Scent Bar VI - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 22:38   #601
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Kupiłem kumplowi (pasjonat Jaguara) perfumy tej marki - Jaguar Classic. Zupełnie w ciemno (wiem... tak się nie robi ). No ale zanim dałem mu kartonik, no nie wytrzymałem i musiałem przetestować (folijkę sprytnie zakleiłem ). Otwarcie typowo "świeżuchowate", następnie dobrze wyczuwalny kwiat pomarańczy i imbir na piżmowo - benzoesowym tle. Powinny się spodobać
Ja tak zawsze robie, odfolijkowuje deliukatnie od dolu, wacham i zafolijkowuje .

Powiedzcie mi, bo dla mnie to jest surreal.
Ten moj nowy facet, tak generalnie nasza relacja nie spotyka sie z jakas aprobata. I ok, niekore rzeczy rozumiem. Ale argument powtarzany przez 2 bliskie mi osoby mnie rozwala i cycki mi opadaja : 'wez sie za czym innym rozejrzyl bo on ... jest dla ciebie za brzydki'
jak dla mnie to jest absurd i przykro mi jest.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 22:45   #602
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja tak zawsze robie, odfolijkowuje delikatnie od dolu, wacham i zafolijkowuje .
Hrehrehre Czuję się usprawiedliwiony

Cytat:
Ten moj nowy facet, tak generalnie nasza reakcja nie spotyka sie z jakas aprobata. I ok, niekore rzeczy rozumiem. Ale argument powtarzany przez 2 bliskie mi osoby mnie rozwala i cycki mi opadaja : 'wez sie za czym innym rozejrzyl bo on ... jest dla ciebie za brzydki'
No ale chodzi chyba o to, że się Tobie podoba?

Btw - to ten ze zdjęcia? Bo jeśli tak, to nie mam nic do zarzucenia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 22:49   #603
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Hrehrehre Czuję się usprawiedliwiony

No ale chodzi chyba o to, że się Tobie podoba?

no tenze.
Ja mowie - on nie jest jakis Dzolo i lalka Ken ale taki... cute.

I on mnie rozczula a i podoba mi sie zwyczajnie. Ja nie wiem - moze inni widza to inaczej. Np nos - ja uwazam, ze ma swietny maly nosek (mam swira na tym punkcie) a inna osoba kwitu to 'pff jak swinia'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 23:08   #604
gryx82
BAN stały

Moim zdaniem olej takie gadanie i rób swoje

PS. Też mam niewielki nos (i bez skojarzeń proszę)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 23:15   #605
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Ja kiedyś zamawiałam stąd, mam wzór Continental Classic Girlie - z fajnej, dość grubej bawełny. Zgrabna, dziewczęca, a nie oblepia kadłubka. Tylko rozmiar wszerz trzeba dopasować, bo za mała faktycznie może być obcisła.
Wielkie dzięki, świetna strona Bawię się już z godzinę.

Hecate - olej, ważne że Tobie się podoba.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 05:13   #606
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję. Chociaż gdy je odstawiłam na miesiąc (operacja stopy i leżenie), to okres odrazu spóźnił mi się 6 dni. Myślę, że jednak może nie będzie źle
Tak, pierwszy po odstawieniu mnie też się spóźnił o tydzień, ale to nie tragedia - czytałam że dziewczynom po innych tabletkach się spóźniał o 30 dni i takie tam . Zresztą potem @ już całkiem wrócił do normy

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 07:54   #607
vesenka
Zakorzenienie

Ignoruję dziś obecność luster!
Dzisiaj harcuje mi po balkonie 9 sikorek niesamowite są Jedyny minus,że mam po nich masę sprzątania, ale aż miło na nie popatrzeć i posłuchać

