|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
teraz moge nosic do spodnic, krotkich szortow ale takie kryjace, nie lubie cieniutkich. No chyba,ze sytuacja wiosna np wymaga takiego ubioru,to musze. Albo raz na jakis czas mi odbije. A z jakiego katalogu zamawialas?? Z Oriflame to katalogu w rekach juz dawno nie mialam. Nawet jakos do niego mnie nie ciagnie( i bardzo dobrze ![]()
![]() |
#3422 |
po prostu Em :)
|
Ja do końca liceum nie nosiłam czapek twierdząc, że głupio w nich wyglądam.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3423 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to kupiłam niebieski tonik Garnier, zdaje się, że nic w nim nie popsuli ![]() kusi jeszcze dwufaza (lubię zwłaszcza do demakijażu oczu, tusz schodzi rewelacyjnie), ale wczoraj w Ziko upolowałam dwupak Sensibio (za 41,50), to po co mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja do końca gimnazjum, potem ból zatok wygrał - czapka bardzo pomagała w uniknięciu go ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-11-17 o 11:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Ja też, ale dodaję trochę kwasku cytrynowego, żeby nie pękły, albo trzymam chwilkę w ciepłej (nei goracej) wodzie.
Co do czapek - nie noszę od wielu lat. Gdy ubiorę od razu boli mnie głowa ![]() Gdzie chodzicie w tych sniegowcach? ![]() ![]() Też złożyłam zamówienie z Avonu, zwłaszcza, że TŻ zachęcił wczoraj: "wybierz sobie coś ode mnie ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-17 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
black secret - zamawiałam z katalogów nr 16
![]() em, ja z czapkami miałam podobnie. Dlatego częściej nosiłam opaskę na uszy albo kaptur z kurtki zarzucałam. Dopiero tak gdzieś w późniejszym liceum zaczęłam się zimą cieplej ubierać ![]()
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a juz nie moge sie doczekac 02/2012 jak przyjdzie.
![]() |
#3427 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Poza tym ja zawsze nosiłam na spacery i wszędzie tam gdzie nie musiałam 'wyglądać'. ![]() Co do czapek - ja nie noszę, bo nie lubię mieć nic na głowie, ale juz wiem, że to błąd i będę się musiała chyba przemóc, bo od zeszłego roku dokuczają mi co jakiś czas zatoki.
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
|
Hosenka, ja z kolei odwrotnie - jeśli jajko pęknie przy gotowaniu, zalewam potem zimną wodą i pęknięcie "znika".
Ja w śniegowcach chodzę do pracy i mam je cały czas tu na nogach. Zdarza mi się pójść w nich na uczelnię, ale tylko jak idę np. na trening i i tak przebieram buty, albo jeśli mam tylko jedne zajęcia (i dzień "nie obchodzi mnie jak wyglądam" ![]() ![]() No i na narty, obowiązkowo. ![]() ![]()
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Na narty jeżdżę w sportowych butach Salomona, tylko tak ich używam.
A widziałyście te z Lidla? Warte coś?
#3430 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Do czapki też potulnie wróciłam, fajnie byłoby znaleźć jeszcze taki bardziej twarzowy model ![]() Cytat:
![]() A dwufazę wielbię, często używam w parze z micelem, który domywa resztki. I w ten sposób wychodzi bardziej ekonomicznie. Dziewczyny, myślicie, że futrzana czapka pasuja do takiej kurtki?
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2011-11-17 o 13:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
sleepy ja myślę, że pasuje, ale najważniejsze żeby było ciepło. Zimą ja się nie przejmuję czy elementy stroju do siebie pasują
![]() Coś mnie dziwnie głowa rozbolała, przeczuwam zatoki... ![]()
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaaa jejku ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-17 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wygodny chociaż?Ja jednak wolę dwuczęściowe piżamy. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W czapkach denerwuje mnie tylko to, że szybciej mam nieświeże, przyklapnięte włosy ![]() Cytat:
![]() Też się czaję na ten tonik, jak tylko skończę Lirene to go kupię ![]() A Sensibio kupiłam w tej samej cenie ostatnio na allegro jak zamawiałam kremy dla brata. Mam nadzieję, że za jakiś czas pojawi się promocja, bo nic tak szybko i dokładnie nie zmywa tuszu. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie, że pasuje ![]() Byłyśmy dziś z Dziewczynami w Douglasie a tam zestawy świąteczne mojego ukochanego Hypnose w standardowej wersji plus 3 miniatury (Hypnose, Drama i Precious coś tam).Idę jutro sprawdzić czy u mnie w D. też są i chyba się skuszę, bo jednak nie znalazłam lepszego tuszu ![]()
![]() |
#3434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś pomalowałam rzęsy pierwszy raz tuszem Cat Eyes Maybelline. Zdziwiła mnie taka mała szczoteczka, bo w One by One jest w porównaniu do niej strasznie wielka ![]() ![]()
![]() |
#3435 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że pasuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też miałam takie samo wrażenie przy tym tuszu, całkiem nieźle mi się spisywał, wygodna ta szczoteczka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam wczoraj fatalnego pecha - przyszły moje zamszowe buty (swoją drogą są piękne ![]() ![]() ![]() Swoja drogą jestem głupia, że kupuję te buty, ale liczę na to, że dwa sezony wytrzymają. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Karolina, ten Bell to Glam Wear nr 513. Jest trochę jaśniejszy niż OPI, ale równie śliczny.
