Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 09:38   #3301
kisiej25
Tajka

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

11.30 śniadanie: Co tak późno to śniadanie ?
bułeczka lniana plus sałatka z pomidorów i cebulki
do tego kubek pokrzywy bo strasznie mi lecą włosy polecam jeszcze picie skrzypu
To ode mnie.

U mnie dzisiaj :

5:00 - bułka lniana z serkiem wiejskim i pomidorkami koktajlowymi, szklanka maślanki
10:00 - Omlet z przyprawami

i jeszcze dalej nie myślałam. oO

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:40   #3302
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:

Oficjalnie zaczynam 1 fazę ! Zważyłam się, zdjęcia mam jakieś stare ale praktycznie tak samo wyglądam o zrzucenia 8 kg, mam nadzieję że do października się wyrobię ( chociaż pierwsze 4 chciałabym zrzucić w miesiąc bo pod koniec lipca mam wesele znajomych )

Strasznie lubię ten wątek

Co sobie na dzisiaj wymyśliłam ( jeszcze nic nie jadłam bo tyle co otwarłam oczy, no i wczoraj do 1 w nocy malowaliśmy pokój i nie zrobiłam zakupów )

11.30 śniadanie:
bułeczka lniana plus sałatka z pomidorów i cebulki
do tego kubek pokrzywy bo strasznie mi lecą włosy

14.30 obiad:
kurczak (wczoraj jedliśmy takiego z rożna i sobie odskubałam pierś, mam nadzieję że w tym nie ma nic złego ) zapiekany wg tego przepisu co wrzuciłam wczoraj;D

18.00 podwieczorek
serek wiejski plus warzywa

21.00 kolacja
placuszki kalafiorowe plus jajecznica z 2 jaj (mam od sąsiadki,są ogromne i żółciutkie ) i jakieś warzywka, nie wiem co TŻ kupi ;D

Myślę, że wszystko jest zgodne? Co Wy na to?
Ooo to super witaj już oficjalnie

Co do jadłospisu to nawet nawet ale jednak trochę mało i do obiadu koniecznie warzywa

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:41   #3303
izqa1988
Raczkowanie

Dobry

Ta bula kojarzy mi sie z tymi smiesznymi bulkami co na dukanie robiłam w mikrofali :P

Kurna ja to juz sama niewiem ile waże - mam wagę taka elektroniczna cienka i ona strasznie sensitive jest i co przesune ja 5 cm to inna wagę pokazuje więc ja juz give up !

Ja po 4 dniach wolnego wkoncu idę do pracy dzisiaj i czeka mnie turecki weekend - dziś do Turcji i kończę o 4 rano i jutro do Turcji wieczorem i kończę w niedziele o 7 rano
izqa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:48   #3304
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
To ode mnie.

U mnie dzisiaj :

5:00 - bułka lniana z serkiem wiejskim i pomidorkami koktajlowymi, szklanka maślanki
10:00 - Omlet z przyprawami

i jeszcze dalej nie myślałam. oO
Bo wstałam 15 minut temu i wygoniłam TŻ do sklepu bo w lodówce mam suszone pomidory i 2 kartony jajek, więc zanim wróci i zdążę zrobić to akurat będzie 11.30

Skrzyp mi strasznie nie smakuje Wcinam też tabletki drożdżowe (wiem, że to nie to samo co picie drożdży ale one mi przez gardło nie przejdą :P) no i wcieram jantar. Może coś to da, bo tak nagle od 2 tygodni mi lecą garściami, a wcześniej rzadko cokolwiek ze szczotki zdejmowałam

Kala
W tej zapiekance są pomidory, koncentrat i sporo cukinii

Fajne jest to , że można tu sporo kombinować z przepisami i nie trzeba jeść w kółko tego samego.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez izqa1988 Pokaż wiadomość
Dobry

Ta bula kojarzy mi sie z tymi smiesznymi bulkami co na dukanie robiłam w mikrofali :P

Kurna ja to juz sama niewiem ile waże - mam wagę taka elektroniczna cienka i ona strasznie sensitive jest i co przesune ja 5 cm to inna wagę pokazuje więc ja juz give up !

Ja po 4 dniach wolnego wkoncu idę do pracy dzisiaj i czeka mnie turecki weekend - dziś do Turcji i kończę o 4 rano i jutro do Turcji wieczorem i kończę w niedziele o 7 rano
Też je kiedyś jadłam, ale w sumie to mi bardzo smakowały, chociaż miały specyficzny smak :yes:

W sumie moja waga też tak ma, ale jej nie przesuwam i zawsze staje w tym samym miejscu i ziała prawidłowo Chociaż kupiłam kiedyś inną to ona straszne głupoty pokazuje. A tą pierwszą, najtańszą z Auchan z Łucznika mam już ponad 2 lata i baterie w porządku i waży dobrze

Zazdroszczę takiej pracy z pewnością nie jest ona najłatwiejsza ale przynajmniej cały czas się coś dzieje

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 09:49   #3305
izqa1988
Raczkowanie

Martus a nie robilas ostatnio jakiejs diety ?

Ni po dukanie wypadło pól głowy włosów - dosłownie - miałam kiedyś tak gęste i tyle tego było ze fryzjerki az pytaly skąd ja tyle włosów mam a teraz mam ledwo co - oklaple i rzadkie

Wcinaj te witaminy i polecam tez te bardzo tanie szampony ziołowe - włosy sa po nich okropne jak papier scierny ale pomaga
Stary 2013-06-28, 09:52   #3306
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Martus a nie robilas ostatnio jakiejs diety ?

Ni po dukanie wypadło pól głowy włosów - dosłownie - miałam kiedyś tak gęste i tyle tego było ze fryzjerki az pytaly skąd ja tyle włosów mam a teraz mam ledwo co - oklaple i rzadkie

Wcinaj te witaminy i polecam tez te bardzo tanie szampony ziołowe - włosy sa po nich okropne jak papier scierny ale pomaga
Niee, a już tym bardziej nie Ducana, właściwie teraz całkiem dobrze jadłam tylko zdecydowanie za dużo, no i mam słabość do makaronów zwłaszcza w sosie śmietanowym i do domowej pizzy ;p (muszę zrobić tą kalafiorową )

Po sesji mi zaczęły tak wypadać.
Z szamponów używam Alterry na zmianę z barwą (TŻ ich używa i w zależności który kolor mu się spodoba to ten kupuje, ale najbardziej lubię żurawinową )
Tydzień temu nałożyłam hennę bo myślałam że może coś to pomoże, ale guzik. Nigdy nie miałam zbyt gęstych włosów i boję się że skończę łysa

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 09:57   #3307
izqa1988
Raczkowanie

Cytat:
Niee, a już tym bardziej nie Ducana, właściwie teraz całkiem dobrze jadłam tylko zdecydowanie za dużo, no i mam słabość do makaronów zwłaszcza w sosie śmietanowym i do domowej pizzy ;p (muszę zrobić tą kalafiorową )

Po sesji mi zaczęły tak wypadać.
Z szamponów używam Alterry na zmianę z barwą (TŻ ich używa i w zależności który kolor mu się spodoba to ten kupuje, ale najbardziej lubię żurawinową )
Tydzień temu nałożyłam hennę bo myślałam że może coś to pomoże, ale guzik. Nigdy nie miałam zbyt gęstych włosów i boję się że skończę łysa

Ja teeeez ! Mogłabym byc wloszka i wcinac makarony cały czas i pizzę
Tylko ze oni nie robią takich ciężkich sosow smietanowych - to taki polski wymysł tych firm robiących saszetki fix :P
Wogole kiedyś siostra mojego tz była we Włoszech i powiedziała ze sekretem tego ze oni tyle jedzą tych makaronów itd a sa szczupli jest to ze oni jedzą tyle az przestaną czuć głód - nie przejadaja sie !
Za to ja zjem tyle ile mam na talerzu a nakładając sobie sama mam konska porcje :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:03   #3308
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teeeez ! Mogłabym byc wloszka i wcinac makarony cały czas i pizzę
Tylko ze oni nie robią takich ciężkich sosow smietanowych - to taki polski wymysł tych firm robiących saszetki fix :P
Wogole kiedyś siostra mojego tz była we Włoszech i powiedziała ze sekretem tego ze oni tyle jedzą tych makaronów itd a sa szczupli jest to ze oni jedzą tyle az przestaną czuć głód - nie przejadaja sie !
Za to ja zjem tyle ile mam na talerzu a nakładając sobie sama mam konska porcje :P
Ja pracowałam przez 2 lata we włoskich restauracjach I tam kucharze mi sporo pokazali, wielbię włoską kuchnię i nic na to nie poradzę:P Ale teraz poszukam zamienników Fakt,że nie mam nadwagi no ale jak robię makaron to odważam sobie 50-60 g makaronu i tyle gotuje, bo jak bym miała to robić na oko, wzięłabym więcej i bez problemu zjadła :P No i sosy też robię sama, dużo warzyw, kurczak i ta nieszczęsna śmietanka, ale przynajmniej wiem co jem. A pizza tylko na cieniutkim cieście i też sporo dodatków zwłaszcza warzywnych Tych torebkowych produktów nie znoszę (oprócz jednego sosu pomidorowego ale on ma w składzie tylko suszone pomidory i przyprawy,także przyzwoicie )no i szkoda zalewać coś wodą skoro można zrobić samemu, a co by nie było gotowanie to jedno z moich ulubionych rzeczy

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:06   #3309
asmenaa
Zakorzenienie

MOJA TARCZYCA JEST ZDROWA cukrzycy tez nie mam
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:07   #3310
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:10   #3311
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
U mnie nie ma Auchana ani Tesco

Przepis na taka bułę był juz , tylko z otrębami, pycha z mikrofali i gotowa w 3min. Można ją było zrobić na słodko - ze słodzikiem czy kakao plus potem jakieś owoce na górę, albo na wytrawnie z ziołami i potem warzywa, wędlina, ser i co tam się zamarzy.
Taka przykładowa http://www.dukania.pl/Bulka-dukanowska-z-mikrofalowki
Ale ja w realu kupowalam dozwolone jogurty
Jadlam kiedys ta bulke i byla dobra.

Cytat:
Jest pyszna i lekka.
Kiedyś dodawałam otrębów, ale mój organizm ich nie toleruje.

-2 jajka
-twaróg (ja dodaję 1/3 takiego w "łezce")
-3 łyżki siemienia (lub 2 owsianych, 1 pszennych, 1 siemienia)
-pół płaskiej łyżeczki sody oczyszczonej (lub jak ktoś może to proszku)
-przyprawy jakieś (ja dodaję pieprzu/papryki ostrej, jak mam ochotę na słodkie, to albo mieszam z owocami (jak nie byłam na SB), albo dodaję 3/4 rozkruszone tabletki słodzika + jakiś aromat)

Takie coś robię w plastikowej miseczce. Wszystkie składniki mieszam i tworzę w miarę jednolitą konsystencję. Ważne, żeby soda się porządnie wymieszała, bo jej smak jest paskuuuudny !
Wkładam do mikrofalówki na 5-5,5min i tworzy się z tego taka buła. Dobra i zapychająca. Ja również przekrawam i na to pokrojone koktajlowe pomidorki mmmm yummy.
Hmmm moze sobie zrobie na drugie sniadanie ?

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Dawno budyniu otrębowego nie robiłam, muszę ugotować.
o ja tez!

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
tylko czemu nie chudne w takim razie

swoją drogą poszlam do lekarza pytam na recepcji czy są juz moje wyniki krwi a ona, ze tak i wszystko jest Ok
Nie wiem nawet na jakim poziomie co i jak :/
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:13   #3312
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

swoją drogą poszlam do lekarza pytam na recepcji czy są juz moje wyniki krwi a ona, ze tak i wszystko jest Ok
Dziwne, że nie dali Ci wyników badań, ja u siebie je w internecie sprawdzam.

Pewnie dziewczyny już to wiedzą, ale ja niedawno dołączyłam więc zapytam: Jak długo jesteś na diecie, z jakiej wagi i przy jakim wzroście schodzisz? Ile już schudłaś? I czy wcześniej się odchudzałaś? I co mniej wiecej jesz teraz?

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:19   #3313
kisiej25
Tajka

martuś na wypadające włosy mogę polecić Ci kilka rzeczy.

-siemię lniane
-drożdże (ale to już wiesz)
-jak nie smakuje Ci sam skrzyp, to łącz skrzyp z pokrzywą (tzw. skrzypokrzywa)
-calcium pantothenicum
-ponoć kuracja rzepa daje świetne efekty. Ja używałam Jantara, ale teraz jest jakaś nowa formuła i nie ręczę za nią
-zbadaj się ogólnie. Pod kątem tarczycy i alergii na gluten (podobne objawy)

i odżywiaj się dobrze.
Sama wiem, że jak zmieniłam dietę - włosy i paznokcie leciały !
Teraz się wszystko uspokoiło

Stary 2013-06-28, 10:20   #3314
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

martus ja na wypadanie od siebie polecę olej łopianowy ze skrzypem polnym z Green Pharmacy (ok. 6zł za buteleczkę)- mi przestały wypadać przy regularnym stosowaniu

tak w ogóle to dzień dobry
u mnie na wadze dzisiaj 67,8 kg (-0,3 od przedwczoraj), kolejne ważenie 1 lipca

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:22   #3315
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne, że nie dali Ci wyników badań, ja u siebie je w internecie sprawdzam.

Pewnie dziewczyny już to wiedzą, ale ja niedawno dołączyłam więc zapytam: Jak długo jesteś na diecie, z jakiej wagi i przy jakim wzroście schodzisz? Ile już schudłaś? I czy wcześniej się odchudzałaś? I co mniej wiecej jesz teraz?
A tutaj nie ma w necie, zadzwonilam do lekrza i mi dali wizytę na 10 lipca a jakbym byla chora?! to bym już dawno wyzdrowiala, jacyś nienormalni są !

Nie chce mi się wszystkiego opisywać po raz enty, wybacz ale odchudzam się od zawsze, jem wedlug drugiej fazy sb i cwicze codziennie
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-06-28, 10:27   #3316
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
martuś na wypadające włosy mogę polecić Ci kilka rzeczy.

-siemię lniane
-drożdże (ale to już wiesz)
-jak nie smakuje Ci sam skrzyp, to łącz skrzyp z pokrzywą (tzw. skrzypokrzywa)
-calcium pantothenicum
-ponoć kuracja rzepa daje świetne efekty. Ja używałam Jantara, ale teraz jest jakaś nowa formuła i nie ręczę za nią
-zbadaj się ogólnie. Pod kątem tarczycy i alergii na gluten (podobne objawy)

i odżywiaj się dobrze.
Sama wiem, że jak zmieniłam dietę - włosy i paznokcie leciały !
Teraz się wszystko uspokoiło
Dziękuję ;*

Siemię też zamierzam pić ale od 1 lipca bo teraz mam taki bajzel w mieszkaniu i urwanie głowy że na pewno bym tego nie ogarnęła. (chociaż na samą myśl o piciu tego glutka mi niedobrze:P)
I tu teraz pytanie, czy picie tego siemienia to już będzie porcja siemienia dzienna na Sb i traktować to jako zamiennik orzechów i dodatku do bułeczek?
Skończę tą pokrzywę i spróbuję pomieszać
O CP też już dużo słyszałam ale nie wiem czy jak nie zacznę tego wszystkiego na raz stosować to nie będzie za dużo

Morfologię robiłam 2 miesiące temu, wyniki idealne. Co do tarczycy jestem genetycznie obciążona. Wyniki TSH mam na górnej granicy normy i okresowo skaczą do góry co widzę po swoim organizmie, ale nie na tyle żeby brać leki. Celiakię bym wykluczyła, raczej martwię się że to wina niklu, na który jestem uczulona. Wypadanie wzmożyło się kiedy była sesja = dużo kakao plus czekolada no i pobyt w domu gdzie woda jest mocno naniklowana i mnie uczula. Teraz wróciłam do Krk połykam te specyfiki i zobaczymy czy się poprawi.

Dziękuję za wszystkie rady;*

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
martus ja na wypadanie od siebie polecę olej łopianowy ze skrzypem polnym z Green Pharmacy (ok. 6zł za buteleczkę)- mi przestały wypadać przy regularnym stosowaniu

tak w ogóle to dzień dobry
O tym jeszcze nie słyszałam,ale też chyba nie będę przesadzać narazie, zapiszę sobie tą nazwę i jak będę mieć przerwę w piciu skrzypopokrzywy to sobię kupię

Gratuluję spadku !

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:28   #3317
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Martuś mi na wypadające włosy pomógł jantar no i niestety radykalne cięcie,żeby teraz rosły nowe zdrowe włoski
Promyczek Nadziei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:28   #3318
kisiej25
Tajka

Cytat:
Dziękuję ;*

Siemię też zamierzam pić ale od 1 lipca bo teraz mam taki bajzel w mieszkaniu i urwanie głowy że na pewno bym tego nie ogarnęła. (chociaż na samą myśl o piciu tego glutka mi niedobrze:P)
I tu teraz pytanie, czy picie tego siemienia to już będzie porcja siemienia dzienna na Sb i traktować to jako zamiennik orzechów i dodatku do bułeczek?
Skończę tą pokrzywę i spróbuję pomieszać
O CP też już dużo słyszałam ale nie wiem czy jak nie zacznę tego wszystkiego na raz stosować to nie będzie za dużo

Morfologię robiłam 2 miesiące temu, wyniki idealne. Co do tarczycy jestem genetycznie obciążona. Wyniki TSH mam na górnej granicy normy i okresowo skaczą do góry co widzę po swoim organizmie, ale nie na tyle żeby brać leki. Celiakię bym wykluczyła, raczej martwię się że to wina niklu, na który jestem uczulona. Wypadanie wzmożyło się kiedy była sesja = dużo kakao plus czekolada no i pobyt w domu gdzie woda jest mocno naniklowana i mnie uczula. Teraz wróciłam do Krk połykam te specyfiki i zobaczymy czy się poprawi.

Dziękuję za wszystkie rady;*
Nie.
Porcja siemienia, która zastępuje orzechy to 3 łyżki.
Do "glutka" dajesz jedną łyżkę.

Stary 2013-06-28, 10:31   #3319
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei Pokaż wiadomość
Martuś mi na wypadające włosy pomógł jantar no i niestety radykalne cięcie,żeby teraz rosły nowe zdrowe włoski
Nie ywobrażam sobie siebie w krótkich włosach więc mocne cięcie to już jako ostateczność (na zdjęciu w avku miałam krótkie przy analogicznej historii rok temu, poleciało 20 cm, a wypadanie po pewnym czasie samo ustało), może tak już ma mój organizm że w tym czasie musi trochę pogubić tych włosów A jantara mam całą buteleczkę więc szkoda nie zużyć ;D

Cytat:
Nie.
Porcja siemienia, która zastępuje orzechy to 3 łyżki.
Do "glutka" dajesz jedną łyżkę.

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:33   #3320
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ywobrażam sobie siebie w krótkich włosach więc mocne cięcie to już jako ostateczność (na zdjęciu w avku miałam krótkie przy analogicznej historii rok temu, poleciało 20 cm, a wypadanie po pewnym czasie samo ustało), może tak już ma mój organizm że w tym czasie musi trochę pogubić tych włosów A jantara mam całą buteleczkę więc szkoda nie zużyć ;D
Ja do dnia dzisiejszego nie mogę sie pogodzić z tym.że pozwoliłam je sobie ściąć chociaż z drugiej strony się cieszę, bo widzę,że zaczynają być coraz lepsze, eh coś za coś
Ps 1. Na tym avku wyglądasz na szczuplutką osobę
Ps.2 Gdzieś mi umknęło ile masz wzrostu i ile teraz ważysz?

Edytowane przez Promyczek Nadziei
Czas edycji: 2013-06-28 o 10:35
Promyczek Nadziei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:36   #3321
asmenaa
Zakorzenienie

No wlasnie i powinnam zobaczyc swoje wyniki zeby zobaczyc czy jestem w dolnej normie czy w gornej
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-06-28, 10:38   #3322
Mrs.
Zakorzenienie

Hej Laski

Ja już po śniadanku, makrela z wiejskim z piątnicy i pomidory koktajlowe + kawa z mlekiem --> niech mi to pomoże bo w wc dawno nie byłam

Zrobiłyście wczoraj smaka i dzisiaj już zakupiłam fasolke i przecier pomidorowy i będe robić fasolunie
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:43   #3323
izqa1988
Raczkowanie

Asmenaa - ważne ze wszystko ok a co do reszty tutaj to szkoda gadać :/
Naprawdę lubię nhS w porównaniu z NFZ bo jak miałam problemy to miałam takie badania o których w Polsce sie śni ale co z tego skoro zeby sie dostać najpierw trzeba załatwić sprawę z GP a oni to sa koszmarni.
Mimo wszystko wybierz sie na ta wizytę 10 lipca
U mnie w przychodni maja chore zasady - wizyta 10 min i nie dłużej a wpierw zeby sie zarejestrować trzeba dzwonić - no wiadomo ale Ty mówisz recepcjonistce co Ci dolega a potem lekarz dzwoni do Ciebie i w zależności jak z Toba zle mówi czy masz przyjść czy nie :/ paranoja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 10:44   #3324
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei Pokaż wiadomość
Ja do dnia dzisiejszego nie mogę sie pogodzić z tym.że pozwoliłam je sobie ściąć chociaż z drugiej strony się cieszę, bo widzę,że zaczynają być coraz lepsze, eh coś za coś
Ps 1. Na tym avku wyglądasz na szczuplutką osobę
Ps.2 Gdzieś mi umknęło ile masz wzrostu i ile teraz ważysz?
Na tym avku ważyłam jakieś 5 kg mniej niż teraz
W tej chwili 53 kg przy 153-155 wzrostu. Także jestem malutka, a każdy kg widać strasznie

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 10:53   #3325
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym avku ważyłam jakieś 5 kg mniej niż teraz
W tej chwili 53 kg przy 153-155 wzrostu. Także jestem malutka, a każdy kg widać strasznie
Małe jest piękne ale to prawda, niskie dziewczyny mają zdecydowanie trudniej z wagą
Stary 2013-06-28, 10:55   #3326
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
Małe jest piękne ale to prawda, niskie dziewczyny mają zdecydowanie trudniej z wagą
Tak i to zdziwienie: 53 kg? przecież to taka niska waga, nie ma z czego chudnąć!
Tyle że te 53 to mają przeważnie dziewczyny 165 cm i w górę

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2013-06-28, 11:03   #3327
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeeee
To super kochanie

Cytat:

Powinni Ci chociażby wydać na papierze te wyniki...
Jak zmienisz w końcu wagę to pogadamy...

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
brawo brawo

Cytat:
No wlasnie i powinnam zobaczyc swoje wyniki zeby zobaczyc czy jestem w dolnej normie czy w gornej
Dokładnie... Ty tam wróć po nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 11:06   #3328
Mrs.
Zakorzenienie

asmena super że wyniki dobre Pewnie, wróć do swoje wyniki, oglądniesz sobie wszystko i przepatrzysz

martuś dokładnie tak jak piszesz, bardzo często dziewczyny z wzrostem 167 dążą do 53, rozumiem Cie bo ja mam 165 a wydaje mi się że tak przy 55 czułabym się dobrze, a Ty o 10cm jesteś niższa więc wiadomo że Ty czułabyś się dobrze w niższej wadze
Stary 2013-06-28, 11:07   #3329
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 11:10   #3330
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
NIE JEDZ CZASEM !!!
Bądź silna !!!
Merci jest niedobre

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości