|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
BAN stały
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
ja musze zwolnic kompa bo mi sie tz zbuntowal. ale zdazylam wlozyc zdjecia do galerii wiec mozecie sobie zerknac jak wyglda zycie w b'ton
agatko, dziecko masz nieziemskie, ja tez sie staram splodzic potomka, po to jestem na tym forum
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis moja corcie cosik bolalo bo biedactwo tak bardzo plakalo..az krzyczalo z bolu..oj.. |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam mocno za pomyslne staranka ..a wiecie ze wczoraj minela pierwsza rocznica kiedy plemniczek mojego (obecnie hihihi wtedy nie) meza wtargnal do mojej komoreczki i powstala z tej krzyzowki Oliwcia ..hihihihi |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zadomowienie
|
..ijeeee..jak fajnie Was duzo na wateczku..az sie serduszko cieszy ze wkoncu trafilam na ten dzien w ktorym sobie z kims pogadam
|
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
Agatko foteczki poleciały do ciebie kochana
|
|
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
jeszcze nie przeczytała, co tam naskrobałyście, ale widzę, że 4 strony, morderczynie jedne muszę czytać Zaraz się za to zabiorę, ale najpierw relacja:Piszę do was co oznacza, że wizytę przeżyłam Bardzo źle nie było, ale zawsze jak stamtąd wracam, to mam wrażenie, że jakąś bitwę z uśmiechem na ustach prowadziłam Początkowo jak zwykle kąśliwe sugestie, głupie pomysły i milion planów, co można zrobić żeby udało nam się mieszkanie kupić (bez ich pomocy oczywiście). Mój teść nawet rzucił, że jak się zakręcimy to trzypokojowe mieszkanie za 5 tys. kupimy Więc mieliśmy niezły ubaw, bo my to przechodziliśmy kilka mc przed ślubem Najlepsze było, jak mój szwagier mruknął w pewnym momencie "Do wesela to ja się potnę!"A teraz lecę czytać co tam naskrobałyście |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My sobie kupilismy laptopa jako prezencik pod choinke. I maz tez jak podaje mi kubek z piciem "tylko uwazaj" ha ha No i nie dawno moja komorka utopila sie w torbie bo wylala sie herbatka Oliwii. Ale naszczescie udalo sie go naprawic. choc czasami sie wiesza ale tylko w moich rekach ha ha. Ray co do skurczy to masz jeszcze czas na te prawdziwe. Przepowiadajace jak najbardziej. Mi jak grozil porod przedwczesny to wlasnie mialam twardnienia calego brzucha regularnie i bol krzyza. Wtedy nie wiedzilam co to jest ale w pewnym momencie poczulam takie parcie na dole i zadzwonilam do gina. Kazal mi przyjechac na ktg a tam skurcze porodowe. Witaj gizelcia. śliczna masz coreczke. Widzialam na poprzednich watkach tableciar. |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agatko i jak wygladam ale szczeze |
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Gizelciu to fajna rocznica dzisiaj
Pomidoro ciesze sie ze przezylas Julka dobranoc skorpionek26 no to mnie pocieszylas |
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
Emi wiec tak...
Po pierwsze: WIECEJ USMIECHU!!! Po drugie: Sukienka ladna,delikatna tylko ja jeszcze bym do niej cosik dodala..moze gorsecik? Ladnie wygladasz |
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
[quote=misia_25_26;6524935]Gizelciu to fajna rocznica dzisiaj
Pomidoro ciesze sie ze przezylas Julka dobranoc skorpionek26 no to mnie pocieszylas na poczatku bylo trudno bo jednak bylo ogromne przyzwyczajenie ale szybko idzie sie przyzwyczaic. I jeszcze drugi plus to ze Oliwka nie gapi sie w ekran bez sensu. Jak chce ja czyms zajac to fakt włączam jej mini mini ale to jest na pol godzinki. a mnie cos wzielo dzisiaj na kiszona kapuste dobrze ze na obiad byla. gusia to mnie pocieszylas. ze tez tak celowaliscie. kurcze nie chce sie nakrecac. co ma byc to bedzie
|
|
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Witaj skorpionek
|
|
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
uciekam do mezula. juz mi sie oczka kleja. Rano jak zawsze bede nie wyspana. Ja to sie nigdy nie wyspie.
a jeszcze jedno zauwazylam ze na mezow piszcei tz hmm |
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pomidorko juz wysyłam dziewczynki pisac bi mi sie nudzi
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje a usmiech heh czasem jest czasem go nie mam ja nie ładnie na zdieciach wychodze dlatego nie wiem jak pozowac zeby jakos wyszło hehe
![]()
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
|
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..ja pisze z Toba.. Nie denerwuj sie tak bo zlosc pieknosci szkodzi ..oj..wcale nie widac brzucholka ..ale ja tez mam niestety ten problem..juz robie brzuszki i wogole a ta spyrka nie chce mi zejsc.. powoli sie zalamuje
|
|
|
|
|
#3383 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Emi w kwietniu nie bedzie zimno, w USC bedziesz stac w samej sukni... Ja do tego wzielabym bukiecik z takim dlugim hmm ogonem i w kolorze np czerwonym, zeby byl kontrast... Wloski rozpuszczone, ale za to czesc fajnie spieta z tylu i grzywke na skos
i delikatniutka bizuteria ![]() Witaj Agatko gratuluje rocznicy milej rocznicy ![]() Pomidorko to teraz masz na jakis czas spokoj ![]() ![]() mozesz odetchnac ![]() Dagmarko dobranoc aaa TŻ to Towarzysz Życiowy badz jak to okreslila Kachulka Twoj Zywiciel, jak dobrze pamietam z tym, ze na mezow pisza mezowie, a te co jeszcze mezow nie maja TŻ lub pierwsza literke imienia chyba nic nie przekrecilam
|||||||||||||||||||||
|
|
#3384 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ojjjjjjjjjjjjjjj dziewczyny nie zalamywac sie
![]() ![]() brzuszki tez potrafia byc seksowne 40 tez jest sliczne
|||||||||||||||||||||
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No bardzo ladnie napisalas o dodatku do sukni..juz sobie wyobrazam Emilke w tej fryzurce..miodzio He he..mnie tez podoba sie ta rocznica |
|
|
|
|
#3386 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ty na tę szkołę rodzenia sama chodzisz czy z tz?Cytat:
I to owocnie![]() Cytat:
I zaglądaj do nas kochana częściej, bo będziemy tęsknićCytat:
![]() Cytat:
Może jak wyschnie to będzie okiEmi, sukienka jest bajeczna, baaaardzo mi się podoba, skromna i elegancka. Dziekuję za fotki ![]() Jutro czeka mnie lekarz, już mam wiertarkę w brzuchu
|
|||||||
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale walka podjeta ostro![]() Cytat:
wiesz jak zmarzluch jestem i mi zimno bedzie nawet z nerwów ![]() hmm.. bizuteria zaraz wam pokaze co znalazłam kwiaty albo te co pomidorka albo te zielone mi sie spodobały no ale pewnie wybiore jeszcze całkie cos innego |
||
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Karolinko napisz jak Amelka przezyla pierwsze szczepienie..pamietam ze moja Oliwcia bardzo potem plakala i miala goracze i mamusia musiala zaimplikowac czopusia
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Agatko zazdroszcze rozmairu 38 jak cholerka!! ja mam 42 o dwa rozmiary za duzo 38 by mni ezadowalało
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

za pomyslne staranka 
Zaraz się za to zabiorę, ale najpierw relacja:

,zobaczymy jutro, i tak juz musimy kupic telewizor,wiec przez swoja nieuwage bede miala dodatkowy wydatek-och ja ja to lubie

i delikatniutka bizuteria
gratuluje rocznicy 

ze az nie daje rady nadrabiać