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Akurat jak mi się znikło toście się rozgadały
![]() Pajacykowa piżamka cudna!!! Też chcę ![]() Na małych zakupkach wpadło mi trochę- kolejny szampon schauma (pomarańczowy), ale akurat skończyłam obecny więc po zużyciu miniaturek TBS zaraz wystawię go razem z niebieskim ![]() ![]() Zafarbowałam włoski Sublime Mousse n 70- świetnie mi wyrównał linię odrostu naturalnego o raz tego co był widoczny na długości ok 7 cm ![]() ![]() I byłam w ostatnim szpitalu w KRakowie z CV- takie samo zero szans na etat ![]() Idę się napić ![]()
#3439 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Poszłabym sobie dziś na jakąś dubstepową imprezkę, ale obiecałam, że dziś będę grzeczna - jutro podobno mamy wyjść ale to już nie to samo. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Ledwo dziś wstałam, za oknem pogoda bleee i tak samo się czuję. Chyba zaraz wróce się na chwile jeszcze położyć i dospać ![]() Edit: Wrzuciłam zdjęcia moich lakierów z Barbry: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=976
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-11-19 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj te śniegowce w Lidlu swoje pierwsze śniegowce. Co prawda były w gazetce obowiązującej do 13.11, ale podjechałam wczoraj i jeszcze sporo było
![]() ![]() ![]()
#3442 | ||
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, mam nadzieję, że szybko Ci się uda znaleźć pracę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle mam chęć na kolory z załączników ![]() a, zapomniałam, Isa ile kosztuje wysyłka lakierów Barbry? bo nie mogę znaleźć na stronie.. dziś idę z TŻ i znajomymi na przegląd kabaretów, oby były jakieś dobre ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-11-19 o 09:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykły polecony - 6 zł Za pobraniem polecony priorytet - 15,40 zł Za pobraniem zwykły polecony - 12,40 zł ![]() Cennik jest widoczny po zalogowaniu w koszyku ![]() Próbowałam zrobić porównanie odcieni z CA z lakierami które mam, ale jest ciemno za oknem i nic nie widać ![]() Hot Bright Pink jest podobny bardzo do mojego różanego Wibo, z tym że to Wibo jest bardziej różowy niż HBP ![]()
![]() |
#3444 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w końcu nie poszłam wczoraj do D., bo jak zobaczyłam śnieg za oknem to zwątpiłam ![]() Mam nadzieję, że będą u mnie a jak nie to, że ten ukryty ![]() Cytat:
Cytat:
Aaa i dziękuję za pozdrowienia ![]() ![]() ![]() Chociaż i tak moim numerem jeden zostanie tort bezowy z kremem pistacjowym ![]() Cytat:
![]() A ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie firmowej i czuję się tak-> ![]() Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy a raczej wyszalałam, bo tak się wczuliśmy z kolegą, że nam nowa wersja starego dobrego Dirty Dancing wyszła ![]() I dostałam smsa z Sephory 20% na wszystko od 18tego do 30tego, więc jeśli ktoś jest chętny to mogę przesłać.
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-11-19 o 18:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
|
Jeśli lubicie Essence, to dodałam post z nową limitowanką.
![]() Ja dostałam -20% od Sephory na maila. Kusi mnie coś z tej ich nowej świątecznej serii.. ciekawe czy świeczka pachnie intensywnie.
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Brrrr, ale mróz. Drzewa oszronione jakby śnieg na nich leżał.
Pomalowałam właśnie pazurki Mechaniczną pomarańczą. Super by ten kolor się latem prezentował na stopach, ale gdzie tam jeszcze do lata... ![]()
#3447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja idę za tydzień ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się szalenie podoba Misa Office polishticks ![]() Cytat:
![]() Też dostałam, ale nie mam za co wykorzystać ![]() Byłam na żółtych zakupach- przytargałam ciasteczka cytrynowe i czapkę ![]() i maziałam łapkę nowym podkładem burżujka0 kurczę fajowy może być, wydaje się nawet kryjący. A ja właśnie po 2 dniach używania kwasu eris muszę zmienić podkład, ale nie wiem czy biodetox 51 nie będzie za jasny jednak ![]() ![]()
![]() |
#3448 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Przez Twoje swatche mam ochotę na kilka rzeczy.. Jutro rano lecę do Natury.
![]() Cytat:
![]() No niestety nie poszliśmy na dubową imprezkę, bo się rozchorowaliśmy oboje - a raczej to TŻ mnie zaraził. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj całe popołudnie spędziłam szukając inspiracji z wiosennych ciuchów ![]() Spodobało mi się jak jest Mielcarzowa obcięta. Identycznie chcę na wiosnę sobie zrobić, czyli obciąć włosy na równo: http://www.zeberka.pl/art.php?id=15301 Kończy mi się masło do ciała i powoli zużywam oliwkowy balsam Ziai ![]() ![]()
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też powinnam zacząć, nie wiem tylko jak pokonać lenistwo ![]() Ech, w weekend byliśmy na weselu, było super, tańczyliśmy do 4, choć sama mogłabym zostać do samego końca, tylko inni chcieli już wracać... Tylko efekt teraz jest taki, że zasypiałam w autobusie na stojąco i trochę mam różowe oczy ze zmęczenia ![]() Iiii polecam kredki Nyxa Slide On, te nowe, są fantastyczne, bardzo łatwo się nakładają i trzymają cały dzień - wczoraj użyłam brązowej bez żadnej bazy, bo nie wzięłam ze sobą i wieczorem nic nie było odbite.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.