Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 18:06   #871
calineczka87
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Imprezkę będziemy mieć oczywiście z DJ'em Hiszpanem
Stary 2008-11-19, 20:11   #872
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Oshinek,a może żywe kwiaty-dla mnie wygląda to bosko-ja mam jeszcze troszkę czasu,ale wiem na pewno,że chcę mieć właśnie żywy kwiat/ty pasujący tonacją do bukieciku.A welon...musiałabym pomierzyć:P

mam też pytanie do dziewczyn mających zarezerwowane zespoły:
-basta
-hilo
-fiesta
ile płacicie i czy wybralyście swój zespół przypadkowo czy z polecenia?

ps. Miłego mrrroźnego dnia
Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Mi tez diademy sie nie widza ale kazdemu podoba sie co innego. Sa jeszcze fajne takie ale kapelusiki cos w tym stylu ale do takiej fryzury to raczej nie pasuje.ja widze tu tylko welon ktory ma to do siebie ze najczesciej przyslania cala fryzure chyba ze jest przypiety na dole.

Ja tez uwazam ze zywe kwiaty to swietny pomysl jakos tak ozywiaja i sprawiaja ze panna mloda wyglada przepieknie. A jezeli chodzi o zespol to Baste polecil mi inny zespol Salsa Band potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
madzikownia:
"Ja tez uwazam ze zywe kwiaty to swietny pomysl jakos tak ozywiaja i sprawiaja ze panna mloda wyglada przepieknie. A jezeli chodzi o zespol to Baste polecil mi inny zespol Salsa Band potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio
"

My również mamy zespół basta, płacimy za dwudniowe wesele 3500zł, za każdą godzinę, która wykracza poza ramy umowy płacimy 300zł,nam również polecił go zespół salsa band,ktory niestety miał zajęty nasz termin, a bierze za dwudniowe wesele tyle samo, tylko,że z Ave Maria w kościele
Cytat:
Napisane przez gabie1 Pokaż wiadomość
ja to jeszcze nie wiem, bo dopiero zaczęłam się nad żywymi kwiatami zastanawiać pod Waszym wpływem ale może być jeden duży, albo kilka małych i tak jak piszesz taki sam motyw w bukiecie, butonierce.... oj ładnie to musi wyglądać, ale szczerze, to nie widziałam u żadnej PM takiego rozwiązania... pewnie się boją, że zwiędnie, albo wypadnie
Moja kuzynka miała białe róże i bardzo ładnie wyglądały, moim zdaniem żywe kwiaty przepięknie zdobią fryzurę, sama kiedyś miałam sesję w salonie fryzur,miałam wpięte piękne czerwone róże,ślicznie to wygląda

Cytat:
Napisane przez calineczka87 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie młode panienki z lubelskiego!
Przeglądm wątki juz od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie cenne porady,uwagi i przestrogi od częśći I
Otóż chciałabym się oficjalnie do Was przyłączyć - będę ślubować 6 czerwca 2009
Mamy już zamówioną salę, DJ'a, kamerzystę, godzinę ślubu, fryzjera, fotografa, samochód. Aktaulnie przeglądam fasony sukien, w grudniu wybieramy się na Targi Ślubne. Do lutego mam zamiar już mieć wybraną suknie ,choć raczej wyjdzie na to,że będzie szyta,ze względu na moją wybredność A na wiosnę nauki przedmałżeńskie. Zupełnie jeszcze nie mam pomysłu na fryzurę(obecnie ratuję moje wypadające włoski...) albo wyboru bukietu. Teraz chcę zamówić makijażystkę. Będziemy mieć fontannę czekoladową oraz bańki mydlane podczas pierwszego tańca Wybieramy się też na jakieś podszkolenie co do tańczenia,hi hi. Nie możemy się zdecydować co kupić rodzicom na podziękowanie...? Kupimy jeszcze alko % no i oczywiście to,co najważniejsze-obrączki
no, to trochę się Wam przedstawiłam
pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez 00aneczka Pokaż wiadomość
Witam WAS Wszystkie bardzo serdecznie!
tak jak większość z WAS najpierw przeglądałam sobie forum a teraz postanowiłam się do WAS dołączyć.
aha najważniejsze... my ślubujemy sobie 15.08.2009. Już się nie mogę doczekać.
Pozdrawiam WAs serdecznie
Witajcie nowe lubelskie panny młode!!!Powiedzcie coś bliżej o sobie- gdzie organizujecie przyjęcie,jakie zespoły wybrałyście, fotografów,operatorów kamery?

Edytowane przez iwonka861
Czas edycji: 2008-11-19 o 20:12
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 21:43   #873
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

witam,
już odpowiadam na prośbę Iwonki
tak jak już pisałam my ślub bierzemy 15 sierpnia 2009 roku
wesele odbędzie się w Graf Marinie nad Zalewem Zemborzyckim - czy któraś z WAS była tam na weselichu? Bądź też może jakaś mężatka miała tam swoje przyjęcie?
zespół weselny już zarezerwowany a jest to zespół Galaxa z Lublina - z czystym sumieniem mogę ich polecić są świetni i potrafią poprowadzić imprezę.
Fotografa również mamy, wspomnianego juz na tym forum Pana Cezarego Zielińskiego - piękne zdjęcia
Kamerzysta też już jest zaklepany i umowa podpisana... hmmm czy coś jeszcze czym musimy się już zająć?
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 21:44   #874
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Calineczka87 00aneczka witamy w naszym gronie
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 22:00   #875
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
witam,
już odpowiadam na prośbę Iwonki
tak jak już pisałam my ślub bierzemy 15 sierpnia 2009 roku
wesele odbędzie się w Graf Marinie nad Zalewem Zemborzyckim - czy któraś z WAS była tam na weselichu? Bądź też może jakaś mężatka miała tam swoje przyjęcie?
Ja byłam dwa razy na weselu w Graf Marinie, pierwszy raz 5 lat temu i niewiele już pamiętam z tego wesela, a ostatnio to miesiąc temu. Ogólnie obsługa okej, jedzenie sprawnie podawane, tylko nie bardzo mi smakowało. Tzn. zjeść się dało, nie było jakiś ochydnych dań, ale pyszne to też nie było. Jednym słowem- jadłam w życiu smaczniejsze jedzenie.
Stary 2008-11-19, 22:05   #876
vanilka009
Przyczajenie

Calineczka87 i 00aneczka witam Was serdecznie

Calineczka87 widzę, że ślubujemy tego samego dnia ...
Lista spraw, które już odhaczyłaś jest długa. Ja jeszcze nie myślałam o fryzjerze, narazie zastanawiam się nad tym co zrobić z włosami tego dnia.

Piszecie tu o kwiatach we włosach. Faktycznie wygląda to pięknie, tylko zastanawiam się jak długo taki kwiat zachowuje świeżość i czy będzie się dobrze prezentował przez całe wesele.
No i mam dylemat z samochodem do ślubu ... nie chcę nadwyrężać budżetu i płacić kupę kasy za wynajem ... z drugiej strony własnym samochodem (krwistoczerwonym) nie pojadę do ślubu, ot i dylemat. Nawet nikt ze znajomych nie ma auta, które moglibysmy pożyczyć.
Fason sukienki już w zasadzie upatrzony, ale chętnie wybiorę się na targi ślubne w grudniu. Myślicie, że będą tam jakieś propozycje podarunków dla rodziców?
vanilka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 22:17   #877
vanilka009
Przyczajenie

aaa, jeszcze mam pytanie do Matplanety, bo wygląda na to, że bedziemy miały wesele w tym samym miejscu (o ile czegoś nie pokręciłam ) - Fiesta - ta mniejsza sala, prawda? jeśli możesz zdradzić, napisz na ile osób wstępnie planujesz wesele? pytam bo ostatnio mam dylemat czy zmieści się tam setka gości ... sala bardzo nam się podoba - tylko na środku są spore kolumny i zastanawiam czy one w jakiś sposób utrudniają zabawę czy nie.
Stary 2008-11-19, 22:24   #878
vanilka009
Przyczajenie

chyba jednak coś pokręciłam hehhe
w każdym razie, któraś z dziewczyn ślubujących w maju 2009 będzie miała wesele na małej sali w Fieście... i to do niej kieruję moje zapytanie o liczbę gości
sorki za zamieszanie i pozdrawiam
Stary 2008-11-20, 00:06   #879
silia82
Raczkowanie

Witam nowe wizażanki!

Przedstawiam drugą część relacji z wizyty po salonach z sukniami. Tym razem zapuściłam się w rejony ul. Głębokiej. Salon Mona Lisa - akurat jakaś dziewczyna mierzyła sukienkę, inna też chciała to pani kazała się umówić. W Regina Diamante bez problemu przymierzyłam sukienki, jakie mi się podobały. Potem mały salonik na Narutowiecza, sukienki niedrogie, ale nie w moim stylu. Póżniej Paris - nowa kolekcja dopiero będzie po targach, na razie można zobaczyc suknie w katalogu. Dalej Cymbelline - remonat do 22 listopada. I jak myślałam, że to już koneiec salonów (Parisette i Jaqueline zwiedziłam wcześniej) odkryłam nowootwarty salon Ti Amo na ul. Konopnickiej (boczna Narutowicza). Suknie bardzo ładne i przyjemna właścicielka Bez problemu zmierzyłam kilka sukienek.
Na koniec wstąpiłam do Papa Michelle i też zmierzyłam suknie bez problemów, jest tam teraz wyprzedaż a nowa kolekcja będzie dopiero w styczniu.

Co do nauk - polecam kościół na ul. Bursztynowej - zajęcia prowadzą na zmianę księża i pani z poradni rodzinnej. trwają zazwyczaj godzinę.
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 01:45   #880
negila
Rozeznanie

Ja również witam nowe przyszłe panny młode

Cytat:
Napisane przez vanilka009 Pokaż wiadomość

Piszecie tu o kwiatach we włosach. Faktycznie wygląda to pięknie, tylko zastanawiam się jak długo taki kwiat zachowuje świeżość i czy będzie się dobrze prezentował przez całe wesele.
No i mam dylemat z samochodem do ślubu ... nie chcę nadwyrężać budżetu i płacić kupę kasy za wynajem ... z drugiej strony własnym samochodem (krwistoczerwonym) nie pojadę do ślubu, ot i dylemat. Nawet nikt ze znajomych nie ma auta, które moglibysmy pożyczyć.
Fason sukienki już w zasadzie upatrzony, ale chętnie wybiorę się na targi ślubne w grudniu. Myślicie, że będą tam jakieś propozycje podarunków dla rodziców?
eee ja myśle że taki żywy kwiat to powinien wytrzymać cały dzień, biorąc pod uwagę chociażby to że wiązanki również są ze świeżych kwiatów a wytrzymują często gęsto o wiele dłużej. Może sie myle, ale tak mi się wydaje.
A co do propozycji prezentów dla rodziców to wydaje mi się że na targach coś się może znajdzie. Byłam kiedyś na takich z siostrą jak ona się przygotowywała do ślubu i pamiętam że było tam wszystko co może pomóc zorganizować ślub i wesele.
Cytat:
Napisane przez silia82 Pokaż wiadomość
Witam nowe wizażanki!

Przedstawiam drugą część relacji z wizyty po salonach z sukniami. Tym razem zapuściłam się w rejony ul. Głębokiej. Salon Mona Lisa - akurat jakaś dziewczyna mierzyła sukienkę, inna też chciała to pani kazała się umówić. W Regina Diamante bez problemu przymierzyłam sukienki, jakie mi się podobały. Potem mały salonik na Narutowiecza, sukienki niedrogie, ale nie w moim stylu. Póżniej Paris - nowa kolekcja dopiero będzie po targach, na razie można zobaczyc suknie w katalogu. Dalej Cymbelline - remonat do 22 listopada. I jak myślałam, że to już koneiec salonów (Parisette i Jaqueline zwiedziłam wcześniej) odkryłam nowootwarty salon Ti Amo na ul. Konopnickiej (boczna Narutowicza). Suknie bardzo ładne i przyjemna właścicielka Bez problemu zmierzyłam kilka sukienek.
Na koniec wstąpiłam do Papa Michelle i też zmierzyłam suknie bez problemów, jest tam teraz wyprzedaż a nowa kolekcja będzie dopiero w styczniu.

Co do nauk - polecam kościół na ul. Bursztynowej - zajęcia prowadzą na zmianę księża i pani z poradni rodzinnej. trwają zazwyczaj godzinę.
Ja również powoli się wybieram na zwiedzanie i chyba sobie spiszę wszystkie te salony o których piszecie opracowując jakąs trasę wycieczkową, żeby się nie pogubić i potem nie wracać. Tak było z szukaniem sal i musieliśmy się wracać w niektóre okolice bo np. coś przeoczyliśmy.

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2008-11-20 o 01:53
negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 08:13   #881
maria28
Kniaginia

Calineczka87 i 00aneczka, również witam w naszym gronie!!

Silia82
- ile czasu zajęło ci zwiedzanie tych salonów i przymierzanie? Bo naprawdę niezły maratonik zrobiłaś ) Ja się bardzo powoli przymierzam do chodzenia po salonach, chyba zaczne po nowym roku.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 08:41   #882
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

ana dziękuje za Twoje spostrzeżenia... i relacje z wesel na których byłaś właśnie w Graf Marinie. Gdyby któraś z WAS miała jeszcze jakieś informacje to bardzo o nie proszę.
ja również nie mam pomysłu <jeszcze> na fryzurkę ślubną..., mam nadzieje, że niebawem cos wymyśle.
ja jeszcze nie chodziłam mierzyć sukni ślubnych, jednynie oglądałam fotki, mam zamiar wybrać się jeszcze w tym miesiącu do salonów.

P.S. Dziękuje WAm za miłe przyjęcie mnie
Stary 2008-11-20, 09:13   #883
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
ana dziękuje za Twoje spostrzeżenia... i relacje z wesel na których byłaś właśnie w Graf Marinie. Gdyby któraś z WAS miała jeszcze jakieś informacje to bardzo o nie proszę.
ja również nie mam pomysłu <jeszcze> na fryzurkę ślubną..., mam nadzieje, że niebawem cos wymyśle.
ja jeszcze nie chodziłam mierzyć sukni ślubnych, jednynie oglądałam fotki, mam zamiar wybrać się jeszcze w tym miesiącu do salonów.

P.S. Dziękuje WAm za miłe przyjęcie mnie
hej, witam na naszym forum.

Jeśli chodzi o wesele w Graf Marina, to ja też tam byłam kilka lat temu i z tego co pamiętam to wszyscy goście byli zadowoleni. nie wiem jak jest teraz, bo mógł się zmienić np. kucharz, ale ogólnie otoczenie jest fajne, można bez problemu wyjść, pospacerować itp.
Ja też jeszcze nie interesowałam się sukniami, pewnie zacznę od Targów Ślubnych. Mam wciąż takie wrażenie, że jeszcze dużo czasu mi na to zostało.
Jak na razie mam problem z fotografem, bo nikt nie ma wolnych terminów, a już nie mam pomysłu do kogo jeszcze można zadzwonić. Może coś poradzicie?? PLIIIS
gabie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 10:11   #884
Joasia***
Rozeznanie

Witam nowe dziewczyny miło że do nas dołączyłyście, fajnie będzie w szerszym gronie omawiać wszystkie szczegóły ślubne...a ile potem będzie oglądania naszych zdjęć
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 10:37   #885
negila
Rozeznanie

Cytat:
Jak na razie mam problem z fotografem, bo nikt nie ma wolnych terminów, a już nie mam pomysłu do kogo jeszcze można zadzwonić. Może coś poradzicie?? PLIIIS
to jest lista fotografów która się utworzyła w miarę moich poszukiwań. Może znajdziesz coś czego jeszcze nie sprawdziłaś. Wypisywałam szybko, także nie ma pełnych namiarów. Jakbyś nie mogła kogoś odnaleźć służę pomocą.

·Zieliński www.fotograflublin.pl
·Artur Zomer
·Aleksander Wolak
·ZENEK EMBINGER
firma ,,2F,, Lublin przy ul.B.Prusa 8 pok. 15 i 20.
·Wojciech Sewera
Bracia Studio

·Fotografia Monika Wasylewska
www.monikawasylewska.com

·RED PICTURE Lukasz Musialski
·Maciej Ziegler
http://www.foto.remixpw.com/

·Paweł KORNET
·www.PawelKaniuk.pl
Paweł Kaniuk

·Sławek Staręga
·www.npictures.lh.pl
GRZEGORZ KOMINEK

·Łukasz HALCZAK
·Adam Szachtsznajder
www.artwedding.pl

·Jacek Kociński
·Jacek Topyła
www.69studio.prv.pl

·Emil Karwatowicz
0 660 668 737

·Grzegorz Ciepiel

·DWBogucki.

·AGENCJA FOTOGRAFICZNA ZOOM
Krzysztof Mela , Łukasz Halczak
·Kuba Osiński
http://www.kubaosinski.com

·Albert Guz
WWW.fotografia.pulawy.pl

·studiod2 <studiod2@o2.pl
Piotr Chęć

·Marcin Kańtoch <mkantoch@ewolucja.biz>
·Ignacy Tokarczyk ignac@poczta.inten.pl>
·Gibi <gibi_1982@o2.pl
·Robert Maj <info@robertmaj.pl>
·
Darek Szubiński <DarekSzubinski@fotoszubi. pl>
·Piotr Pakuła <pakp@go2.pl

·konradluczenczyk.com <kontakt@konradluczenczyk. com
www.grafion.pl

·Marcin Gajowiak <denver@denver.lublin.pl>

·pawelblachnio <pawelblachnio@o2.pl

·Mirosław Pawęzka <pawezka@twojfotograf.net

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 10:38   #886
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Wysłałam Ci namiary na priw do kolegi mojej siostry - nie chcę tutaj wstawiać bo ktoś zarzuci mi reklamę znajomych a sama nie miałam okazji korzystać z jego usług niestety.
Stary 2008-11-20, 10:41   #887
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
Wysłałam Ci namiary na priw do kolegi mojej siostry - nie chcę tutaj wstawiać bo ktoś zarzuci mi reklamę znajomych a sama nie miałam okazji korzystać z jego usług niestety.
Dzięki już Ci odpisałam
Stary 2008-11-20, 10:43   #888
casablanca102
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Obiecałam relację z wesela, na którym byłam starszą to spełniam dzisiaj obietnicę tym bardziej, że mam sporo wolnego czasu, bo się tak zabawiłam że jestem na L4

Wesele udało się cudnie - muszę powiedzieć że było to najlepsze wesele na jakim byłam

PM wyglądała pieknie - makijaż Pani Joli Jarosz - ślicznie wyglądal ale po paru godzinach pojawiły się zmarszczki na makijażu od mimiki - przydały by się Pani Joli chyba trochę lepsze kosmetyki, fryzura Karol Byrdzki - po prostu klasa.

Sukienka była z Cymbelina z długim trenem i długim welonem - ślicznie to wygląda ale można się zamotać i wtedy trochę traci to urok - efekt był taki że cały czas jako starsza kucałam przy tym welonie żeby PM mogła iść Mam mieszane uczucia - krzesła stały dosyć ciasno - może dlatego tak wyszło...

Przyjęcie w Dworze Lwowskim - fajny wystrój - można podejrzeć tutaj www.dworlwowski.pl, jedzenie dobre, niczego nie brakowało, obsługa miła i sprawna - mogę szczerze polecić

Czekoladowa fontanna - tak jak myślałam rewelacja szczególnie dzieciaczki okupowały to miejsce ale nie tylko. Dobrym pomysłem bylo ustawienie jej w pobliżu kącika kawowego, takie miejsce gdzie można było odpocząć, posmakować, świetnie to wygląda a jak ktoś lubi czekoladę to wiadomo - w połączeniu z owocami - poezja. Fontannę i czekoladę mieli z firmy CZEKO-lady, dostali dodatkowo podstawę pod fontannę, która się mieniła różnymi kolorami - takie podświetlane dyskretne światełka super to wyglądało. Edyta wybrała pakiet złoty - czyli oni ustawili fontannę, uruchomili ją i odebrali po imprezie pakiety opisane są tutaj www.czeko-lady.pl też szczerze polecam.

Ciasto było z cukierni Kazetbis na Elizówce http://www.kazetbis.pl/ciasta.html, z tych które próbowałyśmy na rynku to były najbardziej "domowe" a takie lubimy więc wybór był prosty - tym bardziej że ceny mają chyba najniższe na rynku 12,50 zł/kg - to też był udany wybór

Zespół Wziątki z Leżajska - nie mam w tej chwili namiarów ale byli rewelacyjni

Wiozła ich piękna limuzyna - biały Lincoln w starym stylu - zrobiła wrazenie tylko trochę drogo jak na takie myk myk z domu do kościoła i z kościola na salę - pan zażyczył sobie 850 zł - ja chyba podziękuję za taką atrakcję - ale jeśli ktoś ma na to fundusze to dlaczego nie

wódka - Bols kupiona w hurtowni MTC za 19.45 zł/but. - czy dobra nie wiem bo nie próbowałam - zresztą się nie znam...

Kwiaty przygotowywała Pani Maria Mazur - śliczne wyszły - po prostu piękne - ma pojęcie o tym co robi - szczerze polecam - mogę podać namiar na pw jeśli ktos potrzebuje

aaa Pan Zomer robił zdjęcia - bardzo miły pan - tylko terminy oddania zdjec za jakieś 2-3 tygodnie - ma sporo pracy zaległej z sezonu , ktorą obrabia - jakie będą efekty powiem później

kamera pan Michał Wójcik - też nie mam jeszcze od niego materiału więc cięzko coś powiedzieć - mogę tylko napisać że sympatyczny i dyskretny - nie było go widać na weselu i chyba o to chodzi

no to chyba i tak się rozpisałam mam nadzieję że się przyda
casablanca102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 10:43   #889
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
to jest lista fotografów która się utworzyła w miarę moich poszukiwań. Może znajdziesz coś czego jeszcze nie sprawdziłaś. Wypisywałam szybko, także nie ma pełnych namiarów. Jakbyś nie mogła kogoś odnaleźć służę pomocą.

&middot;Zieliński www.fotograflublin.pl
&middot;Artur Zomer
&middot;Aleksander Wolak
&middot;ZENEK EMBINGER
firma ,,2F,, Lublin przy ul.B.Prusa 8 pok. 15 i 20.
&middot;Wojciech Sewera
Bracia Studio

&middot;Fotografia Monika Wasylewska
www.monikawasylewska.com

&middot;RED PICTURE Lukasz Musialski
&middot;Maciej Ziegler
http://www.foto.remixpw.com/

&middot;Paweł KORNET
&middot;www.PawelKaniuk.pl
Paweł Kaniuk

&middot;Sławek Staręga
&middot;www.npictures.lh.pl
GRZEGORZ KOMINEK

&middot;Łukasz HALCZAK
&middot;Adam Szachtsznajder
www.artwedding.pl

&middot;Jacek Kociński
&middot;Jacek Topyła
www.69studio.prv.pl

&middot;Emil Karwatowicz
0 660 668 737

&middot;Grzegorz Ciepiel

&middot;DWBogucki.

&middot;AGENCJA FOTOGRAFICZNA ZOOM
Krzysztof Mela , Łukasz Halczak
&middot;Kuba Osiński
http://www.kubaosinski.com

&middot;Albert Guz
WWW.fotografia.pulawy.pl

&middot;studiod2 <studiod2@o2.pl
Piotr Chęć

&middot;Marcin Kańtoch <mkantoch@ewolucja.biz>
&middot;Ignacy Tokarczyk ignac@poczta.inten.pl>
&middot;Gibi <gibi_1982@o2.pl
&middot;Robert Maj <info@robertmaj.pl>
&middot;
Darek Szubiński <DarekSzubinski@fotoszubi. pl>
&middot;Piotr Pakuła <pakp@go2.pl

&middot;konradluczenczyk.com <kontakt@konradluczenczyk. com
www.grafion.pl

&middot;Marcin Gajowiak <denver@denver.lublin.pl>

&middot;pawelblachnio <pawelblachnio@o2.pl

&middot;Mirosław Pawęzka <pawezka@twojfotograf.net

wow, kochane jesteście dziewczyny To była najlepsza decyzja, żeby się zapisać na to forum! z tej listy kilka osób obdzwoniłam, ale o ponad połowie nie miałam zielonego pojęcia zaraz sobie druknę i bedę szukała
Stary 2008-11-20, 11:20   #890
edytka27101982
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki Młode Starsze i Nowe

odfajkowaliśmy alkohol,
Hurtownia BIS na Energetyków
Pan Tadeusz 19,05 za 0,5l
winko chilijskie jakieś dobre pół słodkie i półwyrawne po 16,35 za 0.7l
szampan ruskoje igristoje po 6zł
troszkę lżej na koncie

myślimy o obrączkach, tylko mamy obawę przed spuchnięciem palców w lipcu, ze mną nie będzie problemu mam zaręczynowy i wiem ze ok, ale zTŻtem, nie wiemy jak będzie...
ale nie ma co czekac aż będzie ciepło, nie?

ciepłego dnia i zdrowia chorowitkom!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 11:52   #891
rybcia2309
Wtajemniczenie

Fajny ten pomysł z czekoladą chyba się nad nim zastanowię i witam nowe Panie bardzo cieplutko w ten zimny dzionek
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 11:56   #892
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
aaa, jeszcze mam pytanie do Matplanety, bo wygląda na to, że bedziemy miały wesele w tym samym miejscu (o ile czegoś nie pokręciłam ) - Fiesta - ta mniejsza sala, prawda? jeśli możesz zdradzić, napisz na ile osób wstępnie planujesz wesele? pytam bo ostatnio mam dylemat czy zmieści się tam setka gości ... sala bardzo nam się podoba - tylko na środku są spore kolumny i zastanawiam czy one w jakiś sposób utrudniają zabawę czy nie.
Cześć
Dobrze zapamiętalaś Moja Droga! Też mam wesele na małej sali-i prawdę mówiąc mam ten sam dylemat co Ty-bo sala bardzo nam sie spodobała i planujemy weselicho na 80 - z naciskiem na 100 osób. Menadzer mowił, że zmieścimy się, ale LEPIEJ i BARDZIEJ KOMFORTOWO BYLOBY dla 80 osób.
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 12:00   #893
calineczka87
Raczkowanie

Kamerzystę mamy poleconego właśnie przez wizażanki -W.Serafin(trzy lata temu kręcił też u siostry mojego TŻ,ale teraz mają zupełnie inne bajki/wstawki/montaż), fotograf z Warszawy- cioteczny brat mojego narzeczonego i jego samochodem będziemy też jechać- najnowsze srebrne BMW. w poszukiwaniu zespołu była taka dłuuuga lista,ale wszystko zajęte,pomysł z DJ'em chodził po głowie i tak zostało na nim fryzjer nie w jakimś wypasionym salonie,tylko u mojej,której jestem wierna odnośnie czesań (mały salonik)
Odnośnie nauk : czy w każdej parafii w Lbn jest egazmin na koniec?(bo tak słyszałam...)
Stary 2008-11-20, 12:10   #894
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez calineczka87 Pokaż wiadomość
Kamerzystę mamy poleconego właśnie przez wizażanki -W.Serafin(trzy lata temu kręcił też u siostry mojego TŻ,ale teraz mają zupełnie inne bajki/wstawki/montaż), fotograf z Warszawy- cioteczny brat mojego narzeczonego i jego samochodem będziemy też jechać- najnowsze srebrne BMW. w poszukiwaniu zespołu była taka dłuuuga lista,ale wszystko zajęte,pomysł z DJ'em chodził po głowie i tak zostało na nim fryzjer nie w jakimś wypasionym salonie,tylko u mojej,której jestem wierna odnośnie czesań (mały salonik)
Odnośnie nauk : czy w każdej parafii w Lbn jest egazmin na koniec?(bo tak słyszałam...)
A tak z ciekaosci ile Serafin sobie zarzyczyl??? bo nam 2100.
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 13:07   #895
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tego co się orientuję to 100 osób na tej sali to stanowczo za dużo, myślę że max 80 byłoby ok.
A na innym forum czytałam, jak ktoś pisał, że był na weselu właśnie na tej małej sali i niestety ale te kolumny trochę przeszkadzały w zabawie.

A tak poza tym mam jakiś beznadziejny humor, nic mnie nie cieszy i jeszcze ten deszcz

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 13:22   #896
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Z tego co się orientuję to 100 osób na tej sali to stanowczo za dużo, myślę że max 80 byłoby ok.
A na innym forum czytałam, jak ktoś pisał, że był na weselu właśnie na tej małej sali i niestety ale te kolumny trochę przeszkadzały w zabawie.

A tak poza tym mam jakiś beznadziejny humor, nic mnie nie cieszy i jeszcze ten deszcz

oshinek -zjedz sobie choć kosteczkę czekolady na osłodę

a co do kamerzysty to 2100 to teraz aktualnne stawki? ja w swoich wyobrażeniach zatrzymałam sie na 1500 ...
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 13:22   #897
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Eh znów nie było mnie chwilę... a już tyle naskrobałyście Ale to bardzo dobrze . Znów witam nowe PM . Dzis na suwaczku pojawiła nam się 7 Już tylko 7 miesięcy i pomyśleć, że jak zakładałam suwaczek to było jeszcze 17 miesięcy ale zleciało
U nas na razie zastój w przygotowaniach tak jak myslalam przeprowadzka pochłonęła nasz cały fundusz i czas. Ale jeszcze tylko pomalować ściany i będzie koniec. ufffffff Chociaż z tymi ścianami to nie będzie takie proste niestety, bo mieszkanie w najwyższym punkcie ma 5 m wysokości skąd ja wezmę taką drabinę. A co gorsza kto na nią wejdzie .

Jak widzę polecacie stronę
www.czeko-lady.pl a czy to nie jest strona tej Wizażanki która kiedyś wywołała na wątku lekkie poruszenie w kwestii autoreklamy? Może sie mylę, ale strona wygląda mi znajomo.
Stary 2008-11-20, 13:27   #898
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

co do kamerzysty to my też płacimy 2100zł, ale za 2 dni kręcenia, tzn. dzień ślubu <wesela> i poprawiny.
Stary 2008-11-20, 13:28   #899
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Fajny ten pomysł z czekoladą chyba się nad nim zastanowię i witam nowe Panie bardzo cieplutko w ten zimny dzionek
no właśnie mi też zaczął chodzić po głowie jak weszłam na tą stronkę ciekawe tylko ile musielibyśmy zapłacić za taką dla ponad 300 osób chyba cena trochę ostudzi moje zapały. No ale zadzwonię...
Stary 2008-11-20, 13:31   #900
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

to jak zadzwonisz to podziel się z nami informacjami jakie uzyskałaś
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości