Scent Bar VI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-08, 08:15   #1261
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ja jestem trochę dziwna, bo lubię patrzeć jak mi krew do tego pojemniczka płynie
Teraz to mi jest słabo
Cytat:
OB wyszło mi 35, czuję się dobrze, więc nie wiem gdzie by szukać tego stanu zapalnego Zęby? Migdałki?
Być może Swojego czasu miałam wynik 55. Zęby zaleczyłam, wynik trochę się zmniejszył, więc zostają migdałki albo stawy.
Cytat:
Ostatnio zaobserwowałam u siebie zły objaw, mając do wyboru kolejną flaszkę lub kupno porządniejszych butów trekkingowych wiem,że wybiorę buty...
A poważnie - to dobry objaw. Sama ostatnio bardziej niż nad kolejną flaszką obmyślam nad częściową wymianą bądź uzupełnieniem garderoby

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 08:41   #1262
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ja jestem trochę dziwna, bo lubię patrzeć jak mi krew do tego pojemniczka płynie Pielęgniarki zazwyczaj łypią na mnie podejrzliwie jak się tak gapię z głupio zadowoloną miną ...
Kurczę, już nie chciałam nic mówić, ale widzę, że nie jestem osamotniona. Generalnie lubię pobieranie krwi - no może słowo "lubię" jest zbyt dosadne, ale nie mam nic przeciwko. Poza momentem wkłucia - nie boję się, ale to najmniej przyjemna część spektaklu pt. "łaaał jaki piękny kolor"
Żyły widać dobrze i nie ma problemu z wkłuciem, ale nie nadmiernie napięte jak u Sabb.
Jestem idealnym wręcz obiektem do pobierania krwi - zachęta dla krwiopijców ?

Cytat:
Ostatnio zaobserwowałam u siebie zły objaw, mając do wyboru kolejną flaszkę lub kupno porządniejszych butów trekkingowych wiem,że wybiorę buty...
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
A poważnie - to dobry objaw. Sama ostatnio bardziej niż nad kolejną flaszką obmyślam nad częściową wymianą bądź uzupełnieniem garderoby
Ja przeliczam na meble, ubrania ( nie tylko swoje ) i rachunki do zapłacenia - zapachy schodzą na dalszy plan - chyba normalnieję - to niepokojące

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-08 o 08:43
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 08:53   #1263
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Poza momentem wkłucia - nie boję się, ale to najmniej przyjemna część spektaklu pt. "łaaał jaki piękny kolor"
U mnie wczoraj była rekacja - "Matko... co to za kolor" Moja krew była bardzo ciemnobordowa, prawie czarna Zdębiałam

Frank Zappa

Stary 2008-11-08, 09:41   #1264
Zuziunia
BAN stały

Witam, nie w sposób nadrobić scentbarowych maniaków
ja jestem po 2 dniach szkolenia, było miło, ale nie łatwo szczególnie zrobienie frencha jest trudne, robiłam na tipsie i formie i 18-19.XI jadę na kolejne 2 dni i egzamin.

Poza tym wczoraj bidna spodni szukałam, były fajne, ale przymierzyłam wszystkie i się dziwnie marszczą, więc na pocieszenie kupiłam skórzany czarny pasek z cyrkoniami no ja jak sroczka jestem!

Miłego dnia!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 11:30   #1265
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ja jestem trochę dziwna, bo lubię patrzeć jak mi krew do tego pojemniczka płynie
Ja też Tylko nie lubię patrzeć na wkłucie, ale reszta - jasne

Kurde, jak można pomylić Kielce z Katowicami?? (ta ja, żeby nie było)... Dobrze,że wróciło, ale i tak idę się tłumaczyć...
Stary 2008-11-08, 12:04   #1266
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Sabb, madzik, dzięki za wsparcie ale już nie wiem co myśleć. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego zwalnia się najlepszego pracownika (nie mówię o sobie ), który najwięcej umie, najdłużej pracuje itd. Będę teraz pracować z nową koleżanką ale w takiej sytuacji ja również nie mogę być niczego pewna Jak zobaczę nową umowę to się okaże wrrrr
MoniuK - to ja się podpisze pod Twoim pytaniem: dlaczego zamiast awansować pracownika, który ma wiedzę i doświadczenie, i z którego firma (podobno) jest bardzo zadowolona, zatrudnia się (za dużo wyższą pensje) nową osobę która będzie wykonywała połowe dotychczasowych obowiazków tegoż pracownika...?

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Kurde, jak można pomylić Kielce z Katowicami?? (ta ja, żeby nie było)... Dobrze,że wróciło, ale i tak idę się tłumaczyć...
Annmarie - można mnie ostatnio w prezentacji wyszło dwa razy województwo śląskie - zamiast ślaskiego i dolnoślaskiego - i też jakoś przeszło bokiem

W temacie pobierania krwi jest mi obojętne kto, czym i gdzie mi się wkłuwa, nie cierpię natomiast grzebania w jamie gębowej. Nawet, jeśli to zwykłe czyszczenie czy inny bezbolesny zabieg, najchętniej bym poprosiła, zeby mnie "przed" uśpili, względnie przypięli pasami do tego fotela. ..
Stary 2008-11-08, 12:07   #1267
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja czytam o tym pobieraniu krwi i odplywa mi krew.

Slabo mi!

Kupilam wczoraj kurtke - z typu jaki nosze od lat. Krotka czarna, taka zeby kazda babcia trzesla sie i mowia 'nerki sobie przeziebisz!!!'

No ale kupuje te kurtki juz od lat. I skoro moja ukochana sie potargala i no generalnie po 2 sezonach znosila okrutnie kupilam wczoraj kolejna.
Taka z leksza przesadzona bo z logo na logo logo logiem pogania ale generalnie lubuje sie w kiczu tejze firmy.

No wiec kupilam - nie byla ani ekstremalnie droga ale nie byla tez tania. No w sumie cena normalna jak na te firme. (z 20-30 funtow za koszulke sobie krzycza ale duzo brokatu miewaja na meskich i damskich haha)

S. skomentowal - no ladna ale niemal taka sama jak poprzednia, ja odpowiedziala 'tak ma wlasnie byc'.

od exa uslyszalam - ile za TO dalas? brzydkie... i za male.

mowie jak za male jak mieszylam od xs do m i wlasnie S jest dobre. Ma byc krotka.
Pff brzydka.

Najlepsze, ze gdybysmy byli razem to sam by mi te kurtke kupil bo znam jego dresiarsko-logowe zapedy, ba! kupilby mi czarna i biala. Wiem bo te kurtke juz ogladalam jakis czas temu.

No ale lubie to jego generalne pierdzelnie o Szopenie.

Zreszta - sam lapie figury bo zarobil w tym miesiacu 2 razy tyle co i ja i mowi mi ' W takim i srakim sklepie widzialam fajne kurteczki' odpowiedzialam, ze ja sie chce do 70 funtow gora za katane zmiescic. 'No tamta 170'
ja 'lol'

Wielkopanskie 'maniery'....

Smiac mi sie zachcialo

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2008-11-08 o 12:19
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 12:27   #1268
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja czytam o tym pobieraniu krwi i odplywa mi krew.

Slabo mi!

Kupilam wczoraj kurtke - z typu jaki nosze od lat. Krotka czarna, taka zeby kazda babcia trzesla sie i mowia 'nerki sobie przeziebisz!!!'

No ale kupuje te kurtki juz od lat. I skoro moja ukochana sie potargala i no generalnie po 2 sezonach znosila okrutnie kupilam wczoraj kolejna.
Taka z leksza przesadzona bo z logo na logo logo logiem pogania ale generalnie lubuje sie w kiczu tejze firmy.

