Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-06, 16:35   #211
Reijel
Wtajemniczenie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez maxymilian Pokaż wiadomość

A tak poważnie jakiś czas temu widziełm plakat.
"Łódź przeprasza za Ich Troje a Wrocław przeprasza za naszą-klasę".
Tak mi przyszło do głowy: jeżeli Toruń przeprasza za Radio Maryja, to czy wizaż będzie przepraszał za nasz wątek?
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 16:45   #212
maxymilian
Rozeznanie

A czy to nie byłaby najwyższa forma uznania?

Jeżeli ktoś nie chce cierpieć dla swojej idei - to nie jest jej wart.

Edytowane przez maxymilian
Czas edycji: 2008-12-06 o 16:53
maxymilian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 16:49   #213
Nezka07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Widzisz, nie pluj jadem, Ty zazdrośnico!
A tak na serio: czy im nie jest trochę głupio
Obecnie 13-letnie dzieci nie znają słowa "wstyd" Dla nich istnieje jedynie "obciach", aczkolwiek ich obciachy to dla nas żaden wstyd

A jadem będę pluła- dziergać nie umiem, to sobie chociaż aparat gębowy poćwiczę
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 16:53   #214
papryka85
Zakorzenienie

Aj tak napierniczacie na tą naszą klasę, ale przecież nie wszyscy traktują ją jak "targowisko próżności" lub "kolekcjonowanie nieznajomych".

Ja mam konto na nk, dokładnie jedno zdjęcie(bo nie znoszę się fotografować) i nawet jeśli wstawię jeszcze kiedyś jakieś, to na pewno nie "z moją nową furą" lub "z wakacji na Karaibach"
że o rozbieranych nie wspomnę, bo to jest ohydne
Sama niewiele siebie pokazuję, ale lubię se pooglądać zdjęcia ze ślubów znajomych

Z tymi zdjęciami dzieci to przesada-zgadzam się. Jeden niemowlak w tysiącu ujęć
Stary 2008-12-06, 17:02   #215
Westalka
Zakorzenienie

Odpowiedziałam 'tak' na wszystkie pytania.
Zaczęło sypać się próchno...

Idę po miotłę.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 17:07   #216
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy to nie byłaby najwyższa forma uznania?

Jeżeli ktoś nie chce cierpieć dla swojej idei - to nie jest jej wart.
Masz rację, wtedy zacznę nosić koszulkę z napisem "wizaż.pl przeprasza za moje poglądy, ale ja nie"

Cytat:
Napisane przez Nezka07 Pokaż wiadomość
Obecnie 13-letnie dzieci nie znają słowa "wstyd" Dla nich istnieje jedynie "obciach", aczkolwiek ich obciachy to dla nas żaden wstyd

A jadem będę pluła- dziergać nie umiem, to sobie chociaż aparat gębowy poćwiczę
Przypomniała mi się historyjka z potwornego portalu:
Pewna Polka, wzorem tysięcy rodaków, wyjechała na wyspy i zaczęła pracę jako instruktorka jeździectwa. Poznała tam trzynastoletnią dziewczynę, z którą wkrótce złapała dobry kontakt. Któregoś razu uczennica opowiedziała jej o skandalu w szkole (jednej z tych mundurkowych): dziewczynę i chłopaka (oboje 13 lat) wyrzucono za uprawianie seksu oralnego na korytarzu placówki. Co więcej, przyłapano ich na tym dwa razy. Instruktorka się zdziwiła, że a) takie dzieci w ogóle się za to zabrały, b) skoro już się zabrały i raz ich przyłapano, czemu chociaż nie ukryli się w toalecie? Na te wątpliwości uczennica, z szokiem na twarzy, odpowiedziała:
- Dziewczyna miałaby wejść do toalety dla chłopców?! Przecież to obciach!

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Aj tak napierniczacie na tą naszą klasę, ale przecież nie wszyscy traktują ją jak "targowisko próżności" lub "kolekcjonowanie nieznajomych".

