|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prosba, apel dot. targowiska
To i ja pomarudzę.
Irytuje mnie z lekka opieszałość niektórych Wizażanek w wystawianiu przekupek - mało tego, brak informacji, czy moja przesyłka w ogóle dotarła i czy wszystko z nią jest ok. Nie wiem jak na to reagować. ![]() Nie wspomnę już o czekaniu z wystawieniem przekupki do momentu aż ja wystawię pierwsza, chyba na zasadzie ewentualnego 'odwetu' Ja wystawiam przekupkę zaraz po tym, jak dostanę przesyłkę i sprawdzę, czy zawartość odpowiada umowie - to jest moim zdaniem jedyne uczciwe podejście do sprawy ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez to zauwazylam (niechetne wystawianie przekupek i czekanie na "moja") i juz o tym pisalam... |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast jak najbardziej zgodzę się, że ustaleń trzeba dotrzymywać. Po prostu innnym razem nie można traktować takiej osoby poważnie. no, ale co, przecież jakieś zasady targowania muszą być ![]() najlepsze będzie po Świętach, wszyscy wystawią niechciane perfumy ps. dobrze, że mój TŻ nie patrzy krzywym okiem na te wszystkie wymianki, mówię mu tylko, że wymieniam perfumy a zresztą! mam teraz 3 ekstra atomki z alienem, euphorią i lolitą, a chcemy kupić jakieś nowe perfumki. I niech mi ktoś powie, że to nierozsądne, tak sobie potestować ![]() ![]() ![]() natomiast bez kitu, coraz ważniejsze jest dla mnie to, z kim się wymieniam. ![]() jak dostaję paczkę zapakowaną miód, malina, to aż miło
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() Aha i jeszcze tak na marginesie-na kopercie jest pieczątka kiedy paczka została wysłana i jeśli ktoś mi pisze, że wysłał, ja czekam i myślę, że to wina poczty, chodzę na pocztę dopytuję i robię z siebie idiotę, a okazuje się, że paczka wysłana została tydzień później(a wystarczyło napisać, że ktoś nie może z różnych powodów wysłać w terminie), Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:02 |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O czym oczywiście świadczy stempel na kopercie .Ja miałam jescze taka sytuacje, którą za chiny ludowe nie potrafie zrozumiec Otóż za każdym razem jak sie wymieniam , prosze dziewczyne, żeby mi napisała, jak moja paczke dostanie ( ja tak robie ) Był przypadek, ze czekam i czekam...... W końcu pisze PW, czy paczka dotarła, bo się martwię. Dostaje odpowiedź, że nie A tym czasem, przypadkiem trafiam na Perfumach na wypowiedź tej Wizażanki, że własnie jest skropiona perfumami X ( moje perfumy ), które własnie przyleciały do niej z wymianki
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie potrafię zrozumieć dlaczego zdarzaja się takie kłamstwa...
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale jak przeczytałam, ze juz perfum "niedostanych" używa namiętnie to dałam spokój i przestałam drążyć temat
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Jka mnie wkurzaja dziewczyny ,ktore zakladaja watki a potem do nich nie zaglądaja :-/ widze ,ze sie loguje i cisza przez tydzien grrrr:-/
|
|
|
|
|
#69 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jeżeli otrzymujecie na PW propozycje dopłaty do wymianki lub prośbe o dopłate do własnych kosmetyków, natychmiast prosze mi zgłaszać na PW! Jedno z najwiekszych przestępstw na targowisku! :P
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale kompletnie nie rozumiem jak mozna odpowiadac na pytania jednej osoby w watku a reszte wpisow ignorowac. Przeciez mozna sie chyba wysilic i odpisac: "dziekuje, nic mnie nie zainteresowalo w twoim watku"
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Apeluje: Dziewczyny nie istnieje pojęcie wątku tymczasowo nieaktualnego. Wszystkie tego typu wątki będą zamykaneoraz traktowane jako powielony wątek wraz z punktami karnymi. Wątek jest albo aktualny, albo nie.
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-12-14 o 23:27 |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki jakie wy macie straszne problemy...
Ja "odpisz u mnie" traktuje jako coś wygodnego. Wyobraźcie sobie sytuacje że zapytałam 10 osób o to czy się wymienią i określiłam za co. I co mam sobie na kartce wypisywać kogo o co prosiłam? czy dodawać te wszystkie strony do ulubionych? To jest po prostu wygodne. Nawet jak mi ktoś napisze "nic", to na pewno nie po to aby podbić mi wątek, bo mogę to zrobić sama pisząc "fhergbluer" albo po prostu "up" A do przekupek zawsze wstawiam stronkę od siebie. W końcu jak ktoś będzie mocno zainteresowany to wejdzie przez odnośniki na stronę tej drugiej osoby i sprawdzi co chce. Już na prawdę nie ma innych problemów??
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
No i niektórzy nie wiedzą za co wystawia się przekupki. Ja dostałam negatywa za to , ze dorzuciłam coś gratis i podobno za opóźnioną przesyłkę: proszę dziewczynę o adres w sobotę i piszę, że w poniedziałek wyślę, adres od niej dostaję w poniedziałek wieczorem , wysyłam we wtorek, a dostaję negatywa, bo przesyłka nie o czasie wysłana
![]() a co do "odpisywania w moim wątku" jestem za jak najbardziej, a i jestem ZA jeśli w ogóle chodzi o odpisanie, bo jak nic się nie podoba to wystarczy odpisać: "nic" i po sprawie, bo w innej sytuacji trzeba przewalać wątki i szukać, bo może gdzieś odpisane.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo proszę o usuwanie nieaktualnych numerów GG z wizażu. Napisałam do jednej z wizażanek na GG bo niestety nie odpisuje mi na PW a taki numer znalazłam przy jej kontakcie, a po drugiej stronie ktoś odpisał "chyba pomyłka" ...
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny witam
![]() Mam pytanie odnośnie targowiska, nie ma wątku odpowiedniego a nie chce smiecic i zakladac nowego wiec moze tu mi odpowiecie? To pytanie do modów raczej. Otoz wymieniam sie rzecą z mojego watku wymiankowego z wizazanka ktora oddaje mi rzecz z wymiankowego minerlanego, ktory nie jest na targowisku i tym samym nie jesy objety zasadami targowiska, chyba. Czy w takim wypadku moge dostac przekupke czy nie? Jezeli nie, mysle ze warto by pomyslec nad objeciem zasadami targowiska wymianek biochemicznych i minerlanych
|
|
#76 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Niestety zauważyłam, że olewanie jest tu nagminne...co doprowadza mnie do białej gorączki, bo jest to szczyt chamstwa, lenistwa i jak dla mnie powinno się takim osobom wlepiać punkty. Brak poszanowania drugiej strony
Oczywiście istnieją okoliczności kiedy ktoś nie może np odpisać, ale jak widzę jak jedna z drugą logują się co dzień i co dzień podpisują się pod innymi wątkami wymiankowymi to aż mnie skręca
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Nie wiem jak na to reagować. 
Ja wystawiam przekupkę zaraz po tym, jak dostanę przesyłkę i sprawdzę, czy zawartość odpowiada umowie - to jest moim zdaniem jedyne uczciwe podejście do sprawy 

a zresztą! mam teraz 3 ekstra atomki z alienem, euphorią i lolitą, a chcemy kupić jakieś nowe perfumki. I niech mi ktoś powie, że to nierozsądne, tak sobie potestować 
.
. Ale jak przeczytałam, ze juz perfum "niedostanych"
i przestałam drążyć temat

ale kompletnie nie rozumiem jak mozna odpowiadac na pytania jednej osoby w watku a reszte wpisow ignorowac. Przeciez mozna sie chyba wysilic i odpisac: "dziekuje, nic mnie nie zainteresowalo w twoim watku"

Ja "odpisz u mnie" traktuje jako coś wygodnego. Wyobraźcie sobie sytuacje że zapytałam 10 osób o to czy się wymienią i określiłam za co. I co mam sobie na kartce wypisywać kogo o co prosiłam? czy dodawać te wszystkie strony do ulubionych? To jest po prostu wygodne. Nawet jak mi ktoś napisze "nic", to na pewno nie po to aby podbić mi wątek, bo mogę to zrobić sama pisząc "fhergbluer" albo po prostu "up" 
Oczywiście istnieją okoliczności kiedy ktoś nie może np odpisać, ale jak widzę jak jedna z drugą logują się co dzień i co dzień podpisują się pod innymi wątkami wymiankowymi to aż mnie skręca