|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Mnie bola pluca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | ||
Zakorzenienie
|
archi, cudne te jesienne kolorki ![]() Cytat:
![]() Później musiałam tulić się do misia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jednak pospałam troszkę dłużej, więc mogę się podzielić ![]() Zmykam na śniadanie i na uczelnię. Miłego dnia all ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Moze wez wolne Koduś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę za bardzo ![]() Poza tym nie mam za dużo urlopu a potrzebuję dni wolne na okres świąt ![]() Nie czuję się aż tak źle..siedzę z rolką miękkiego papieru toaletowego na biurku bo dosłownie katar mi sie leje z nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
chyba chora troche bede
![]() ![]() A jakie masz szwedy?edit: juz doczytalam ![]() Fajna mapka Ci wyszla ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-01 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Lecę
![]() Trzymajcie się kochane ![]() Tylko grzecznie mi tu paskudy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam (nawet do teraz mam jeszcze troszkę) pudry Revlona i mi odpowiadał. Z kosmetyków L'oreal nie jestem jakoś zadowolona. Nie lubię tej marki. Witam Koziołki. U mnie dzień w pracy zaczął się fatalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() my paskudy? ![]() ![]() będziemy grzeczne urwisie ![]() Susanno co się stało w pracy??? ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza. Wrucilismy z wieczornego zwiedzania i jedzenia. Ledwo sie ruszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze że nie zwiedzasz tamtych terenów sama ![]() ale mi dzisiaj oczy łzawią ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
witam koziolki...
caly weekend w szkole... uff odpoczywam ![]() 9 grudnia o godz 14 mam poprawke... oj bedzie lipa ![]() ![]() wczoraj tak powaznie poklocilam sie z TŻ ze az moja mama interweniowala... wymyslil sobie ze nie pasuje mu moja szkola bo jest wazniejsza od niego... ze mam sie zajmowac nim a nie w weekendy siedziec w szkole... nie odzywa sie od wczoraj... nie wiem co z nami bedzie... chyba juz nic. ![]()
![]() http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-12-01 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
AGA :)
|
Witam
![]() archi piękne fotki, jak zawsze! Świetne! A te kolory ![]() kode,puchatko ciesze się że oglądałyście film 'ze mną' ![]() Suus co się stało? ![]() Mnie tez coś rozkłada :/ pojechałam do miasta na małe zakupy i ledwo wróciłam :/ tak jakoś mi siły odebrało, głowa rozbolała i w kościach lamało, ale przyszłam do domu i jest lepiej. na wszelki wypadek wezme dzis aspirin na noc.
![]() |
#4183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wierzę w Ciebie ![]() Cytat:
![]() Yovi szczerze powiedziawszy to jestem zszokowana postawą twojego TŻ! ja rozumiem mieć pretensje np. o to że sobotni wieczór spędzasz z koleżanką a nie z nim ale o szkołę? ![]() Przecież nauka to inwestycja w przyszłość. Mój TŻ byłby dumny gdybym chodziła na jakieś kursy lub chciała np. zrobić podyplomówkę ![]() Nie potrafię zrozumieć myślenia Twojego TŻ ![]() dobrze że potrafisz walczyć o swoje ![]() taaa a ja teraz ledwo widzę ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cały weekend przygotowywałam się psychicznie na pójście do fotografa i zrobienie zdjęć do albumu po czym dziś stchórzyłam ![]() ![]() ![]() Yovi Twój Tż mnie niemiło zaskoczył ![]() ![]() Archi śliczne fotki ![]() Aguś wskakuj do łóżeczka, żeby Cię na dobre nie rozłożyło ![]() Mnie kosmetyki Loreala też średnio odpowiadają, ale chciałam wypróbować koniecznie jakiś puder mineralny no i ten mi się nawinął ![]() ![]() Zmykam się pouczyć, udanego popołudnia ![]()
#4185 |
Zadomowienie
|
Cześc Wszystkim!!
Agniesia do jakiego albumu będziesz robic zdjęcia ![]() Archi piękne fotki zrobiłaś, kolory liści są po prostu powalające a widok na wulkan musi robic wrażenie ![]() Kode może kup sobie jakieś kropelki nawilżające do oczu, teraz jesteś przeziębiona i może Ci się oko wysusza Co do kosmetyków loreala to lubię serię true match, innych nie stosowałam, miałam puder mineralny z tej serii i był naprawdę ok, jedyna wada to że po kilku godzinach znika i trzeba zrobic poprawki. Yovi może twój TŻ miał wczoraj gorszy dzień i żeby odreagowac wyżył się na Twoich studiach, ale mimo to nic go nie tłumaczy, nauka jest bardzo ważna, bo to Twoja przyszłośc, nie rezygnuj z niej!! zmykam na zakupy z mężem miłgo dnia wszystkim albo wiczeoru bo się strasznie szybko ściemnia ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blush Czas edycji: 2008-12-01 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() melduję się po szkole i kawie z koleżanką i kuzynką ![]() Sporo naskrobałyście,więc będę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4188 | |
|
Cytat:
Czarna koszula pasuje bo masz jasne włoski (jesli dobrze pamiętam) i będzie super odbijać ![]() ![]() Ja jeszcze nie miałam żadnego pudru ani podkładu z Loreala no ale chcę kupić jakiś mineralny a ten będzie mi najłatwiej dostać. brrrr ale zimno :/
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee,że co i jak i dlaczego i w ogóle? Wy się dobrze czujecie? ![]() No bo Sas zajrzała na chwile poczytać, ale nie miała chwili odpisać... a jak wróciła do domu to nie miała neta przez co była bardzo zła... i poszła dziś na miasto zamiast do szkoły i na pocieszenie kupiła sobie spódniczke za 5 zł ![]() Cytat:
![]() Nie no pierwszego dnia chodziłam za czapką, kupiłam taką różową w Terranovie z daszkiem takim ![]() ![]() Tylko po Arkadii ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4190 |
|
sas pooooookaż czapke
![]()
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam jej zrobić jakieś sensowne zdjęcie i nie mogę xD nie pokaże ![]()
#4192 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to pochwale sie spódniczką też
![]() 1-2 spódniczka Diesel 5 zł ![]() 3-4-5 Czapka, różowa jak widać, Terranova 29.90 zł ![]()
#4193 | |
|
Cytat:
![]() spodniczka też, fajny łów ![]() ja tez bylam dzis w lumpku, na dostawie ale nic nie kupiłam. jedynie fajny żakiet mierzylam z H&M, ale dziś bardzo drogo i pewnie zaplaciłabym za niego jakies 50-60zł więc wolę dolożyć i kupić nowy albo poczekać kilka dni i jak jeszcze będzie to kupę go za jakieś 15 zł ![]() Edit: puchatko w watku dot. dodatkow do gazet ktoś wkleił zdjęcia kalendarzyka z Claudii ![]() ale cwaniara ze mnie,o ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tak drogo ?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4195 |
|
w dzień dostawy jest 49zł za kg więc wychodzi naprawdę drogo. no ale jak ktoś się umie bić i przepychać to może wybrać naprawade super ciuchy,
niestety ja nie lubię takich zabaw więc zostaje mi to co te babsztyle przeoczą ![]() Ten żakiecik jest mały, więc mam nadzieję, że nikt się w niego nie wciśnie ![]() ![]()
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() łohoho a co tu taki spokój dzisiaj ![]() Melduję się i zaraz zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
|
Cytat:
kode nie idz, porozrabiajmy ![]() pobrykajmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
Aguś widziałam, że ktoś dodał zdjęcia kalendarza z Claudii, ale mnie dziś cały dzień nie było w domu, a na mieście udało mi się dorwać Glamoura, więc ten już zakupiłam
![]() ![]() No a z innych pozytywnych wiadomości to...mam stypendium ![]() A poza tym jestem padnięta, bo prosto po uczelni pojechałam do TŻta i do wieczora robiliśmy pierniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
|
Cytat:
![]() jaki masz kolor kalendarza? ![]() a pierniczki... mmmm brzmi smacznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | ||
Zakorzenienie
|
Ag baaaardzo chętnie
![]() ![]() a o 6 rano pobudka i zaś 8h. przed monitorem ![]() a ty o której rano wstajesz? ![]() Cytat:
![]() cieszę się razem z Tobą puchatko ![]() Cytat:
![]() wow ![]() Archi mój TŻ się napatoczył i pokazałam mu zdjecia które nam tutaj wczoraj wkeliłaś ![]() Normalnie mnie zaskoczył gdy spojrzał na zdjęcie pociagu i powiedział " o szinkansen " ( czy jakoś tak ![]() Skąd on to wie ![]() ![]() pewnie to oczywiste a ja taka niedouczona ![]() edit: ja zmykam łobuzy ..idę się położyć ![]() ![]() A jeśli chcesz pobrykać to zapraszam o 8 rano ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-01 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.