..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::.. - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 20:49   #2311
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9592392]Pelnoziarniste home made [/quote]
Home made

Dawać mi tu szybko przepis

Ja jeszcze nie mogę bom na I fazie, ale chętnie sobie zapiszę

p.s Moja kolacyjka... też jajecznie i tuńczykowo
ps 2 zazarłam wicej tuńczyka i salaty hehe uwielbiam gooooooo

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jajka z tuńczykiem.jpg (57,2 KB, 96 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-11-04 o 20:51
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 20:52   #2312
DarkChocolateWithChilli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
hejk hej
nie bylo mnie tu tyllko wczoraj a tu 5 stron?no nie szalejcie tak kobitki hehe
nie mam czasu nadrabiac
powiem tylko ze moja dieta lezy i kwiczy;/
rano jestem swieta w szkole tez
ale jak wroce do domu to zaczyna sie koszmar
jestem jak szatan jakis hehe ciagle jem jem jem slodycze i biale pieczywko;/
narazie odstawilam TLII [znaczy lykac bede tak nieregularnie ale kilka dni musze przerwac]bo coraz bardziej i czesciej kluje mnie w okolicy serca.nie wiem od czego ale wole nic nie lykac narazie.

i jutro juz postaram sie ladnie jesc grzecznie jak wroce do domu i nie robic takiej rozroby[a slodkosci jest mnustwo bo same imprezy.wczoraj moje imieniny dzisiaj babci urodziny i tak jakos sie wszystko sklada eh]
Witaj Morelko Dawno Cię tu nie widziałam.
Ach... Tak to już jest z tymi grzeszkami, jeden pociąga następny, tak to już bywa. Wiem po sobie. Jak zjem 1 kawałeczek czekolady to zaraz mnie korci po następny i następny. Nie poddawaj się, a na pewno się uda

Fruity : Twoja sałata wygląda bardzo smakowicie

U mnie dzisiaj :
- Wieśniak
- Polędwica w sosie chrzanowym
- Brokuł + jogurt naturalny
- 2 jajka na miękko + 3 zawijasy z chudej szynki posmarowanej serkiem i sałaty.

No i mam pytanie odnośnie tego serka. W składzie ma: "serek śmietankowy, serek homogenizowany odtłuszczony, zagęstniki: skrobia modyfikowana, pektyna, mączka chleba świętojańskiego, guma guar, sól, szczypiorek (0,4%). Zawartość tłuszczu 9%.
Czy mogę go jeść na I fazie

DarkChocolateWithChilli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:03   #2313
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Witam wszystkie plażowiczki!
No naklikałyście sporo.

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do aparatów to ja mam Nikona D60, tez jestem zadowolona... pewnie kiedys w przyszlosci kupimy sobie do niego jeszcze lepszy aparat, ale narazie dla naszyc hpotrzeb podstawowych starcza nam ten podstawowy od D40 ma w sumie ponoc jedna rzecz lepsza, to ze jak sie do oka aparat przyklada, to ekranik wygasa... a w D40 ktos mi mowil,ze nie...

u mnie wczoraj dzień grzeszków i to nie małych, ale nie narzekam, dzisiaj znowu ładnie będę się trzymąć, czekam teraz tylko jak moja chora córcia zaśnie, bo marudzi straszsnie i idę szykować śniadanie...
Było by trochę nieporęcznie robić zdjęcia zwłaszcza w nocy gdyby ekran nie wygasał. Mój gasi sie normalnie po wciśnięciu do połowy guzika, który uwalnia lustro. Więc nie wiem.

Wczoraj marnie było z jarzynami ale dziś chyba lepiej?
ś: jogurt naturalny i 15 orzeszków laskowych
2ś: omlet z ogórka, pomidora, szczypiorku, rzodkiewki, pieczarek i 3 jaj.
obiado-kolacja (nie wyrobiłam z obiadem jadłam go o 18 ) szaszłyki drobiowe z bakłażanem, pieczarkami, papryką i pomidorem i 2 jaja na półtwardo. No i kropelką ketchupu, już nie wytrzymałam. Stał samotny i opuszczony w lodówce
Kolacji nie mam co jeść bo zaraz się kładę , więc nie ma to sensu.

Szaszłykami zainspirowała mnie nasza czarodziejka kulinarna pysiamn dla Ciebie i Synka. Twoje kawki pysznie wyglądają

Pozdrawiam wszystkie plażowiczki . I miłej nocy! Pa
Stary 2008-11-04, 21:19   #2314
bambi1311
Rozeznanie

[quote=pysiamn;9592097]Bambi fajny pomysł na pasty
Chyba zgapię, jak już bedę mogła jesć pieczywo
A jakie jecie pieczywo pelnoziarniste zwykłe , czy chrupkie Wasa ???

pysiam, pasta naprawde bardzo dobra poki co, proponuje do zawijaskow, bardzo sie nadaje
a jesli chodzi o pieczywko, to warto bezposrednio do piekarni, ja trafilam na chlebek z maki zytniej, na zakwasie, ze slonecznikiem, palce lizac

67 .....77 .....65,8 ...... ?
74 masakra
bambi1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 22:21   #2315
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

uff przebrnelam przez wszystkie posty od 181 strony do 232 bo taka mam ilosc stron

fruity gratuluje mieszkanka widze, ze sprawy maja sie coraz lepiej skoro sie przeprowadzacie

cykado zaraz bede ogladac szosty odcinek desperdaos zwlekam caly wieczor z ogladaniem bo mi juz szkoda, ze go obejrze I tez ograniczylam orzechy Moj brzuch pozytywnie reaguje na zmiany bo przestal mnie bolec

pysiamn wreszcie jakas wielbicielka espresso Sadzac po obrazkach to niezly barista by byl z ciebie
A co do spieniaczy to polecam aerolatte
Te czekolady wawel sa ok moj maz jadal od pierwszej fazy i nie przeszkodzilo mu to ani odrobinke w schudnieciu

Marzeniatko sliczny avatar ale i tak nic nie pobije avatarka cykady Marze o rudasku

Odnosnie serow zoltych niskotluszczowych to polecam jeszcze 17% Mildamer. Hit z ryk ma 13% ale smakuje jak papier. Mildamer i hollender sa znacznie smaczniejsze. A jesli chodzi o zapiekanke fruity to do niej nadaja sie tylko miekkie sery bo reszta sie nie rozpuszcza tylko spieka. Mozarella i jej podobne miekkie sery sa swietne do zapiekania

Dobrej nocy

EDIT: To jeszcze sie pochwale kolacja skoro wszyscy wklejaja foty Dzis przygotowalam przed praca zeby nie wpadac po 19 jak z wojny I sie oplacalo bo bylam straszliwie glodna a jajeczka od kilku godzin dojrzewaly w lodowce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01124.jpg (38,9 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez paprak
Czas edycji: 2008-11-04 o 22:26
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 22:38   #2316
effa79
Zadomowienie

NO i ja tu dotarlam Czesc Dzis koncze diete kopenhaska To moja pierwsza w zyciu dieta i... udalo sie.
Jednak na tym nie koniec. Chce zmienic swoje nawyki zywieniowe, a kumpela poradzila mi wlasnie plazowanie
Jezeli pozwolicie, to sobie tu przycupne i bede na was liczyc zwlaszcza w momentach kryzysu
PO kopenhaskiej zaczynam przy wzroscie 180 cm z 75,5 kg Chcialaby stracic jakies 5 kg I ta wage utrzymac, a o to najtrudniej
W zwiazku z moimi poczatkami mam jeden problem - ser zolty. Za diabla nie wiem, jaki ser zolty moge kupic, aha i serek topiony... Normalnie nie mam pojecia...
A na jutro przygotowalam zupe pieczarkowa, salatke z wedzonej makreli, a na sniadanie wciagne omleta z pomidorami
Po kopenhaskiej juz nie moge sie doczekac na te smakolyki.
Pozdrawiam Plazowiczki

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 23:00   #2317
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Home made

Dawać mi tu szybko przepis
Pysiamn u mnie na blogu są 2 przepisy na chleb i 2 na bułki, wiele jest tez na forum DZ. Sama zabieram sie ze coś upiekę od dłuższego czasu, ale chyba skonczy się na tradycyjnych grahamkach albo bułeczkach twarogowych. Poki co mam w domu wegle na sniadanie w zapasie

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
cykado zaraz bede ogladac szosty odcinek desperdaos zwlekam caly wieczor z ogladaniem bo mi juz szkoda, ze go obejrze I tez ograniczylam orzechy Moj brzuch pozytywnie reaguje na zmiany bo przestal mnie bolec
paparak
napisz jak sie podobał, ja juz nie mogę doczekać się 7 odcinka

Cytat:
Marzeniatko sliczny avatar ale i tak nic nie pobije avatarka cykady Marze o rudasku
Bazyl dziś wyjatkowo grzeczny, ma jakiś koci okres - "przytul mnie pogłaskaj mnie kocham cie" Moze go ktoś podmienil

effa79 witaj. Sery kupuj o obnizonej zawartości tłuszczu, zarówno zwykłe jak i topione

Widze, ze dzis wszedzie krolowaly jajka i tunczyk Apetycznie
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 05:38   #2318
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Dzien dobry jak dla mnie o nieludzkiej porze!

Spalam niecale 4 godziny i dluzej nie moge. Obudzilam sie o 4:30 i koniec.
Juz sie boje ile dzisiaj bedzie posilkow, jak tyle wiecej godzin jestem na nogach.
Mam zamiar zrobic racuchy z pelnoziarnistej maki z wisniami, ale to dopiero jak bedzie odpowiednia pora do zbudzenia TZta. Ale co do tej pory zjem, to nie wiem..moze salatke jak wczoraj na kolacje, bo nawet pol puszki tunczyka nie zjadlam.

paprak ciesze sie, ze jestes! Apetycznie te jajeczka wygladaja. A co tam dokladnie na nich jest?
No z TZ niby sie rozstalismy, ale przeprowadzamy sie do nowego mieszkanka.
A jesli chodzi o zycie zawodowe to niestety wciaz tak samo.

Ale mi dziwnie...nawet nie czuje, ze potrzebuje kawki, ale sobie zrobie, bo mi az glupio bez.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Edytowane przez fruity
Czas edycji: 2008-11-05 o 05:50
fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 07:34   #2319
natalaplo
Rozeznanie

hejka z rana
jestem juz po pierwszym sniadanku
pije teraz złą kawę bo nie wolno... kofeinka

pozdrawiam plażowiczki z rana!

dzis mam bojowe zadanie, podobnie jak Ty fruity przeprowadzam sie, kupilismy drugie większe mieszkanko i dzis musze kupić żyrandole

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
natalaplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 08:02   #2320
Konto usunięte

Witam, witam
Widze ze wszyscy zmieniają lokum na większe. Ja na szczescie juz zakonczylam urządzanie naszego, w sumie brakuje paru rzeczy, ale nie są niezbędne Salon ma w koncu wygląd salonu, a brak ławy nie jest najwazniejszy

natalaplo mi wybór zyrandoli sprawił ogromną trudnosc, niby pełno tego ale jak przyszło co do czego nic ladnego nie mogłam znaleść. POWODZENIA

Fruity wiesz ja tak budze sie prawie codziennie. O 3.30, albo 4.30 i najczesciej przewracam z boku na bok Zamykam Bazyla jezeli hałasuje i staram sie pospać aż zadzwoni budzik. Najchetniej bym wstala i np poczytala, ale wtedy TZ zaczalby zastanawiać się nad moim zdrowiem psychicznym
Fakt, ze gdy wstane tak wczesnie mam wiecej energii i chęci do zycia.

Dzis na sniadanie mialam platki owsiane i otręby żytnie zalane wrzątkiem z maslanką, paroma łyżkami kakao, fruktozy i chudego twarogu. A wczesniej 2 jabłka. Zgodnie z DZ 30 minut przed posiłkiem węglowym, czyli o 5.40

Obudzilam sie dzis z cudownym przeświadczeniem, że mamy czwartek i do weekendu coraz bliżej, a tu pech - środa
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 08:12   #2321
natalaplo
Rozeznanie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9596146]
Obudzilam sie dzis z cudownym przeświadczeniem, że mamy czwartek i do weekendu coraz bliżej, a tu pech - środa [/quote]
też mam dziś tego pecha czy to nie dziwny zbieg okoliczności?

a w domu też ma koty, tylko dwa, jedną wredną kotke i kocurka z ADHd, który jakby był człowiekiem byłby na 100% głęboko niedorozwinięty...

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-11-05, 08:23   #2322
fruity
Wtajemniczenie

Wlasnie chcialam to napisac Cykado, ze mam tyle energii dzisiaj, ze sama siebie nie poznaje.
Pierwsze pranie gotowe, zaraz nastawie nastepne. Przegladam wszystkie szafy i wyrzucam niepotrzebne rzeczy, czyli np ciuchy, w ktorych dawno nie chodzilam, a mimo tego nie moglam dotad sie od nich pozegnac. Dzisiaj to mi przychodzi z lekkoscia i wyrzucam wszystko w czym od min roku nie chodzilam, a tego jest sporo.
TZ bedzie dumny, bo juz od dawna mnie o to prosi. A teraz przed przeprowadzka jak znalazl. Mam przynajmniej motywacje. W koncu bede miala minimalizm w szafie, w torebkach, w kosmetykach.
Niepotrzebne papiery tez juz wyrzucilam, a tego najbardziej sie nazbieralo z uczelni.
Ciekawe jak TZ zareaguje jak go o 9 obudze, ale juz glodna sie robie. Bialko i warzywa z rana mnie nie zapelniaja i potrzebuje w koncu racuchow.
I zreszta dopoki energia mnie rozpiera to wole dzialac dalej w szafie w sypialni, bo tam najwiecej ciuchow do wyrzucenia. A wiem, ze ten stan energiczny nie potrzyma caly dzien. Wiec musze to jak najszybciej wykorzystac.

A kielkami zajme sie w nowym mieszkanku. Juz sie nie moge doczekac fasoli mung.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

Edytowane przez fruity
Czas edycji: 2008-11-05 o 08:25
Stary 2008-11-05, 08:38   #2323
kaska87
Zakorzenienie

cześć
coś mnie brzuchol boli
na sniadanie jajecznica z 2 dużych jajek pomidor zielona herbata i serek wiejski wogóle nie mam pomyslu na sniadania już mi te jajka bokiem wychodzą a zawijasy jakoś mi nie podchodzą

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 08:52   #2324
bambi1311
Rozeznanie

czesc Dziewuszki,
ale Wam zadroszcze urzadzania mieszkanmy zlozylismy wniosek o kredyt na pocztaku wrzesnia i do tej pory nawet nie dostalismy odpowiedzi, co przy obecnej sytuacji nawet mnie nie dziwi, wiec nadal zostajemy po slubie w wynajmowanej malej klitce,ktora mi uszami juz wychodzi,,,i do tego nie ma piekarnika, heheh
ale za to na poprawe humoru wlasnie kupilam zyrandoljak sie bedziemy wyprowadzac to jako jedyna rzezc zabioremoj nabylam we FLo, marzylam o nim od dawna.
i jakos w przeciwienstwie do Fruity i Cykady, ja tradycyjnie nie mialam problemow ze spaniem nad ranem to wychodzi mi najlepiej
Na sniadanie zpaodalam sobie wczoraj przyrzadzona zupke meksykanska z mozarella, rany, wyszla taka pikantna ze sama ledwo ja przelknelampost aram sie dzisiaj przystopowac z tym obzarstwemwczoraj wyszlo mi tego jedzenia jakos starsznie duzo

74 masakra
Stary 2008-11-05, 08:52   #2325
paooolka23
Raczkowanie

heh mam ten sam problem. dzis 2 jajka, plasterek wedliny, małe pomidorki i kawalek ogórka. nie wiem co sie ze mna dzieje ale nie schudłam chyba ani grama. chyba wybiore sie do dietetyczki, pewnie znowu dostane 1000 kcal. podłamana jestem

israel boycott ...
www.viva-palestyna.pl

Jestem Twoją klątwą i przekleństwem
niedokończoną przyjemnością
przegryziona wargą do krwi

poszukuje zapachów:
Serge Lutens
paooolka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 09:32   #2326
fruity
Wtajemniczenie

kaska a moze jakas rybka dla odmiany, twarozek zamiast wiesniaka, omlety z jajek tez zawsze inaczej smakuja niz ugotowane jajka
paooolka moze za malo jesz? a moze schudlas i tylko ci sie wydaje, ze nie?

A to moje racuchy, ktore wlasnie zjadlam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSL14813.jpg (58,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSL14816.jpg (52,7 KB, 27 załadowań)

Stary 2008-11-05, 09:34   #2327
effa79
Zadomowienie

Hej
No to moj pierwszy dzien na SB rozpoczelam omletem z pomidorkiem i czosnkiem
Sałatka do pracy spakowana, ja bojowo nastawiona do kolejnej diety
Cykada weszlam wczoraj na Twoj blog - normalnie stalas sie moja inspiracja
Te Twoje potrawy az z kompa pachna
Milego dnia

Stary 2008-11-05, 09:34   #2328
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
kaska a moze jakas rybka dla odmiany, twarozek zamiast wiesniaka, omlety z jajek tez zawsze inaczej smakuja niz ugotowane jajka
na śnidanie rybka? jajka na twardo moge zjeść
ja to nie mogę na I fazie takich racuszków pewnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 09:36   #2329
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
na śnidanie rybka? jajka na twardo moge zjeść
ja to nie mogę na I fazie takich racuszków pewnie
No ja dzisiaj jadłam rybkę!
Ugotowałam na parze cały filet, zjadłam pół, a drugie pół dałam kotom
Do tego porcja sałatki z roszponki, 1pomidora i kaparów

MNIAM!
Stary 2008-11-05, 09:40   #2330
fruity
Wtajemniczenie

Ja mowilam o wedzonych rybkach, ale tak tez mozna. Czemu nie.

Stary 2008-11-05, 09:41   #2331
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfik333 Pokaż wiadomość
Szaszłykami zainspirowała mnie nasza czarodziejka kulinarna pysiamn dla Ciebie i Synka. Twoje kawki pysznie wyglądają
Cieszęsię i dziękuję za śliczny epitet
Cytat:
Napisane przez bambi1311 Pokaż wiadomość
a jesli chodzi o pieczywko, to warto bezposrednio do piekarni, ja trafilam na chlebek z maki zytniej, na zakwasie, ze slonecznikiem, palce lizac
No nic zobaczę jak będę na II fazie

Cytat:
uff przebrnelam przez wszystkie posty od 181 strony do 232 bo taka mam ilosc stron
Dzielna kobitka

Cytat:
pysiamn wreszcie jakas wielbicielka espresso Sadzac po obrazkach to niezly barista by byl z ciebie
Ja kawoholiczką jestem i tyle

Cytat:
EDIT: To jeszcze sie pochwale kolacja skoro wszyscy wklejaja foty Dzis przygotowalam przed praca zeby nie wpadac po 19 jak z wojny I sie oplacalo bo bylam straszliwie glodna a jajeczka od kilku godzin dojrzewaly w lodowce
Mniamniusio tylko gadaj szybko co na jajkach siedzi sobie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9594955]Pysiamn u mnie na blogu są 2 przepisy na chleb i 2 na bułki, wiele jest tez na forum DZ. Sama zabieram sie ze coś upiekę od dłuższego czasu, ale chyba skonczy się na tradycyjnych grahamkach albo bułeczkach twarogowych. Poki co mam w domu wegle na sniadanie w zapasie
[/quote]
Dziękuję
Zaraz zerknę, bo wczoraj szukałam, ale znalazlam same przepisy na zakwasie

Cytat:
Dzien dobry jak dla mnie o nieludzkiej porze!

Spalam niecale 4 godziny i dluzej nie moge. Obudzilam sie o 4:30 i koniec.
Ojej ja z ledwością wstaje o 8 razem z synkiem

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
dzis mam bojowe zadanie, podobnie jak Ty fruity przeprowadzam sie, kupilismy drugie większe mieszkanko i dzis musze kupić żyrandole
Udanych łowów

Ależ Wam fajnie, też bym chciała większe mieszkanko Kupiliśmy też działkę budowlaną, z myślą o budowie domu ale teraz jakoś nie jestem przekonana...są + i - tego rozwiązania.... Może ją sprzerdamy...marzy mi się mieszkanko ok 70m2 z fajnym tarasem

Więcej już nic hi hi

Od wczoraj poluję na syrop do kawy bez cukru są pychaaaaaa ale wszystkie te co są w kawiariach i Coffe Haven mają cukier

A ja chcialabym taki:

http://www.discountcoffee.co.uk/suga...x-1-litre-p100

No nic poszukiwanie zaginionej Arki w toku

*** -12,5kg***
Stary 2008-11-05, 09:43   #2332
bassienkaw
Zakorzenienie

a ja dzisiaj zjadłam końcówkę z wczorajsego obiadu czyli pierś z kurczaka w pomidorach z mozarella i do tego dwa jajka

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 09:45   #2333
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
No nie

Daj kawałek

Pysznie wyglądająąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąaaa Mniammmmmmmmm

Cykado
ależ te twoje dania wyglądają apetycznie, a naleśniki i racuchy Moż u Ciebie szukać inspiracji...

Czemu ja na I fazie

A ja tradycyjnie z rana : Kawuniaaaaaaa i idę po śniadanko

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kawa finezja.jpg (48,5 KB, 152 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-11-05 o 10:05
Stary 2008-11-05, 09:49   #2334
natalaplo
Rozeznanie

pysiamn kawunia jak zwykle sliczna

teraz zjadam drugie śniadanko
wczoraj sie troszke leniłam w pracy wiec dzis po 7.00 juz ostro sie wziełam (po śniadanku i kawusi )

wracam do Dukana
64 - 62 - 60 - 58

cel ostateczny - 55 kg
58 - 57 - 56 - 55
Stary 2008-11-05, 10:01   #2335
paooolka23
Raczkowanie

pysiamm sliczna kawka, aż mi się zachciało napić mhmmm dzis narazie bez kawy bo wziełam tabl. rano po której niestety nie mogę jak ty je robisz

ostatnio nie moge cwiczyc i czuje ze przez to nie chudne moze moj organizm poprostu nie reaguje na sama diete. niestety mam problemy z kolanem i nie chce ryzykowac wiekszego uszkodzenia wiec o silowni narazie moge zapomniec

israel boycott ...
www.viva-palestyna.pl

Jestem Twoją klątwą i przekleństwem
niedokończoną przyjemnością
przegryziona wargą do krwi

poszukuje zapachów:
Serge Lutens

Edytowane przez paooolka23
Czas edycji: 2008-11-05 o 10:15
paooolka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 10:18   #2336
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalaplo Pokaż wiadomość
a w domu też ma koty, tylko dwa, jedną wredną kotke i kocurka z ADHd, który jakby był człowiekiem byłby na 100% głęboko niedorozwinięty...
koty, ach te koty

Cytat:
i jakos w przeciwienstwie do Fruity i Cykady, ja tradycyjnie nie mialam problemow ze spaniem nad ranem to wychodzi mi najlepiej
Szczesciara ja niepamietam kiedy pospalam do 9 bez obudzenia sie, nawet gdy mialam urlop wstawalam przez 7 bo juzn ie moglam wylezec. Taki mam zegar biologiczny, plus stres i pare innych rzeczy

Cytat:
Jak pieknie wyrosniete ja zaraz zabieram sie za 2 sniadanie, tradycyjna salatka

Cytat:
Napisane przez effa79 Pokaż wiadomość
Hej
No to moj pierwszy dzien na SB rozpoczelam omletem z pomidorkiem i czosnkiem
Sałatka do pracy spakowana, ja bojowo nastawiona do kolejnej diety
Cykada weszlam wczoraj na Twoj blog - normalnie stalas sie moja inspiracja
Te Twoje potrawy az z kompa pachna
Milego dnia
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dziękuję
Zaraz zerknę, bo wczoraj szukałam, ale znalazlam same przepisy na zakwasie
Ja pieke tylko na drozdzach, na zakwasie sie jeszcze nie naumialam
Stary 2008-11-05, 10:20   #2337
bambi1311
Rozeznanie

to ja rownież zasiadam na kofiimam do tego 3 wafelki smietankowe bez cukru
hehe. troche sie oszukuje, niby bez cukru, ale bardzo kaloryczne, ale za to jaki rytuał picia kawy odstawiony, poczulam sie przez chwile jak w kawiarence

a dzisiaj mam bardzo smieszny problem, w poniedzialek bylam pierwsze raz na stepie, i od razu wydawalo mi sie ze jest hardcorowy, przez pol godziny bez przerwy byly cwiczenia na tym cholernym schodku.....wczoraj jeszcze nogi bolaly mnie znosnie, ale dzisiaj po tym doslownie nie moge sie poruszac, chyba przesadzilam i boje sie ze sie do tego zrazei powroce na stary aerobik, po ktorym nawet spocona nie wychodzilam.....

74 masakra
Stary 2008-11-05, 10:43   #2338
Konto usunięte

Cytat:
hehe. troche sie oszukuje, niby bez cukru, ale bardzo kaloryczne, ale za to jaki rytuał picia kawy odstawiony, poczulam sie przez chwile jak w kawiarence

a dzisiaj mam bardzo smieszny problem, w poniedzialek bylam pierwsze raz na stepie, i od razu wydawalo mi sie ze jest hardcorowy, przez pol godziny bez przerwy byly cwiczenia na tym cholernym schodku.....wczoraj jeszcze nogi bolaly mnie znosnie, ale dzisiaj po tym doslownie nie moge sie poruszac, chyba przesadzilam i boje sie ze sie do tego zrazei powroce na stary aerobik, po ktorym nawet spocona nie wychodzilam.....
Spróbuj masażu z jakims olejkiem rozgrzewającym, powino pomóc
Stary 2008-11-05, 10:52   #2339
effa79
Zadomowienie

Cytat:

Babmbii to normalne, zakwasy zawsze przychodza dwa dni pozniej, po prostu te partie miesni masz malo rozruszane. Ja ze wszytskich areobikow stepow, biegania wybieram plywanie Najlepiej sie po nim czuje i relaksuje. Step i areobik po prostu po czasie mi sie nudzi... Do biegania sie zmuszam wiosna

Fruity podaj przepis na racuchy koniecznie!!! Dzieki

Stary 2008-11-05, 10:54   #2340
fruity
Wtajemniczenie

Cykado ja tez nigdy nie mam ani jednej nocy bez budzenia sie.
Mnie energia powoli juz opuszcza (juz 6 godzin na nogach jestem), ale zdazylam przewrocic cale mieszkanie do gory nogami i wywalilam doslownie polowe ciuchow.
Dumna jestem z siebie, bo nigdy nie myslalam, ze faktycznie sie z tymi rzeczami rozstane. Ale jaka ulga, normalnie jakbym zrzucila duzy balast z siebie.
Ja cos dzisiaj caly czas glodna jestem. Znow bym mogla jesc, a zjadlam przeciez taka porcje racuchow no i wczesniej salate z tunczykiem.
Juz obiadu mi sie chce, i najchetniej cos fast foodowego, jak kebaba np.
Dzisiaj pewnie bez grzechow i duzo jedzenia sie nie obejdzie.

effa racuchy zrobilam jak normalne nalesniki, tylko ze gestsze ciasto, czyli maka pelnoziarnista, mleko i wode, jajko, dodalam troche slodziku (musze koniecznie kupic fruktose), kakao no i wisnie. Nastepnym razem sprobuje drozdzowe.

Bez jogurtu z wisniami nie wiem czy bym same jadla. Pelnoziarnista ma po prostu specyficzny smak, albo to przez slodzik. Ale z jogurtem byly pycha.

Edytowane przez fruity
Czas edycji: 2008-11-05 o 10:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości