![]() |
#2401 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
Też zabieram się za sprzątanie. Dzisiaj jeszcze niczym nie pachnę, ale odrobina Chergui wylała się na drewniany stół (czy z czego on tam jest), wsiąkła i przepięknie pachnie mi... drewnianą wanilią. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-11-15 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
była kąpiel i teraz jest Black XS 'homo'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
never say no to panda
|
Eden Cacharela - intensywny do bólu i po jednym psiku pachnie dosłownie wszystko, ale przepiękny
![]() |
#2404 |
rude jest piękne:)
|
Wenge z wlasnej flaszeczki
![]() ![]()
#2405 |
Zakorzenienie
|
Globalnie Molekuły od których się chyba uzależniłam
![]()
#2406 |
Zakorzenienie
|
Teresko, gratuluję ![]() U mnie globalnie kropla CdG2 - tylko kropla, bo zamierzam na wieczór zapsikać ją czymś bardziej ekspansywnym. Na łapach efekty testów: Naf Naf złoty i jakoś faktycznie taki pogodnie-promienny, bezpretensjonalnie uroczy się zdaje - trochę mi w tym kawałku przypomina Jil Sander no 4. Poza tym My Queen, który trochę kusi migdałową łagodności, atrochę odstrasza metalicznym fiołkiem i Samsara edt - początkowo oszołomiła mnie swoją korzennością i pięknym sandałowcem, a zaraz potem ulotniła się jak sen złoty... edit: a jednak siedzi na łapie, stopiła się ze skórą, ale jest ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2008-11-15 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
rude jest piękne:)
|
Ola to juz wiadomo czym w najblizszym czasie bedziemy pachnialy
![]() ![]() ![]() ![]()
#2409 |
Wtajemniczenie
|
W sumie jeszcze niczym się nie perfumowałam, ale tkwi na mnie - we włosach i na golfie- wczorajszy Wish.
Zaraz będzie Angel, idziemy na urodziny mojej 4- letniej córki chrzestnej.
#2410 |
Zakorzenienie
|
Już sobie wyobrażam połączenie Wenge z BC, Wenge z balsamem BC...
![]() A póki co rozkoszuję się samym Wenge. W ilości nieprzyzwoitej. Przewiduję ciąg ![]() Teresko ![]()
#2411 |
Zakorzenienie
|
scent intense wczoraj
LLL dzisiaj |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
Zakatarzona, więc prawie nic nie czuję... Ale nie mogłam sobie jednak odmówić - mix L z Cinnamon Bun Demeter
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Piers do przodu
|
Ja dziś roztaczm różaną woń Rose Kashmirie LPdR
![]() ![]()
#2414 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj Samsara edt. Uwodzi mnie ten zapach, a w KWC wcale nie budzi entuzjazmu. Szkoda.
Sabbath - mój TŻ jako kilkulatek przewlekle chorował i często miał kłopoty z oddychaniem. Dusił się, po prostu. Oczywiście, kłopoty nasilały się w nocy. Wówczas jego mama pionizowała go (nowomowa, przepraszam). Sadzała go na kolanach, przodem do siebie i przytulała tak, aby czuł, w jaki sposób ona oddycha. Tak łatwiej docierał do niego przekaz: "nie panikuj", "staraj się oddychać spokojnie".Ten sposób podpowiedziała jej intuicja, czy może atawistyczny instynkt. W chwilach paniki w ogóle łatwiej dotrzeć do kogoś dotykając go, niż - nawet najczulej - przemawiając. Szczególnie dotyczy to dziecka. Siedziała z nim w ten sposób godzinami. Bywały takie noce, że tak sypiał i nabierał sił. Podświadomie dostosowywał się do rytmu jej oddechu. Nie wiem, czy stosujesz taki sposób, bądź wariację na jego temat. Jeżeli nie, warto spróbować. W przypadku mojego TŻ przynosiło mu to znaczącą ulgę. A i jego mamie w jakiś sposób też. |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||||
Wiedźma
|
![]() Cytat:
Od kiedy dobieram kosmetyki pielęgnacyjne wedle Twoich rad większość problemów ze skórą mi minęła. nawet profil w KWC musiałam zmienić. Dziękuję Ci niniejszym oficjalnie. ![]() Za PW o treści: "A znasz Black Cashmere - pasowałby do ciebie" dziękowałam już wielokrotnie, ale moge jeszcze raz. ![]() ![]() Cytat:
