![]() |
#2041 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() Wypowiedź dotyczyła invissible ![]() Mam jeszcze jedno pytanie: jak zacytować, jeśli ta osoba udziela kilku wypowiedzi, a mi chodzi o jedną konkretną? Przepraszam, z reguły lubię sobie komplikować życie ![]() Do usłyszenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
no ładnie.. znowu zasnęłam przed tv
![]() ten filmik mnie rozbawił haha xD mi zawsze instruktor mówi "moja blondynko" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Wtajemniczenie
|
Neszika gratulacje i witam w gronie kierowców
![]() U mnie prezenty robimy sobie na wigilie klasową... ![]() ![]() Uwielbiam takie teksty typu: nieee! jestem jeszcze taka młoda! ![]() Jeszcze tylko jutro, a w pt na wycieczkę do wielkiej Wawy ![]() ![]()
![]() |
#2044 |
Raczkowanie
|
nam juz oddali wszystkei matury z matmy R jak wczesniej pisalam mialam 67 co mnei abrdzo zaskoczylo bo myślalam ze pojdzie mi najgorzej
zalamalam sie polskim bo liczylam na jakeis 70a dostalam 53;/ tylko ocenial nam matury nasz polonista( pierwszt rok po studiach) calej klasie np. z jezyka postawil 6/12 choc ja wiem że nasza kalsa dzieli sie naprawde bardzo pod wzgedem zdolnosci polonistycznych i ogolnie intelektualnych. Wogole na zadnej maturze nie zazaczyl nawet jedej czerwoej kropki i chyab te wypracowania to tak na oko ocenil wiec sie tym wogole nei przejelam, a z anglika p dostalam 61% moze to nie jest szyt moich możliwosci ,ale jescze mam czas do maja ![]() a wogole wczesniej sie zalilam ze nei mam z kim isc na studniowke, potem umówilam sie z kolegą z klasy ze razem pójdziemy , nawet lubei tego kolegę, a teraz ostatnio inny kolega( nei ze szkoly ) powiedzial że chcialby ze mną isc i by za siebie zaplacił( nawet myślalam zeby go zaprosic wczesniej, ale sie wstydzilam) wogóle jego lubie bardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A jeśli to tylko zwykły kolega a ty czujesz, że w jego towarzytwie będziesz się czuła lepiej i lepiej bawiła to chyba też powinnaś zaryzykować....tylko co powiedziec pierwszemu? No faktycznie glupia sytuacja. Dawno się umowiłaś z kolegą z klasy?
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-03 o 17:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak chcesz cytować konkretną wypowiedź, to resztę po prostu wykasuj, ale tak, żeby to, co chcesz zacytować zostało między znacznikami [ quote] i [ / quote]. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w stolicy na początku września i jakoś takoś wyszło, że akurat w "faktach" byłam ;D sie wypowiadał ten taki wysoki poseł, który kiedys chcial udowodnić ze za 500 zł wyżyje przez miesiac, a ja akurat za nim ;D zawsze moge się pochwalić ze w tv byłam ;D
dawne dzieje... ale poza tym mam fotke z Palikotem ;D nie wiem jak u Was ale matura u nas poszla fatalnie ![]() a wiecie moze jaka ksiazek kupic przyjacielowi na świeta ? chlopak spokojny i lubi paulo coelho i wlasnie chcialam "demona i panne prym' zamowic, ale ktos mnie nastraszyl, ze to jedna z gorszych tego autora ![]() A mamusi kupuje "jedenaście minut" ![]() Mini nie przejmuj się ![]() ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2008-12-03 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała taką WOSową wyprawę do stolicy odbyć
![]()
#2050 |
Raczkowanie
|
[quote=marynka42;9956287]
a wiecie moze jaka ksiazek kupic przyjacielowi na świeta ? chlopak spokojny i lubi paulo coelho i wlasnie chcialam "demona i panne prym' zamowic, ale ktos mnie nastraszyl, ze to jedna z gorszych tego autora ![]() Hmmm jeśli chcesz mu kupić coś Coelho to może "Weronika postanawia umrzeć" albo "Alchemik"? Nie jestem jego fanką, ale to chyba najlepsze jego książki ![]() Edytowane przez Sweet lemon Czas edycji: 2008-12-03 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem jego fanką, ale to chyba najlepsze jego książki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Lubi Coehlo,czyli na bank już zna jego twórczość.Ryzykowne jest kupowanie mu książki,bo może ją juz znać.
#2053 |
Zakorzenienie
|
A może ta co wyszła ostatnio... "Brida" bodajże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
3mać kciuki...jutro spr z niemca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zadomowienie
|
....i z matematyki
![]()
![]() |
#2056 |
Zadomowienie
|
... i angielskiego
![]() Dziękuję wszystkim za gratuulacje ![]() ![]()
#2057 |
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam sobie dzisiaj wolne
![]() myślałam, że mnie szlag trafi.. załączam komputer i przez pół godziny próbowałam załączyć neostradę.. normalnie myślałam, że wyjdę z siebie! ![]() posiedzę chwilę na wizażu, a później posprzątam sobie pokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Ci, Renia...
Ja byłam twarda - pomimo dającego się we znaki przeziebienia, poszłam do szkoły i jeszcze zaraz biegnę na powtórzenia z historii. Ale za to, jak przyjdę... będę mogła bezczelnie się polenić. I wyleczyć, mam nadzieję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Was dziewczyny, że Wy jeszcze tak zaparcie się na prawko przygotowujecie, ja sobie odpusciłam, poprzez dojazdy, natłok zajęć, nie dałabym rady. Jak Wy się ze wszystkim wyrabiacie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Fakultet powtórkowy - kończymy średniowiecze
Fakultet drugi - II WŚ Lekcja - Jednoczenie Niemiec Włoch
#2064 |
Rozeznanie
|
I tak jesteście dużo do przodu, przede mna cały XX wiek
![]() Chyba będę musiała sama nadrabiać ;/ A Wy na jakie kierunki sie wybieracie? Przepraszam, że tak wypytuję, ale chciałabym Was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
U mnie na historii nie mamy żadnych sprawdzianów powtórkowych a z bierzącego matriału przerabiamy dopiero I wojne światową. Na fakultetach nie mam pojęcia jak. Trochę lipa biorąb pod uwagę, żer mamy rozszerzoną historię
![]() ![]() Cherry90 - ja się zastnawiam między biologią, fizjoterapią itp. Z prawkiem to wiesz, jak są już tylko jazdy to już z gorki ![]() ![]()
#2066 |
Wtajemniczenie
|
Tak się bałam, że nie zdałam matury z angielskiego, a dzisiaj facetka oddała prace i mam 59%. Ale się cieszę
![]()
#2067 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sama się uczę - nie wiem, gdzie jestem, zastrzymałam się na państwach sukcesyjnych. Chyba. ![]() Na lekcjach - dziś był temat o kształtowaniu granic II RP, czyli po I wojnie światowej. Na fakultetach - dziś skończyliśmy Łokietka (ale szczerze mówiąc, tego co było do tej pory i tak nie umiem) A sorka na powtórzeniach nas dziś oświeciła, że mamy mało czasu i jak dalej bedziemy się nie uczyć, to nie zdamy. ![]() Ps. Czy któraś z Wa planuje pisać pracę z polskiego w przerwie świątecznej? U mnie klasa ma takie plany, sama to rozważam. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
maszyna, nie człowiek
|
A ja jestem zbyt zmeczona na cokolwiek ;c SPAĆ! ;c i zbyt smutna na cokolwiek...
#2069 |
Rozeznanie
|
Ja w święta pracy na polski nie piszę, w ogóle to zastanawiam się czy nie zmienić tematu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja na swięta zaplanowałam wycienoiwac wlosy, farbnąć je, zająć się choś ciupkę polskim ustnym, porobic ćwiczenia z gramatyki z anglika (wlasnie to rozlozylam na maturze, a ja myslalam ze listening O_O), zrobic jak najwiecej zadan z matmy i zaczac powtarzanie lektur z polaka *_________* A ja chciałam zdawac geografie na amturze dodatkowo... Dobrze ze juz w marcu ten glupi pomysl odrzucilam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.