![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Chyba dopada mnie zimowa depresja..Same czarne myśli mnie dopadają!
![]() Zasmuca mnie to że nie mogę znaleźć pracę. z poprzedniej zrezygnowałam bo dłużej nie wytrzymałabym tam psychicznie ....ale zawsze to jednak jakaś praca była ...a teraz znowu poszukuję. I do tego wciąż nie zadzwonili do mnie z tej 1 firmy w której byłam na rozmowie w zeszły czwartek!Niby mają jeszcze czas..i jeszcze się łudzę że zdzwonią i będzie wszystko ok ale... boję się że nic z tego (tfu tfu..obym nie zaprzeczyła) mój maż pracuje i o byt się nie martwię ale jakbym znalazła pracę to moglibyśmy z mężem wspólnie zaplanować jakoś powiększenie rodzinki.. Smutno mi ![]() przepraszam za post pod postem ale nie udało mi się edytować poprzedni
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() Kasiu H- najlepszego i najbardziej włosomaniaczkowego ![]() witam maniaczki ![]() ![]()
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Witam Maniaczki
![]() Pierwsze co chciałam zrobić, to złożyć życzenia imieninowe naszym wspaniałym i niezastąpionym Kasiom ![]() Kasie
życzę Wam wszystkiego co najwspanialsze, najpiękniejsze, zadowolenia z życia i kotów ![]() ![]() ![]() ![]() Kwiatuszki w załączniku dla Was ![]() Druga sprawa, o której chciałam napisać, to że w niedzielę robiłam imprezkę urodzinową mojej Napisarki ![]() ![]() ![]() Później wrzucę w album zdjęcia solenizantki ![]() ![]() Trzecia rzecz jest taka, że proces rekrutacji po ostatnim etapie miał być zakończony i mieli wybrać "tą jedną". Dzisiaj dzwoniła do mnie pani dyrektor ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Zadomowienie
|
viruś --> dziękujemy za życzenia i piękne kwiaty
![]() A ja właśnie poszukuję zegarka na Allegro. Doradzicie który wybrać?
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Doradzimy, a jakże ![]()
![]() |
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() virko, będę trzymać kciuki z całej siły! Wierzę z całego serca, że Ci się uda i będziemy to wirtualnie opijać! ![]() Z przyjemnością ![]() Wszystkiego naj naj naj z okazji imnienin dla naszych wątkowych KAŚ!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
Zadomowienie
|
No to wklejam linki
![]() 1.http://www.allegro.pl/item483347593_...yrkoniami.html 2.http://www.allegro.pl/item483358699_...yrkoniami.html 3. http://www.allegro.pl/item484922182_...oy_czarny.html 4.http://www.allegro.pl/item489208198_...y_prezent.html 5.http://www.allegro.pl/item486547915_...za_tarcza.html Tylko się nie śmiejscie ![]() ![]()
![]() |
#2409 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcia z imperzy Myszy chętnie zobaczę- wstaw koniecznie co do rekrutacji- pewnie się już powrarzam, ale jak dla mnie to sprawa jest prosta i oczywista- dostaniesz tę pracę- zobaczysz- ale kciuki trzymac będę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak nawet na sekretarke robili mi w rekrutacji psychotesty, i sprawdzian ustny z angola.. choć w tej firmie do której składałam przynajmniej połowa pracowników jest tylko po maturze a ja mam wyższe i... jeszcze nic nie powiedzieli czy bedą mieć dla mnie prace czy nie! ![]() pal licho tę pracę ... nie chodzi mi o to by robić karierę.. chciałabym mieć pracę by móc ze spokojną głową starać się o dzidzie! Że będę mogła zapewnić mojemu Okruszkowi dobre życie! Że nam na wszystko starczy!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() evangeline --> dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#2412 | |||
Zakorzenienie
|
Już są w albumie
![]() Cytat:
![]() Pić będziemy i tak, tylko czy z radości czy z rozpaczy ![]() Cytat:
![]() Który jest najbardziej w Twoim stylu ![]() Już są ![]() Cytat:
![]() Czas pokaże... Sweet Jelly głowa do góry ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-25 o 15:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Zobaczysz, jeszcze wszystko Sobie poukładasz, trzeba tylko w takich newralgicznych momentach spróbować stanąć po drugiej stronie. Ja po takich chwilach nakręcania się robię sobie swoistą psychoanalizę, takie 100% szczerości wobec siebie samej i szukam przyczyn mojego poirytowania. Próbuję podejść do nich racjonalnie. Logicznie. Tych gonitw myśli i "podejrzeń" jako takich uniknąć się nie da, ale można je ujarzmić i z "demonów" zrobić zwykłe "cienie na ścianie". Ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To normalne, że się martwisz i stresujesz. Spróbuj nie myśleć o tym pesymistycznie. I jak pisała Justynka - działaj. Rozsyłaj CV na potęgę, gdzie tylko się da, nawet tam, gdzie nikogo [na razie] nie szukają, niech "świat" dowie się o Tobie, Twoje szanse dzięki temu znacznie wzrosną ![]() Będzie sexy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dozują to napięcie, jak w thrillerze ![]() Nie ma bata, teraz to już na pewno wygrasz ![]() W Urzędzie Pracy [o ile dobrze pamiętam] powinni mieć takie coś, tzn. doradcę zawodowego, który może ten test przeprowadzić. Możesz też zapytać o to w poradni psychologicznej, powinni skierować Cię do odpowiedniego miejsca. Albo nawet pedagoga szkolnego. Na podstawie wyników testu określa się Twoje preferencje, które odpowiadają pewnym zawodom/grupom zawodów, do których masz jakby naturalne predyspozycje. Wszystkim naszym Kasiom - Włosomaniaczkom - wszystkiego najlepszego, co by nie zabraklo Wam nigdy funduszy na nowe mazidła i oby Wasze mohery rosły piękne, grube i zdrowe
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() 2)A ja mam peeling z nowej serii Joanny ![]() o zapachu Hawajskiego Ananasa- i znowu będę kusić-> Pachnie boosko ![]() ![]() i takie fajne poręczne opakowanie-stoi na nakrętce! 3)wysyłam..a raczej wysyałam...bo moja miejscowość jest mała i mało tu pracy! A dojazdy są beznadziejne i już o tym się przekonałam! więc inne miasto odpada ![]() Ale dziękuję że próbujesz mnie pocieszyć ![]() 4) taakie piękne życzenia ułożyłaś że pozostało mi już tylko się dołączyć do życzonek i przesłać wirtualnego Kwiatucha dla Naszych KAŚ ![]()
![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, a teraz jak już jestem tak blisko, mam największe obawy. Już tak się nastawiłam, że to koniec rekrutacji... Jutro pewnie już będzie takie kilka godzin próbnych, a ja mam taką pustkę w głowie. Co ma być to będzie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Zadomowienie
|
viruś mi się osobiście podobają najbardziej 2 ostatnie, i jeszcze ten:
http://www.allegro.pl/item486547915_...za_tarcza.html i ten: http://www.allegro.pl/item488193668_...rek_super.html A Tobie który się najbardziej spodobał z tych linków? A co do pracy wiem jakie to musi być stresujące, pierwszy raz słyszę żeby był 4-stopniowy etap rekrutacji ![]() ![]()
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała ten
![]() http://www.allegro.pl/item486547915_...za_tarcza.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Kasie - wszystkiego najnajnajlepszego! Cmokam i ściskam z całej siły ![]() ![]() Marzenko - zdjęcia z imprezy super ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej trzymam kciuki za pracę! Sama chyba padłabym ze stresu po tylu etapach ![]() ![]() Jak zdrówko? Dobrze już? Pozdrawiam wszystkie Maniaczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia !
![]() ![]() ![]() Kasiu {J} i Kasiu {A} : Dziś tu do Was przybywamy i życzenia Wam składamy : - zdrówka - kasy - super bryki - willi też jak z Ameryki. A gdy zgryzota Was dopadnie zawsze nasz paczka wpadnie ! ![]() Cytat:
Poniżej aktualne zdjęcia moich diabląt ! Konstrukcję, która posłużyła jako tło zaprojektował i buduje {bo jeszcze nie skończona} mój Lalunia własnoręcznie. Sklepowe były niewystarczająco piękne i niewystarczająco funkcjonalne dla jego dzieci. Ciekawe, jak trzeba np. żarówkę w domu zmienić, muszę sąsiada prosić ! Wyobrażacie sobie jak chodził po sklepie dywanowo-wykładzinowym i wszystko głaskał, i okrągłe ze zdziwienia oczy ekspedientki, kiedy dowiedziała się : musi być miękkie i delikatne, bo to dla kotów ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzenko super foty- widać, że imprezka była udana- Jula jak zwykle słodka ![]() miałam w dzieciństwie takiego konika- ehhh wspomnienia wracają- fajnie być dzieckiem- az chciałoby się wrócić do tych czasów ![]()
![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
A a nie mogę zobaczyć : krajobrazu po przejściu tajfunu ?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Kasiu musisz wyslać Marzenie zaproszenie bo album jest prywatny,
Co do diabłów- sa przeurocze- a drapak-drzewko zapowiada się fantastycznie- sama muszę się w coś takiego zaopatrzeć dla moich ancymonów sweet- cheer up- będzie sexy ![]()
![]() |
#2424 | ||||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor, kochane
![]() ostatnio nie mam za wiele czasu, ostry zapieprz na uczelni, w zyciu prywatnym tez dzieje sie za duzo, ale staram sie was podczytywac... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mialam raz sen, ze jestem w ciazy i to byl jeden z moich najgorszych koszmarow... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiecie co, dostalam takiego kopen w dupen, ze az mnie to do pewnych decyzji zmusilo. profesorka od chemii ogolnej nie zaliczyla mi kolosa, chociaz brakowalo mi 3%! najlepsze jest to, ze powiedziala, ze ona wie, ze ja sobie poradze i niby moglaby mi to naciagnac bo porobilam glupie bledy, ale chce zebym teraz pokazala, ze mi naprawde zalezy. padlam, ale tez podziwiam podejscie pedagogiczne ![]() co do P to sie jednak odezwal. spotykamy sie w czwartek, porozmawiac. wiem ze potrzebowal czasu zeby to przemyslec, poukladac, wiem tez ze ja troche za bardzo poswirowalam a potem skolei zbyt naciskalam. mam nadzieje, ze tym razem jednak sie ulozy ![]() ![]() a do calej zabawy doszedl jeszcze moj kumpel z podstawowki, ktory nagle postanowil odswiezyc nasza znajomosc, i to z bardzo dwuznacznym podtekstem... ![]() zwariowac mozna, nadmiar nie jest fajny ![]() aaah, i oczywiscie wszystkiego najlepszego i najpiekniejszego wszystkim naszym Kasiom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2425 | ||||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor, kochane
![]() ostatnio nie mam za wiele czasu, ostry zapieprz na uczelni, w zyciu prywatnym tez dzieje sie za duzo, ale staram sie was podczytywac... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mialam raz sen, ze jestem w ciazy i to byl jeden z moich najgorszych koszmarow... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiecie co, dostalam takiego kopen w dupen, ze az mnie to do pewnych decyzji zmusilo. profesorka od chemii ogolnej nie zaliczyla mi kolosa, chociaz brakowalo mi 3%! najlepsze jest to, ze powiedziala, ze ona wie, ze ja sobie poradze i niby moglaby mi to naciagnac bo porobilam glupie bledy, ale chce zebym teraz pokazala, ze mi naprawde zalezy. padlam, ale tez podziwiam podejscie pedagogiczne ![]() co do P to sie jednak odezwal. spotykamy sie w czwartek, porozmawiac. wiem ze potrzebowal czasu zeby to przemyslec, poukladac, wiem tez ze ja troche za bardzo poswirowalam a potem skolei zbyt naciskalam. mam nadzieje, ze tym razem jednak sie ulozy ![]() ![]() a do calej zabawy doszedl jeszcze moj kumpel z podstawowki, ktory nagle postanowil odswiezyc nasza znajomosc, i to z bardzo dwuznacznym podtekstem... ![]() zwariowac mozna, nadmiar nie jest fajny ![]() aaah, i oczywiscie wszystkiego najlepszego i najpiekniejszego wszystkim naszym Kasiom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Ryr [lub tzw. zwierzę ryrowe] ostatnio upodobał sobie "bywanie" w szafie ![]() A jak tam kocia zażyłość? Już pogodzeni ze sobą? Czy nadal zaganianie do kąta i fukanie? Cytat:
![]() Namotane. Ale będzie dobrze, nie było chyba nigdy tak, że się nie ułożyło ![]() Tobie ma być fajnie, a chłopaki się dogadają 'same', zobaczysz, tylko trzeba właściwego momentu na to. Pisz tu do nas, pisz, uradzimy coś wspólnie może ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Gosiu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ masz te kociska urokliwe ![]() Mój Tż też kiedyś robił taki "domek" dla kota, ale nasz (niestety były) kotek dał mu do zrozumienia, że sam może się tym bawić ![]() ![]() ![]() Już możesz ![]() Cytat:
![]() To były czasy nie?? ![]() Dziękuję bardzo ![]() Co do Twoich rozterek, mam nadzieję, że jakoś sobie to wszystko poukładasz, w miarę bez większych strat dla żadnej ze stron ![]()
![]() |
![]() |
#2428 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() atsenka, a mnie sie z tych podanych najbardziej chyba podoba ten http://www.allegro.pl/item484922182_...oy_czarny.html szkoda, że nie ma cyrkonii ![]() ![]() ![]() No i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() byc kobieta, byc kobieta... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sprawozdanie napisane, wracam do chemii i matmy. jutro kolejny kolos z w/w matmy wlasnie, prosze o kciuki bo sie przydadza ![]() milego wieczoru/nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci bardzo ![]() Cytat:
![]() Kciuki zaciśnięte ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.