Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 17:57   #841
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ja też będę miała doczepione do takiej fryzury potrzeba naprawdę dużooo włosów, a ja nie mam aż tyle swoich.
Tylko ten welon mi jakoś nie pasuje - na górze wydaje mi się, że to za wysoko...że to tak staromodnie.
Do tej fryzury bardziej pasuje mi diadem bez żadnego welonu.
Ajuto
Fryzura mi się podoba, wydaje mi się, że welon będzie pasował, nie będzie wyglądał staromodnie tylko elegancko, moim zdaniem. Ja jestem ogólnie przeciwniczka diademów/koron itp, więc bym na pewno bym tego nie brała pod uwagę.
Stary 2008-11-18, 22:03   #842
chanel77
Raczkowanie

dziewczyny ma któraś z Was namiary na kogos kto gra na slubach na FLETNI PANA?

będe bardzo wdzięczna za pomoc
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 22:50   #843
negila
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny czy welon pasuje do takich fryzur? Jeśli tak to jak go wpiąć
Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Fryzura mi się podoba, wydaje mi się, że welon będzie pasował, nie będzie wyglądał staromodnie tylko elegancko, moim zdaniem. Ja jestem ogólnie przeciwniczka diademów/koron itp, więc bym na pewno bym tego nie brała pod uwagę.
ja uwielbiam loki w kazdej postaci także bardziej podoba mi sie ta druga fotka. zamiast welonu jak sie nie zdecydujesz zawsze moznesz pomyslec np o ozdobach czy jakiś wsuwkach. w zalezności oczywiscie od gustu.coś takiego jak na zdjeciach- tylko przykład. takie uzupełnienie fryzury
według mnie diademy nie kazdemu pasuja i nie do kazdej sukienki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (23,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (19,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (20,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 449576952.jpg (39,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg unbenannt.jpg (34,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_6.jpg (20,1 KB, 10 załadowań)

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 22:55   #844
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
jak na moje oko to lopez sobie doczepila te wlosy a jak juz to welon chyba na gorze
jestem w szoku w ktorym kosciele bylas??? ja bede miala w Katedrze i z tego co wiem to placi sie 500 600 i tyle, zadnemu organiscie ani zadnych dodatkowych oplat.

Witaj w klubie kiedy masz swoj wielki dzien??? bo jestem strasznie ciekawa jak rzeczywiscie sie spisuje Basta
Hehe, ja również jestem bardzo ciekawa, mam nadzieję,że podzielicie się ze mną Waszymi odczuciami co do zespołu,gdyż ja ślubuje 26.09.2009
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 00:01   #845
oshinek
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
ja uwielbiam loki w kazdej postaci także bardziej podoba mi sie ta druga fotka. zamiast welonu jak sie nie zdecydujesz zawsze moznesz pomyslec np o ozdobach czy jakiś wsuwkach. w zalezności oczywiscie od gustu.coś takiego jak na zdjeciach- tylko przykład. takie uzupełnienie fryzury
według mnie diademy nie kazdemu pasuja i nie do kazdej sukienki.

Tak w ogóle to "wypada" nie mieć welonu?Już słyszę marudzenie mojej mamy... co ludzie powiedzą Nie wiem czemu, ale jakoś mi do tej fryzury welon nie pasuje..., ale wy w sumie mówiecie że ok.

A te ostatnie wsuwki są bardzo fajne.Pamiętasz może Negila z jakiej strony masz to zdjęcie?

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 07:40   #846
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Tak w ogóle to "wypada" nie mieć welonu?Już słyszę marudzenie mojej mamy... co ludzie powiedzą Nie wiem czemu, ale jakoś mi do tej fryzury welon nie pasuje..., ale wy w sumie mówiecie że ok.

A te ostatnie wsuwki są bardzo fajne.Pamiętasz może Negila z jakiej strony masz to zdjęcie?

