|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Iza a Ty się czasem do Szczecina nie wybierasz?
|
|
|
|
|
#722 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
film spoko, całkiem inny do poprzednich filmów
a dziękuję dziękuję Cytat:
![]() widzę, że wesele było udane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny przede mną napisały chyba już wszystko. Pamiętaj, że z nami możesz zawsze porozmawiać, wyżalić się, wypłakać. Od nas zawsze dostaniesz wsparcie ![]() Cytat:
Ale będę z Wami myślami |
||||
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie dobrze, że z czasem poznam jakąś fajną osóbkę, przy której się będe czuła swobodnie. A za dwa tygodnie jade do mojej psiapsióły i nadrobie wszytskie braki pogaduszkowe A jeszcze mam Was, z czego sie bardzo cieszęPiszecie tu jeszcze o jakimś spotkaniu w Kutnie,jestem za i napewno bym się stawiła
|
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane Moje
![]() męczący dzionek dziśiaj dobrze że praca się kończy ![]() Dageciku i wielki buziak dla Niej za te słowa.wierzę głęboko że powoli-bo na to potrzeba czasu sytuacja unormuje się choć w miarę. Ty też pewnie uspokoisz się jak zobaczysz swojego Braciszka pamiętaj że jesteśmy po to żeby się Razem radować ale też dzielić smutaski i wspierać![]() Kasieńko pewnie wyglądałaś pięknie a fryzka dodała Ci zmysłowości którą mogłabyć obdzielić pół albo i więcej wizażu buziak dla Ciebie Ślicznotko.Dzasta czekam ![]() Izuniu mnie tez prosze wpisać na listę chętnych na spotkanie ![]() Sofferko Kinusiu Kasienka Mili Marta Aguniu Izuś Malutka Monia Izka Katey Katia Lulu Dzasta i dla całej reszty oczywiście ściskacze mlaskacze![]() a tak wogóle to gdzie się podziały zaginione Mężatki?????????????????? ???????pewnie wiecie o które chodzi-zjawiać Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-11-24 o 20:36 |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane, nie mam czasu teraz z Wami posiedzieć, więc nie nadrobiłam (zrobię to wieczorkiem)
Pochwalę się tylko, że dostałam pracę dziękuje za kciuki słonka ![]() Zajrzę wieczorkiem
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
PM2009 się kłania
![]() Dziewczynki, jako że jesteście doświadczone, podzielcie się Waszymi doświadczeniami z wódką na weselu. No może nie aż tak dosłownie Jaki zastosowałyście przelicznik na glowę/na parę i ile Wam zostało. Pozdrawiam! |
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Mili
tęsknię za Tobą![]() Aguniu ogromne gratulacje Popscene u mnie było z obsługą ok. 112osób-nie licząc dzieci kupowaliśmy 150 butelek 0,5l sobieskiego, 4 koniaki, 12 win słodkich, 12 win półwytrawnych, 2 whisky, 4 malibu, 30 drinków sobieskich po 0,33l-po połowie jabłkowych i arbuzowych, 2 żubrówki,1 metaxę, 1 gin, i na poprawiny 2 skrzynki piwa lech![]() wódki zostało nam ok 15 butelek a kolorówek nic ![]() wesele było 2 dniowe
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-11-24 o 19:06 |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
daguś
![]() Doczytałam coś o spotkaniu- ja się oczywiście na to piszę, troche czasu będzie żeby męża urobić i póki co będzie mnie troszkę mniej na wizażu (ale nie znikam oczywiście). W pracy ciężko będzie mi wchodzić na wizaż, przynajmniej narazie Ale wieczorkami się bankowo będę pojawiać!
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-24 o 18:44 |
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
wieczorkiem obowiązkowo się proszę meldować Aguniu
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki kochane jestescie... Od razu mi lepiej
No prosze Agus tak stekalas ze nie masz pracy a tu patrz jedna rozmowa i prace znalazlas a ja sie dalej bujam bez. Ze spoldzielnni mieli dac odpowiedz na tak lub nie do piatku i cisza a dzisiejsza rozmowa nie jestem zachwycona. Babeczka na dzien dobry mnie powalila swoim tekstem"A czy pracyje pani teraz?" "Nie" "Nie?" - spojrzala zdziwionym wzrokiem jakbym popelnila przestepstwo "Nie, bo sie przeprowadzilam i szukam pracy " "acha" W ogole wykazala sie nie znajomoscia mojego CV i tak jakos czulam jakby chciala mnie zlapac na jakims bledzie, no i udalo sie jej to. No ale nie ta to inna, bede szukac dalej. No to Agus z pierwszej wyplaty stawiasz jak to sie mowi hihihh Ooooo Izus Kutno? No pomyslimy pomyslimy, oby bylo cieplej niz teraz Tesciowa zalatwila mi wizyte u gastrologa poza kolejnosci i skierowanie od internisty mam doniesc w miedzyczasie . Dostalam skierowanie na multum badan i tableki na jelita. A jesli nic nie bedzie lepiej to mam byc gotowa na ewentualne USG jelit ![]() Popscene mysmy poczatkowo zrobili zakup wodki na 120 osob (wesele)+ poprawiny+bramy -0,5 l na lepka + zapas- kupilismy 12 pudelek po 15 butelek = 180 flaszek, ale pozniej sie okazalo ze na weselu bedzie 80 osob z czego prawie 50% nie piło, a bram byla 1 wiec zostalo nam 6 pudelek do rozdysponowania ( z czego 2 pudelka poszly dla osob piekacych nam ciasto, do meza do pracy i dla tesciowej do pracy). Ponad to mielismy : - wino czerwone i biale (w tym slodkie) w sumie 10 butelek po 5 z kazdego koloru bodajze Sofia; - martini 1 duza butelka - 2 butelki 0,7l zubrowki + sok jablkowy - gin 4 butelki 0,7 + tonic - 5 szampanow(oprocz tych co byly od lokalu na toast ) Gin wyszedl caly, zubrowka tez poszla cala, a win zostalo ze , a szampany poszly ze 2 Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-24 o 18:56 Powód: bo nie wytluscilam |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczorek wszystkim
widze ze tu spotkanie sie organizuje tylko chyba mnie nie bedzie a szkoda bo z przyjemnoscia spotkalabym sie z Wami i ja ![]() ja to okolice Katowic - Sosnowiec dokladnie - czy ktoras z Was mieszka w poblizu?? P.S. no ale mi teraz smutno buuuu |
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja również piszę sie na spotkanie jak najbardziej tylko prośba aby było właśnie gdzieś kiedyś kiedy temperatury będą powyżej 15 stopni Daguś współczuję i łączę się w bólu, ja od wczoraj chodzę otępiała bo tragedia dotknęła bardzo bliską mi osobę. Zmarła jej mama i choć jej nie znałam to łezki leciały a co najgorsze moja przyjaciółka nie zdążyła jej zobaczyć przed śmiercią, nie dojechała na czas. Dziś ją widziałam, i jestem w szoku bo ona nie przyjmuje do wiadomości co się stało. Temat matki omija szeroki łukiem, zachowuje się jakby nic się nie stało a ja nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
elo
ja na uno momentito ![]() mam przepaskudne zapalenie pęcherza i bardzo mnie boli ![]() wzięłam furagin i mam nadzieje, ze mi przejdzie niebawem... Liluś Myszko rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !! Chcialam Wam wrzucić kilka fotek z weselicha na którym byłam, ale tradycyjnie nic się załadować nie kce!!! ![]() No trudno ![]() Buźka żabcie
|
#735 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. fajnie Wam, też bym sobie poskakała na weselichu ![]() ad3. o proszę, bardzo ładny prezent Cytat:
Cytat:
mamy organizatorkę już sprawdziłam nawet na mapie gdzie to Kutno dokładnie jest tylko mój Mężuś coś nie bardzo jest za tym pomysłem ![]() zapomniałam a już tapeta z pyszczka zmyta więc może jutro ![]() wow superaśnie ![]() Daguś trzymaj się Słoneczko
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko
mam nadz. że choróbsko szybko Ci przejdzie-dużo pij-wypłukasz złe bakterie i pomagają tez nasiadówki z kory dębu |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za radę, jak narazie trochę przeszło Furagin to mój złoty środek na to.
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
maszz rację
najlepszy![]()
|
|
|
|
#739 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cudownie
Cytat:
dalej ![]() Ad 2 Dobrze ze dbasz o siebie bo ja jak mam gdzies isc to jestem chora.... Cytat:
A Mili w Katowicach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dawaj kurka te foty Znam ludowy sposob na pecherz -> butelka z goraca woda miedzy nogi. Tzn cos takiego mi sie kojarzy Lilus dzieki za buziaka Hi Hi w weekend impreza andrzejowa -> pedze z męzem na tance hulance. To nic ze oboje mamy zjazdy w ten weekend.... Potrzebny chytry plan ![]() Zjadlabym cos Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-24 o 20:45 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innej opcji nie masz bo inaczej Lilusia i jej ogrodowy sprzecior sie wykorzysta A co to za smutki? Sadze Niuniu ze na razie do niej nie dotrzesz. To jest jej reakcja na szok, potrzebuje czasu jedyne co mozesz dla niej zrobic to z nia byc i nic na sile. Chyba ze to nie minie to wtedy tylko psycholog moze jej pomoc Cytat:
.... cos mi sie wydaje ze administrator cos Cie nie lubi ![]() Kuruj pecherzyk, najgorsze jest to ze jak ktos juz raz go zaziebi to juz ma przekichane.... i musi uwazac. Widac Cie cos podwialo A prezent od tesiow bardzo ladny, bo zapomnialam napisac czesniej..... Ja po zareczynach dostalam od tesciow zlote seruszko do lancuszka, na nowa droge zycia ![]() Widze ze ominelam pogadanke o porach roku i urodzinach, wiec ja jestem z 27 stycznia i nie cierpie zimy. Jestem cieplego chowu jak to mawia moj tato i cieplolubny zmarzlak ja nawet w lecie potrafie miec skostniale dlonie... |
||
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakieś choróbsko mnie łapie więc zmykam do spanka
![]() i nie smutaskować się proszę grzecznie ![]() Niuniuniau-możesz tylko być przy Niej, blisko na wyciągnięcie ręki, to bardzo pomaga trzymaj sięSofferko nie kuś jedzonkiem a dobry planik nigdy nie jest zły ja w wekendos znów pędzę do Męża-coraz bardziej uwielbiam to nasze mieszkanko. Dzastuś ![]() a Kinusia i Agunia obiecały wpaść i cio tęskno mi za tym naszym gwaremdobranoc Łobuziarki ![]() Dagecik-wielgachny uścisk dla Ciebie-wiesz za co |
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też coś znów chwyta
taka rozbita jestem, zatoki bolą i jeszcze PMS szaleje ![]() a mój Mężuś znów wyjeżdża, normalnie ludzie to sumienia nie mają, żeby w taką pogodę wysyłać ![]() sofferko też mam zjazd w przyszły weekend ale Ty imprezowa dziewczyna ja już w "tym wieku", bym chyba nie wysiedziała w niedzielę na uczelni po imprezce, więc Andrzejki będą spokojne, nawet bardzo
|
|
#743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no a jak
![]() Cytat:
trzymam nadal ![]() Cytat:
często się zdarza, że po stracie bliskiej osoby wchodzi się w stan "negacji", nie przyjmując do wiadomości tego, co się stało. Jedyne, co możesz zrobić, to być przy niej, po prostu Cytat:
Cytat:
![]() no jestem, jestem. Mężuś kupił winko, żeby oblać ten dzisiejszy sukces, więc mam nadzieję, że rozumiecie ![]() zmykam do spanka, dobranoc skarbki!
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobranoc właśnie pożegnałam Sz. i tez już idę lulciu, więc dobrej nocki Słonka
|
|
|
#745 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
ale fajnie a co ty będziesz w tej pracy porabiać, że nie będzie czasu na wizaż ![]() Cytat:
my robiliśmy wesele na 50 osób + obiadek poprawinowy na 20 osób. Kupiliśmy 50 butelek 0,5 Zawiszy, 6 szampanów na powitanie, po 5 butelek wian białego i czerwonego, 2 żubrówki i 2 whisky. Zostały nam 2 szampany, po 2 butelki wina białego i czerwonego. Wódki dużo na weselu nie poszło, zostały 2 na poprawiny, a resztę daliśmy gościom (ok. 20 butelek) jak się z nimi żegnaliśmy. a czemu Ci smutno Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to cześć żonki! Miałam dziś dziwny sen. Śniło mi się, że urodziłam dzidzie, byłam obolała po porodzie i wszyscy mnie odwiedzali. Tylko maleństwa nie widziałam. Kurcze nie lubię takich snów, kiedyś miałam podobny, z tym, że tam widziałam bobaska, był znacznie przyjemniejszy. Może to mój instynkt zaczyna się odzywać i szaleje
Edytowane przez lilka0685 Czas edycji: 2008-11-25 o 08:36 |
|
|
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() I zimny ![]() Kominiarze odwalili fuszerkę źle wymierzyli komin (powiedzieli 7 m a nasz ma 8,5 m ), przez nich zamówiliśmy za krótki wsad kominowy zatem remont się znowu przeciągnie bo trzeba czekac na dorobienie wkładu. Nasz instalator przychodzi sobie jak chce a nikt inny nie ma czasu konczyc tego co on zaczął. Jednym słowem PAT.Odechciewa się wszystkiego. Piecyk elektryczny ma 750 WAT więc za wiele nie zdziała. Nie kąpiemy się tylko podmywamy bo w łazience jest strasznie zimno i nie chcemy ryzykowac choróbska. Cieplutko jest w łóżku ale nie mam jak tam cały dzień siedzieć. Marudze wam z tym remontem wiem, ale naprawde płakać mi się chce jak na to patrzę. Coś co tata przyjaciółki robi max trzy dni u nas trwa juz7 dni roboczych a to nawet nie połowa za nami. W sumie najgorsze jeszcze przed nim ![]() Obecnie w pokoju dużym mam 15stopni a w kuchni dzieki temu ze grzalam wode na kawe 16,2
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Liluś
Cytat:
przytulam Cię Skarbeńku bardzo mocno i ogrzewam termoforkiem a ja właśnie kawę popijam i próbuję się jakoś ogarnąć, bo ostatnio mam problemy, żeby wstać jak za oknem jeszcze ciemno ![]() miłego dnia Kochane |
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To czy na zajecia w niedziele dojade to wielka niewiadoma Na razie po ciuchutko ogladam sobie ogloszenia i bede tworzyc aktualne CV. Tego szukania sie w sumie bardzo boje, ale niestety sytuacja w firmie mnie zmusila i nie mam wyjscia. Cytat:
|
||
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Normalnie Iza codziennie Twoje informacje mnie szokuja. Przeciez w takich warunkach trudno jest normalnie funkcjonowac. A czy tato Waszej kolezanki nie moze wam pomoc? Przeciez to prosi o pomste do nieba. Tylko sie nie rozchorujcie na same swieta.
Cytat:
![]() Cytat:
A ja z herbatka i ciepym kocykiem spogladam na slonko za oknem. A tam pewnie zimno - brrry ... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Pomyślcie, popytajcie, zbierajcie pieniążki

Ale będę z Wami myślami
i wielki buziak dla Niej za te słowa.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

mamy organizatorkę
a już tapeta z pyszczka zmyta 
dalej