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 08:14   #608
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ten moj nowy facet, tak generalnie nasza relacja nie spotyka sie z jakas aprobata. I ok, niekore rzeczy rozumiem. Ale argument powtarzany przez 2 bliskie mi osoby mnie rozwala i cycki mi opadaja : 'wez sie za czym innym rozejrzyl bo on ... jest dla ciebie za brzydki'
Hecate, ja też bardzo niedawno usłyszałam od "przyjaciółki": "znajdź sobie normalnego faceta". Zabolało. Ale po zastanowieniu stwierdziłam, że nic jej do tego i to mnie się On ma podobać. I Ty też się nie przejmuj, to Tobie ma być dobrze
Stary 2008-10-27, 10:10   #609
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Umówiłam się na jutro na rozmowę kwalifikacyjną. Jestem przerażona, nie wiem, czym zjamuje się firma, nie mogę nic znaleźć na jej temat w internecie, przez telefon nie powiedziano mi jakie są dokładne wymagania (a chciałam to wiedzieć, żeby ocenić czy wogóle tam się nadaję). Nie wiem co mam teraz zrobić - powtarzać na gwałt angielski, porobić cokolowiek w Excellu, który znam ot tak..., nie wiem z czym jutro wyskoczą. Mam skurcz żołądka i myślę sobie - na co ja tam dzwoniłam

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 10:15   #610
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Madzik, nic nie robić, wyluzować a na rozmowę iść. Uda się albo nie a na rozmowę zawsze iść warto - z którejś zapewne coś wyniknie BTW - jeszcze się nie spotkałam z sytuacja, zeby na pierwszej rozmowie sprawdzali znajomość Excela czy innych programów - a jak Cię spytają o kwalifikacje to powiesz prawdę, ze umiesz tyle i tyle a co wiecej to chętnie się nauczysz w praktyce.
Stary 2008-10-27, 10:20   #611
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Umówiłam się na jutro na rozmowę kwalifikacyjną. Jestem przerażona, nie wiem, czym zjamuje się firma, nie mogę nic znaleźć na jej temat w internecie, przez telefon nie powiedziano mi jakie są dokładne wymagania (a chciałam to wiedzieć, żeby ocenić czy wogóle tam się nadaję). Nie wiem co mam teraz zrobić - powtarzać na gwałt angielski, porobić cokolowiek w Excellu, który znam ot tak..., nie wiem z czym jutro wyskoczą. Mam skurcz żołądka i myślę sobie - na co ja tam dzwoniłam
Madzik, ależ to bardzo dobra wiadomość Trzymam kciuki, żebys się niepotrzebnie nie stresowała

A teraz coś w temacie i na śmiesznie. Mój tata jest świeżym emerytem i ogromnie mu się nudzi w domu, więc szuka pracy. W tym tygodniu ma rozmowę na stanowiso sprzedawcy w sklepie zabawkowym No hmmm, ale właściwie dzieci to go lubią (zwłaszcza ciągnąć za brodę ).

Grysiu, zbożówka łaziła za mną od kilku tygodni, ale jakoś zawsze o niej zapominałam, jak byłam na zakupach. Wczoraj dorwałam i dziś w pracy wypiłam już dwie Mniam

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 10:23   #612
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Idź i się nie stresuj
Coś mi ślicznie pachnie w torebce, wrzuciłam tam kilka blotterków, których zapomniałam opisać i teraz nie wiem co to a śliczne

Stary 2008-10-27, 10:23   #613
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Podeślij samolot - przylatam
Samolot czeka, o Pani Kaganko.
Cytat:
Uwielbiam ten film.
Ale taka milosc to w filmach.
Może ja zbyt racjonalna jestem, ale najpiękniejsza miłość w niezbyt dobrym filmie mnie nie rusza. To znaczy... Ogólnie filmy o miłości nudzą mnie koszmarnie. Wyjątkiem było "Co się zdarzyło w Madison County".

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość

Możecie mówić Mruczysława
Taaa...
Albo Mruczylia, albo jeszcze lepiej: Mruczylda.

Cytat:
o, ja tez nic. Zupełnie nic, poza tym, że zdjęcie takie małe.

Cytat:
Moim zdaniem olej takie gadanie i rób swoje

PS. Też mam niewielki nos (i bez skojarzeń proszę)
Mnie się teoretycznie podobają orle nosy, a męża mam z małym, zgrabnym, zadartym noskiem (też bez skojarzeń ).