Oshinek,a może żywe kwiaty-dla mnie wygląda to bosko-ja mam jeszcze troszkę czasu,ale wiem na pewno,że chcę mieć właśnie żywy kwiat/ty pasujący tonacją do bukieciku.A welon...musiałabym pomierzyć:P

mam też pytanie do dziewczyn mających zarezerwowane zespoły:
-basta
-hilo
-fiesta
ile płacicie i czy wybralyście swój zespół przypadkowo czy z polecenia?

ps. Miłego mrrroźnego dnia

Edytowane przez maciejka83
Czas edycji: 2008-11-19 o 07:45
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 09:42   #847
negila
Rozeznanie

Cytat:

nie wiem czy wypada czy nie ale welon w przypadku takiej fryzury ja w całości przykryje. chyba ze zrobić tak ze welon do kościoła i na oczepiny a w miedzy czasie go zdjąć.
strony nie pamiętam, ale wiem ze czasem na allegro się takie ozdoby pokazują i można jeszcze je dostać w salonie fryzjerskim anna.

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:10   #848
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Mi tez diademy sie nie widza ale kazdemu podoba sie co innego. Sa jeszcze fajne takie ale kapelusiki cos w tym stylu ale do takiej fryzury to raczej nie pasuje.ja widze tu tylko welon ktory ma to do siebie ze najczesciej przyslania cala fryzure chyba ze jest przypiety na dole.

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Oshinek,a może żywe kwiaty-dla mnie wygląda to bosko-ja mam jeszcze troszkę czasu,ale wiem na pewno,że chcę mieć właśnie żywy kwiat/ty pasujący tonacją do bukieciku.A welon...musiałabym pomierzyć:P

-basta
-hilo
-fiesta

Ja tez uwazam ze zywe kwiaty to swietny pomysl jakos tak ozywiaja i sprawiaja ze panna mloda wyglada przepieknie. A jezeli chodzi o zespol to Baste polecil mi inny zespol Salsa Band potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:16   #849
maciejka83
Rozeznanie

madzikownia:
"Ja tez uwazam ze zywe kwiaty to swietny pomysl jakos tak ozywiaja i sprawiaja ze panna mloda wyglada przepieknie. A jezeli chodzi o zespol to Baste polecil mi inny zespol Salsa Band potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio[/quote]"

ulżyło mi,bo dzwoniłam do zespołu Avis i na 2010 r. życzą sobie 4500zł ...,grają do 3 czy 4 nad ranem,a potem za każdą następną godzinę + 400:/ -szok poprostu,ale jak widac musiałam trafić na jeden z droższych..
Stary 2008-11-19, 10:32   #850
rybcia2309
Wtajemniczenie

O ludzie to chyba się ciesze, że nie jestem lublinianka, jak by mi tyle przyszło płacić za orkiestrę to bym wesela nie miała...kurka u was wszystko jest w dwa razy takich cenach jak u mnie w wiosce, choć oczywiście tez się z takimi cenami spotykałam...
Aż żal, ale moje wesele chyba nie będzie z taką pompą, ale w sumie jeśli o mnie chodzi to najważniejsza jest ceremonia i TAK romantyczka ze mnie...
A tak po za tym to mi np. diademy się podobają raz w życiu można być księżniczką, choć tak teraz się waham miedzy tymi żywymi kwiatami? hmmm... A macie może jakieś latynoskie uczesania? Mam włosy kręcone do pół pleców, po co ja je obcinałam, miałabym do pasa :/
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:56   #851
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:

-basta
-hilo
-fiesta

Hilo - z polecenia, do tego rozmowa z Panem z zespołu nas upewniła, płacimy 2200zł za 10 godzin grania, kolejne godziny dodatkowo płatne.
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:59   #852
gabie1
Raczkowanie

tak piszecie o tych żywych kwiatach, że aż ja nabrałam na nie ochoty nie myślałam nawet wcześniej o czymś takim, ale jak sobie wyobrażę się w jakiś ładnych i w miarę trwałych (zresztą starsza może mieć kilka w wodzie na wymianę) to może to być ciekawe rozwiązanie myślałam za to o takim kwiatku do wpięcia po oczepinach jak zdejmę już welon.... no ale może to być opcja
gabie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 11:28   #853
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabie1 Pokaż wiadomość
tak piszecie o tych żywych kwiatach, że aż ja nabrałam na nie ochoty nie myślałam nawet wcześniej o czymś takim, ale jak sobie wyobrażę się w jakiś ładnych i w miarę trwałych (zresztą starsza może mieć kilka w wodzie na wymianę) to może to być ciekawe rozwiązanie myślałam za to o takim kwiatku do wpięcia po oczepinach jak zdejmę już welon.... no ale może to być opcja

wygląda to przeslicznie-moja koelżanka miała wpięte kwiaty z boku i do tego welon-ale to już zależy od każdej z nas..
ja myslałam o kwiatach w kolorze fuksji i do tego np. szminka w zbliżonym odceiniu no i bukiecik
Stary 2008-11-19, 11:37   #854
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
wygląda to przeslicznie-moja koelżanka miała wpięte kwiaty z boku i do tego welon-ale to już zależy od każdej z nas..
ja myslałam o kwiatach w kolorze fuksji i do tego np. szminka w zbliżonym odceiniu no i bukiecik
ja to jeszcze nie wiem, bo dopiero zaczęłam się nad żywymi kwiatami zastanawiać pod Waszym wpływem ale może być jeden duży, albo kilka małych i tak jak piszesz taki sam motyw w bukiecie, butonierce.... oj ładnie to musi wyglądać, ale szczerze, to nie widziałam u żadnej PM takiego rozwiązania... pewnie się boją, że zwiędnie, albo wypadnie
Stary 2008-11-19, 13:00   #855
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
nie odpowiem ,czy odbywają się sprawnie, ale znajomi w tym roku brali ślub i bardzooooooo sobie chwalili nauki w kościele św. Rodziny na Czubach podobno tłyumy przychodiły, fakt trwało wszystko dłużej, a nie 15 minut jak czasami również bywało (chodzili do różnych kosciołów w Lublnie), ale bardzo interesująco, życiowo
Dzięki za odpowiedź Ja bylam do tej pory na jednych naukach w Kosciele "Skoczni" i trochę przeraziłam się podejściem Księdza. Cały czas gadał tylko o tym, że seks jest beznadziejny, jest grzechem i w ogóle niepotrzebny, co więcej-całowanie nawet nie ma sensu! Gadał glupoty, i to przez prawie 1,5 godziny!
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 13:36   #856
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź Ja bylam do tej pory na jednych naukach w Kosciele "Skoczni" i trochę przeraziłam się podejściem Księdza. Cały czas gadał tylko o tym, że seks jest beznadziejny, jest grzechem i w ogóle niepotrzebny, co więcej-całowanie nawet nie ma sensu! Gadał glupoty, i to przez prawie 1,5 godziny!
i właśnie z tego powodu my zdecydujemy się na weekendowe nauki. Już wolę zacisnąć zęby i przecierpieć dwa dni, niż wysłuchiwać kilka razy takich głupot. Ale wiecie co trochę się zastanawiam, ponieważ my byliśmy zarezerwować kościół gdzieś w maju i wtedy ksiądz nam powiedział, że wystarczy przyjśc w przyszłym roku w kwietniu do niego na podpisanie protokołu i dopiero wtedy pomyślimy o naukach. Nie uważacie, że to za późno trochę?? Czy któraś z Was się orientuje jak często odbywają sie takie nauki weekendowe czy jest ustalany jakiś grafik co,gdzie i kiedy
Stary 2008-11-19, 13:53   #857
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
i właśnie z tego powodu my zdecydujemy się na weekendowe nauki. Już wolę zacisnąć zęby i przecierpieć dwa dni, niż wysłuchiwać kilka razy takich głupot. Ale wiecie co trochę się zastanawiam, ponieważ my byliśmy zarezerwować kościół gdzieś w maju i wtedy ksiądz nam powiedział, że wystarczy przyjśc w przyszłym roku w kwietniu do niego na podpisanie protokołu i dopiero wtedy pomyślimy o naukach. Nie uważacie, że to za późno trochę?? Czy któraś z Was się orientuje jak często odbywają sie takie nauki weekendowe czy jest ustalany jakiś grafik co,gdzie i kiedy
Ja prawdę mowiąc nawet nie ślyszlam o takich weelendowych naukach-masz rację-lepiej przemęczyc się przez dwa dni, niż mieć rozbebeszonych 10.
Ale takie weekendowe chyba płatne są w takim razie?

A jeśli chodzi o to, żebyś pojawiła się w kwietniu-to myśle ze w sam raz. Mi zostało w tym momencie 5 miesięcy do ślubu- a dopiero zaczynamy zabawe w nauki/poradnie itp.

