![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wszystkim Kasiom życzę mnóstwa uśmiechu, radości, szczęscia oraz spełnienia wszystkich mażeń! Niech włos bedzie z Wami! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2433 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Virka Ty kandydujesz na jakiegos ministra czy co to za robota?
Tak czy siak trzymam kciukasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
witam kochane
![]() pieknie sie ten dzien zaczal... o 4 obudzily mnie dwa smsy, nie od tej osoby co bym chciala zreszta ![]() ![]() ![]() ps. lubie kate moss, nawet bardzo, ale ta reklama to mnie do szalu doprowadza! ![]()
![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny ! Ja już po drugiej kawie z wielkimi planami na dzisiaj :
prasowanie ![]() Masz wątpliwości ?! Przypuśćmy, że nawet z tego drugiego powodu {tfu, tfu,tfu !} - jakie doświadczenie i jaki hart ducha zdobyłaś ! Nie może być innej opcji, jak ta, że będzie sexy ! Tak jak przepowiadałyście : pełna symbioza i wzajemne zrozumienie. Takie harce i swawole, że często oczu nie można oderwać od tych urwipołciów. Doberman tylko wielce nieszczęśliwy - tak bardzo chciałby uczestniczyć w zabawie. U innych czworonożnych domowników całkowita akceptacja, do tego stopnia, że często razem jadają z jednej miski i wymieniają kurtuazyjne : kusi, kusi . Mam tylko problem {czy problem ?} z Flipkiem - nie chce jeść suchej karmy. Żadnej ! Dziękuję ! Napisarka - to już pannica ! Cytat:
Ja stawiam na NASA lub Centrum Atomistyki ![]() Ale, tak po prawdzie, musi to być wielce szanująca się instytucja, jeśli w taki sposób współpracowników dobiera. Członkowie dyrekcji oglądali zapewne program w TV, o tym jak Donald Trump rekrutuje pracowników i przeczytali jego książkę : Myśl śmiało i pokaż, na co cię stać. atsenka - już jeśli miałabym wybierać, któryś z zegarków - to ten w kolorze złotym {...668-super}. Lecz, ze mnie żaden ekspert, bo kocham małe zegarki i noszę pozostałe ozbóbki w kolorze żółtym. A ja znowu z prośba o radę. Gdzie mogę kupić : zabawkę :kolejkę elektryczną ?! W sklepie z zabawkami, czy też są jakieś specjalistyczne sklepy ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() jestem już po śniadanku i porannej herbatce.. i zajrzałam co u moich dziewczyn sie dzieje! Nie wiem czemu ale jestem tak jakoś zakręcona że co chwile wydaje mi się że to już dziś czwartek! ![]() Cytat:
![]() co do dojrzałości... ślub wyszedł jakoś naturalnie.. A pomyśleć że wiosną 2007 nie znałam męża. ![]() Poznałam go, zakochaliśmy się, coraz częściej się widywaliśmy, potem już zostawaliśmy u siebie na wzajem na kilka dni ... I każdy 1 czy 2 dni rozłąki było straszne. i...zaręczyliśmy się w sylwestra się zaręczyliśmy... na wiosnę zamieszkaliśmy razem a po liku miesiącach był ślub A mój maż twierdzi że on już na 1 randce wiedział że zostanę jego żoną ![]() A podobno zakochał się we mnie już po 2 piwie na 1 randce... No i czy ja biedna miałam jakiś inny wybór?? ![]() A tak na serio-miałam kilku "chłopaków" z którymi "chodziłam" a z jeszcze większą liczą flirtowałam....ale mój maż to co innego- to miłość mojego życia, przy nim przez cały czas naszego związku czuje się zakochana jak na początku.... ![]() A dzieci? Zawsze chciałam mieć dzieci! A jak kogoś tak kochasz że własne życie mogłabyś za tę osobę oddać to wizja posiadania z tą osobą dzieci jest piękna! ![]() I wyszła ze mnie eseistka! ![]() Cytat:
ty to masz te perypetie! niestety w trójkącie ja-przyjaciel-facet zawsze ktoś ucierpi! Albo facet albo przyjaciel... Ale jutro czw. -pogadacie i mam nadzieję że wszystko się ułoży i będzie Sexy ![]() Cytat:
![]() Staram się o tym nie myśleć... wtedy się mniej martwię i mniej smucę ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-26 o 10:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2437 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Super zdjęcia! Ale śliczna ta Twoja córunia ![]() !!!!TRZYMAM KCIUKI!!!! Cytat:
![]() Cytat:
...uczę się na koło... ;/////// |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2438 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh...w tej mojej dziurze są z 3 -4 firmy gdzie można się wbić... i mnóstwo rodzinnych małych sklepików , do małych sklepików nie ma szans a do tych firm już wysłałam... Więc jak nikt nie odpowie to chyba będzie trzeba porzucić myśli o mieszkanku które mamy tu mieć i wyjechać gdzieś by coś wynajmować i szukać pracy gdzie indziej! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2440 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Napisałam wcześniej takiego długiego posta i mi wcięło ![]() Iza --> Trzymamy kciuki ![]() viruś --> Bedzie sexy ![]() I dziękuję wszystkim dziewczynom za życzenia które były skierowanie min do mnie ![]() A ja byłam dziś u dermatologa bo mnie na stare lata trądzik dopadł ehh Wypisała mi maście i kremy no i zobaczymy co z tego wyniknie. A tak poza tym właśnie ściągnęłam sobie film P.S. KOcham Cię i idę oglądać. A wczoraj wylicytowałam książkę "Diabeł ubiera się u Prady" za całe 10 zł ![]() Uciekam na film. Zalecę do Was wieczorkiem. Papa ![]()
![]() |
#2441 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja już po spotkaniu (w zasadzie pierwszych kilku godzinach próbnych - miały być 2, a były 4,5 ![]() ![]() ![]() A do tego jeszcze zadzwonili dzisiaj z firmy, do której aplikowałam już ponad miesiąc temu (bez odzewu), że robią ponowną rekrutację i zapraszają mnie na rozmowę ![]() Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jakże miło się to czyta ![]() Dziękujemy ślicznie razem z córcią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Ci się uda ![]() A tak w ogóle to praca dokładnie w jakim charakterze viruś? Oczywiście, jeśli chcesz napisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Żeby przynajmniej z tego rozchwytywania jedno wypaliło
![]() Cytat:
![]() Jak tam przygotowania do kolosa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
![]() Czy ktoś jeszcze tu jest o tak późnej porze??? ![]() Cytat:
![]() Życzę Ci tego samego! ![]() no właśnie.... jak tam nauka evangeline ? ......................... ..... Kochane Włosomaniaczki.. któż mi tak dobrze doradzi jak nie wy? ![]() biorę teraz skrzyp i zostało mi porcji już tylko na 6 dni i zastanawiam się czy kupić coś potem podobnego np. Belissę czy zrobić miesiąc przerwy? i jak byłby miesiąc przerwy to czy mogę pić herbatki "na piekne włosy" albo pokrzywę czy to ma być absolutna przerwa! ? W czerwcu coś brałam na włosy, potem pamiętam że od połowy sierpnia do połowy września też brałam -Capivit "piękne włosy" który jak mi farmaceuta powiedział nie zawiera ekstraktów roślinnych więc można go brać non stop przed dłuuuugi okres, potem zrobiłam przerwę miesiąc ale taką że piłam herbatkę na "piekne włosy" a od połowy października do teraz biorę ten SkrzypMax z firmy NATURALKAPS ![]() To jak? Kupować Belissę? Kupić herbatki "Piękne włosy" Kupić Pokrzywę do picia? Czy lepiej nic nie brać? To ostatnie byłoby najtrudniejsze ![]()
![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Myślę, że ok, psychologia zdrowia jest raczej łatwo przyswajalna
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze powiem, ze ja brałam kiedyś przez kilka miesięcy Capivit "nawilżający", więc nie ukierunkowany typowo na włosy, a z takich prowłosowych tabletek to może jedynie kiedyś Skrzypovita (jakieś pół roku), ale nie zauważyłam wyraźnych efektów, dlatego dałam sobie spokój ![]() A jak oceniasz te herbatki? ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-26 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jestem
![]() ![]() Ja bym zrobiła przerwę ![]() To super ![]()
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
ale tutaj dzisiaj spokojnie
![]()
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
...aż za!
![]() Dziewczyny, gdzie Wy się podziewacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2)hm.. czy placebo?? ![]() ![]() przynajmniej ja je tak spostrzegam! ![]() Ale kto wie czy to nie jest efekt placebo ![]() 3) herbatki..Nie pamiętam firmy ale są to takie herbatki co mają w 1 opakowaniu 2 osobne rodzaje torebek, w jednej są herbatki z bratka o smaku papayi i mango a w 2gi rodzaj to herbatki z pokrzywy i skrzypu o smaku żurawiny! Musze przyznać że piłam je non stop przez dłuższy czas tylko dla smaku ![]() ![]() Świetnie smakują i nawet gdyby nic z włosami nie robiły to i tak warto je kupić! nic z zielska nie czuć-alternatywa dla Pijaczek Pokrzyw z wrażliwymi nosami ![]() ja też zaraz znikam...jeszcze tylko... z pół godzinki! ![]() Kurcze, przerwę?? łeee.. jak zwykle moja dusza maniaczkowa chciałaby usłyszeć co innego ale przemyślę to ! ![]()
![]() |
![]() |
#2450 | ||
Zakorzenienie
|
Częściowo dotyczy promocji zdrowia i postaw prozdrowotnych wśród ludzi
![]() Ogólnie ciekawy przedmiot, bardzo życiowy. Cytat:
![]() Cytat:
Ooooo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
Sweet_Jelly --> Z moich obserwacji i doświadczenia wynika że na włosy najlepiej działa Revalid- a uwierz próbowałam bardzo wielu preparatów. Skrzypowita i wszystkie te skrzypowe tabletki działały i owszem ale głównie na paznokcie, Belisse łykam teraz ale z ukierunkowaniem na wszystko, tj. włosy, cerę i paznokcie ale oszałamiających efektów nie widzę, włosy mniej wypadają napewno, zależy o jaki efekt Ci chodzi. A Revalid jest poprostu rewelacyjny jak dla mnie tylko drogi i denerwowało mnie łykanie 3 tabletek dziennie.
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W supermarkecie! Zwykłym najzwyklejszym m.in Hildebrandt,Real!! ![]() Mi smakuje głównie ta cześć egzotyczna ![]()
![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam za post pod postem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muuuuuszę poszukać tych herbat... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
50zł, ale nie pamiętam ile tabletek jest w opakowaniu. W każdym razie łyka się 3 dziennie.
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sprawdziłam ceny i tak: te moje obecne -11 zł Belissa - 11 zł Capivit- 17 zł Drożdze z pokrzywą - 9 zł Inneov -80 zł ![]() Mertz special - 42 zl Onozis "tabletki do pielęgnacji włosów i paznokci" 16zl Radical 32 tab. -22,5.. Oj dużo do wyboru! znalazłam ten revalid-ale on 13,50 kosztuje (30szł) a nie 50! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-26 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Mi chodzi po głowie na Belissa Hydro (?), wcześniej łykałam Capivit HydroControl, ale kto wie, czy Belissa to nie to samo, a tańsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jesteście dziewczyny??? ![]() [mój 2000 post ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem i szwendam się po wizażu
![]() Napaliłam się na jakąś miodową herbatę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.