofa. Dobrze chociaż, że instruktor miły, fajny, sympatyczny, spokojny i cierpliwy. Przynajmniej na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
BAN stały
|
irkax nie zostawiaj tego tak...nie no to albo PP se nagrabiła albo pracownik jakiś
![]() Ja właśnie się wkurzyłam, bo nie lubię jak mi na allegro kit wciskają, wystawiłam 2 neutrale, pędzelek do żelu miał powyginane włoski i sam żel to istne badziewie, samopoziomujący- koń by sie uśmiał ![]() ![]() ![]() Zauroczyłam się takim cieniem jak ta dziewczyna ma na oku, opalizujący fiolet, zdj widać wyfotoszopowane no ale kolor widać a o taki mi chodzi, jak by któraś gdzieś widziała dajcie znać z jakiej firmy i numerek, na zakupy wybieram sie dopiero po pierwszym. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-10-27 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#677 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Irko - walcz z dziadami - monopolistami! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
BAN stały
|
melkmeisje ja na pierwszej jeździe od razu w miasto...
![]() Dobrze by było pojeździć z kolegą/tż poza kursem, to oswaja, ja trochę jeździłam i samochód to dla mnie nie zagadka był na 1 jeździe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
#681 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
nie znam tego żelu
![]() ![]()
#683 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]()
#685 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz rade, nie panikuj. Uwierz mi - im bardziej panikujesz tym gorzej sie jezdzi. Ja np dzis dojezdzam do skrzyziwania, swiatlo sie zmienia na zolte, mialam czas zeby sie zatrzymac ale depnelam na gaz. On juz mial cos powiedziec ale uprzedzilam go 'wiem wiem' on 'no to daruje ci to tym razem'. i smisznie. Ronda - ronda sa dla mnie koszmarem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Czekam na Ragnarok
|
Też niedługo będę miała jazdy - odnośnie prawka. melkmeisje
![]() Spędziłam 8h w pociągu i resztę dnia w Zielonej Górze. Ustaliłam szczegóły tatuażu, mam wrócić po wzór w połowie listopada i jak zaakceptuję to zaczynamy. Czekają mnie 4 sesje i miły pan ![]() Poszłabym do palmiarni, ale w poniedziałek zamknięta, więc byłam w perfumerii przy rynku (to chyba był rynek?) i w centrum handlowym. W perfumerii był sobowtór Britney - babka identyczna! Przyjechałam z Miss Dior Cherie EDP, torebką i "Kronikami Jakuba Wędrowycza" Pilipiuka - mimo to, nie poprawił mi się humor. Tzn. poprawił, ale tylko na chwilę przy czytaniu książki. Jest mi źle. Kasa się kończy, a ja nijak nie umiem poprawić sobie humoru. Codziennie tylko ten facet w głowie, spać nie można. Wąchałam jakąś limitowankę Miss Dior Cherie, ale chyba EDP lepsze, choć dla mnie i tak za lekkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sobote wlasnie poszlam z kolezanka na 'kawe' a skonczylysmy rajdem po sklepach. No i coz. Ale kij tam. Na Anatheme ide 4tego, urodzinowo. Sama! hahah. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.