Edytowane przez Matplaneta
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:55
Stary 2008-11-19, 14:05   #858
maria28
Kniaginia

Co do nauk, to przynajmniej Dominikanie nie gadają takich głupot o seksie. W ogóle fajnie prowadzą spotkania - mimo że to 2,5 godziny co tydzien, to nie jest to czas stracony.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 14:09   #859
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ślubuję w maju i tez wybieramy się na nauki weekendowe, ale na to trzeba mieć konkretny powód (np jedno z narzeczonych jest spoza Lublina, lub za granicą itp) i zgode proboszcza parafii gdzie się bierze slub. Od naszej wizazystki Dory dostałam numer do ksiedza, który prowadzi te nauki na ul.Staszica i od 2 tygodni dzwonie o różnych porach dnia i nie odbiera;/ byłam tez tam w kosciele, ale był akurat zamknięty...Pisałam maila i zero odzewu. Nie wiem jak się dodzwonić i zarezerwowac termin, jak ktos ma jakies namairy to poprosze A nauki trwaja 2 wekendy i sa co 2 tygodnie chyba Acha i sa płatne ok 150zł od pary

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2008-11-19 o 14:11 Powód: dopisek o opłatach
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 14:26   #860
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Ja prawdę mowiąc nawet nie ślyszlam o takich weelendowych naukach-masz rację-lepiej przemęczyc się przez dwa dni, niż mieć rozbebeszonych 10.
Ale takie weekendowe chyba płatne są w takim razie?

A jeśli chodzi o to, żebyś pojawiła się w kwietniu-to myśle ze w sam raz. Mi zostało w tym momencie 5 miesięcy do ślubu- a dopiero zaczynamy zabawe w nauki/poradnie itp.
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ja ślubuję w maju i tez wybieramy się na nauki weekendowe, ale na to trzeba mieć konkretny powód (np jedno z narzeczonych jest spoza Lublina, lub za granicą itp) i zgode proboszcza parafii gdzie się bierze slub. Od naszej wizazystki Dory dostałam numer do ksiedza, który prowadzi te nauki na ul.Staszica i od 2 tygodni dzwonie o różnych porach dnia i nie odbiera;/ byłam tez tam w kosciele, ale był akurat zamknięty...Pisałam maila i zero odzewu. Nie wiem jak się dodzwonić i zarezerwowac termin, jak ktos ma jakies namairy to poprosze A nauki trwaja 2 wekendy i sa co 2 tygodnie chyba Acha i sa płatne ok 150zł od pary
ok, jak tak to w porządku, nie będę się śpieszyła z tymi naukami jeśli to wystarczy. Dzięki klementyna1 za info., że te nauki są płatne. Nie wiedziałam a jesteś pewna, ze te weekendowe trwają przez 2 weekendy ja osobiście byłam przekonana, że tylko jeden jeśli chodzi o ten powód dla księdza, żeby się zgodził co do nauk weekendowych, to jak byliśmy pierwszy raz u księdza, to nam powiedział, że jeśli nie będziemy mieli czasu tak chodzić na nauki w ciągu tygodnia, to nie ma problemu z weekendowymi. To myślę, że jak już ksiądz nam mówi, ze nie ma problemu, to chyba nie ma problemu
Stary 2008-11-19, 14:27   #861
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Co do nauk, to przynajmniej Dominikanie nie gadają takich głupot o seksie. W ogóle fajnie prowadzą spotkania - mimo że to 2,5 godziny co tydzien, to nie jest to czas stracony.
Buuuuu, jak długo!!! Ja jednak jestem zwolenniczką skróconej wersji
Stary 2008-11-19, 14:33   #862
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Buuuuu, jak długo!!! Ja jednak jestem zwolenniczką skróconej wersji

hihi ja też ja też ja też
Stary 2008-11-19, 14:37   #863
calineczka87
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Witam serdecznie wszystkie młode panienki z lubelskiego!
Przeglądm wątki juz od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie cenne porady,uwagi i przestrogi od częśći I
Otóż chciałabym się oficjalnie do Was przyłączyć - będę ślubować 6 czerwca 2009
Mamy już zamówioną salę, DJ'a, kamerzystę, godzinę ślubu, fryzjera, fotografa, samochód. Aktaulnie przeglądam fasony sukien, w grudniu wybieramy się na Targi Ślubne. Do lutego mam zamiar już mieć wybraną suknie ,choć raczej wyjdzie na to,że będzie szyta,ze względu na moją wybredność A na wiosnę nauki przedmałżeńskie. Zupełnie jeszcze nie mam pomysłu na fryzurę(obecnie ratuję moje wypadające włoski...) albo wyboru bukietu. Teraz chcę zamówić makijażystkę. Będziemy mieć fontannę czekoladową oraz bańki mydlane podczas pierwszego tańca Wybieramy się też na jakieś podszkolenie co do tańczenia,hi hi. Nie możemy się zdecydować co kupić rodzicom na podziękowanie...? Kupimy jeszcze alko % no i oczywiście to,co najważniejsze-obrączki
no, to trochę się Wam przedstawiłam
pozdrawiam!
Stary 2008-11-19, 15:00   #864
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calineczka87 Pokaż wiadomość
Przeglądm wątki juz od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie cenne porady,uwagi i przestrogi od częśći I
Mamy już zamówioną salę, DJ'a, kamerzystę, godzinę ślubu, fryzjera, fotografa, samochód. Aktaulnie przeglądam fasony sukien, w grudniu wybieramy się na Targi Ślubne. Do lutego mam zamiar już mieć wybraną suknie ,choć raczej wyjdzie na to,że będzie szyta,ze względu na moją wybredność A na wiosnę nauki przedmałżeńskie. Zupełnie jeszcze nie mam pomysłu na fryzurę(obecnie ratuję moje wypadające włoski...) albo wyboru bukietu. Teraz chcę zamówić makijażystkę. Będziemy mieć fontannę czekoladową oraz bańki mydlane podczas pierwszego tańca Wybieramy się też na jakieś podszkolenie co do tańczenia,hi hi. Nie możemy się zdecydować co kupić rodzicom na podziękowanie...? Kupimy jeszcze alko % no i oczywiście to,co najważniejsze-obrączki
pozdrawiam!
witamy, witamy w naszym gronie calineczka87 im nas więcej tym lepiej
Stary 2008-11-19, 15:22   #865
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Maciejko no właśnie żywe kwiaty wpięte z boku wyglądają bosko ale niestety przy tej mojej fryzurze jakoś nie widzę tego wpięcia ani z boku ani nigdzie

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 15:25   #866
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calineczka87 Pokaż wiadomość
pozdrawiam!
Witam
A który dj będzie rozkręcał Twoje weselicho? : )
Stary 2008-11-19, 16:09   #867
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:

-basta
-hilo
-fiesta

basta nie znam, umowilam sie z hilo oraz z fiesta ze sie zdecyduje na ktorys z nich do konca tego tygodnia
no i nie wiem co zrobic
hilo bierze 2500 a fiesta 3000

poza tym TŻ sie umowil jeszcze z jakims dj'em dodo

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:10
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 16:12   #868
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

Witam WAS Wszystkie bardzo serdecznie!
tak jak większość z WAS najpierw przeglądałam sobie forum a teraz postanowiłam się do WAS dołączyć.
aha najważniejsze... my ślubujemy sobie 15.08.2009. Już się nie mogę doczekać.
Pozdrawiam WAs serdecznie
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 16:59   #869
rybcia2309
Wtajemniczenie

ooaneczka, ja też ta sama data Fajnusio we dwie będziemy miały stresy hihiih, a i miło nowe wizanki was widzieć na tym forum :p To teraz powiem, że ja też lecze moje wypadające włosy, zeby wyglądały jako tako, ale dzieki temu, ze się kręcą nie jest tak tragicznie :P
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 17:10   #870
aggi20
Przyczajenie

Cytat:

ulżyło mi,bo dzwoniłam do zespołu Avis i na 2010 r. życzą sobie 4500zł ...,grają do 3 czy 4 nad ranem,a potem za każdą następną godzinę + 400:/ -szok poprostu,ale jak widac musiałam trafić na jeden z droższych..
Jakiś czas temu byliśmy na spotkaniu z zespołem GWINEA (trzy osoby)
Wokalistka- super głos, byłam bardzo mile zaskoczona, naprwdę robi wrażenie
Do tego dochodzą klawisze, czasem na zmianę z klarnetem
No i oczywiście Saksofon-Gość jest naprawdę niezły, gra rewelacyjnie!!!
I wszystko ładnie, piękie- ale jak usłyszałam cenę - 5000zł SZOK
Fakt że zapewniaja całą oprawę wesela- (czyli mogą grać w domu, wokalistka może pięknie zaśpiewać w kościele, i grają do oporu).Ja w każdym bądź razie sie nie zdecydowałam, ze względów głównie cenowych ...
aggi20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości