![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Oj powodow jest wiele
![]() Po 1 to nie chce miec z "moja" klasa wspolnych zdjec, nie mam za duzo z nimi wspolnego. I marze by skonczyc ta szkole i z nimi juz nie przebywac ![]() Po 2 nie mam z kim-aczkolwiek brat mi sie proponowal jak zaplace a on za darmo sobie poje i potanczy ![]() Po 3 nie mam rozmiaru 36 jak Wy ![]() ![]() Po 4 to duzo kasy kosztuje(350 sala + sukienka itd) Po 5 nie ide bo moja blizsza kolezanka tez nie idze(nie idzie w sumie z 5 osob na klase) I nie zaluje decyzji ![]()
![]() |
#1982 |
maszyna, nie człowiek
|
ja też nie mam 36. nie mam z kim iść. ale zdecydoalam sie isc i tyle, raz w zyciu to mozna
![]()
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zle trafilam ![]() I moja klasa ma z klasami technikum(a tam mechanicy,elektrycy-najgorsze dno spoleczne w mojej szkole..poprawki co rok,pija w szkole itd.)
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
maszyna, nie człowiek
|
Rozumiem dobrze. Gdybym w LO małą klase jak miałam w gimnazjum, to tez bym nie szła. Pewnie spędzisz ten czas ze znajomymi w jakiś fajniejszy sposób i tyle
![]()
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NO mysle ze moze wyciagne od mamy jakas czesc tej studniowki i wydam ja jakas konkretniej ![]() OStatnio tez nie mam czasu na wizaz bo nauka,obecnie czytam "Dzume" na polski( juz koncze)i codziennie cos ![]() Ide spac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie idę, więc ilo16na nie jesteś sama
![]() tak wiec: niemiecki zaliczony!!!! ![]() Gaia: czekaj na dostawe i oczywiscie odgapiaj bo bluzka jest naprawde sliczna! ![]()
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2008-12-02 o 21:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie zaraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Konto usunięte
|
opwiem wam co nieco o mojej klasie;]
Każdy gada na każdego każdy z każdym sie wyzywa co roku są nowe "grupki" dobra;] Przez 2 lata cxiełam sie z pewnym chłopakiem, nienawidziłam go wrecz! i co? i wielka miłosć od maja w 2 klasie hehehehehehe ;] co ejst z tym zwiazane jest pewna laska ktora tez za nim biega ....jak ja to ładnie określam "lasi sie" od 4 lat. ostatnio przez miesiac z nim nie bylam. on wie ze ja jej nie lubie bo kiedys mielismy z nia akcje...... ach nie bede opowiadac. to co zrobil? podrywał do niejz eby mnie wkur*** nie macie pojecia w jakim ja bylam stanie rpzez ostatni tydzien pazdziernika. a ona? a jej w to graj. najlepszy tekst mowi jej kumpela do niej "karolina muszysz zmierzyc obcasy zeby nie byc wyzsza on michala na studniowce" siedzielismy wtedy na rpzerwie ja to MIALAM uslyszec. on siedzial anprzeciw mnie spojrzalam na niego on na mnie i zaczelismy sie smiqac. potem ja mu napisal smsa... bla bla dzieki temu po szkole poszlam do niego iw szystko sobie wyjasnilismy. och zapomnialabym.mowi tamtej kolezanka do niej "karolina, lasisz sie suko" (mialam keidys taki opis) na co tamta "ja tu bylam pierwsza" myślałam ze z ławki spadne z jej glupoty i w ogole no i ryms. wracamy 1 grudnia do szkoly ja z nim juz pogododzona (jestesmy razem ale no oczywiscie ze sie boje) ach jej wzrok -> bezcenne i czy wy wiecie ze ona nie idzie? kogo ja powyzywam jak sie nachlam ?? jedyna w zyciu okazja ;( pozdrowienia z lekcji informatyki |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za swoją klasą.
Są 2 osoby,które bardzo lubię i trzymamy się razem. Ludzie patrzą tylko na siebie - najpierw umoralniająca gadka,że jak nauczyciel dał termin to nie w porządku jest przekładać,a potem cała klasa ma na mnie focha ,bo w dzień spr powiedziałam nauczycielce,że trzeci termin już jest i bez sensu jest znowu przekładać,bo i tak nikt się nie nauczy tak jak do tej pory.
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ludzie maja totalnie gdzies szkole, zamiast na lekcje do wrozki jezdza ![]() Grupek jest wiele-kazdy gada na kazdego. Mili sa tylko jak cos chca, ja juz nie daje spisac ![]() Bo niektorzy sami nie dadza a spisac chca. Ale szczytem wszystkiego jest kolezanka ktora ostatnio splagiatowala moja prace ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
Oblałam. Teoria zaliczona bezbłędnie, podobnie jak plac. Potem ominęłam kilka pułapek na mieście i gdzieś w 20 minucie słyszę wyraźnie: "Na skrzyżowaniu ZE ŚWIATŁAMI w prawo". Widzę też zakaz skrętu w prawo. I niech mi ktoś wytłumaczy, co ja sobie myślałam, skręcając w prawo jeszcze przed światłami, akurat tam, gdzie zakaz? Jak próbowałam z tego wybrnąć to niestety przekroczyłam znak zakazu wjazdu.
W sumie nie jestem zła, bo wiem, że jeździć umiem, gdybym się tylko nie "zawieszała"... Wycofałam papiery z Poznania, bo terminy są trzy miesiące. W Kaliszu 3 tygodnie... Neszika, Ty jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem w sumie czemu, u nas najpierw zdaje się teorie a potem zapisuje się na eg praktyczny dopiero. I znów trzeba czekać ; /
![]() |
#1996 |
Raczkowanie
|
Ale wam dobrze, że już zdajecie egzaminy. Ja dopiero od sztycznia zaczynam jazdy więc może się wyrobię do wakacji
![]() A jeśli chodzi o egzamin to u nas najpierw jest teoria później jakiś miesiąc czekania i dopiero praktyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
WORD Katowice? Dziwnie trochę... Ale fakt, terminy dobijają. Niech już dojadę te 100 km, ale będę miała za jakie trzy tygodnie, jak papiery dostaną i zapiszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ostatnio myslalam ze sie posikam ze smiechu. jedna z tych alsek "sciaga pl" oddala prace z polskiego. a panna ktora ja wyzywa tez oddala prace. i co?? byly identyczne ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj mam ostatnie wykłady, a od piątku albo nastepnego tygodnia wreszcie jazdy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, jazdy są świetne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
RZadko kto zdaje za pierwszym razem.. Ja tez za pierwszym zakaz.. Nastepnym razem sie uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2003 |
maszyna, nie człowiek
|
szit, moja szkola coraz bardziej mnie wkurza :|
#2004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Pani Buka
|
no, cytując moją koleżankę z klasy: "gdyby nie polski, to chodzenie na lekcje nie miałoby żadnego sensu"
marnujemy czas równo, a obecności trzeba trochę mieć.... najwięcej i tak robimy sami i na korkach :/ a niby taka dobra szkoła.
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak btw, miałyście już wyniki maturem? Bo ja tak ![]()
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
xxboo
no będę jeszcze polować ![]() Sonnerin I jak walczysz o Diamentowy Indeks? Kurcze szkoda, że tak późno o tym się dowiedziałam (a raczej przypomniałaś mi :P ) tak to może bym i ja powalczyła.... Mini Uszy do góry.... bedziemy zdawac jeszcze raz. Przynajmniej ( w porownaniu z niektórymi ![]() ![]() A dziewczęta co to studniówki i o obecności na niej: to mam nadzieję, że w moim LO nie będzie takich numerów, że ludzie powiedzą, że nie idą. Już nie poruszam kwestii tego całego lansu, na który ludzie nie chcą patrzeć itp, bo zgadzam się z tym... U nas klasa dziennikarska podobno wynajmuje limuzynę. Ale pomijając tą calą sztuczną otoczkę, to chcę żeby poszło jak najwięcej osób. dlatego, że matka mojej przyjaciólki jest w trójce organizującej tą studniowkę i musiała podpisać umowę z restauracją organizującą imprezę, że jeśli uczniowie będą nie wypłacalni (czyli jak nie zapłacą w terminie czyli również jak się wycofają) to ona będzie musiała zapłacić odszkodowanie z własnej kieszeni. Nie wiem jak jest u Was w szkołach i kto bierze za to odpowiedzialność a u nas napewno nie szkoła.... ![]()
#2008 |
maszyna, nie człowiek
|
Naprawde? Faktycznie, w klasie F jest pare osob-lansiarzy... Co nie zmienia faktu ze wiele to za***isci ludzie. Ode mnie z klasy nie idzie chyba jedna osoba, ale nie wiem czy to nie jest plotka.
#2009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ona to zrobiła to nie wiem ![]() No dobra był jeszcze jeden chłopak "podobno" zdał za pierwszym razem ale w drugim terminie. I jedna dziewczyna- ale jej nie liczę, bo pojechała zdawac do małego miasta z 2 rondami. Wyniki z matur będziemy mieć po przerwie świątecznej. Ale nie wszyscy nauczyciele się do tego stosują- wyniki z historii i Wosu już są. Angielski ABCD będę mieć w przyszłym tygodniu prawdopodobnie. Niestety na całą resztę musze poczekać, gdyż polonistce i kobiecie od matematyki się nigdy nie spieszy. A w styczniu druga próbna. A jak ci poszło xxboo?
![]() |
#2010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do nich to ja mam mieszane odczucia- zależy kogo do nich zaliczać haha ![]() Koleś, którego znam od przedszkola po trafieniu do klasy F bardzo chciał zaistnieć i się wylansować. Ja mam wrażenie, że musiał się bardzo zmienic ale udało mu się. Ale do takich ludzi to tracę szacunek. Jedna to nie tragedia. Ale dlaczego nie idzie? Zgaduję, że nie chodzi o finanse, gdyż 2 osoby z klasy mogą isć za darmo...
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-03 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.