|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Ja byłam za Gabrysiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Niczego mu nie ujmując, na szczęście to nie jest konkurs piękności [czyt. boskości]
![]()
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
Ale super, ze Wiola wygrała! Kibicowałam jej od pierwszego live'u. W pełni zasłużyła na zwycięstwo, mam nadzieję, że o niej jeszcze usłyszymy.
Mam mały niesmak, że drugie miejsce zajął Gabryś, a nie Marcin - Marcin był lepszy, jest współautorem najlepszych tańców w 3. edycji (z Justyną do Bon Jovi i z Wiolą do Aguilery). Dzisiaj bardzo dobre tańce Wioli z Gabrysiem i Marcinem. Solówka Wioli dzisiaj piękna - cieszę się, że udał jej się ten skok, przy którym upadła w pierwszym odcinku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Finał ogólnie średnio mi się podobał, zasady też głupio zmienione, ale Wiola wygrała, więc jest OK ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten ostatni taniec W i G był niezły..
![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Marcin powinien wygrać...
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
w sumie to się cieszę z wyniku
![]()
![]() |
#3339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do tego, ze wiola sponsoruje marcinowi: cos czuje mi sie, ze ich laczy cos wiecej.. w tym momencie, kiedy to powiedziala, odnioslam wrazenie, ze byla to umowa taka, ze "jestesmy dobrzy, napewno ktores z nas wygra, wiec podzielmy sie wygrana ze soba". i zrobilo mi sie szkoda gabrysia.., zostal taki odrzucony.. moglaby juz zabrac ze soba ich 2 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Rewelacja !! Ależ się ciesze w końcu Broadway pozna cuuudowną Polke
![]() Ogromne gratulacje dla wspaniałej tancerki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() umiem rozdzielic dwie rozne rzeczy (taniec i reszte) . zasluzyla na wygrana,bo byla swietna ![]()
![]() Edytowane przez nANcY:* Czas edycji: 2008-12-03 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Gabrysia - to tez mi się go szkoda zrobiło, ale na dwóch mogłoby jej kasy nie starczyć, bo jak sama mówiła: święta ida a ona na prezenty nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a propos wygranej ciesze się, że wygrała Wiola, bo bez wątpienia ma wielki talent. czasami (w szczególności dzisiaj) denerwuje mnie jej zachowanie. nie miałabym też nic przeciwko temu żeby wygrał Gabryś, ale jego druga solówka nie podobała mi się... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
Jedna sprawa, że Wiola zasłużyła na wygraną, bez wątpienia, a...
druga sprawa - zniesmaczyła mnie swoim zachowaniem. To subiektywny osąd - byłam za Gabrysiem, ale mina Wioli jak dowiedziała się że Marcin odpada - nie smutek ale niechęć do G. Tak przynajmniej odbierałam jej gesty, jej mimikę (to jak wywracała oczami, czy oddała mu kurtkę, chłopak zrobił taką minę - albo takiej próbował nie zrobić - że się zaśmiałam ;D). Najbardziej podobał mi się początek ich duetu <mniam>.
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaję że między Wiolą a Marcinem coś jest,
Moja mama najlepsza: Wiola mówi że zabiera Marcina ze sobą na brodway bo taka była umowa. Mama kmnini i wykminiła ze byli pewni ze albo jedno al bo drugie z nich wygra i mówi: zasrany Marcin, Gabryś też by chciał pojechać ![]()
![]() |
#3348 |
Rozeznanie
|
PinkLolly - właśnie Wiola zaczęła irytować mnie podczas ostatnich dwóch, trzech odcinków, na samym początku byłam jak najbardziej za nią! Rywalizacja robi swoje
![]()
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie cała trójke finalistów. Patrząc obiektywnie to raczej Gabryś był spięty i zajęty myślami o wygranej a Marcin i Wiolka zdecydowanie się bawili!! Sama radość patrząc na nich jak dwa wariaty się wygłupiają ![]() O mimice nie będe się rozpisywać bo to wcale nie jest łatwa sprawa stać przed kamerami tym bardziej zdając sobie sprawe że ogląda nas tysiące osób.. Przecież to są ogromniaste emocje !!! Gest Wiolki jest jak najbardziej na miejscu i jeśli poznałabym bratnią dusze w takim programie to też chciałabym żeby mi towarzyszył w przygodzie życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
no cóż, zgodzę się z tym, że Wiolka trochę za bardzo pokazała jak się nie cieszy że tańczy z Gabrysiem, to aż biło od niej, no ale trudno
![]() ale zastanawia mnie jedno, skoro na Broadway na jedno miejsce jest 6 osób, to skąd pewność że Marcin sie dostanie?
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Nie podobał mi się zbytnio ten odcinek. Niby finał, ale z lekka beznadziejny był...
Jedynym chyba tańcem, który od początku do końca mi się podobał, był hip hop, ale wiadomo, Czeszyk go układał... Wiola i Gabryś w popie- oprawa fajna i bardzo efektowna, ale nie przełożyła się na taniec. Brakowało mi czegoś. a właściwie tańca. Jak dla mnie to za mało tańca w tańcu... Wiola i Marcin- też niedosyt. Widziałam lepsze duety jazzowe. Miałam wrażenie, jakby muzyka swoje, a taniec swoje... Ale może ja się nie znam... Solo Garbysia- hmmm... jedna myśl mnie naszła na samym początku po obejrzeniu jej- zagrał nie fair... Wiadomo, ze jak szli łeb w łeb a Gabryś pokazał brzuch, to ,za przeproszeniem, małolaty na niego zagłosują... Solo Marcina- początek mnie zaciekawił. Ale potem tak średnio. Miał lepsze solówki (np. w ostatnim odcinku) Wiola i Gabryś w hip hopie- to był jedyny taniec, który mi się w pełni podobał. A ten początek normalnie miodzio ![]() Co do zachowania Wiolki i takich tam spraw... To nie nam oceniać, czy Gabryś został potraktowany sprawiedliwie, czy nie. Może on wcale nie czuje się pokrzywdzony? A ja minę Wiolki odebrałam tak, że po prostu się zasmuciła, a może wkurzyła, że jej przyjaciel (nie wnikam, czy czegoś więcej między nimi nie ma) odpadł. Ja też bym się wkurzyła. A btw. to mam wrażenie, że nagle, bo Marcin nie wygrał, to już można nazywać go kretynem... To soamo oczywiście tyczy się innych osób, typu Wiola... Trochę kultury! Ja też nie lubiłam niektórych osób, ale nie przypominam sobie, żebym ich wyzywała... Edit: Co do tego, ze jest miejsce dla 6 osób to ja nie wiem jak to jest, ale na filmikach z tej szkoły wcale nie wygląda, jakby tylko 6 ich było...
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-12-03 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby ktoś chciał obejrzeć, to już na YT są filmiki ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=KyPYjLRN770- Gabryś i Wiola pop http://pl.youtube.com/watch?v=uylGkiUPZP0- Marcin i Wiola- jazz http://pl.youtube.com/watch?v=rlHUMZNqNZk- Marcin solo http://pl.youtube.com/watch?v=xP2zw9WnD3c- Gabriel solo- ścisły finał http://pl.youtube.com/watch?v=jTpPMAwZ5Zc- Wiola solo http://pl.youtube.com/watch?v=R2oxoBswV2Q- opening http://pl.youtube.com/watch?v=LiWMZO7a_kw- Wiola i Gabryś hip hop http://pl.youtube.com/watch?v=31h9hXe6ynE- Gabriel solo
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-12-04 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 | |||
Wtajemniczenie
|
Czegoś mi zabrakło w tym finale
![]() Opening fajny, tkai optymistyczny, wesoły. Fanie było widzieć całą 16 znów razem. W kulisach było słuchac, jak się wspierają i kibicują. POP Gabrysia i Wiolki- zgadzam się, że za mało tańca w tańcu. Czegoś mi tam brakowało, chyba energii Gabrysia, widać było, że się bardzo denerwuje. JAZZ Wioli i Marcina- pozytywnie, aczkolwiek słabo technicznie, może gdyby Kaśka im układała znowu by iskrzało. Było widać, że uwielbiają razem tańczyc i chwała im za to. SOLÓWKI chłopaków: kiepskie, jak na finał i walkę o finałową dwójkę. Nie zaskoczyli mnie, a Gabryś pokazał swój "atut" ... kiepskie zagranie. Decyzja widzów: sama nie wiem, chyba jeszcze się z tym nie przespałam. Ale po WIoli było widac niezadowolenie ![]() Choreografia Roofiego: widać było wyróżnienie Białegostoku ![]() HH Wioli i Gabrysia: tylko początek był fajny ![]() Decyzja widzów: nie zaskoczyła mnie zupełnie. Liczyłam na inny wynik, ale jest jak jest i uważam, że dobrze wybrali widzowie. Brakowało mi 10 najlepszych tańców, albo nie widziałam. Brakowało mi takiej "światecznej" (w sensie że finałowej) oprawy całego odcinka. Nie czuło sie, że to finał i koniec. Głosowanie co wszyscy wiemy było ustawione pod Wiolkę. Zastanawiałam się, że może oni podpisują umowy na ilość odcinków.... TAŃCE: [ Cytat:
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-12-04 o 06:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Wiola była moją faworytką od początku, wiedziałam, że ona wygra ;p
Bardzo się cieszę ![]() I z drugiego miejsca Gabrysia tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
wiolka super tanczyla i jak dla mnie byla (tuż po Izie) najlepsza. zatem w finale zgodnie z zasadą niech wyga rajlepszy- dobrze ze wygrala jednak...
nie chce byc zlosliwa ale miala ułatwione zadanie jak juz ktos być moze zauwazył fani Gabrysia musieli wysyłac min. 2 smsy zeby ich faworyt wygrał , a Wiolki jednego przy jednym glosowaniu... co nie ukrywajny ze wiekszosc ludzi wysyla tylko jednego smsa. Z droguej strony zachowanie Wiolki ![]() rozumiem ze sie cieszyła, ze była w szoku, ale wybaczcie przy tak inteligentnym Gabrysiu wypadla niezwykle blado. zadnych podziekowań za smsy, a to przeciez dzieki widzom wygrala ( czyzby? :-/) nie potrafila odpowiedziec na pytanie czy konkurenci czy partnerzy, Gabryś musiał ją wybawić bo zapewne nastałaby niezreczna chwila ciszy. Brakuje jej kultury, przemądrzała i bardzo pewna siebie. Jako tancerka super. Jako kobieta z tego co widziałam na wizji ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2008-12-04 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
wybiera sie ktoras z wizazanek
![]() http://youcandance.plejada.pl/13182,...newsdetal.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Masz kasę = jesteś na brodwayu
![]()
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Prawda, prawda, taki mało finałowy ten finał był
![]() Na warsztaty nie jadę. Jak dla mnie to tylko zbijanie kasy. Znaczy się większość jest fajna, ale jak już chyba ktoś napisał ( a może to na oficjalnym forum było...), że taki np. Gabryś niech najpierw sam się podszkoli, bo nie wiadomo jak pięknie to i znowu nie tańczy, a dopiero potem nich się za uczenie innych zabierają...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.