![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
hehe... no oczywiscie miałam na oku wątek z 2010 ale widocznie źle mi sie kliknęło i otworzyłam 2008 noi tu mi sie napisało...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja myślę, że będzie ![]() ![]() nawet jakoś już się nastawiłam, no to trzaskanie dzien przed i myślę, że postaramy się jakoś to przejść, choć tak jak chyba Asiuk , nie wiem czy się ze złości sprzątając kolejną porcję tłuczonej porcelany się nie rozbeczę ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-28 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Już robię poprawkę w postach
![]()
![]() |
#4835 |
Wtajemniczenie
|
no nie mam wyboru raczej
![]() ![]() ja tam się nie gniewam ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Niniejszym oswiadczam ze mimo iz ciezko bylo , calym swoim serduchem przylozylam sie do sprawy i przeczytalam wszytkie strony ( czasem pobieznie
![]() bylo paczatkowo 54 strony suma sumarum 62 !!! powiem jeszcze ze w celu poprawy jako pokute doatkowa wysle zdjecia z maroka ( a to tez troche tak dla mnie bo sie zima zrobial a tam bylo ciepelko ![]() Dziekuje za uwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję Wam słonka moje za ciepłe słowa i dodawanie otuchy. Mąż chyba w końcu przejrzał trochę na oczy, a przynajmniej mam takie wrażenie po rozmowie z nim, że zrozumiał swój błąd i bardzo chce to naprawić. Długa droga przed nami, bo wiele spraw zaniedbaliśmy, gdzieś w tej całej bieganinie przedślubnej straciliśmy z oczu to co najważniejsze- nas, nasze szczęście i naszą miłość. I przede wszystkim- nasze problemy. Do rodziców nie pojechałam w końcu, jadę jutro. Mężuś zaproponował dzisiaj wspólny wieczorek przy winku. Najważniejsze jest to, że widzę jak żałuje swojego zachowania i próbuje to naprawić. Jest więc nadzieja, że będzie lepiej. (trzymajcie kciuki)
Ogromne buziaki dla Was wszystkich ![]()
#4838 |
Raczkowanie
|
witam dziewczeta SLONECZNIE, bo za oknem nieciekawie...
z racji, zesmy lekko glode w pracy, kolezanka podala mi przepis obiadowy!! tym samym dziele sie z Wami ![]() zupa serowa mieso mielone ok 40dag przyprawic ostro, ufromowac malutkie kuleczki i wrzucic do wrzatku; dodac lisc laurowy, kostki rosolowe. dodac por pokrojony w paski-biala i cemna czesc, marchew pokrojona w slupki, jak ktos lubi pieczarki. to wszystko se bulgocze w garnku smietana do zup, np rama, wymiksowac z 3 serkami topionymi hochlanda-batony-wlac do zupki mozna podawac z groszkiem ptysiowym-chyba kupuje sie w lidlu, lub pokroic w kostke chleb tostowy i podsmazyc-"posypac" na wierzch brzmi smakowo, chyba zrobie na jutrzejszy obiad... dam znac jak to wyszlo ![]() pozdrowiwszy ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam mocno kciukasy ![]() będzie dobrze, na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wiesz co ![]() ![]() i jeszcze raz trzymam kciuku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
na poprawe dzionka zdjecia z maroka
1 widok z pokoju 2 naprawde nie chcialam 3 qmpel fabienka 4 .......... wiecie co mialam na mysli 5 pyszny sok swiezo wyciskany 6 my i ci co nas dorwali :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Luluś superaśne zdjęcia. Większość już widziałam na nk ![]() A to ja dla tych, co mnie nie mają na nk wrzucam dwa zdjątka z sesyjki w Sandomierzu ![]()
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
i dalej
1 wielbladzio ![]() 2. to tez palmiarnia , ja uwielbialam a fbien jeczal 3 podroz w kraine 1001 nocy 4. kolacja 5. hlup 6 a to jest suknia plus torba na moje urodzinki, kiedy bylam tak ubrana jeden Marokanczyk chcial fabienowi za mnie dac 300 000 wielbladow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a i wielbladow nie bylo ![]() uops post pod postem no to marta mnie zamorduje hmmm ale nie umiem edytowac z cytatem taka ze mnie blondynka Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-10-28 o 12:18 Powód: post pod postem ale mi wstyd ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luluś ja to czasem robię tak, że otwieram ten sam wątek w nowej karcie zakładce, może być i nowe okno), robie cytowanie (ale nic nie pisze i nie zatwierdzam), kopiuje co mi sie tam pojawiło i wklejam w edycję posta w tej pierwszej karcie ![]()
![]() |
#4846 |
Raczkowanie
|
no to uff zrobilismy 3000 zdjec
wiec nie ma wiekszosci na nk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak jest mi źle też sobie tak zawsze powtarzam. Cytat:
![]() Wszystkie fotki superaśne. Rozmarzyłam się o swoich wakacjach...tak ciepluchno było, aż mi się nie chce za okno zerkać. Lulu w jakim hotelu byliście? W ogóle podobało się Wam? Też myśleliśmy nad Marokiem, w tym roku nie wyszło, ale może w przyszłym. Warto? Cytat:
![]() Zdjęcia lux ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
My z moim Kamem często mamy gorsze dni-tak zawsze było i będzie
![]() ![]() ![]() Dwa koła zębate,których detale niekoniecznie się zazębiaja w każdej sytuacji ![]() Potrafimy rozmawiać- może nie od razu ale sie staramy.
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh, proszę jak to wyszło, poużalałam się, a tu wyszło, że to jeszcze innym może pomóc ![]() ![]()
![]() |
#4850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() te z Was które przeżywały trzaskanie - jakieś rady w tej materii moge prosić???? buziaki - właśnie sobie uświadomiłam, że jak wrócę z tej konferencji to będzie mój Panieński !!!! ![]() przy okazji czy któraś z Was jest w Wrocławia - bo właśnie tam będę w przyszłym tygodniu urzędować
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec bylismy w marakechu w hotelu Meridien N'fis http://agence.voyages-sncf.com/pub/a...=4/photo-hotel hotel swietny ale generalnie bardzo drogi , trafilismy na okazje ale tak generalnie to ok 200 euro z noc ![]() w hotelu wszytko super chocminibar w pokoju troche drogi, byl tam salon herbaciany dwie restauracje bar itd , sniadanko w cenie , przepyszne , duzy basen , sauna spa fitness. W hotelu mozna zjesc nie za drogo na tarasie pod mlgielka ![]() Mielismy 40 ° C wiec trzy dni spedzilismy na lezaczkach hotelowych wychodzilismy na spacerek wieczorkai ale na poczatku jak bylo znosnie to i w dzien Marokanczycy przemili , spotkamlismy kilku qumpli ![]() ![]() Bylo swietnie troche za krotko ale na przyklad w pelni lata tam bym nie pojechala za goraco ![]() W sumie warto bo ceny interesujace , uwazac na wode i na to co sie je ale nam sie bardzo podobalo tylko ze dla wrazliwych nosowo zapaszki nie te ![]() dodaje kilka zdjec co mam zmniejszone ( moja sukienka z jedwabiu z kaktusa w okazalosci ) polecilambym takze essaouira ( nad brzegiem oceanu ) i agadir , zawsze do marakeszu mozna sie wybrac na wycieczke boo to nie tak daleko , a latem moze byc przyjemniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia super (powtarzam się, ale co tam, lubię oglądać zdjęcia z wakacji zwłaszcza egzotycznych) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agunia82 oby ten wspólny wieczór przy winku zbliżył Was do siebie. Życzę podwójnych motylów w brzuchów. ![]() Lulucelo wieczorkiem przyjrzę się bliżej zdjęciom, będę miała wtedy więcej czasu, pamiątka z Maroko zapowiada się bardzo ciekawie.
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
Zakorzenienie
|
Hej kotki
![]() Cytat:
![]() W końcu to my <dziewczynki> mamy wspólne tematy i daję głowę, że spotkanie parami nie wyjdzie! Bo oni się przy nas zanudzą na śmierć <nie są w temacie> i będą nas gonić do domu!!! Normalne, że nie będzie łatwo przekonać naszych milusińskich żeby nas puścili na taką babską wyprawę ![]() ![]() Ja kcem bardzo bardzo bardzo ![]() Ale widzę, że coś ten temat umiera ... więc chyba nie chcecie <no poza naszym Widgetkiem > Cytat:
![]() Buziak kruszynko ![]() Przyznaję, że nie byłam u lekarza <nie bijcie>. Lekarza nie było! Poważka! ![]() Jutro pojadę <chyba>. Na razie leczę się inhalacjami, syropkiem i tabletkami na kaszela ![]() Mam dla Was sensację! Pamiętacie ułomną dziewczynę naszego świadka?? <Brat Łukasza> Jest w ciąży z nim i się hajtają na początku przyszłego roku! Cóż za masakra! ![]() A ona jest taka ograniczona umysłowo ![]() Eghhhh...
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Lulucelo fotki wspaniałe za to jak rzucam okiem za okno to przeżywam szok w porównaniu z tym co Ty nam tu pokazujesz :P Dziewczyny mam pytanko natury techniczno-remontowej. Czy spotkałyście się z takim rozwiązaniem w łazience, że pralka jest schowana pod blatem na którym jest umieszczona umywalka nablatowa? Bo się napaliłam na cos takiego ale nie wiem czy wtedy żeby umyć ręce nie będę musiała stawać na palcach ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chcialbym powiedziec ze jeszcze wczoraj mielismy 13° a do niedzieli bylo powyzej 16° C , do tego leje i naprawde nie mam ochoty wystawiac nosa , eh |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
no dobra, to jeszcze raz
![]() ![]()
#4859 |
Raczkowanie
|
ach tym razem zrozumialam na przyszlosc bede wiedzial jak to zrobic
sprytnie ![]() Dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Wtajemniczenie
|
jakoś tak najlepiej mi się je na śniadanie
![]() tylko wolę nie myśleś z czego oni je robią ![]() Cytat:
![]() a wspomniałam, że moja mama to dość "pokaźna" kobieta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.