No wiec kupilam - nie byla ani ekstremalnie droga ale nie byla tez tania. No w sumie cena normalna jak na te firme. (z 20-30 funtow za koszulke sobie krzycza ale duzo brokatu miewaja na meskich i damskich haha)

S. skomentowal - no ladna ale niemal taka sama jak poprzednia, ja odpowiedziala 'tak ma wlasnie byc'.

od exa uslyszalam - ile za TO dalas? brzydkie... i za male.

mowie jak za male jak mieszylam od xs do m i wlasnie S jest dobre. Ma byc krotka.
Pff brzydka.

Najlepsze, ze gdybysmy byli razem to sam by mi te kurtke kupil bo znam jego dresiarsko-logowe zapedy, ba! kupilby mi czarna i biala. Wiem bo te kurtke juz ogladalam jakis czas temu.

No ale lubie to jego generalne pierdzelnie o Szopenie.

Zreszta - sam lapie figury bo zarobil w tym miesiacu 2 razy tyle co i ja i mowi mi ' W takim i srakim sklepie widzialam fajne kurteczki' odpowiedzialam, ze ja sie chce do 70 funtow gora za katane zmiescic. 'No tamta 170'
ja 'lol'

Wielkopanskie 'maniery'....

Smiac mi sie zachcialo
Pokazesz ta swoja kurteczke? Zainteresowalam przez ten Twoj opis
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 12:30   #1269
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Pokazesz ta swoja kurteczke? Zainteresowalam przez ten Twoj opis
sure
ale ostrzegam - to taka 'dresiarnia' troche
I mowie - wiem, ze to sie moze nie podobac ale nie jest za mala
http://www.henleysclothing.co.uk/cat...ts/Cosmos.aspx

mam nadzieje, ze sie link otworzy

Z tylu na sciagaczu ma jeszcze ich Logo.
Srebna nitka wyszywane

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-11-08, 12:40   #1270
princeska69
BAN stały

Cytat:
sure

Srebna nitka wyszywane
Dla mnie bomba Tez mam jedna taka "dresiarska" kurtke z futerkiem i wielkim logo na plecach Przeciez do adidasow, nie zaloze eleganckiego plasza.

A co do tego, ze wyglada jak za krotka, to mysle, ze taki urok tych kurtek. Mi tam w mojej nigdy zimno nie jest Mysle, ze Tobie w niej tez nie bedzie

Ja moja zakladam od czasu do czasu, gdy wszystkie rzeczy mam brudne poza bluzami z kapturem i zwyklymi jeansami bo tak normalnie na co dzien to jednak mam styl na "eleganta"
Stary 2008-11-08, 12:43   #1271
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Dla mnie bomba Tez mam jedna taka "dresiarska" kurtke z futerkiem i wielkim logo na plecach Przeciez do adidasow, nie zaloze eleganckiego plasza.

A co do tego, ze wyglada jak za krotka, to mysle, ze taki urok tych kurtek. Mi tam w mojej nigdy zimno nie jest Mysle, ze Tobie w niej tez nie bedzie

Ja moja zakladam od czasu do czasu, gdy wszystkie rzeczy mam brudne poza bluzami z kapturem i zwyklymi jeansami bo tak normalnie na co dzien to jednak mam styl na "eleganta"
Mam elegancka kurteczke do kantow, futerko do nieco bardziej eleganckich wyjsc ale mimo wszystko najbardziej lubie chodzic w jeansach, vansach i uggach a w takie zestawy wpisuje sie wlasnie taka kurteczka. Skoro od lat jeszczer nie odmarzla mi pupcia to chyba teraz tez nie odpadnie.

Zreszta - na ewentualne mrozy trzaskajace mam nieco dluzsza kurtke puchatke we wsciekloniebieskim kolorze.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-11-08, 13:09   #1272
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

hecate, moim zdaniem, kurteczka jest całkiem okej. Może przegięcie z log'ami - ja nie lubie afiszowania, ale reszta jest okej Krój i kolor w porządku.
To twoje nery w sumie, ja jestem zmarźluch i wole jednak coś co zakrywa tyłek, a najlepiej jeszcze uda. Wogóle to marzę o futrzanych portkach ( ze względów praktycznych, nie wizualnych )

Muszę dbac, żeby mój feniksi ogień nie przygasał

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:11
Stary 2008-11-08, 13:17   #1273
princeska69
BAN stały

Cytat:
Mam elegancka kurteczke do kantow, futerko do nieco bardziej eleganckich wyjsc ale mimo wszystko najbardziej lubie chodzic w jeansach, vansach i uggach a w takie zestawy wpisuje sie wlasnie taka kurteczka. Skoro od lat jeszczer nie odmarzla mi pupcia to chyba teraz tez nie odpadnie.

Zreszta - na ewentualne mrozy trzaskajace mam nieco dluzsza kurtke puchatke we wsciekloniebieskim kolorze.
Najwazniejsze, zeby Tobie odpowiadalo to co nosisz a nie innym, ktorzy na to patrza

A skoro juz o ciuchach mowa Mialas kiedys w avku boskie czerwone buciki, masz je naprawde? Bo ja planuje zakup tego cuda
Stary 2008-11-08, 14:13   #1274
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Najwazniejsze, zeby Tobie odpowiadalo to co nosisz a nie innym, ktorzy na to patrza
Dokładnie, każdy ma inny gust.
Stary 2008-11-08, 14:47   #1275
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ja jestem po 2 dniach szkolenia, było miło, ale nie łatwo szczególnie zrobienie frencha jest trudne, robiłam na tipsie i formie i 18-19.XI jadę na kolejne 2 dni i egzamin.
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
MoniuK - to ja się podpisze pod Twoim pytaniem: dlaczego zamiast awansować pracownika, który ma wiedzę i doświadczenie, i z którego firma (podobno) jest bardzo zadowolona, zatrudnia się (za dużo wyższą pensje) nową osobę która będzie wykonywała połowe dotychczasowych obowiazków tegoż pracownika...?
niektóre zagrania mnie po prostu do szału doprowadzają nie wiem o co chodzi pracodawcom, czy niektórzy są naprawdę tacy hmm głupi, mściwi, zazdrośni? Sama już nie wiem
Margot, z Twojego opisu wynika jednoznacznie, iż szef wprowadza po prostu "swojego" znajomego człowieka i w d... ma dotychczasowych pracowników

Hecate, kurtka fajna choć logo bym wywaliła

Wiecie co się dzisiaj dowiedziałam (od osobistej siostry), mianowicie że mogłabym zmienić fryzurę bo wyglądam jak stara babka i kiedyś miałam lepszą Normalnie załamka
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-08, 14:50   #1276
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath - cieszę się, że udało ci się w końcu pospać Oby tak dalej ( chociażby i 8 h - to już coś
Dziś siedziałam do rana znowu.
Ale i tak bite sześć godzin było.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
TAK!! Tak!! tak!! Ja bym się zgodziła z taką figurą i bardzo piękną buzią

A ja chciałabym zobaczyć tą sesje bom ciekawa
Nie mam bardzo pięknej buzi na składzie aktualnie.
Ale dziękuję.

Cytat:
ide spać z Chypre Rouge - czemu próbowałam? po co? by myśleć o nowym flakonie? piękne jest... ehh... gdyby ktoś widział odlewkę na sprzedaż to pisać!
Ha! Spodziewałam się tej miłości. Piękny jest.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Sabbath, ja bym poszła na taką sesję. Klimat się ociepla, w grudniu może być +15 zawsze można negocjować warunki ile będziesz miała na sobie.
Idź Kobieto, bo piękna jesteś i warto to utrwalać!
Może poszukac dla Ciebie specjalnej listy pomagającej podejmowanie decyzji...?

Nie trzeba. Już podjęłam. O ile mi nie będzie kolidowało z robotą - biorę się za to.