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Hecate, ja też bardzo niedawno usłyszałam od "przyjaciółki": "znajdź sobie normalnego faceta". Zabolało. Ale po zastanowieniu stwierdziłam, że nic jej do tego i to mnie się On ma podobać. I Ty też się nie przejmuj, to Tobie ma być dobrze
To oczywista oczywistość!
Kicham cudze opinie.

A'propos tematu - mój Królewna oświadczył, że dziś idzie do fryzjera obciąć pióra...
Kazałam mu przynieśc ze sobą obcięty warkocz.
Kiedy już go wywalę z domu, przynajmniej ta najpiękniejsza część mi zostanie. Bo przecież niebieszkich oczu mu nie wydłubię...
Nie wyobrażam sobie tego. W zyciu nie byłam z chlopakiem, ani mężczyzną z krótkimi włosami. W życiu mi się żaden krótkowłosy nie podobał (no, chyba, że specjalnie dla mnie zapuszczał)... Nie wiem, co pocznę z krótkowłosym Królewną.

No i straci ksywę - w pracy własnie z okazji piór mówią na niego Pocahontas.

Cytat:
Madzik, nie panikuj.
Jesli się nadajesz, to się nadajesz. Jesli nie - jedno popołudnie powtarzania angola i tak Cię nie zbawi.
Wyśpij się przed rozmową i nie idź na kacu - gigancie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 10:25   #614
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, nic nie robić, wyluzować a na rozmowę iść. Uda się albo nie a na rozmowę zawsze iść warto - z którejś zapewne coś wyniknie BTW - jeszcze się nie spotkałam z sytuacja, zeby na pierwszej rozmowie sprawdzali znajomość Excela czy innych programów - a jak Cię spytają o kwalifikacje to powiesz prawdę, ze umiesz tyle i tyle a co wiecej to chętnie się nauczysz w praktyce.

Mam jeszcze jeden problem - nie wiem, co im odpowiedzieć na pytanie, czemu chcę pracować u nich i w takim dziale (sekretariat, szukają też kogoś z umiejętnością obsługi kompa). Prawda jest taka, że marzę o stabilnej pracy, w określonych godzinach - a ta praca tak mi się kojarzy (oczywiście wiem, że spokój w takiej pracy to teoria). Ale chodzi mi o to, że ta praca w jakiś sposób jest przeciwieństwem tego, co robiłam i gdzie pracowałam do tej pory. Ale przecież nie powiem im wprost, że szukam desperacko pracy od roku. Może tu dziewczyny miały rację, że ja nie do końca wiem czego chcę, bardziej wiem, gdzie pracować nie chcę.
Sabbath - pić nie zamierzam absolutnie.... chcoiaż kac gigant miałby jeden plus - byłabym skupiona na swoim złym samopoczuciu tak, że marzyłabym tylko o tym, żeby położyć się do łóżka jak najszybciej, więc na rozmowie byłabym niechybnie bardziej "wyluzowana"

Królewna idzie obciąć pióra???????? Widziałam go raz, ale powiem szczerze, że nie jestem w stanie wyobrazić go sobie bez piór. Jestem straszną "konserwą" jeżeli chodzi o przywczajenie się do czyjegoś wizerunku