Ja mam konto na nk, dokładnie jedno zdjęcie(bo nie znoszę się fotografować) i nawet jeśli wstawię jeszcze kiedyś jakieś, to na pewno nie "z moją nową furą" lub "z wakacji na Karaibach"
że o rozbieranych nie wspomnę, bo to jest ohydne
Sama niewiele siebie pokazuję, ale lubię se pooglądać zdjęcia ze ślubów znajomych

Z tymi zdjęciami dzieci to przesada-zgadzam się. Jeden niemowlak w tysiącu ujęć
Nie mam nic przeciwko n-k, jeżeli ktoś naprawdę wykorzystuje ten portal do podtrzymywania znajomości. Jednak te zjawiska, o których wspomniałaś sprawiają, że nie chcę mieć z tym nic wspólnego

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2008-12-06 o 17:08 Powód: literówka
Stary 2008-12-06, 17:18   #217
Westalka
Zakorzenienie

Nasza klasa, to portal - uzdrowiciel, ludzie leczą sobie tam kompleksy.

Mało urodziwa koleżanka w dniu własnego ślubu; kolega nieuk za komputerem w super firmie; przeciętny Kowalski na Malediwach itd, itd...

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 17:20   #218
Nezka07
Rozeznanie

Cytat:
Przypomniała mi się historyjka z potwornego portalu:
Pewna Polka, wzorem tysięcy rodaków, wyjechała na wyspy i zaczęła pracę jako instruktorka jeździectwa. Poznała tam trzynastoletnią dziewczynę, z którą wkrótce złapała dobry kontakt. Któregoś razu uczennica opowiedziała jej o skandalu w szkole (jednej z tych mundurkowych): dziewczynę i chłopaka (oboje 13 lat) wyrzucono za uprawianie seksu oralnego na korytarzu placówki. Co więcej, przyłapano ich na tym dwa razy. Instruktorka się zdziwiła, że a) takie dzieci w ogóle się za to zabrały, b) skoro już się zabrały i raz ich przyłapano, czemu chociaż nie ukryli się w toalecie? Na te wątpliwości uczennica, z szokiem na twarzy, odpowiedziała:

urodziłam się o całe 100 lat za późno
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 17:29   #219
cava
Zakorzenienie

Cytat:
b) skoro już się zabrały i raz ich przyłapano, czemu chociaż nie ukryli się w toalecie? Na te wątpliwości uczennica, z szokiem na twarzy, odpowiedziała:
nie wierzę...

Cytat:
Nie mam nic przeciwko n-k, jeżeli ktoś naprawdę wykorzystuje ten portal do podtrzymywania znajomości. Jednak te zjawiska, o których wspomniałaś sprawiają, że nie chcę mieć z tym nic wspólnego

Nie pojmuję koncepcji tego portalu. IMO jak komuś zalezy na znajomości z kimś to ją po prostu podtrzymuje, mailem, telefonem, listem, spotkaniami. Jak chce się kogoś znaleźć bo się zawieruszył, to się znajdzie.
Po co od razu portal?

A z innej mańki.
Perełka:
"wczoraj napisał do mnie kolega który mi sie podoba fajnie sie pisalo..i w pewnym momencie napisalam mu że mam ochotę na piwo ( bylo juz ok 1 w nocy) a on mi odpisal "to sobie wypij;p" a ja mu na to " cos tam... i że nie mam z kim" ( tak specjal;nie) a on do mnie że "no to juz twoja sprawa"... pozniej dalej pisalo sie ok ale wkurzylo mnie...
to znaczy że mu sie nie podobam..tak?"

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295526

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 17:49   #220
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Nasza klasa, to portal - uzdrowiciel, ludzie leczą sobie tam kompleksy.

Mało urodziwa koleżanka w dniu własnego ślubu; kolega nieuk za komputerem w super firmie; przeciętny Kowalski na Malediwach itd, itd...
No i taka jest prawdopodobnie większość
Ale większość nie oznacza wszyscy
A poza tym niech sobie leczą kompleksy, a co!

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Nie pojmuję koncepcji tego portalu. IMO jak komuś zalezy na znajomości z kimś to ją po prostu podtrzymuje, mailem, telefonem, listem, spotkaniami. Jak chce się kogoś znaleźć bo się zawieruszył, to się znajdzie.
Po co od razu portal?

A z innej mańki.
Perełka:
"wczoraj napisał do mnie kolega który mi sie podoba fajnie sie pisalo..i w pewnym momencie napisalam mu że mam ochotę na piwo ( bylo juz ok 1 w nocy) a on mi odpisal "to sobie wypij;p" a ja mu na to " cos tam... i że nie mam z kim" ( tak specjal;nie) a on do mnie że "no to juz twoja sprawa"... pozniej dalej pisalo sie ok ale wkurzylo mnie...

Bo widzisz idea portalu była zupełnie inna niż, to co się porobiło
Co do Twojego cytatu... tragedia
Stary 2008-12-06, 18:08   #221
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
A z innej mańki.
Perełka:

Umieram Chce znowu mieć to 15 lat i problemy typu potknal sie na korytaarzu tuz obok mnie, i splunal, to znaczy ze chcialby ze mna chodzic?

Wy tu tak o wyznaniach... ja hmm mam dosc ciekawe pogldy, mianowicie w Boga wierze, w dotarcie do niego przez kosciol mniej, i dla mnie jesli ktos jest dobrym czlowiekiem, i swoim zyciem, czynami, zachowaniami nie robi krzywdy innym ludziom, to Bog to docenia... z pewnoscia bardziej niz wielka wiare na pokaz taki przecietny Polak-katolik niedziele zacznie od kosciola, a poznie wpier... zonie, dzieciom i psu, bo zupa byla za słona. Denerwuje mnie konflikty kosciola z nauka, z nowoczesnoscia (typu antykoncepcja itd), i jego wplyw na polityke. Liczę na to, że kościół się zreformuje dla społeczeństwa, które przecież w tym momencie jest coraz bardziej oswiecone, obeznane, wierzace w nauke i jej osiagniecia, ze wyciagnie reke do mlodych. Podobno jak B16 zejdzie z tego swiata, w kosciele szykuja sie ogromne zmiany. Mam nadzieje ze zniosą celibat i zakaz ożenku - dlaczego ktos, kto nie ma pojecia jak sie zyje w rodzinie, ma mi o tym opowiadac? To tak jakby slepy o sloncu opowiadal. Wiec sobie grzecznie czekam na zmiany modlac sie do Boga sama z siebie, spowiadajac sie przed Nim i tylko przed Nim (wiecie ze w Holandii katolicy tak właśnie mogą robić? Idzie się do kościoła, w myślach spowiedź, a ksiądz na koniec zbiorowo odpuszcza i zadaje modlitwe).
Uch, alez sie rozpisalam

Ci w kinie mocni Ja nie powiem, zbereznik ze mnie, ale nie do tego stopnia zeby przy ludziach

Siedze na kompie firmowym tż, udało mi się net na nim zainstalowac, ale od wtorku bedzie bóóó, jak to jest ze kuzwa porzadny komp z HP 4 raz w ciagu 1,5 roku sie zrypal ;/ Przypuszczam ze wizażowa młodzież mi złorzeczyła i to stąd taka klątwa

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 18:15   #222
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Wy tu tak o wyznaniach... ja hmm mam dosc ciekawe pogldy, mianowicie w Boga wierze, w dotarcie do niego przez kosciol mniej, i dla mnie jesli ktos jest dobrym czlowiekiem, i swoim zyciem, czynami, zachowaniami nie robi krzywdy innym ludziom, to Bog to docenia... z pewnoscia bardziej niz wielka wiare na pokaz taki przecietny Polak-katolik niedziele zacznie od kosciola, a poznie wpier... zonie, dzieciom i psu, bo zupa byla za słona.
Dokładnie takie samo zdanie mam. Sama chodzę do kościoła co niedzielę, jednak nie jestem nadgorliwcem uczestniczącym we wszystkich nabożeństwach, latającym do spowiedzi co miesiąc. Nie wierzę w robienie czegoś, czego się nie czuje
Stary 2008-12-06, 18:29   #223
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:

A z innej mańki.
Perełka:

Też czytałam. Ech, mieć znowu 15 lat...

...

Po zastanowieniu - nie chciałabym
Stary 2008-12-06, 19:18   #224
Malla
Nie depcze krokusów

sloneczko - wiesz co mnie denerwuje w obecnym społeczeństwie? Najeżdżanie na wiarę, kościół. To takie nowoczesne poglądy Mimo że uczęszczam rzadko, zostałam wychowana w szacunku do każdej religii, poza tym wierzę w Boga. Gdy widzę komentarze typu "ojciec wykorzystał córkę - to wszystko wina KK", "kryzys finansowy jest spodowowany dofinansoywaniem czarnych przez państwo", to szlag mnie trafia.
Stary 2008-12-06, 19:22   #225
women101
Zadomowienie

GG do women101

Znalazłam wizażowy sabat babcinek .
Wiedziałam ,że i mój wózek ktoś pchnie.
A teraz chwila powagi,stopniowanie napięcia...
Przyjmiecie mnie
Będe wam gotować z resztek mych sił
Mam 18lat(w kwietniu) a czuję się momentami jak 80-latka.
Podróżując komunikacją miejska i nasłuchując się rozmów rówieśniczek zastanawiam się czy to ja pomyliłam planety czy one

BTW kupiłam dziś czerwony beret idealnie komponowuję się z moim płaszczem
women101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 19:39   #226
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Wy tu tak o wyznaniach... ja hmm mam dosc ciekawe pogldy, mianowicie w Boga wierze, w dotarcie do niego przez kosciol mniej, i dla mnie jesli ktos jest dobrym czlowiekiem, i swoim zyciem, czynami, zachowaniami nie robi krzywdy innym ludziom, to Bog to docenia...

Tak jest właśnie napisane w KKK.
Swoją drogą fascynująca lektura.

Cytat:
z pewnoscia bardziej niz wielka wiare na pokaz taki przecietny Polak-katolik niedziele zacznie od kosciola, a poznie wpier... zonie, dzieciom i psu, bo zupa byla za słona.

To się zdarza w każdej grupie wyznaniowej, nie jest domeną jedynie katolików. Pozatym wypraszam sobie, jestem przeciętną Polką i katoliczką i nikomu nie "wpierdalam"

Cytat:
Denerwuje mnie konflikty kosciola z nauka, z nowoczesnoscia (typu antykoncepcja itd), i jego wplyw na polityke. Liczę na to, że kościół się zreformuje dla społeczeństwa, które przecież w tym momencie jest coraz bardziej oswiecone, obeznane, wierzace w nauke i jej osiagniecia, ze wyciagnie reke do mlodych. Podobno jak B16 zejdzie z tego swiata, w kosciele szykuja sie ogromne zmiany. Mam nadzieje ze zniosą celibat i zakaz ożenku - dlaczego ktos, kto nie ma pojecia jak sie zyje w rodzinie, ma mi o tym opowiadac? To tak jakby slepy o sloncu opowiadal. Wiec sobie grzecznie czekam na zmiany modlac sie do Boga sama z siebie, spowiadajac sie przed Nim i tylko przed Nim (wiecie ze w Holandii katolicy tak właśnie mogą robić? Idzie się do kościoła, w myślach spowiedź, a ksiądz na koniec zbiorowo odpuszcza i zadaje modlitwe).

jest wiele odłamów KK które mają właśnie takie zasady.
Kuriozalnie, im większy liberalizm danego kościoła tym więcej pustek w jego ławach, nie sądzę aby KRK strzelił sobie aż takiego samobója.
Siłą wielkich wyznań, jest właśnie ich radykalizm wynikający z prostego przełożenia wielkich, kluczowych zasad na codzienne drobiazgi.

A serio, nie chciałabym zeby ten watek poszedł w tą stronę. Pokłócimy się i po co nam to?
Są tematy które nas łaczą w naszym moherowym skostnieniu i jadotoku, moze im się poswięćmy?

Tematy o wierze, kościele, ateizmie już są.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 19:45   #227
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez women101 Pokaż wiadomość
Znalazłam wizażowy sabat babcinek .
Wiedziałam ,że i mój wózek ktoś pchnie.
A teraz chwila powagi,stopniowanie napięcia...
Przyjmiecie mnie
Będe wam gotować z resztek mych sił
Mam 18lat(w kwietniu) a czuję się momentami jak 80-latka.
Podróżując komunikacją miejska i nasłuchując się rozmów rówieśniczek zastanawiam się czy to ja pomyliłam planety czy one

BTW kupiłam dziś czerwony beret idealnie komponowuję się z moim płaszczem

Hmm... A co jest Twoim popisowym daniem?

Cytat:

(...)

A serio, nie chciałabym zeby ten watek poszedł w tą stronę. Pokłócimy się i po co nam to?
Są tematy które nas łaczą w naszym moherowym skostnieniu i jadotoku, moze im się poswięćmy?

Tematy o wierze, kościele, ateizmie już są.
Popieram
Stary 2008-12-06, 19:47   #228
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram
Ja też. Może umówmy się, że WIARA i POLITYKA będą tematami nie poruszanymi tutaj?
Stary 2008-12-06, 19:49   #229
Elliannia
Zakorzenienie

Cava, ja Cie absolutnie nie chciałam obrazić w żaden sposób, po prostu jak idę u siebie do kościoła od święta, i widzę niektórych pogrążonych w modlitwie katolików, to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo ten pije i bije, ten zdradza, ten kradnie - ale do kościoła leci pierwszy przed ołtarz bić czołem, dla mnie to jest hipokryzja, w której się pogrązamy - i nie było moim zamiarem dogryzienie Ci, tylko pokazanie przeciwienstwa dla osoby, ktora do kosciola nie chodzi, a nikomu krzywdy nie robi

A tym bardziej nie chciałam wszczynać kłotni Tylko przedstawić swoje zdanie I nie piszę o ateizmie ani o katolicyzmie - w Boga wierzę, ale nie nazwę się w 100% katoliczką, nie spełniam wszystkich wymogów stawianych pzez KrK, i to byłaby z mojej strony hipokryzja po prostu nazywam siebie osobą wierzącą

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2008-12-06 o 19:51
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 19:57   #230
Wisienki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
sloneczko - wiesz co mnie denerwuje w obecnym społeczeństwie? Najeżdżanie na wiarę, kościół. To takie nowoczesne poglądy Mimo że uczęszczam rzadko, zostałam wychowana w szacunku do każdej religii, poza tym wierzę w Boga. Gdy widzę komentarze typu "ojciec wykorzystał córkę - to wszystko wina KK", "kryzys finansowy jest spodowowany dofinansoywaniem czarnych przez państwo", to szlag mnie trafia.
Popieram, kiedy słyszę teksty w stylu, że katolik nie może być inteligentnym człowiekiem to poprostu robi mi się słabo, pod tym względem jestem mocherem pierwszej wody
Stary 2008-12-06, 20:13   #231
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Ja też. Może umówmy się, że WIARA i POLITYKA będą tematami nie poruszanymi tutaj?
Ano, wystarczy, że dzisiejsza młodzież psuje nam krew
Stary 2008-12-06, 20:22   #232
Morte
Raczkowanie

Kochane dewotki to moze ja zmienię temat

Mam potrzebę marudzenia, ehm... ehm... zaczynam

Otóż, mam nowy powód do irytacji- chłopcy-rozkrokowcy

Ja nie wiem, czy to juz jakaś epidemia. Jechałam ostatnio kilka razy autobusem i co?! Młodzi faceci ( przedział wiekowy 17-30) Siedzą na siedzeniach w gigantycznym rozkroku, zajmując przy okazji połowę sąsiedniego miejsca. A powiedz takiemu żeby się posunął- normalnie obraza majestatu( pomijam już to, że jak siedze naprzeciwko takiego goscia to mam ochote kopnąć go w krocze tak, ze nawet jego dzieci urodzą się dobrze wychowane)

Co to ma być, ja się pytam...To jakiś atawizm? Prezentowanie swiatu klejnotów rodowych w celu zwabienia samic ? Czy może to tylko totalny brak dobrego wychowania?
Morte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 20:26   #233
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Morte Pokaż wiadomość

Ja nie wiem, czy to juz jakaś epidemia. Jechałam ostatnio kilka razy autobusem i co?! Młodzi faceci ( przedział wiekowy 17-30) Siedzą na siedzeniach w gigantycznym rozkroku, zajmując przy okazji połowę sąsiedniego miejsca. A powiedz takiemu żeby się posunął- normalnie obraza majestatu( pomijam już to, że jak siedze naprzeciwko takiego goscia to mam ochote kopnąć go w krocze tak, ze nawet jego dzieci urodzą się dobrze wychowane)

Co to ma być, ja się pytam...To jakiś atawizm? Prezentowanie swiatu klejnotów rodowych w celu zwabienia samic ? Czy może to tylko totalny brak dobrego wychowania?
Ehe, taki manifest: Jestem super samcem!!! Mam oba jądra i penisa!!! Rządzę światem, więc padaj na kolana kobieto!!!

Przyczyn dopatruję się w hiphopowych teledyskach; każdy trendy raper ma klip, w którym rozwala się na fotelu/kanapie/łóżku a wokół niego wiją się lachony
Stary 2008-12-06, 20:41   #234
Morte
Raczkowanie

Cytat:
Ehe, taki manifest: Jestem super samcem!!! Mam oba jądra i penisa!!! Rządzę światem, więc padaj na kolana kobieto!!!

Przyczyn dopatruję się w hiphopowych teledyskach; każdy trendy raper ma klip, w którym rozwala się na fotelu/kanapie/łóżku a wokół niego wiją się lachony
No to sie biedacy muszą czuć zawiedzeni bo nie doczekali się ani zachwytu ani uznania ani zadnych chętnych lachonów (moim autobusem jeżdza głównie nobliwe, starsze panie, dzieci w wieku wczesnoszkolnym, kilku meneli i dewotka-morte )
Morte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 20:48   #235
women101
Zadomowienie

GG do women101

[QUOTE=Reijel;9989577]Hmm... A co jest Twoim popisowym daniem?

Jak skończysz 90-ątke ,upichcę Ci taki tort...Dostatecznie się podlizałam?
btw co myślicie o takich koszulkach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2759.jpg (22,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b84b7b3f03454d50bcbb6d6223e487e2.jpg (38,0 KB, 5 załadowań)
women101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 20:56   #236
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez women101 Pokaż wiadomość
Jak skończysz 90-ątke ,upichcę Ci taki tort...Dostatecznie się podlizałam?
btw co myślicie o takich koszulkach?

No doooobra, możesz do nas dołączyć Ale na setne urodziny chcę dwupiętrowy!

A koszulki urocze, choć ja poszukuję takiego z napisem Matka Dyrektorka (wprost cudownie komponowałaby się z różowym beretem).

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2008-12-06 o 20:58
Stary 2008-12-06, 21:14   #237
*sloneczko*
Zadomowienie

Cytat:
smutne, acz prawdziwe

swoja droga trafnie ujete
Stary 2008-12-06, 21:28   #238
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez Morte Pokaż wiadomość

jakbyś miała kiłę na ogonie (i ogon) to też byś tak siedziała nie ma to jak coweekendowy seksik w kibelku i jeszcze jakiś numerek w szatni po w-f -ie.
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 21:33   #239
maxymilian
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:

Po co od razu portal?
Jestem tego samego zdania. Jeśli chcę z kimś podtrzymywać znajomość(z naciskiem na słowo znajomość), to to robię, via mail, telefon czy sms.

Śmieszy mnie zachowanie ludzi (bo przecież nie znajomych), którzy odzywają się do mnie po 8 latach (od skończenia szkoły). Widzieliśmy się dwa tygodnie temu na zakupach i na moje "cześć" odwrócili głowę.

Cytat:

Tu także chodzi o sprawienie wrażenia/pozorów że wielkość "tego i owego" jest tak duża, że własciciel "tego i owego" absolutnie nie jest w stanie bez szkody dla "tego owego" złączyć nóg. Ma to za zadanie zachęcić do nawiązania znajomości potencjalne samice, które w takim delikwencie widzą "dobry" materiał genetyczny.

Ja tez mam to szczęście, że do szkoły dojeżdżam komunikacją publiczną w godzinach szkolnych (czyli z uczniami). Dni, w których z niewiadomych powodów nie zabiorę ze sobą mp-3 (która w pełni rolę zagłuszacza rozmów młodzieży) należą do koszmarów.
maxymilian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 21:37   #240
istari
Paul's girl

Cytat:
Jestem tego samego zdania. Jeśli chcę z kimś podtrzymywać znajomość(z naciskiem na słowo znajomość), to to robię, via mail, telefon czy sms.

Śmieszy mnie zachowanie ludzi (bo przecież nie znajomych), którzy odzywają się do mnie po 8 latach (od skończenia szkoły). Widzieliśmy się dwa tygodnie temu na zakupach i na moje "cześć" odwrócili głowę.

Tu także chodzi o sprawienie wrażenia/pozorów że wielkość "tego i owego" jest tak duża, że własciciel "tego i owego" absolutnie nie jest w stanie bez szkody dla "tego owego" złączyć nóg. Ma to za zadanie zachęcić do nawiązania znajomości potencjalne samice, które w takim delikwencie widzą "dobry" materiał genetyczny.

Ja tez mam to szczęście, że do szkoły dojeżdżam komunikacją publiczną w godzinach szkolnych (czyli z uczniami). Dni, w których z niewiadomych powodów nie zabiorę ze sobą mp-3 (która w pełni rolę zagłuszacza rozmów młodzieży) należą do koszmarów.
oj mam tak samo...
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości