![]() |
#691 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam dziś obiad z głowy - jedziemy do teściów na pierogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiesz co pierogami bym nie pogardziła - jestem maniaczke ruskich - zawsze wszedzie i duzo! Edit: Czy ja sie chwalilam ze zamowilam lozko do sypialni? Takie jak chcialam z pojeminkiem na posciel, bez dechy u nog - cena 1500 (moglaby byc nizsza). Do tego sa szafki nocne za 500 (komplet) i ta cena z wygladem tego stolika mnie nie przekonuja. Plyta wiorowa, kilka srub i tyle kasy?! Wiec wlasnie badam Ikee i chyba cos znajde dla siebie hi hi i to wiele taniej ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-22 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To cena łóżka z wszystkim, tylko kłaść się i spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
no i wrocilismy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Widoczek super Agus. U nas dzis taka zimnica ze az mi posladki zmarzy na tym targu. Cytat:
![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-22 o 20:13 Powód: bo zapomnialam o narozniku dla gosci :) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łóżek z pojemikiem jest niestety bardzo mało. Jeszcze jak sie wezmie pod uwage szafe z drzwiami przesuwnymi dopasowana do lozka to mega malo. Wiem ze to nasze lozko jest od jakiegos malego producenta (nie znam nazwy tylko model) i on umozliwia robienie na wymiar np bedziemy robic wezsza szafe i inne rozmieszczenie wnetrza. Osobiscie nie spotkalam lozka na 120 szer. Zmiescicie sie? No chyba ze spicie na Kanapke raz Ty na gorze raz maz ![]() Mam tylko namiar na sklep w ktorym je zamowilismy -> przypominam ze mieszkam na południu ![]() Znalazlam podobne lozko (notabene w sklepie w ktorym zamawialismy nasze) tylko my mamy kolor wenge i trawa morska, pojemnik na poscie (otwiera sie go do gory, jest naprawde duzy) i nogi lozka u stop sa bardziej wyraziste i wyciagniete na brzeg lozka. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. http://www.meblepik.pl/index.php?co=kat_syp_d13 Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-22 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
Eh dziewczyny muszę się wygadać bo mam doła. Mało tu piszę, ale często Was czytam. Mieszkam sobie z mężem w jego mieście i czuje się tu taka samotna. Wprawdzie studiowałam tu, ale najlepsze kumpele z tych lat mieszkają pod miastem więc szybkie wyjście na piwo nierealne. Dziś postanowiłam zaprosić znajome od mojego męża i klops. Ja się przygotowałam, zrobiłam zakupy, a tu przyszły tylko 2 i to te z którymi mam najczęstszy kontakt. I jak tu być miłym, chciałam się przełamać, znaleźć w końcu bratnią duszę a tu zonk. One tego nie potrzebują bo mieszkają tu od zawsze i mają przyjaciółki a ja tak ciągle z boku. Chyba tak już zostanie, a strasznie tego nie lubię. Zawsze po takich sytuacjach czym prędzej jade na pare dni do psiapsiół z liceum i wtedy wracam do jakieś stabilności, ale czasem nie ma kiedy i tylko rozmowa przez neta. Strasznie mi ciężko tak tu samej, a z mężem o wszystkim się nie porozmawia. Już straciłam nadzieje, że znajdę tu kogoś naprawdę bliksiego. Czy któraś też tak ma?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Cześć, śpiochy!
![]() U mnie piękna zima, padało chyba całą noc ![]() Idziemy dziś, jak co niedzielę, do moich rodziców na obiad. Będzie też (jak co niedzielę ![]() ![]() Muszę dziś znowu popracować. Ostatnio nie wiedziałam za bardzo, jak coś zrobić w programie do wizualizacji ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#701 | |
Wtajemniczenie
|
Witam w niedzielne popołudnie
![]() zazdroszczę ci takich widoczków ![]() ![]() Cytat:
![]() popieram w całej rozciągłości ![]() Zmykam, bo dzisiaj idziemy do kina. Muszę się jakoś ogarnąć, bo na razie to jestem jeszcze w rozsypce - piżamka i szlafroczek ![]() Buziaczki dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Rozeznanie
|
hej laski:d
u mnie za oknem tez zima pelna geba! bialo i ciagle pada! a ja najchetniej poszlabym spac i obudzila sie kolo marca! nie cierpie zimy, zimna i jak jest mokro! a urodzilam sie w grudniu ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ad 2 Nie wiem czy taka piekna zima, gdy widze jak auta tancuja na drogach az mnie sciska. Przejrzalam dzis stan ogumienia sasiadow na parkingu - 70 % ma letnie opony ![]() Ad 3 My dzis bylismy u tesciowej na obiedzie a u moich na kawie. Ad 4 Dasz rade ![]() Cytat:
Ad 2 A na co idziecie? Ad 3 ![]() Cytat:
![]() Lilka zgadzam sie z Agusia wiele z nas ma podobnie, chyba nastały troche takie czasy - kontakty miedzyludzkie troche sie rozluzniaja. Wiecie w jaka zamiec wracalismy?! Jechalam z sercem na ramieniu ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-23 o 18:46 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
cześć Kobietki
![]() dzięuję za wybaczenie i melduję się że wróciłam wlaśnie od teściów - było suuuper ![]() ![]() buziaki i miłego wieczoru ![]() jutro więcej się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy na nowym Bondzie
![]() Jakiś czas temu teściowa dostała z zakładu pracy 2 bilety do kina i dała je nam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lubię zimę, ale taką konkretną, że się wyrażę, w sensie - śnieg, temperatura poniżej zera, nie lubię jak breja na ulicach ![]() Lubię lato, ale jak jest ciepełko, ale nie ze 40 stopni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane
![]() właśnie wróciłam od Mężusia ![]() ![]() niestety strasznie ślisko takżejechałam z duszą na ramieniu. Dagmarko ![]() i cieszę się że Wasz remont rusza ![]() za Twoją też Aguniu ![]() Asiuk jasne, że dasz radę ![]() Katey ![]() ![]() Monia ![]() Lilka ![]() Dzastuniu a może jakiś fociak w nowej fryzce? ![]() Malutka ściskam Ciebie i Maleństwo ![]() Sofferko ależ Ty pyszności serwujesz-wpraszam się następnym razem. co do cen łóżek to my za łóżko 160x200 ze stelażem, 2 szafki nocne, komodę i szafę-4 skrzydła płacimy 3200. musimy dokupić jeszcze materac ![]() ![]() idę się plumkać- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Wtajemniczenie
|
Hej Śpiochy i Pracujące Żony
![]() u mnie zima, ale z bardzo pochmurnym niebem ![]() Liluś - zdjęcie chcesz?? może później ![]() Malutka z porami roku mamy podobnie ![]() lęce do pracki, miłego dzionka ![]()
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Aguniu trzymam kciuki za pracę
![]() Daguś ![]() ![]() ![]() Malutka gratuluję zostania ciocią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |||
Zakorzenienie
|
hej misie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi... czy Ty tam pracujesz? Czy w domku siedzisz? Może jesteś nieśmiała? Za mało otwarta? Sęk w tym, żeby poznawać nowych ludzi ![]() Sąsiadów, kolegów z pracy... przecież można poznać kogoś nowego i spędzać z nim wolne chwile. Zobacz ile fajnych dziewuch się spotkało na tym forum <z różnych zakątków Polski>! ![]() Trzeba się rozejrzeć ![]() Powodzenia życzę ![]() A w chwilach kompletnego braku ludzi naokoło zapraszamy naturalnie do Nas ![]() Cytat:
![]() Nie to co pice w starych Bondach , gdzie chociażby: auto jedzie po plaży... i robi piskacze oponami ![]() Ad.2- Zgadzam się w 100% z Twoimi odczuciami co do pór roku ![]() A tak w ogóle to ja też jestem z grudnia! ![]() ![]() Byłam na weselichu. Popiłam, pobawiłam się i było fajowsko. ![]() Najbardziej lubię w moim mężu to, że nie pije nic <bo prowadzi> a bawi się lepiej ode mnie <wypitej> ![]() Pazurki wylazły cudaczne ![]() ![]() ![]() Gorzej z moją fryzurką weselną ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaa zapomnialam Wam powiedzieć, że dostałam już od teściów prezent urodzinowo-choinkowy ![]() Dostałam złoty łańcuszek z Marysią ![]() ![]() Idem siiii i czas zabierać się do roboty. Ale najpierw obejrzę katalog z Avonu, bo fajne rzeczy tam widzę ![]() Buziak dla Was na miły początek dnia ![]()
![]() |
#712 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Witam po weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie u mnie 16, 1 stopnia- piecyk nagrzał bo jak wstałam było 15,2. Zaraz uruchomię dogrzewanie( piekarnik w kuchni + wentylator wygrany w promocji Zywiec Zdrój) Impreza udana- samo wspomnienie mnie rozgrzewa ![]() ![]() Graliśmy w kalambury , przekomarzaliśmy się i takie tam ![]() ![]() ![]() Daget pomodle sie oczywiście!!! Dziewczynki badźcie ostrożne, bardzo Was proszę!!!
#713 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny.... Wczoraj tu zagladalam ale nie mialam nastroju do pisania..... moje mysli sa caly czas na trasie Swidnik Kaczorow. Caly czas ktos do mnie pisze i pyta sie o mojego brata, prosi aby go pozdrowic i usciskac, a ja .... tak daleko i nie moge tego osobiscie uczynic. Jest mi z tym tak cholernie zle.
Wczoraj poszlismy wieczorem na msze i w pewnym momencie zespol zaspiewal.... "Wzywasz nas Panie do siebie, przed Twoj w niebie tron"... I peklam lzy same mi po policzkach poplynely. Moj maz mnie wtedy tak mocno przytulil .... Wiecie, gdyby nie Bartek, ktory zginal i wzial uderzenie na siebie to moj brat.... Wiem ze powinnam sie cieszyc ze zyje, ze wraca do zdrowia ale psychika nas wszystkich mocno ucierpiala. Znam tych chlopakow z widzenia i az serce mi sie kroi.... Przepraszam ze z takim smutkiem tu wyskoczylam, ale na razie ciezko mi sie pozbierac i myslec o czyms innym..... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Wtajemniczenie
|
Daget za co Ty przepraszasz? Znasz nas nie od dziś...chyba lepiej bys sie wyzalila niz dusila to w sobie tym bardziej ze masz problemy z żołądkiem a stres kiepsko na niego wpływa!!!
Wiem o czym mówisz... kurde bardzo dobrze wiem. Nie mam prawa jazdy, przez bite 6 lat bałam się usiąśc z przodu auta... Dlaczego?? Trauma. Moj przyjaciel z lat dziecinnych wygral olimpiade historyczna i olimpiade jezyka niemieckiego. Dostal propozycje studiów w Monachium. W Niemczech wsiadł do taksówki . Był wypadek- taksowkarz wyszedl bez szwanku, Łukasz zginął. Miał 19 lat. w dniu wypadku do mnie dzwonil, był szczęśliwy. Bylismy dla siebie jak rodzeństwo. O wypadku dowiedzialam sie bedac w szkole, dzwonila jego siostra. Dyrektorka jak mnie zobaczyla kazala natychmiast zbierac sie do domu. Masakryczne uczucie, które mimo uplywu czasu (8 lat) wraca... Twoj brat sobie poradzi- to młody silny organizm, poza tym macie wsparcie również z góry. Nie myśl co by było gdyby! Twój brat żyje i to najważniejsze! A tamten drugi młody człowiek jest już po lepszej stronie świata. Taki był plan. Wykonało się
#716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
Hmm dziewoje wy moje. Teraz z innej beczki
![]() Spotkanie. Znalazłam miejscowość która nie jest jakoś strasznie daleko od żadnej z nas ( w sumie najgorszy dojazd pociagiem mamy my z kasieńką ![]() Znalazłam też na necie oferty babeczki która ma kwatery prywatne w Kutnie http://noclegi.interia.pl/teresa,kutno.html Warszawianki mogą trafić tam pociągiem już w 1:26 h, olsztyn ok 4 h, szczecin 5:10 (bez przesiadki), Katowice ok 5 h, Kielce 4:20 reszta mi się nie zgłaszała, Aha biorę pod uwagę tylko pociągi pospieszne i osobowe bez ICi EC zatem kochaniutkie nie jest tak źle. Co Wy na to??
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze z mężem o tym nie rozmawiałam, ale Wy się tu dogadujcie Kochane, a ja w razie jak by się zgodził (i z kasiorką było dobrze), to się do Was dołączę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
Bez pośpiechu słonka!! Myślę o wiośnie kiedy dzień jest dłuższy
![]() ![]() Nocleg za ok 20 zł myślę że to nie majątek ![]() Prócz tego dojazd- zawsze mozna kupic bilet weekendowy za 69 zł (dla tych co mieszkają dalej i nie mają zniżek studenckich to sie bardzo opłaca- od piątku o 18:00 do 6:00 w poniedziałek można jeżdzić do woli)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.