Pytam, bo dla mnie ciepło to chyba najwazniejsza cecha zapachu i Rousse na mojej skórze ją posiada. Choć rzeczywiście jest szorstki, siekący, suchy. ![]() A ja nie... ![]() Toż to jest własnie jeden z powodów, dla którego zapragnęłam Wenge. Mam nadzieję podbić sobie ukochaną nutę w BC z jego pomocą. Ależ Wam zazdroszczę, Dziewczyny... ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------ Na perfumeryjne spotkanie założę Fire From Heaven. Wreszcie sobie popachnę. ![]() edit: Cytat:
![]() W pionie łatwiej się oddycha, a bliski kontakt i zdecydowany uścisk dają dziecku poczucie bezpieczeństwa. Mam nawet wypraktykowany sposób spania, kiedy Ivo leży mi na piersi z główką opartą na moim ramieniu. Tyle, że kiedy noc jest bardzo ciężka, sen trwa parę minut, a potem budzi się nie mogąc złapać tchu. Jednak kiedy mam go tak blisko nie wybudza się zupełnie, tylko uspokaja wiedząc, że jestem. Jednak po trzeciej takiej nocy z dziesięciolatkiem mój kręgosłup mówi nie... ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-15 o 15:00 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Sab proszę napisz kilka słów jak tam Rush na Tobie - ciekaw jestem ogromnie czy ta lawenda cię nie przytłoczyła.
![]() Edytowane przez Santorio Czas edycji: 2008-11-15 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katt czytalam gdziesz chyba ze Samsara to jeden z Twoich ulubionych zapachow- wstyd przyznac ale nigdy nie testowalam ![]() a ja dzis pachne reszteczka Escady Signature- musze skonczyc, bo mi niepotrzebnie miejsce zajmuje...a z rekawka dolatuje mi wczorajszy NR edp- coraz bardziej sie w nim zakochuje ![]() a feeeeeeeeeee we wlosy wczepila sie smazona cebulka...a dopiero co umylam, jeszcze mokre ![]() Sabb, a kapiel z jakimis odprezajacymi solami dla ciebie? na ten kregoslup? jak chcesz to moge w tym czasie wirtualnie Ivo pozabawiac- mam caly folderek z zabawnymi mailami- pewnie sie tez nudzi biedaczek jak caly czas w domu/ w lozku? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Hypnotic Poison na wyjście.
Dziś będę zabijać plastikową i duszną wanilią.
#2419 |
Zakorzenienie
|
allure
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj Kenzo Ca Sent Beau.Ojejku, dziewczyny, to chyba pierwsze naprawde calkiem profesjonalne forum o perfumach jakie znalazlam... I recenzje maja wiecej niz trzy linijki... Hmm, chyba tu u Was zaczne pisac, bo ja (dobre) perfumy po prostu kocham!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Bombka Ekstremalna- została "skomplementowana" przez 2 letnią chrześnicę ciągłym wwąchiwaniem się w mój dekolt i szyję
![]()
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczorem z Cocona przerzuciłam się na Avignon. Miał być Black Cashmere, ale już i tak było mi zbyt "przytulnie". Potrzebowałam dla odmiany czegoś surowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
BAN stały
|
Columbus, bez zachwytów, ot tak...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zadomowienie
|
Dziś pachniałam Musc Ravageur (którego użyłam wczoraj wieczorem, ale dopiero kilka godzin temu wróciłam z domówki
![]() Na wieczór wypachnię się natomiast Safranem. ![]()
![]() |
#2426 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą rozpakowałam damskie Tumulte, a miały być na prezent
![]() i znów jak niegdyś pachnę słodkim różanym pączkowym nadzieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Długa domówka nie jest zła ![]() Btw - jak Twój ![]() No proszę - myślałem, że to taki "zapomniany" zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zadomowienie
|
A pewnie, że nie jest zła. Rzekłabym nawet, że bardzo dobra.
![]() Język w porządku, dziękuję. ![]() ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-11-15 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.