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 10:32   #615
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez madziczka;9487832
[COLOR=lemonchiffon
Mam jeszcze jeden problem - nie wiem, co im odpowiedzieć na pytanie, czemu chcę pracować u nich i w takim dziale (sekretariat, szukają też kogoś z umiejętnością obsługi kompa). Prawda jest taka, że marzę o stabilnej pracy, w określonych godzinach - a ta praca tak mi się kojarzy (oczywiście wiem, że spokój w takiej pracy to teoria). Ale chodzi mi o to, że ta praca w jakiś sposób jest przeciwieństwem tego, co robiłam i gdzie pracowałam do tej pory. Ale przecież nie powiem im wprost, że szukam desperacko pracy od roku. Może tu dziewczyny miały rację, że ja nie do końca wiem czego chcę, bardziej wiem, gdzie pracować nie chcę.[/COLOR]
To powiedz im wprost dokładnie to, co myślisz, czyli to, co wytłuściłam. Lepszy szczery argument niż jakieś wydumane ściemnianie typu "marzę o pracy w państwa firmie i śni mi się ona po nocach.
Stary 2008-10-27, 10:38   #616
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
To powiedz im wprost dokładnie to, co myślisz, czyli to, co wytłuściłam. Lepszy szczery argument niż jakieś wydumane ściemnianie typu "marzę o pracy w państwa firmie i śni mi się ona po nocach.

I to chyba będzie najlepsze wyjście Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że czasem trzeb będzie zostać dłużej, czy przyjść wcześniej - w każdej pracy tak czasem bywa. Kurczę - szkoda, że nie wiem, co to dokładnie za firma, w jakich godzinach jest ta praca, ile dni - lubię wiedzieć takie rzeczy "przed". Może oni tak specjalnie...

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 10:40   #617
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Madziczko trzymam kciuki

Zamiast powtarzać Excela czy angielski lepiej chyba pomyśleć nad odpowiedziami na pytania, które lubią się powtarzać na rozmowach.
One niby są banalne, ale kiedy człowiek jest w stresie, to takie banalne pytania go zatykają i dopiero po rozmowie uświadamia sobie, co inaczej mógłby powiedzieć.
Takie podstawy jak - Twoje wady (standardowe pytanie pułapka ), Twoje zalety, jak sobie wyobrażasz pracę u nich, dlaczego powinni Cię zatrudnić (czyli jaką wartość wniesiesz do firmy) itd, itd.
A przede wszystkim bądź sobą na rozmowie

Poza tym zastanów się, czego Ty chcesz się od nich dowiedzieć.
Zwłaszcza, że jak widzę masz wiele pytań.
Rozmowa jest również dla Ciebie, żeby się dowiedzieć czegoś o firmie.
Nie bój się pytać

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 10:46   #618
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Madziczko trzymam kciuki

Zamiast powtarzać Excela czy angielski lepiej chyba pomyśleć nad odpowiedziami na pytania, które lubią się powtarzać na rozmowach.
One niby są banalne, ale kiedy człowiek jest w stresie, to takie banalne pytania go zatykają i dopiero po rozmowie uświadamia sobie, co inaczej mógłby powiedzieć.
Takie podstawy jak - Twoje wady (standardowe pytanie pułapka ), Twoje zalety, jak sobie wyobrażasz pracę u nich, dlaczego powinni Cię zatrudnić (czyli jaką wartość wniesiesz do firmy) itd, itd.
A przede wszystkim bądź sobą na rozmowie

Poza tym zastanów się, czego Ty chcesz się od nich dowiedzieć.
Zwłaszcza, że jak widzę masz wiele pytań.
Rozmowa jest również dla Ciebie, żeby się dowiedzieć czegoś o firmie.
Nie bój się pytać
Irko, te pytania mnie właśnie przerażają, a zwłaszcza te, które pogrubiłam. Pytania-knify Co do wad - mam -jedną, główną, ale nie wiem, czy jeżeli ją wymienię, nie pogrzebię swoich szans na amen

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 10:53   #619
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Irko, te pytania mnie właśnie przerażają, a zwłaszcza te, które pogrubiłam. Pytania-knify Co do wad - mam -jedną, główną, ale nie wiem, czy jeżeli ją wymienię, nie pogrzebię swoich szans na amen
Dlatego nad takim pytaniem trzeba się zastanowić. Musisz znać swoje zalety i swoją wartość, to bardzo ważne. Jeśli Ty sama nie wskażesz firmie swoich zalet, to oni się o nich nie dowiedzą. Co do tego jak sobie wyobrażasz pracę u nich, to jeśli w ogłoszeniu jest niewiele napisane, to jest moment żeby co nieco dopytać.

Co do pytania o wady. To jest standardowe pytanie, na którym łatwo sprawdzić, czy kandydat przygotowywał się do rozmowy Jeśli bez zastanowienia chlapnie, że jest leniwy i spóźnialski to.. to wiadomo co
Na tym pytaniu wbrew pozorom można się bardzo łatwo przejechać, ale można też pokazać się z bardzo dobrej strony.
Znajdź taką wadę, którą da się przekuć w zaletę. Wiem, że łatwo się mówi, ale da się to zrobić (Sama miałam takie pytanie na rozmowie )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 10:58   #620
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Dlatego nad takim pytaniem trzeba się zastanowić. Musisz znać swoje zalety i swoją wartość, to bardzo ważne. Jeśli Ty sama nie wskażesz firmie swoich zalet, to oni się o nich nie dowiedzą. Co do tego jak sobie wyobrażasz pracę u nich, to jeśli w ogłoszeniu jest niewiele napisane, to jest moment żeby co nieco dopytać.

Co do pytania o wady. To jest standardowe pytanie, na którym łatwo sprawdzić, czy kandydat przygotowywał się do rozmowy Jeśli bez zastanowienia chlapnie, że jest leniwy i spóźnialski to.. to wiadomo co
Na tym pytaniu wbrew pozorom można się bardzo łatwo przejechać, ale można też pokazać się z bardzo dobrej strony.
Znajdź taką wadę, którą da się przekuć w zaletę. Wiem, że łatwo się mówi, ale da się to zrobić (Sama miałam takie pytanie na rozmowie )
Spóźnialska nie jestem na szczęście Czasem jestem .... nerwowa, to moja wada. Podchodzę emocjonalnie do pewnych spraw, łatwo się dnerwuję, ale to jest właśnie ta wada nad którą pracuję i, z której zdaję sobie sprawę. Pytanie - powiedzieć - nie powiedzieć?

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 11:01   #621
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Spóźnialska nie jestem na szczęście Czasem jestem .... nerwowa, to moja wada. Podchodzę emocjonalnie do pewnych spraw, łatwo się dnerwuję, ale to jest właśnie ta wada nad którą pracuję i, z której zdaję sobie sprawę. Pytanie - powiedzieć - nie powiedzieć?
A potrafisz ją przekuć w zaletę?

Stary 2008-10-27, 11:07   #622
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A potrafisz ją przekuć w zaletę?
Zdarza się, że moje nerwowość oznacza, że na czymś bardzo mi zależy, że chcę np, polecone zadanie wykonać dobrze ( jak przypominam sobie pewne sytuacje z poprzednich prac) - i stąd to przejęcie i zdenerwowanie.

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 11:14   #623
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Zdarza się, że moje nerwowość oznacza, że na czymś bardzo mi zależy, że chcę np, polecone zadanie wykonać dobrze ( jak przypominam sobie pewne sytuacje z poprzednich prac) - i stąd to przejęcie i zdenerwowanie.
taka odpowiedź może nie satysfakcjonować pracodawcy, bo Tobie zawsze powinno zależeć na jak najlepszym wykonaniu zadania, co w Twoim wypadku zawsze wiązało by się z nerwami.
Wiem, że to uproszczenie i to duże, ale pracodawca tak może pomyśleć.
Jakoś inaczej to musisz ująć. Albo wybrać inną wadę

Stary 2008-10-27, 11:16   #624
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
taka odpowiedź może nie satysfakcjonować pracodawcy, bo Tobie zawsze powinno zależeć na jak najlepszym wykonaniu zadania, co w Twoim wypadku zawsze wiązało by się z nerwami.
Wiem, że to uproszczenie i to duże, ale pracodawca tak może pomyśleć.
Jakoś inaczej to musisz ująć. Albo wybrać inną wadę

No to leżę Nie mam pojęcia co innego wymyślić

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 11:24   #625
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
możesz wybrać wadę,która nie będzie miała wpływu na pracę, o którą się ubiegasz. Na przykład dokładność, możesz powiedzieć, że współpracownicy czasami byli zdania, że jesteś zbyt dokładna, ale Twoim zdaniem literówki i błędy źle świadczą o organizacji. Albo wadę, nad którą pracujesz. Na przykład coś w stylu: mój angielski wymaga ciągle dalszego szkolenia, dlatego też zapisałem się na kurs i już dostrzegam poprawę.

Stary 2008-10-27, 11:27   #626
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
lepiej wybrać wadę,która nie będzie miała wpływu na pracę, o którą się ubiegasz. Na przykład dokładność, możesz powiedzieć, że współpracownicy czasami byli zdania, że jesteś zbyt dokładna, ale Twoim zdaniem literówki i błędy źle świadczą o organizacji. Albo wadę, nad którą pracujesz. Na przykład coś w stylu: mój angielski wymaga ciągle dalszego szkolenia, dlatego też zapisałem się na kurs i już dostrzegam poprawę.
Vesenko - akurat te przykłady są nie dla mnie. Zdarza mi się coś przeoczyć itd.
Kurrrde mol. I jak ja mam się nie stresować? Wychodzi na to, że nie nadaję się nigdzie

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 11:27   #627
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
No to leżę Nie mam pojęcia co innego wymyślić
Nie "leżę", tylko na spokojnie pomyśl jak to inaczej ubrać w słowa
Poza tym podczas rozmowy zobaczysz jak zareaguje pracodawca i zawsze możesz coś dodać do tego co powiedziałaś. Wiesz, że słowo pisane ma inną siłę i wydźwięk od tego mówionego. Na rozmowie dochodzą jeszcze gesty, mimika, którymi sporo można zdziałać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 11:29   #628
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko - akurat te przykłady są nie dla mnie. Zdarza mi się coś przeoczyć itd.

Kurrrde mol. I jak ja mam się nie stresować?
to może napisz jakie masz wady, a my spróbujemy pomóc je tak obudować,żeby wyszło dobrze

Stary 2008-10-27, 11:39   #629
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Jestem nerwowa, panikuję ( ale potem zbieram się do pionu)- to mój główny problem.

Z sytuacji przeszłych - miałam problem z organizacją czasu, zostawiałam wszystko na ostatni moment ( ale dostałam niezłą nauczkę w postaci zawalonej sesji na pierwszym roku -czylidaaaawno temu). Od tej pory wyznaję dewizę " Co masz zrobić jutro zrób dziś), jestem zorganizowana, sumienna obowiązkowa i odpowiedzialna) Pomyślałam, że ten przykład ewentualnie mogłabym podać - ale nie wiem czy mogę?

Frank Zappa

Stary 2008-10-27, 11:50   #630
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem nerwowa, panikuję ( ale potem zbieram się do pionu)- to mój główny problem.

Z sytuacji przeszłych - miałam problem z organizacją czasu, zostawiałam wszystko na ostatni moment ( ale dostałam niezłą nauczkę w postaci zawalonej sesji na pierwszym roku -czylidaaaawno temu). Od tej pory wyznaję dewizę " Co masz zrobić jutro zrób dziś), jestem zorganizowana, sumienna obowiązkowa i odpowiedzialna) Pomyślałam, że ten przykład ewentualnie mogłabym podać - ale nie wiem czy mogę?
o nerwowości i panikowaniu bym nie wspominała. Z organizacją czasu już lepiej
A nie masz jakiejś wady, która nie ma wpływu na pracę, o którą się starasz? Przecież nie musisz zaraz strzelać z dużego kalibru Raczej poszukaj coś w rodzaju,że stresuje Cię przemawianie przed większą grupą osób, albo coś w ten deseń
Albo zastosuj moją metodę, moja ulubiona odpowiedź na pytanie o wady wygląda mniej więcej tak :z całą pewnością mam jakieś wady, bo nie ma ludzi, którzy ich nie mają, jednak według mojej wiedzy nie mam żadnych słabych punktów, które w jakikolwiek sposób przeszkadzałyby mi w wykonywaniu oferowanej pracy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości