You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 22:21   #3331
YOostyneczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Smile Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Ja byłam za Gabrysiem Boski jest
YOostyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:23   #3332
veronicas15
Zakorzenienie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez *Antoinette* Pokaż wiadomość
Ooo, ale się cieszę, że Wiola wygrała!
Ja też!
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:31   #3333
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez YOostyneczka Pokaż wiadomość
Ja byłam za Gabrysiem Boski jest
Niczego mu nie ujmując, na szczęście to nie jest konkurs piękności [czyt. boskości]
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:34   #3334
pandziocha
Raczkowanie

Ale super, ze Wiola wygrała! Kibicowałam jej od pierwszego live'u. W pełni zasłużyła na zwycięstwo, mam nadzieję, że o niej jeszcze usłyszymy.
Mam mały niesmak, że drugie miejsce zajął Gabryś, a nie Marcin - Marcin był lepszy, jest współautorem najlepszych tańców w 3. edycji (z Justyną do Bon Jovi i z Wiolą do Aguilery).

Dzisiaj bardzo dobre tańce Wioli z Gabrysiem i Marcinem. Solówka Wioli dzisiaj piękna - cieszę się, że udał jej się ten skok, przy którym upadła w pierwszym odcinku.
pandziocha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:34   #3335
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Przynajmniej wygrał talent, a nie idol małolat, zbierający smsy za "ładną" buzię.
genialnie powiedziane

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Jakby była taka zadufana w sobie jak mówicie,to nie zabrałaby Marcina ze sobą.
no właśnie !
Cytat:
Napisane przez nANcY:* Pokaż wiadomość
Wiolka zasłużyła sobie. Najlepsza była. Mimo, że jej nie lubie to doceniam jej talent
Może troche przeszkadzało mi to, że już widać było to napięcie i Wiolka nie musiała odrazu strzelać durnych min, bo z Gabrysiem tańczy Było widać, że Marcin i Wiolka to dobrzy znajomi, a reszta na bok heh.

Ale fajnie, że w końcu dziewczynaaaa
a ja lubię Wiolę i od początku jej kibicowałam i ani na chwilkę nie zmieniłam zdania, że chcę w finale na pierwszym miejscu wiolkę a co do durnych min..to mam wrażenie, że oglądałam inny program, bo owszem zrobiła głupią minę ale to było wtedy kiedy Kinia powiedziała jej że jest najlepszą tancerką.. no ale ok. Kłócić się o to nie będę. Ale jeszcze jedno słówko co do mimiki, kiedy jest się zdenerwowanym, przed kamerą to już w ogóle to naprawde nikt nie myśli o swojej mimice (tzn ja nikogo takiego nie znam), poza aktorami oczywiście :P

Cytat:
No ale co ma do tego mus, przecież Marcin jest jej przyjacielem i pewnie z przyjemnością go tam zabierze.
też tak myślę to naprawdę piekny gest z jej strony, takie sfinansowanie jego pobytu tam na pewno sporo będzie kosztowało, domyślam się, że Marcin ma kase :P:P ale mimo wszystko aaaa i co do uśmiechu Marcina i "zachowywania się jak kretyn" - wcześniej to się większości podobało, jak się nie ma do czego przyczepić to pisze się takie właśnie bzdury..że jest kretynem, a on jest poprostu pogodnym i szczerym człowiekiem ( ja tak go odbieram).

Finał ogólnie średnio mi się podobał, zasady też głupio zmienione, ale Wiola wygrała, więc jest OK
Stary 2008-12-03, 22:35   #3336
nANcY:*
Zadomowienie

Cytat:
Niczego mu nie ujmując, na szczęście to nie jest konkurs piękności [czyt. boskości]
No dla mnie to on wcale nie jest ładny. Ale jako osoba wydaje się być najbardziej spoko.

Ten ostatni taniec W i G był niezły..

Be happy. It drives people crazy.
nANcY:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:38   #3337
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

Marcin powinien wygrać...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 22:39   #3338
pAtiŚ
Zakorzenienie

w sumie to się cieszę z wyniku

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:41   #3339
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PinkLolly Pokaż wiadomość
O nie mogę... Wiola jaka mina;p pewnie dlatego, że nie zatańczy z Marcinem
tym to m nie jeszcze bardziej do siebie zniechecila . jakiegos focha odstawila.., jakby gabrys to byl najgorszy z najgorszych.

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość

Ja tam się cieszę, chociaż zauważyłam, że Wiola jakby chciała, a nie mogła się rozpłakac, wzruszyc, przynajmniej takie odniosłam wrażenie patrząc na jej mimikę
no dokladnie, wydaje mi sie, ze byla pewna ze wygrala. dla mnie sprawia wrazenie osoby, ktora nie bawila sie w tym programie, ale walczyla o trofeum. i czesto to mozna bylo zobaczyc/wyczytac z jej mimiki i zachowania...

co do tego, ze wiola sponsoruje marcinowi:
cos czuje mi sie, ze ich laczy cos wiecej.. w tym momencie, kiedy to powiedziala, odnioslam wrazenie, ze byla to umowa taka, ze "jestesmy dobrzy, napewno ktores z nas wygra, wiec podzielmy sie wygrana ze soba". i zrobilo mi sie szkoda gabrysia.., zostal taki odrzucony.. moglaby juz zabrac ze soba ich 2 .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:41   #3340
thelila
Zakorzenienie

Rewelacja !! Ależ się ciesze w końcu Broadway pozna cuuudowną Polke
Ogromne gratulacje dla wspaniałej tancerki
thelila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:42   #3341
nANcY:*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
no właśnie !
a ja lubię Wiolę i od początku jej kibicowałam i ani na chwilkę nie zmieniłam zdania, że chcę w finale na pierwszym miejscu wiolkę a co do durnych min..to mam wrażenie, że oglądałam inny program, bo owszem zrobiła głupią minę ale to było wtedy kiedy Kinia powiedziała jej że jest najlepszą tancerką.. no ale ok. Kłócić się o to nie będę. Ale jeszcze jedno słówko co do mimiki, kiedy jest się zdenerwowanym, przed kamerą to już w ogóle to naprawde nikt nie myśli o swojej mimice (tzn ja nikogo takiego nie znam), poza aktorami oczywiście :P
no napisałam to tak z przymrużeniem oka, było widać że tak bardzo jest za marcinem. to mnie tak raziło.
umiem rozdzielic dwie rozne rzeczy (taniec i reszte) . zasluzyla na wygrana,bo byla swietna

Be happy. It drives people crazy.

Edytowane przez nANcY:*
Czas edycji: 2008-12-03 o 22:44
nANcY:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 22:49   #3342
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
tym to m nie jeszcze bardziej do siebie zniechecila . jakiegos focha odstawila.., jakby gabrys to byl najgorszy z najgorszych.

no dokladnie, wydaje mi sie, ze byla pewna ze wygrala. dla mnie sprawia wrazenie osoby, ktora nie bawila sie w tym programie, ale walczyla o trofeum. i czesto to mozna bylo zobaczyc/wyczytac z jej mimiki i zachowania...

cos czuje mi sie, ze ich laczy cos wiecej.. w tym momencie, kiedy to powiedziala, odnioslam wrazenie, ze byla to umowa taka, ze "jestesmy dobrzy, napewno ktores z nas wygra, wiec podzielmy sie wygrana ze soba". i zrobilo mi sie szkoda gabrysia.., zostal taki odrzucony.. moglaby juz zabrac ze soba ich 2 .
każdy tam walczył o trofeum, tylko nie każdy potrafił to ukryć

a co do Gabrysia - to tez mi się go szkoda zrobiło, ale na dwóch mogłoby jej kasy nie starczyć, bo jak sama mówiła: święta ida a ona na prezenty nie ma
Stary 2008-12-03, 22:50   #3343
PinkLolly
Rozeznanie

Cytat:
A skoro już o IV edycji mowa... Któraś z Wizażanek wybiera się na castingi?
Ciekawi mnie, jak to wygląda od środka. Sama od dawna nie tańczę, ale fajnie by było mieć komu kibicować
być może ja przymierzam się do tego od III edycji, ale wyszło tak, że nie miałam choreografii i poniekąd czasu... Tym razem będzie inaczej Czuję, że taniec to moje powołanie

a propos wygranej ciesze się, że wygrała Wiola, bo bez wątpienia ma wielki talent. czasami (w szczególności dzisiaj) denerwuje mnie jej zachowanie.
nie miałabym też nic przeciwko temu żeby wygrał Gabryś, ale jego druga solówka nie podobała mi się...

8 minute ABS (pon., śr., pt.)
8 minute BUNS (wt., czw., sob.)
8 minute STRETCH (wt., czw., sob.)
8 minute ARMS (pon., pt.)
8 minute LEGS (śr.)

PinkLolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:51   #3344
CzarnaLandrynka
Rozeznanie

Jedna sprawa, że Wiola zasłużyła na wygraną, bez wątpienia, a...
druga sprawa - zniesmaczyła mnie swoim zachowaniem. To subiektywny osąd - byłam za Gabrysiem, ale mina Wioli jak dowiedziała się że Marcin odpada - nie smutek ale niechęć do G. Tak przynajmniej odbierałam jej gesty, jej mimikę (to jak wywracała oczami, czy oddała mu kurtkę, chłopak zrobił taką minę - albo takiej próbował nie zrobić - że się zaśmiałam ;D). Najbardziej podobał mi się początek ich duetu <mniam>.

Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare!
kupionych - 1
zużytych - 1

House Addict.
Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela.
CzarnaLandrynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:51   #3345
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kyana Pokaż wiadomość
Marcin powinien wygrać...
No,ale nie wygrał. Najwidoczniej małolatki za mało smsów powysyłały.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 22:54   #3346
PinkLolly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CzarnaLandrynka Pokaż wiadomość
Jedna sprawa, że Wiola zasłużyła na wygraną, bez wątpienia, a...
druga sprawa - zniesmaczyła mnie swoim zachowaniem. To subiektywny osąd - byłam za Gabrysiem, ale mina Wioli jak dowiedziała się że Marcin odpada - nie smutek ale niechęć do G. Tak przynajmniej odbierałam jej gesty, jej mimikę (to jak wywracała oczami, czy oddała mu kurtkę, chłopak zrobił taką minę - albo takiej próbował nie zrobić - że się zaśmiałam ;D). Najbardziej podobał mi się początek ich duetu <mniam>.
właśnie! ten moment z kurtką mnie podirytował... zawsze wydawało mi się, że Wiolka jest fajną szaloną, miłą i otwartą osobą, ale w ostatnich kilku odcinkach poczułam do niej niechęć...

8 minute ABS (pon., śr., pt.)
8 minute BUNS (wt., czw., sob.)
8 minute STRETCH (wt., czw., sob.)
8 minute ARMS (pon., pt.)
8 minute LEGS (śr.)

PinkLolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 22:55   #3347
byliczka
Zakorzenienie

Też mi się wydaję że między Wiolą a Marcinem coś jest,

Moja mama najlepsza: Wiola mówi że zabiera Marcina ze sobą na brodway bo taka była umowa. Mama kmnini i wykminiła ze byli pewni ze albo jedno al bo drugie z nich wygra i mówi: zasrany Marcin, Gabryś też by chciał pojechać leżałami płakałam ze smiechu.
Stary 2008-12-03, 22:57   #3348
CzarnaLandrynka
Rozeznanie

PinkLolly - właśnie Wiola zaczęła irytować mnie podczas ostatnich dwóch, trzech odcinków, na samym początku byłam jak najbardziej za nią! Rywalizacja robi swoje

Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare!
kupionych - 1
zużytych - 1

House Addict.
Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela.
CzarnaLandrynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 23:03   #3349
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość

Troche mieszacie fakty przypisując konkurentom ulubienców gorsze cechy :/
Lubie cała trójke finalistów. Patrząc obiektywnie to raczej Gabryś był spięty i zajęty myślami o wygranej a Marcin i Wiolka zdecydowanie się bawili!! Sama radość patrząc na nich jak dwa wariaty się wygłupiają
O mimice nie będe się rozpisywać bo to wcale nie jest łatwa sprawa stać przed kamerami tym bardziej zdając sobie sprawe że ogląda nas tysiące osób.. Przecież to są ogromniaste emocje !!!

Gest Wiolki jest jak najbardziej na miejscu i jeśli poznałabym bratnią dusze w takim programie to też chciałabym żeby mi towarzyszył w przygodzie życia
thelila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 23:25   #3350
lapus
Wtajemniczenie

no cóż, zgodzę się z tym, że Wiolka trochę za bardzo pokazała jak się nie cieszy że tańczy z Gabrysiem, to aż biło od niej, no ale trudno
ale zastanawia mnie jedno, skoro na Broadway na jedno miejsce jest 6 osób, to skąd pewność że Marcin sie dostanie?

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 23:36   #3351
edziek244
Zakorzenienie

Nie podobał mi się zbytnio ten odcinek. Niby finał, ale z lekka beznadziejny był...
Jedynym chyba tańcem, który od początku do końca mi się podobał, był hip hop, ale wiadomo, Czeszyk go układał...

Wiola i Gabryś w popie- oprawa fajna i bardzo efektowna, ale nie przełożyła się na taniec. Brakowało mi czegoś. a właściwie tańca. Jak dla mnie to za mało tańca w tańcu...

Wiola i Marcin- też niedosyt. Widziałam lepsze duety jazzowe. Miałam wrażenie, jakby muzyka swoje, a taniec swoje... Ale może ja się nie znam...

Solo Garbysia- hmmm... jedna myśl mnie naszła na samym początku po obejrzeniu jej- zagrał nie fair... Wiadomo, ze jak szli łeb w łeb a Gabryś pokazał brzuch, to ,za przeproszeniem, małolaty na niego zagłosują...

Solo Marcina- początek mnie zaciekawił. Ale potem tak średnio. Miał lepsze solówki (np. w ostatnim odcinku)

Wiola i Gabryś w hip hopie- to był jedyny taniec, który mi się w pełni podobał. A ten początek normalnie miodzio

Co do zachowania Wiolki i takich tam spraw... To nie nam oceniać, czy Gabryś został potraktowany sprawiedliwie, czy nie. Może on wcale nie czuje się pokrzywdzony? A ja minę Wiolki odebrałam tak, że po prostu się zasmuciła, a może wkurzyła, że jej przyjaciel (nie wnikam, czy czegoś więcej między nimi nie ma) odpadł. Ja też bym się wkurzyła.

A btw. to mam wrażenie, że nagle, bo Marcin nie wygrał, to już można nazywać go kretynem... To soamo oczywiście tyczy się innych osób, typu Wiola... Trochę kultury! Ja też nie lubiłam niektórych osób, ale nie przypominam sobie, żebym ich wyzywała...

Edit: Co do tego, ze jest miejsce dla 6 osób to ja nie wiem jak to jest, ale na filmikach z tej szkoły wcale nie wygląda, jakby tylko 6 ich było...

[ross_i]216904[/ross_i]

Edytowane przez edziek244
Czas edycji: 2008-12-03 o 23:37
edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 23:40   #3352
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez YOostyneczka Pokaż wiadomość
Edit: Co do tego, ze jest miejsce dla 6 osób to ja nie wiem jak to jest, ale na filmikach z tej szkoły wcale nie wygląda, jakby tylko 6 ich było...
Chyba nie zrozumiałaś intencji Przedmówczyni Chodziło jej o to, że jest sześciu kandydatów na jedno miejsce, czyli sześć razy więcej chętnych niż miejsc...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 23:43   #3353
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie zrozumiałaś intencji Przedmówczyni Chodziło jej o to, że jest sześciu kandydatów na jedno miejsce, czyli sześć razy więcej chętnych niż miejsc...
Rzeczywiści, źle przeczytałam Ale już późno jest, to pewnie dlatego A pfff, to tak, jakby się na studia dostać- żadna sztuka Tym bardziej, ze jest dobry w tym co robi

Jakby ktoś chciał obejrzeć, to już na YT są filmiki

http://pl.youtube.com/watch?v=KyPYjLRN770- Gabryś i Wiola pop
http://pl.youtube.com/watch?v=uylGkiUPZP0- Marcin i Wiola- jazz
http://pl.youtube.com/watch?v=rlHUMZNqNZk- Marcin solo
http://pl.youtube.com/watch?v=xP2zw9WnD3c- Gabriel solo- ścisły finał
http://pl.youtube.com/watch?v=jTpPMAwZ5Zc- Wiola solo
http://pl.youtube.com/watch?v=R2oxoBswV2Q- opening
http://pl.youtube.com/watch?v=LiWMZO7a_kw- Wiola i Gabryś hip hop
http://pl.youtube.com/watch?v=31h9hXe6ynE- Gabriel solo

[ross_i]216904[/ross_i]

Edytowane przez edziek244
Czas edycji: 2008-12-04 o 10:39
Stary 2008-12-04, 06:07   #3354
Daria_P
Wtajemniczenie

Czegoś mi zabrakło w tym finale

Opening fajny, tkai optymistyczny, wesoły. Fanie było widzieć całą 16 znów razem. W kulisach było słuchac, jak się wspierają i kibicują.

POP Gabrysia i Wiolki- zgadzam się, że za mało tańca w tańcu. Czegoś mi tam brakowało, chyba energii Gabrysia, widać było, że się bardzo denerwuje.
JAZZ Wioli i Marcina- pozytywnie, aczkolwiek słabo technicznie, może gdyby Kaśka im układała znowu by iskrzało. Było widać, że uwielbiają razem tańczyc i chwała im za to.
SOLÓWKI chłopaków: kiepskie, jak na finał i walkę o finałową dwójkę. Nie zaskoczyli mnie, a Gabryś pokazał swój "atut" ... kiepskie zagranie.

Decyzja widzów: sama nie wiem, chyba jeszcze się z tym nie przespałam. Ale po WIoli było widac niezadowolenie

Choreografia Roofiego: widać było wyróżnienie Białegostoku ale podobalo mi się.

HH Wioli i Gabrysia: tylko początek był fajny

Decyzja widzów: nie zaskoczyła mnie zupełnie. Liczyłam na inny wynik, ale jest jak jest i uważam, że dobrze wybrali widzowie.

Brakowało mi 10 najlepszych tańców, albo nie widziałam. Brakowało mi takiej "światecznej" (w sensie że finałowej) oprawy całego odcinka. Nie czuło sie, że to finał i koniec.

Głosowanie co wszyscy wiemy było ustawione pod Wiolkę. Zastanawiałam się, że może oni podpisują umowy na ilość odcinków....

TAŃCE:
[
Cytat:
I]Oppening[/I]: Mr.Oizo - Flat Beat oraz J Squad - Pirates of Caribbean
Wiola i Gabryś: 1) Nicole Scherzinger - Whatever U Like 2). E 40 - Go Hard Or Go Home
Wiola i Marcin: Pussycat Dolls - When I Grove Up
SOLÓWKI:
Marcin: Portishead- Machine Gun
Gabryś: 1) beyonce -diva 2) Solange - Cosmic Journey (feat. Bilal)
Wiola: Natasha Bedingfield - The Scientist
13 w choreo Roofiego:

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-12-04 o 06:16
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 07:13   #3355
ashlix
Zadomowienie

Wiola była moją faworytką od początku, wiedziałam, że ona wygra ;p
Bardzo się cieszę
I z drugiego miejsca Gabrysia tez
ashlix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 07:37   #3356
kamila2006
Zakorzenienie

wiolka super tanczyla i jak dla mnie byla (tuż po Izie) najlepsza. zatem w finale zgodnie z zasadą niech wyga rajlepszy- dobrze ze wygrala jednak...
nie chce byc zlosliwa ale miala ułatwione zadanie jak juz ktos być moze zauwazył fani Gabrysia musieli wysyłac min. 2 smsy zeby ich faworyt wygrał , a Wiolki jednego przy jednym glosowaniu... co nie ukrywajny ze wiekszosc ludzi wysyla tylko jednego smsa.

Z droguej strony zachowanie Wiolki
rozumiem ze sie cieszyła, ze była w szoku, ale wybaczcie przy tak inteligentnym Gabrysiu wypadla niezwykle blado. zadnych podziekowań za smsy, a to przeciez dzieki widzom wygrala ( czyzby? :-/) nie potrafila odpowiedziec na pytanie czy konkurenci czy partnerzy, Gabryś musiał ją wybawić bo zapewne nastałaby niezreczna chwila ciszy.
Brakuje jej kultury, przemądrzała i bardzo pewna siebie.

Jako tancerka super. Jako kobieta z tego co widziałam na wizji

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2008-12-04 o 07:40
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 07:40   #3357
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

wybiera sie ktoras z wizazanek?
http://youcandance.plejada.pl/13182,...newsdetal.html
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 08:07   #3358
women101
Zadomowienie

GG do women101

Cytat:
Ja też!
women101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 08:17   #3359
byliczka
Zakorzenienie

Masz kasę = jesteś na brodwayu
Stary 2008-12-04, 10:26   #3360
edziek244
Zakorzenienie

Prawda, prawda, taki mało finałowy ten finał był Zawiodłam się szczerze mówiąc. W porównaniu do ostatniego odcinka, albo pierwszego to wypadł słabo, oj słabiutko...

Na warsztaty nie jadę. Jak dla mnie to tylko zbijanie kasy. Znaczy się większość jest fajna, ale jak już chyba ktoś napisał ( a może to na oficjalnym forum było...), że taki np. Gabryś niech najpierw sam się podszkoli, bo nie wiadomo jak pięknie to i znowu nie tańczy, a dopiero potem nich się za uczenie innych zabierają...

[ross_i]216904[/ross_i]

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości