![]() |
#1261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyły widać dobrze i nie ma problemu z wkłuciem, ale nie nadmiernie napięte jak u Sabb. ![]() Jestem idealnym wręcz obiektem do pobierania krwi - zachęta dla krwiopijców ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-08 o 08:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
BAN stały
|
Witam, nie w sposób nadrobić scentbarowych maniaków
![]() ja jestem po 2 dniach szkolenia, było miło, ale nie łatwo ![]() Poza tym wczoraj bidna spodni szukałam, były fajne, ale przymierzyłam wszystkie i się dziwnie marszczą, więc na pocieszenie kupiłam skórzany czarny pasek z cyrkoniami ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, jak można pomylić Kielce z Katowicami?? (ta ja, żeby nie było)... Dobrze,że wróciło, ale i tak idę się tłumaczyć...
![]() |
#1266 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W temacie pobierania krwi jest mi obojętne kto, czym i gdzie mi się wkłuwa, nie cierpię natomiast grzebania w jamie gębowej. Nawet, jeśli to zwykłe czyszczenie czy inny bezbolesny zabieg, najchętniej bym poprosiła, zeby mnie "przed" uśpili, względnie przypięli pasami do tego fotela. ..
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Ja czytam o tym pobieraniu krwi i odplywa mi krew.
Slabo mi! Kupilam wczoraj kurtke - z typu jaki nosze od lat. Krotka czarna, taka zeby kazda babcia trzesla sie i mowia 'nerki sobie przeziebisz!!!' No ale kupuje te kurtki juz od lat. I skoro moja ukochana sie potargala i no generalnie po 2 sezonach znosila okrutnie kupilam wczoraj kolejna. Taka z leksza przesadzona bo z logo na logo logo logiem pogania ale generalnie lubuje sie w kiczu tejze firmy. No wiec kupilam - nie byla ani ekstremalnie droga ale nie byla tez tania. No w sumie cena normalna jak na te firme. (z 20-30 funtow za koszulke sobie krzycza ale duzo brokatu miewaja na meskich i damskich haha) S. skomentowal - no ladna ale niemal taka sama jak poprzednia, ja odpowiedziala 'tak ma wlasnie byc'. od exa uslyszalam - ile za TO dalas? brzydkie... i za male. mowie jak za male jak mieszylam od xs do m i wlasnie S jest dobre. Ma byc krotka. Pff brzydka. Najlepsze, ze gdybysmy byli razem to sam by mi te kurtke kupil bo znam jego dresiarsko-logowe zapedy, ba! kupilby mi czarna i biala. Wiem bo te kurtke juz ogladalam jakis czas temu. No ale lubie to jego generalne pierdzelnie o Szopenie. Zreszta - sam lapie figury bo zarobil w tym miesiacu 2 razy tyle co i ja i mowi mi ' W takim i srakim sklepie widzialam fajne kurteczki' odpowiedzialam, ze ja sie chce do 70 funtow gora za katane zmiescic. 'No tamta 170' ja 'lol' Wielkopanskie 'maniery'.... Smiac mi sie zachcialo Edytowane przez hecate Czas edycji: 2008-11-08 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
sure
![]() ale ostrzegam - to taka 'dresiarnia' troche ![]() I mowie - wiem, ze to sie moze nie podobac ale nie jest za mala ![]() http://www.henleysclothing.co.uk/cat...ts/Cosmos.aspx mam nadzieje, ze sie link otworzy Z tylu na sciagaczu ma jeszcze ich Logo. Srebna nitka wyszywane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tego, ze wyglada jak za krotka, to mysle, ze taki urok tych kurtek. Mi tam w mojej nigdy zimno nie jest ![]() ![]() Ja moja zakladam od czasu do czasu, gdy wszystkie rzeczy mam brudne poza bluzami z kapturem i zwyklymi jeansami bo tak normalnie na co dzien to jednak mam styl na "eleganta" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta - na ewentualne mrozy trzaskajace mam nieco dluzsza kurtke puchatke we wsciekloniebieskim kolorze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
hecate, moim zdaniem, kurteczka jest całkiem okej. Może przegięcie z log'ami - ja nie lubie afiszowania, ale reszta jest okej
![]() To twoje nery w sumie, ja jestem zmarźluch i wole jednak coś co zakrywa tyłek, a najlepiej jeszcze uda. Wogóle to marzę o futrzanych portkach ( ze względów praktycznych, nie wizualnych ![]() Muszę dbac, żeby mój feniksi ogień nie przygasał ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-08 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A skoro juz o ciuchach mowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Margot, z Twojego opisu wynika jednoznacznie, iż szef wprowadza po prostu "swojego" znajomego człowieka i w d... ma dotychczasowych pracowników ![]() Hecate, kurtka fajna ![]() ![]() Wiecie co się dzisiaj dowiedziałam (od osobistej siostry), mianowicie że mogłabym zmienić fryzurę bo wyglądam jak stara babka i kiedyś miałam lepszą ![]() ![]()
![]() |
#1276 | ||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale i tak bite sześć godzin było. ![]() Cytat:
![]() Ale dziękuję. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie trzeba. Już podjęłam. O ile mi nie będzie kolidowało z robotą - biorę się za to. ![]() Cytat:
Góra kompleksów i aparatofobia. A dodatkowo ostatnio myślę, że już nie ten wiek... Tyle, że za parę lat będzie jeszcze bardziej "nie ten". ![]() Cytat:
Słyszałam, że można się nauczyć śpiewać growlem bez zdzierania gardła. Jak mi się marzy taka umiejętność... Nie pytaj po co. ![]() Cytat:
Ale styl ubioru, wielkie buciory do krótkich spódniczek, pomalowani męzczyźni długich spódnicach... Mniamuśne. ![]() Dziękuję Ci za komplementy Śliczna Dziewczyno, pisałam już, że mi w sukienkach dobrze. Szkoda, że nie noszę raczej. ![]() Cytat:
Body painting bywa naprawde piękny. Ale też bym się nie zgodziła. ![]() No, tyle, żeby na Incense Normy Kamali starczyło to on mi nie zapłaci raczej. ![]() A to jedyna porządna flaszka, jaką jeszcze mam w planach. Powiem mu to. ![]() Cytat:
Dodatkowo w Polsce popełnia się często błąd skupiania się na pracownikach (i uczniach) poniżej normy przy jednoczesnym zaniedbywaniu tych wybitnych. I tak, na szkolenia - zamiast wysyłać pracownika, który ma świetne wyniki - wysyła się tego, który ma nieprzeciętnie słabe. Ludzie nie potrafią pojąć, że inwestuje się w dobre konie. ![]() Cytat:
Dlatego swego czasu wybierałam tylko dentystów w okularach. ![]() Cytat:
Flaszki nie mogą zastępować życia. ![]() Cytat:
![]() Spoczko-loczko. (jak mawia mój kumpel). Nie wiem, czym pachnieć na Zjazd, na który własnie się wybieram. Musi byc powialająco. ![]() Waham się między Black Tourmaline, który jest zbójczy, Serge Noire, który jest aktualnie na uzytkowym topie i Chypre Rouge, który, co prawda jest doś normalny, ale za to komplementogenny jak żaden inny...
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Mialam je kupic bom zakochana w nich ale poniewaz posiadam inne buty z tego sklepu i coz - do noszenia w sensie chodzenia nadaja sie srednio bo ten, kto profilowal te buty sie niespecjalnie przylozyl, to nie kupilam i pewnie nie kupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ale te 6 godzin Cię ratuje. No! Nie kłamczuchuj, proszę Cię. Masz na składzie, baaardzo ciekawa buzię, a nie tylko bardzo ładną. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam z opóźnieniem tę fotkę w gotyckiej kiecce - o rany, jak ja bym chciała tak wyglądać! Wyglądasz krucho i diabelnie stylowo. Koniecznie idź na tę sesję, najwyżej założysz ocieplany gorset ![]() Tak w ogóle to podobają mi się wszelkie gorsety, ale wydaje mi się, że wygląda się w nich lepiej, mając jakiś bardziej konkretny biust do wyeksponowania niż mój ![]() Kiedyś sobie zanabędę tego rodzaju kieckę, a co ![]() Zestaw składający się z glanów i krótkiej kiecki już przetestowałam ![]() ![]() Ale nie założę go raczej, póki nie przestanę chychrać - siedzę w domu, piję herbatki, ferveks i wapno, pożeram witaminy i próbuję wydrowieć na jutro. I pocę się jak mysz, łeee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A z pierwsza czescia Twojej wypowiedzi też się raczej zgadzam - tylko po co w takim razie te rekrutacje i inne sracje? Zeby więcej pieniędzy poszło na bzdety a na porządne płace nie było? Dobra, EOT bo chyba będe musiała av zmienic ![]() A tę, co widziałam to wypożyczasz tylko do zdjęć i na wyjazdy...? ![]() Cytat:
![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-11-08 o 15:34 Powód: literówki poprawiłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To szkoda, bo planowalam je nabyc jako buty imprezowe, ale jak mowisz, ze w nich chodzic ciezko to co dopiero podbijac parkiet ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Życzę więc dużo siły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - 6 godzin snu to też całkiem rozsądna ilość. Ale poniżej już nie schodź
![]() Hecate - kurtka fajna, podobają mi się takie krótkie, ale mam nieforemną dupkę na taki fason ![]() Ivanno - dużo sił i powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, koniec tematu i lepiej skupmy się na milszych rzeczach ![]() Mam ochotę na coś dobrego do jedzenia ale nie wiem na co ![]() ![]()
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (a jak dieta sie skonczy to jak wszystko bedzie smakowac ! ) (a rosolku to sama bym zjadla) ja wlasnie kawka z Baileysem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak robisz taką kawę? Czy można do zwykłej rozpuszczalnej dodać?
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.