|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Mnie bola pluca
|
|
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
archi, cudne te jesienne kolorki Cytat:
Ładny, ale smutny.Później musiałam tulić się do misia ![]() Cytat:
dla kode ![]() Ja jednak pospałam troszkę dłużej, więc mogę się podzielić Zmykam na śniadanie i na uczelnię. Miłego dnia all
|
||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Moze wez wolne Koduś
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego??Cytat:
![]() ![]() jej dziękuję puchatkoNie mogę za bardzo ![]() Poza tym nie mam za dużo urlopu a potrzebuję dni wolne na okres świąt ![]() Nie czuję się aż tak źle..siedzę z rolką miękkiego papieru toaletowego na biurku bo dosłownie katar mi sie leje z nosa
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
chyba chora troche bede
zaraz sie zbieram na dalszy ciag zwiedzania ![]() A jakie masz szwedy?edit: juz doczytalam ![]() Fajna mapka Ci wyszla
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-01 o 08:43 |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę
![]() Trzymajcie się kochane Tylko grzecznie mi tu paskudy
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam (nawet do teraz mam jeszcze troszkę) pudry Revlona i mi odpowiadał. Z kosmetyków L'oreal nie jestem jakoś zadowolona. Nie lubię tej marki. Witam Koziołki. U mnie dzień w pracy zaczął się fatalnie Ale mam doła.
|
||
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() my paskudy? ![]() będziemy grzeczne urwisie ![]() Susanno co się stało w pracy??? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 09:32 |
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza. Wrucilismy z wieczornego zwiedzania i jedzenia. Ledwo sie ruszam
Pelno tu jest roznych podejrzanych lokali
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dopiero po drugim śniadaniu![]() dobrze że nie zwiedzasz tamtych terenów sama ale mi dzisiaj oczy łzawią nie mogę pracować na komputerze bo nic nie widzę
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 14:48 |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
witam koziolki...
caly weekend w szkole... uff odpoczywam ![]() 9 grudnia o godz 14 mam poprawke... oj bedzie lipa ![]() ![]() wczoraj tak powaznie poklocilam sie z TŻ ze az moja mama interweniowala... wymyslil sobie ze nie pasuje mu moja szkola bo jest wazniejsza od niego... ze mam sie zajmowac nim a nie w weekendy siedziec w szkole... nie odzywa sie od wczoraj... nie wiem co z nami bedzie... chyba juz nic. ..
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-12-01 o 16:05 |
|
|
|
#4182 |
|
AGA :)
|
Witam
![]() archi piękne fotki, jak zawsze! Świetne! A te kolory kode,puchatko ciesze się że oglądałyście film 'ze mną' ![]() Suus co się stało? Mnie tez coś rozkłada :/ pojechałam do miasta na małe zakupy i ledwo wróciłam :/ tak jakoś mi siły odebrało, głowa rozbolała i w kościach lamało, ale przyszłam do domu i jest lepiej. na wszelki wypadek wezme dzis aspirin na noc.
|
|
#4183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę w Ciebie ![]() Cytat:
![]() Yovi szczerze powiedziawszy to jestem zszokowana postawą twojego TŻ! ja rozumiem mieć pretensje np. o to że sobotni wieczór spędzasz z koleżanką a nie z nim ale o szkołę? ![]() Przecież nauka to inwestycja w przyszłość. Mój TŻ byłby dumny gdybym chodziła na jakieś kursy lub chciała np. zrobić podyplomówkę ![]() Nie potrafię zrozumieć myślenia Twojego TŻ dobrze że potrafisz walczyć o swoje ![]() taaa a ja teraz ledwo widzę Cytat:
|
|||
|
|
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cały weekend przygotowywałam się psychicznie na pójście do fotografa i zrobienie zdjęć do albumu po czym dziś stchórzyłam Nie mam pojęcia w co się ubrać, żeby to dobrze wyglądało Chyba jutro wybiorę się na zakupy i poszukam czarnej koszuli, bo niestety takiej nie posiadam, a chyba by najlepiej pasowała. Nie cierpię robienia zdjęć![]() Yovi Twój Tż mnie niemiło zaskoczył Powinien Cię wspierać w nauce, a nie mieć pretensje, że się kształcisz...Nie martw się poprawką, będziemy trzymać kciuki, na pewno pomogą ![]() Archi śliczne fotki Aguś wskakuj do łóżeczka, żeby Cię na dobre nie rozłożyło Mnie kosmetyki Loreala też średnio odpowiadają, ale chciałam wypróbować koniecznie jakiś puder mineralny no i ten mi się nawinął A revlona bardzo lubię, jestem wierną fanką colorstayaZmykam się pouczyć, udanego popołudnia
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Wszystkim!!
Agniesia do jakiego albumu będziesz robic zdjęcia :rolleye s:Archi piękne fotki zrobiłaś, kolory liści są po prostu powalające a widok na wulkan musi robic wrażenie ![]() Kode może kup sobie jakieś kropelki nawilżające do oczu, teraz jesteś przeziębiona i może Ci się oko wysusza Co do kosmetyków loreala to lubię serię true match, innych nie stosowałam, miałam puder mineralny z tej serii i był naprawdę ok, jedyna wada to że po kilku godzinach znika i trzeba zrobic poprawki. Yovi może twój TŻ miał wczoraj gorszy dzień i żeby odreagowac wyżył się na Twoich studiach, ale mimo to nic go nie tłumaczy, nauka jest bardzo ważna, bo to Twoja przyszłośc, nie rezygnuj z niej!! zmykam na zakupy z mężem miłgo dnia wszystkim albo wiczeoru bo się strasznie szybko ściemnia
Edytowane przez blush Czas edycji: 2008-12-01 o 17:21 |
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() melduję się po szkole i kawie z koleżanką i kuzynką ![]() Sporo naskrobałyście,więc będę nadrabiać
|
|
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4188 | |
|
|
Cytat:
Czarna koszula pasuje bo masz jasne włoski (jesli dobrze pamiętam) i będzie super odbijać ![]() Ja jeszcze nie miałam żadnego pudru ani podkładu z Loreala no ale chcę kupić jakiś mineralny a ten będzie mi najłatwiej dostać. brrrr ale zimno :/
|
|
|
#4189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee,że co i jak i dlaczego i w ogóle? Wy się dobrze czujecie? ![]() No bo Sas zajrzała na chwile poczytać, ale nie miała chwili odpisać... a jak wróciła do domu to nie miała neta przez co była bardzo zła... i poszła dziś na miasto zamiast do szkoły i na pocieszenie kupiła sobie spódniczke za 5 zł ![]() Cytat:
![]() Nie no pierwszego dnia chodziłam za czapką, kupiłam taką różową w Terranovie z daszkiem takim ![]() Tylko po Arkadii Cytat:
on jest nie poważny? jak on w ogóle tak mógł powiedzieć? Szkoła, nauka to Twoja przyszłość... a on jak kocha to niech czeka i nie marudzi podejście ma conajmniej śmieszne i dziecinne. Niańki potrzebuje? To niech sobie wynajmnie.....
|
|
#4190 |
|
|
sas pooooookaż czapke
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam jej zrobić jakieś sensowne zdjęcie i nie mogę xD nie pokaże
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to pochwale sie spódniczką też
1-2 spódniczka Diesel 5 zł ![]() 3-4-5 Czapka, różowa jak widać, Terranova 29.90 zł
|
#4193 | |
|
|
Cytat:
![]() spodniczka też, fajny łów ![]() ja tez bylam dzis w lumpku, na dostawie ale nic nie kupiłam. jedynie fajny żakiet mierzylam z H&M, ale dziś bardzo drogo i pewnie zaplaciłabym za niego jakies 50-60zł więc wolę dolożyć i kupić nowy albo poczekać kilka dni i jak jeszcze będzie to kupę go za jakieś 15 zł Edit: puchatko w watku dot. dodatkow do gazet ktoś wkleił zdjęcia kalendarzyka z Claudii ale cwaniara ze mnie,o !
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tak drogo ??
|
|
#4195 |
|
|
w dzień dostawy jest 49zł za kg więc wychodzi naprawdę drogo. no ale jak ktoś się umie bić i przepychać to może wybrać naprawade super ciuchy,
niestety ja nie lubię takich zabaw więc zostaje mi to co te babsztyle przeoczą Ten żakiecik jest mały, więc mam nadzieję, że nikt się w niego nie wciśnie
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() łohoho a co tu taki spokój dzisiaj ![]() Melduję się i zaraz zmykam
|
|
|
|
#4197 | |
|
|
Cytat:
kode nie idz, porozrabiajmy ![]() pobrykajmy
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś widziałam, że ktoś dodał zdjęcia kalendarza z Claudii, ale mnie dziś cały dzień nie było w domu, a na mieście udało mi się dorwać Glamoura, więc ten już zakupiłam
Jest mniejszy, a więc i bardziej poręczny w sumie ![]() No a z innych pozytywnych wiadomości to...mam stypendium A poza tym jestem padnięta, bo prosto po uczelni pojechałam do TŻta i do wieczora robiliśmy pierniczki
|
|
|
|
#4199 | |
|
|
Cytat:
jaki masz kolor kalendarza? ![]() a pierniczki... mmmm brzmi smacznie
|
|
|
#4200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ag baaaardzo chętnie
ale po dzisiejszych 4h. snu i kataru który mi chyba już oczami wychodzi..pieką i łzawią mnie nie dam rady![]() a o 6 rano pobudka i zaś 8h. przed monitorem ![]() a ty o której rano wstajesz? ![]() Cytat:
![]() cieszę się razem z Tobą puchatko Cytat:
![]() wow ![]() Archi mój TŻ się napatoczył i pokazałam mu zdjecia które nam tutaj wczoraj wkeliłaś Normalnie mnie zaskoczył gdy spojrzał na zdjęcie pociagu i powiedział " o szinkansen " ( czy jakoś tak ) a na wulkan " czy to Fuji? ".Skąd on to wie ![]() ![]() pewnie to oczywiste a ja taka niedouczona ![]() edit: ja zmykam łobuzy ..idę się położyć Ag proszę mi tutaj teraz nie pisać co fajnego leci w tv bo znowu zamiast spać będę oglądać A jeśli chcesz pobrykać to zapraszam o 8 rano ![]() ![]()
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 22:11 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

tak wrzucam na szybko wiecej wsadze na picase

albo raczej tak 
dla kode
dlaczego??
zaraz sie zbieram na dalszy ciag zwiedzania

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chyba jutro wybiorę się na zakupy i poszukam czarnej koszuli, bo niestety takiej nie posiadam, a chyba by najlepiej pasowała. Nie cierpię robienia zdjęć