Cytat:
Jak miałam jakies 16 lat przyczepił się do mnie znajomy fotograf, taki artysta.... Długo mnie zapraszał na sesję, ale poddał się w końcu. Do dziś żałuję, że zawsze unikałam zdjęć i bałam sie aparatu... Trzeba to kiedyś przemóc. Dziś chciałabym miec parę ładnych fotek.
No więc mam dokładnie tak.
Góra kompleksów i aparatofobia.
A dodatkowo ostatnio myślę, że już nie ten wiek... Tyle, że za parę lat będzie jeszcze bardziej "nie ten".

Cytat:
Lekcje śpiewu mi się marzą teraz, jeszcze 2 miesiące niepalenia i będę soprany wyciagać, do tych swoich barytonów (mój nauczyciel fizyki z LO tak nazywał mój głos )
Ach, lekcje śpiewu!
Słyszałam, że można się nauczyć śpiewać growlem bez zdzierania gardła. Jak mi się marzy taka umiejętność... Nie pytaj po co.

Cytat:
Sabbath, widzialam Twoje zdjecie! Koniecznie idz na ta sesje, bedzie boska Swoja droga, w tej kiecce wygladasz tak , ze az podziwiam od kilku minut Nawet nie wiem doladnie, jakiego slowa uzyc, aby w pelni opisalo moje wrazenie. Bardzo, bardzo mi sie podoba choc gotyckie klimaty to zupelnie nie moja bajka

A jak juz sie zdecydujesz i bedziesz miala fotki to nam je pokaz prooosze
Princessko, ja przyznaję, że gotyckie klimaty muzyczne to także nie moja bajka. Nie potrafię słuchać takiego smęcenia.
Ale styl ubioru, wielkie buciory do krótkich spódniczek, pomalowani męzczyźni długich spódnicach... Mniamuśne.

Dziękuję Ci za komplementy Śliczna Dziewczyno, pisałam już, że mi w sukienkach dobrze. Szkoda, że nie noszę raczej.

Cytat:
Mi kiedys zaproponowali sesje do kalendarza body painting, ale choc uwazam, ze ta sztuka jako taka jest w wielu wypadkach powalajaca na kolana i widzialam zdjecia, na ktore nie moglam przestac patrzec, to sie nie zgodzilam.
Świetnie rozumiem.
Body painting bywa naprawde piękny. Ale też bym się nie zgodziła.

Cytat:
hahaha rozumie się wywalcz gażę choćby na jedną porządną flaszkę
No, tyle, żeby na Incense Normy Kamali starczyło to on mi nie zapłaci raczej.
A to jedyna porządna flaszka, jaką jeszcze mam w planach. Powiem mu to.

Cytat:
Sabb, madzik, dzięki za wsparcie ale już nie wiem co myśleć. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego zwalnia się najlepszego pracownika (nie mówię o sobie ), który najwięcej umie, najdłużej pracuje itd. Będę teraz pracować z nową koleżanką ale w takiej sytuacji ja również nie mogę być niczego pewna Jak zobaczę nową umowę to się okaże wrrrr
Moniu, wiesz sama, że pracodawca czy ZZLowiec to także człowiek. Może mieć narowy, własne sympatie i układziki. Niestety tak to bywa.
Dodatkowo w Polsce popełnia się często błąd skupiania się na pracownikach (i uczniach) poniżej normy przy jednoczesnym zaniedbywaniu tych wybitnych.
I tak, na szkolenia - zamiast wysyłać pracownika, który ma świetne wyniki - wysyła się tego, który ma nieprzeciętnie słabe. Ludzie nie potrafią pojąć, że inwestuje się w dobre konie.

Cytat:
U mnie też jest bezproblemowo. Pielęgniarka zakłada opaseczkę,żyłka ładnie wychodzi na wierzch, igiełka i do probóweczki Nie lubię takich zdrobnień, ale to wszystko cytaty z owej pielęgniarki, która ostatnio mi pobierała.

Ja jestem trochę dziwna, bo lubię patrzeć jak mi krew do tego pojemniczka płynie Pielęgniarki zazwyczaj łypią na mnie podejrzliwie jak się tak gapię z głupio zadowoloną miną Mam przy tym małą fobię, zawsze patrzę pielęgniarce na ręce, czy zmienia przy mnie rękawiczki...raz musiałam zrobić awanturę, bo pani owszem igłę wzięła sterylną, za to usiłowała mi pobrać krew w rękawiczce, której nie zmieniła po poprzedniej osobie, a która była usmarowana krwią Była przy tym bardzo zdziwiona i zniesmaczona,że się czepiam...
O! O! O! Też mam ten objaw. Gapię się na ręce, cokolwiek mi robią. Muszę widzieć, kontrolować, ślepić jak sroka w gnat.
Dlatego swego czasu wybierałam tylko dentystów w okularach.

Cytat:
OB wyszło mi 35, czuję się dobrze, więc nie wiem gdzie by szukać tego stanu zapalnego Zęby? Migdałki?
To nie jest zły objaw. To bardzo dobry objaw.
Flaszki nie mogą zastępować życia.

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

Spoczko-loczko. (jak mawia mój kumpel).

Nie wiem, czym pachnieć na Zjazd, na który własnie się wybieram.
Musi byc powialająco.

Waham się między Black Tourmaline, który jest zbójczy, Serge Noire, który jest aktualnie na uzytkowym topie i Chypre Rouge, który, co prawda jest doś normalny, ale za to komplementogenny jak żaden inny...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 14:51   #1277
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

A skoro juz o ciuchach mowa Mialas kiedys w avku boskie czerwone buciki, masz je naprawde? Bo ja planuje zakup tego cuda
Mialam je kupic bom zakochana w nich ale poniewaz posiadam inne buty z tego sklepu i coz - do noszenia w sensie chodzenia nadaja sie srednio bo ten, kto profilowal te buty sie niespecjalnie przylozyl, to nie kupilam i pewnie nie kupie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-11-08, 15:02   #1278
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dziś siedziałam do rana znowu.
Ale i tak bite sześć godzin było. .
Ci się nalezy za to, wiesz o tym ?
Ale te 6 godzin Cię ratuje. No!
Cytat:
Ale dziękuję. .
Nie kłamczuchuj, proszę Cię. Masz na składzie, baaardzo ciekawa buzię, a nie tylko bardzo ładną.
Cytat:
Waham się między Black Tourmaline, który jest zbójczy, Serge Noire, który jest aktualnie na uzytkowym topie i Chypre Rouge, który, co prawda jest doś normalny, ale za to komplementogenny jak żaden inny...
Po tym jak się oczytałam recek na twoim blogu , sama wybrałabym Black Tourmaline
Stary 2008-11-08, 15:16   #1279
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
powodzenia
mówię Ci super sprawa taki kurs z czasem jeszcze na zdobienia zrobię kolorowymi żelami.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-08, 15:16   #1280
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Nie kłamczuchuj, proszę Cię. Masz na składzie, baaardzo ciekawa buzię, a nie tylko bardzo ładną.
Popieram
Obejrzałam z opóźnieniem tę fotkę w gotyckiej kiecce - o rany, jak ja bym chciała tak wyglądać! Wyglądasz krucho i diabelnie stylowo.
Koniecznie idź na tę sesję, najwyżej założysz ocieplany gorset

Tak w ogóle to podobają mi się wszelkie gorsety, ale wydaje mi się, że wygląda się w nich lepiej, mając jakiś bardziej konkretny biust do wyeksponowania niż mój
Kiedyś sobie zanabędę tego rodzaju kieckę, a co Nawet oglądałam niektóre dostępne w sklepach internetowych, ale zabijały głównie ceną, a nie urodą.
Zestaw składający się z glanów i krótkiej kiecki już przetestowałam Powiedzmy, że jest dość komplementogenny
Ale nie założę go raczej, póki nie przestanę chychrać - siedzę w domu, piję herbatki, ferveks i wapno, pożeram witaminy i próbuję wydrowieć na jutro. I pocę się jak mysz, łeee
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 15:30   #1281
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, z Twojego opisu wynika jednoznacznie, iż szef wprowadza po prostu "swojego" znajomego człowieka i w d... ma dotychczasowych pracowników
Wytłuszczone zwłaszcza. I nie jestem w tej opinii odosobniona

A z pierwsza czescia Twojej wypowiedzi też się raczej zgadzam - tylko po co w takim razie te rekrutacje i inne sracje? Zeby więcej pieniędzy poszło na bzdety a na porządne płace nie było? Dobra, EOT bo chyba będe musiała av zmienic

Cytat:
Ale dziękuję.
A tę, co widziałam to wypożyczasz tylko do zdjęć i na wyjazdy...?

Cytat:
Nie wiem, czym pachnieć na Zjazd, na który własnie się wybieram.
Musi byc powialająco.

Nie znam co prawda Black Tourmaline, ale po Twoich opisach sądząc, wybrałabym je właśnie

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-11-08 o 15:34 Powód: literówki poprawiłam
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 15:53   #1282
princeska69
BAN stały

Cytat:

Princessko, ja przyznaję, że gotyckie klimaty muzyczne to także nie moja bajka. Nie potrafię słuchać takiego smęcenia.
Ale styl ubioru, wielkie buciory do krótkich spódniczek, pomalowani męzczyźni długich spódnicach... Mniamuśne. .
Dokladnie, dla mnie ta muzyka jest tak dolujaca, ze idealna do sluchania na chwile przed poderzniecieciem sobie zyl. A co do ubiory, popatrzec na takiego faceta, to na pewno wielka frajda, natomiast osobiscie wole, aby moj pozostal w spodniach (nigdy nie wiadomo, kiedy jakas upierdliwa baba zachce sprawdzic co pod nia jest)

Cytat:
Dziękuję Ci za komplementy Śliczna Dziewczyno, pisałam już, że mi w sukienkach dobrze. Szkoda, że nie noszę raczej. .
Nie ma za co Tez nie nosze, jakos tak wydaje mi sie to malo pratyczne. Spodnice juz czesciej. Za tydzien natomiast wskocze w moja nowa boska kiecuchne i pantofelki i bede tancowac w rytmach biesiadnych na weselu

Cytat:
No, tyle, żeby na Incense Normy Kamali starczyło to on mi nie zapłaci raczej.
A to jedyna porządna flaszka, jaką jeszcze mam w planach. Powiem mu to. .
Powiedz koniecznie, moze da sie przekonac, ze warto

Cytat:
O! O! O! Też mam ten objaw. Gapię się na ręce, cokolwiek mi robią. Muszę widzieć, kontrolować, ślepić jak sroka w gnat.
Dlatego swego czasu wybierałam tylko dentystów w okularach. .
Co do pobierania krwi to odkad pamietam, zawsze konczylo sie tak ze mdlalam. Teraz od jakiegos czasu, reaguje wrecz panicznie, ale to efekt przezyc hardcorowych W marcu 2007 roku poparzylam sie dosc powazie ( II stopien) na calutkim ciele, gdy trafilam do szpitala byla niedziela, w poniedzialek rano przyszly dwie pielegniarki i uznaly, ze musza mi pobrac krew. Pomine juz fakt, ze ja zwyklego dotyku zniesc wtedy nie moglam, a co dopiero opaske uciskowa. No ale, przy poparzeniu, mialam tez rozgrzane zyly, oczywiscie nikt nawet nie pomyslal, ze beda pekac. Kloli mnie 17 razy w miejscach najrozniejszych. Dopiero za 18 zyla nie pekla, wtedy to byla jedna z ostatnich widocznych na mojej prawej stopie. Teraz choc juz wiem, ze nie bedzie tak bolalo, to pobieranie krwi zawsze bedzie tak mnie przerazalo.

Cytat:
Mialam je kupic bom zakochana w nich ale poniewaz posiadam inne buty z tego sklepu i coz - do noszenia w sensie chodzenia nadaja sie srednio bo ten, kto profilowal te buty sie niespecjalnie przylozyl, to nie kupilam i pewnie nie kupie.

To szkoda, bo planowalam je nabyc jako buty imprezowe, ale jak mowisz, ze w nich chodzic ciezko to co dopiero podbijac parkiet
Stary 2008-11-08, 16:00   #1283
gryx82
BAN stały

Cytat:
Szpadam spać bo nieżywa jestem ciężko jest... kolokwia idą i praca. Siły mi trzeba jak nic ;/
Zauważyłem, że rzadko do nas wpadasz

Życzę więc dużo siły I wolnego czasu

Cytat:
sure

Srebna nitka wyszywane
Mnie się podoba Uwielbiam "przykrótkie" kurtki

Cytat:
Ja wraz z wiekiem robię się coraz to bardziej "dresiarski"
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 16:07   #1284
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Nie ma za co Tez nie nosze, jakos tak wydaje mi sie to malo pratyczne. Spodnice juz czesciej. Za tydzien natomiast wskocze w moja nowa boska kiecuchne i pantofelki i bede tancowac w rytmach biesiadnych na weselu
Ja sukienki noszę tylko latem ( Sabb. widziała jakie ) i na wyjątkowe okazje, zazwyczaj występuję w porciętach - najlepiej w dżinach.
Stary 2008-11-08, 16:09   #1285
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - 6 godzin snu to też całkiem rozsądna ilość. Ale poniżej już nie schodź

Hecate - kurtka fajna, podobają mi się takie krótkie, ale mam nieforemną dupkę na taki fason

Ivanno - dużo sił i powodzeniaAle nie zapominaj o nas Bo Madzik Monster będzie płakał i straci apetyt na ciasteczka

Frank Zappa

Stary 2008-11-08, 16:28   #1286
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wytłuszczone zwłaszcza. I nie jestem w tej opinii odosobniona

A z pierwsza czescia Twojej wypowiedzi też się raczej zgadzam - tylko po co w takim razie te rekrutacje i inne sracje? Zeby więcej pieniędzy poszło na bzdety a na porządne płace nie było? Dobra, EOT bo chyba będe musiała av zmienic
też się denerwuję jak sobie myślę o tym wszystkim
Dobra, koniec tematu i lepiej skupmy się na milszych rzeczach

Mam ochotę na coś dobrego do jedzenia ale nie wiem na co Może zrobię w końcu migdały prażone, albo czekoladę marcepanową, albo... (ale wymyślam )
Stary 2008-11-08, 16:34   #1287
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
też się denerwuję jak sobie myślę o tym wszystkim
Dobra, koniec tematu i lepiej skupmy się na milszych rzeczach

Mam ochotę na coś dobrego do jedzenia ale nie wiem na co Może zrobię w końcu migdały prażone, albo czekoladę marcepanową, albo... (ale wymyślam )

Mniam.... A ja na przymusowej diecie - kleiki ryżowe, cieniuchny rosołek bez przypraw i soli. No i dzień BEZ KAWY

Frank Zappa

Stary 2008-11-08, 16:37   #1288
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Mniam.... A ja na przymusowej diecie - kleiki ryżowe, cieniuchny rosołek bez przypraw i soli. No i dzień BEZ KAWY
Biedulko
(a jak dieta sie skonczy to jak wszystko bedzie smakowac ! ) (a rosolku to sama bym zjadla)

ja wlasnie kawka z Baileysem

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-11-08, 16:40   #1289
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
biedna ale taki kleik to bym zjadła bo lubię takie rzeczy

Cytat:
jak robisz taką kawę? Czy można do zwykłej rozpuszczalnej dodać?
Stary 2008-11-08, 16:42   #1290
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Biedulko
(a jak dieta sie skonczy to jak wszystko bedzie smakowac ! ) (a rosolku to sama bym zjadla)
Hecate - mnie ostatnio wszystko smakuje, mam apetyt jak oszalałaNie wiem czy to efekt odstawienia pigułek, czy co W każdym bądź razie - wpierniczam jakby mój żołądek nie miał dna....

Cytat:

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości