Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 11:40   #3421
black secret
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja zimą często noszę rajstopy albo legginsy pod spodnie. Przy zeszłorocznych mrozach po -20 stopni wybranie się w samych spodniach to była masakra, zwłaszcza że kilka dni jeździłam autobusem i musiałam marznąć na przystanku.
Chociaż jako zbuntowana nastolatka nigdy nie chciałam rajstop pod spód zakładać, na starość mi się odmieniło

Ja z Avonu zamówiłam zestaw bestsellerów Planet Spa, są to 4 kosmetyki w tubkach.
Z Ori z kolei czekoladowy "miodek". Mam jeszcze wersję waniliową z zeszłego roku i uwielbiam ten kremik.
ja jako kilku letnie dziecko po wielkich aferach zakladałam rajstopy,a pozniej jak juz do zerowki poszlam i w podstawowce nie bylo nawet mowy... twierdzilam,ze "rajstopy mnie gryza" i potrafilam polozyc sie na podlodze i machac nogami,ze mi niewygodnie w nich:P
teraz moge nosic do spodnic, krotkich szortow ale takie kryjace, nie lubie cieniutkich. No chyba,ze sytuacja wiosna np wymaga takiego ubioru,to musze. Albo raz na jakis czas mi odbije.
A z jakiego katalogu zamawialas??
Z Oriflame to katalogu w rekach juz dawno nie mialam. Nawet jakos do niego mnie nie ciagnie( i bardzo dobrze).

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:47   #3422
emememsik
po prostu Em :)

Ja do końca liceum nie nosiłam czapek twierdząc, że głupio w nich wyglądam. Jak teraz sobie to przypomnę...
Stary 2011-11-17, 11:53   #3423
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
O, też wczoraj byłam w rossmannie, kupiłam żel fa z tymi 3 olejkami, a tych luksji nie widziałam... Chyba dziś muszę to nadrobić
u mnie też nie ma tych żeli
za to kupiłam niebieski tonik Garnier, zdaje się, że nic w nim nie popsuli
kusi jeszcze dwufaza (lubię zwłaszcza do demakijażu oczu, tusz schodzi rewelacyjnie), ale wczoraj w Ziko upolowałam dwupak Sensibio (za 41,50), to po co mi
Cytat:
A ja zimą często noszę rajstopy albo legginsy pod spodnie. Przy zeszłorocznych mrozach po -20 stopni wybranie się w samych spodniach to była masakra, zwłaszcza że kilka dni jeździłam autobusem i musiałam marznąć na przystanku.
Chociaż jako zbuntowana nastolatka nigdy nie chciałam rajstop pod spód zakładać, na starość mi się odmieniło
też nie wyobrażam sobie zimy bez rajstop zwłaszcza gdy jest się skazanym na komunikację miejską
Cytat:
Ależ mi się nie chce, jak mało kiedy, czekam do 15, bo wtedy będę robić przez godzinkę coś innego niż cały dzień, a potem się spotykamy z warszawiankami
spotykamy się o 17 czy później? bo nie wiem jak przyjeżdżać

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja do końca liceum nie nosiłam czapek twierdząc, że głupio w nich wyglądam. Jak teraz sobie to przypomnę...
bardzo ładna ta Twoja nowa
ja do końca gimnazjum, potem ból zatok wygrał - czapka bardzo pomagała w uniknięciu go już dziś założyłam swoją
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-11-17 o 11:56
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:54   #3424
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ja daję prosto z lodówki.
Ja też, ale dodaję trochę kwasku cytrynowego, żeby nie pękły, albo trzymam chwilkę w ciepłej (nei goracej) wodzie.

Co do czapek - nie noszę od wielu lat. Gdy ubiorę od razu boli mnie głowa

Gdzie chodzicie w tych sniegowcach? Teraz są w Lidlu, 4 fasony, za 70 zł chyba i tak sie zastanawiam, może kupić, np. na narty?

Też złożyłam zamówienie z Avonu, zwłaszcza, że TŻ zachęcił wczoraj: "wybierz sobie coś ode mnie ", więc czekam na: zestaw FW cynamon+pomarańcza, torebkę Julia i potrójny błyszczyk Peach

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-11-17 o 12:00
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:57   #3425
isa666
Zakorzenienie

black secret - zamawiałam z katalogów nr 16

em, ja z czapkami miałam podobnie. Dlatego częściej nosiłam opaskę na uszy albo kaptur z kurtki zarzucałam. Dopiero tak gdzieś w późniejszym liceum zaczęłam się zimą cieplej ubierać

Stary 2011-11-17, 11:59   #3426
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
black secret - zamawiałam z katalogów nr 16

em, ja z czapkami miałam podobnie. Dlatego częściej nosiłam opaskę na uszy albo kaptur z kurtki zarzucałam. Dopiero tak gdzieś w późniejszym liceum zaczęłam się zimą cieplej ubierać

ja dzis juz z 01/2012
a juz nie moge sie doczekac 02/2012 jak przyjdzie.

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:17   #3427
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Gdzie chodzicie w tych sniegowcach? Teraz są w Lidlu, 4 fasony, za 70 zł chyba i tak sie zastanawiam, może kupić, np. na narty?
Ja po nartach sobie nie wyobrażam nie mieć śniegowców.
Poza tym ja zawsze nosiłam na spacery i wszędzie tam gdzie nie musiałam 'wyglądać'.

Co do czapek - ja nie noszę, bo nie lubię mieć nic na głowie, ale juz wiem, że to błąd i będę się musiała chyba przemóc, bo od zeszłego roku dokuczają mi co jakiś czas zatoki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:18   #3428
emememsik

Hosenka, ja z kolei odwrotnie - jeśli jajko pęknie przy gotowaniu, zalewam potem zimną wodą i pęknięcie "znika".

Ja w śniegowcach chodzę do pracy i mam je cały czas tu na nogach. Zdarza mi się pójść w nich na uczelnię, ale tylko jak idę np. na trening i i tak przebieram buty, albo jeśli mam tylko jedne zajęcia (i dzień "nie obchodzi mnie jak wyglądam" ) - dłużej nie da się wytrzymać w dobrze ogrzewanym pomieszczeniu. Dziś na przykład wzięłam buty na zmianę i w nich pojadę na uczelnię.

No i na narty, obowiązkowo. Wcześniej po nartach wskakiwałam w podróbki emu, ale zbyt szybko się niszczą i przemakają.
Stary 2011-11-17, 12:31   #3429
Hosenka*
Zakorzenienie

Na narty jeżdżę w sportowych butach Salomona, tylko tak ich używam.
A widziałyście te z Lidla? Warte coś?

Instagram

Stary 2011-11-17, 13:22   #3430
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki pajacyk na działce u rodziców - z pieskiem Snoopy, jak go zakładam, to TŻ zawsze wybucha śmiechem, nie wiem czemu
Mój tż też zawsze się śmieje. Raz nawet pozwoliłam mu w nim spać. Widok bezcenny; pajacyk był na niego trochę za mały, naciągnięty na długości. Nie mogłam przestać rechotać

Cytat:
Cytat:

Też kiedyś tego nie znosiłam, ale tak marznę właśnie na przystankach, że wolę się przemęczyć. Jak zaczną mocniej grzać w biurze (bo teraz raczej przykręcamy kaloryfery, bo nikt z nas nie lubi gorąca), to pewnie będę zdejmować rajstopy w pracy, ale na razie mi się nie chce
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
też nie wyobrażam sobie zimy bez rajstop zwłaszcza gdy jest się skazanym na komunikację miejską
Cytat:

U mnie sezon rajtuzowy jeszcze się nie zaczął, ale to kwestia dni Dziś po 7 było -4 stopnie. Gdy temp. spada do -15 - 25 to grube rajstopy pod spodniami to u mnie must have(tak jak gruby komin i nawet 2 pary rękawiczek)
Do czapki też potulnie wróciłam, fajnie byłoby znaleźć jeszcze taki bardziej twarzowy model

Cytat:
kusi jeszcze dwufaza (lubię zwłaszcza do demakijażu oczu, tusz schodzi rewelacyjnie), ale wczoraj w Ziko upolowałam dwupak Sensibio (za 41,50), to po co mi
Tez porównywałam składy, zmian brak Bardzo mnie to cieszy.
A dwufazę wielbię, często używam w parze z micelem, który domywa resztki. I w ten sposób wychodzi bardziej ekonomicznie.

Dziewczyny, myślicie, że futrzana czapka pasuja do takiej kurtki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czapka.jpg (29,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurtka.jpg (44,1 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2011-11-17 o 13:27
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:09   #3431
isa666
Zakorzenienie

sleepy ja myślę, że pasuje, ale najważniejsze żeby było ciepło. Zimą ja się nie przejmuję czy elementy stroju do siebie pasują

Coś mnie dziwnie głowa rozbolała, przeczuwam zatoki...
Stary 2011-11-17, 15:56   #3432
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
sleepy ja myślę, że pasuje, ale najważniejsze żeby było ciepło. Zimą ja się nie przejmuję czy elementy stroju do siebie pasują

Coś mnie dziwnie głowa rozbolała, przeczuwam zatoki...
Ja też nie Np teraz śpię w satynowych długich spodniach niebieskich ze Snoopym i w bluzeczce bawełnianej różowej z kwiatkiem

aaaaa jejku teraz doczytałam, że chodzi o czapkę i kurtkę Chyba przez tego pajacyka Sleepy myślałam, że chodzi o to w czym spimy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-11-17 o 16:01
Stary 2011-11-17, 21:03   #3433
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
O taki:
Mój jest brązowy z różowymi rękawami w żyrafki, i w rozmiarze na 1.70m wzrostu
Słodki musi być
A wygodny chociaż?Ja jednak wolę dwuczęściowe piżamy.

Cytat:
Ale jestem obolała, byłam 2 dni temu na ćwiczeniach Zdrowy kręgosłup Wczoraj ledwo się ruszałam, tak mnie bolą mięśnie ud... I w ogóle ledwo wytrzymałam te zajęcia, największy wycisk, jaki mi dali na tej siłowni, a idąc na te zajęcia nawet nie wzięłam wody, no bo przecież to pewnie ćwiczenia dla emerytów Trochę się pomyliłam
Chciałam kiedyś iść na te ćwiczenia i też byłam pewna, że to takie raczej lekkie zajęcia. Dobrze, że piszesz,będę wiedzieć co mnie czeka.

Cytat:
Ależ mi się nie chce, jak mało kiedy, czekam do 15, bo wtedy będę robić przez godzinkę coś innego niż cały dzień, a potem się spotykamy z warszawiankami
Też się cieszę, że się spotkałyśmy

Cytat:
Z wiekiem się mądrzejeMiałam to samo, teraz potulnie wkładam czapkę i mam gdzieś jak wyglądam. Na razie noszę taką dość cienką, plecioną, ale czuję, że niedługo trzeba będzie się przerzucić na coś porządniejszego.
W czapkach denerwuje mnie tylko to, że szybciej mam nieświeże, przyklapnięte włosy

Cytat:
u mnie też nie ma tych żeli
Ani jaU mnie czasem już jesienią goszczą rajstopy, nie czuję dyskomfortu a wręcz przeciwnie.
Też się czaję na ten tonik, jak tylko skończę Lirene to go kupię
A Sensibio kupiłam w tej samej cenie ostatnio na allegro jak zamawiałam kremy dla brata. Mam nadzieję, że za jakiś czas pojawi się promocja, bo nic tak szybko i dokładnie nie zmywa tuszu.

Cytat:
Mój tż też zawsze się śmieje. Raz nawet pozwoliłam mu w nim spać. Widok bezcenny; pajacyk był na niego trochę za mały, naciągnięty na długości. Nie mogłam przestać rechotać

ciekawe przebieranki macie

Pewnie, że pasuje

Byłyśmy dziś z Dziewczynami w Douglasie a tam zestawy świąteczne mojego ukochanego Hypnose w standardowej wersji plus 3 miniatury (Hypnose, Drama i Precious coś tam).Idę jutro sprawdzić czy u mnie w D. też są i chyba się skuszę, bo jednak nie znalazłam lepszego tuszu

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 05:45   #3434
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie Np teraz śpię w satynowych długich spodniach niebieskich ze Snoopym i w bluzeczce bawełnianej różowej z kwiatkiem

aaaaa jejku teraz doczytałam, że chodzi o czapkę i kurtkę Chyba przez tego pajacyka Sleepy myślałam, że chodzi o to w czym spimy

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Byłyśmy dziś z Dziewczynami w Douglasie a tam zestawy świąteczne mojego ukochanego Hypnose w standardowej wersji plus 3 miniatury (Hypnose, Drama i Precious coś tam).Idę jutro sprawdzić czy u mnie w D. też są i chyba się skuszę, bo jednak nie znalazłam lepszego tuszu
Jaka cena takiego zestawu?

Ja dziś pomalowałam rzęsy pierwszy raz tuszem Cat Eyes Maybelline. Zdziwiła mnie taka mała szczoteczka, bo w One by One jest w porównaniu do niej strasznie wielka Jak na pierwsze użycie tusz w porządku, dobrze pogrubił, choć zwykle maskary tej firmy potrzebują kilka dni żeby nieco zgęstnieć i wtedy są lepsze
Stary 2011-11-18, 08:36   #3435
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Ja myślę, że pasuje A juz na Polską Syberię tym bardziej
Cytat:

Cytat:
Też się cieszę, że się spotkałyśmy
Tylko mnie teraz kusi ten zestaw tuszy, całkiem niepotrzebnie, bo mam dwa tusze całkiem nowe, to po co mi 4 kolejne!

Cytat:

Ja dziś pomalowałam rzęsy pierwszy raz tuszem Cat Eyes Maybelline. Zdziwiła mnie taka mała szczoteczka, bo w One by One jest w porównaniu do niej strasznie wielka Jak na pierwsze użycie tusz w porządku, dobrze pogrubił, choć zwykle maskary tej firmy potrzebują kilka dni żeby nieco zgęstnieć i wtedy są lepsze
O ile dobrze pamiętam to 139 złotych.

Też miałam takie samo wrażenie przy tym tuszu, całkiem nieźle mi się spisywał, wygodna ta szczoteczka
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:33   #3436
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ojej ja też chcę taki mam nadzieję, że sie ostanie kilka zestawów w Krakowie do grudnia. Ja znalazłam jeden tusz lepszy od Hypnose, ale mniej żywotny, więc nigdy go nie kupuję - YSL EFC.

Miałam wczoraj fatalnego pecha - przyszły moje zamszowe buty (swoją drogą są piękne), z wadą - mają źle wklejoną wkładkę w bucie i muszę je dzisiaj odesłać, bo nie da się chodzić (jest taki garb pod podbiciem stopy). Okazało się też że nie ma już takich samych w moim rozmiarze, więc wymieniam na taki kolor: http://www.butyk.pl/towar.9684.Kozak...nap_13700.html - mam nadzieję, że będzie o tyle ciemniejszy od zdjęcia co w przypadku drugich butów.

Swoja drogą jestem głupia, że kupuję te buty, ale liczę na to, że dwa sezony wytrzymają.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:43   #3437
Estella
Zakorzenienie

Karolina, ten Bell to Glam Wear nr 513. Jest trochę jaśniejszy niż OPI, ale równie śliczny.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 20:26   #3438
rzyrafka
Zakorzenienie

Akurat jak mi się znikło toście się rozgadały

Pajacykowa piżamka cudna!!! Też chcę

Na małych zakupkach wpadło mi trochę- kolejny szampon schauma (pomarańczowy), ale akurat skończyłam obecny więc po zużyciu miniaturek TBS zaraz wystawię go razem z niebieskim żel olejkowy Nivea, kocham tebn zapach pod prysznic i kremik erisowy z 5% kwasem migdałowym, dziś zacznę kurację.

Zafarbowałam włoski Sublime Mousse n 70- świetnie mi wyrównał linię odrostu naturalnego o raz tego co był widoczny na długości ok 7 cm i dokupiłam na następne farbowanie kolor 62

I byłam w ostatnim szpitalu w KRakowie z CV- takie samo zero szans na etat

Idę się napić
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:10   #3439
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zafarbowałam włoski Sublime Mousse n 70- świetnie mi wyrównał linię odrostu naturalnego o raz tego co był widoczny na długości ok 7 cm i dokupiłam na następne farbowanie kolor 62
Widzę, że sukcesywnie przyciemniasz włosy. Ja też dziś zaliczyłam farbowanie, ale standardowo na rudo, zdecydowanie najlepiej czuję się w tym kolorze.

Poszłabym sobie dziś na jakąś dubstepową imprezkę, ale obiecałam, że dziś będę grzeczna - jutro podobno mamy wyjść ale to już nie to samo. Na pocieszenie otworzyłam sobie różowe winko Chociaż to nie najlepszy pomysł, bo powinnam siedzieć nad anatomią i histologią...
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 07:07   #3440
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Cytat:
I byłam w ostatnim szpitalu w KRakowie z CV- takie samo zero szans na etat
Oj, może jeszcze się coś zmieni Nie trać nadziei.

Ledwo dziś wstałam, za oknem pogoda bleee i tak samo się czuję. Chyba zaraz wróce się na chwile jeszcze położyć i dospać

Edit: Wrzuciłam zdjęcia moich lakierów z Barbry: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=976

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-11-19 o 08:06
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 08:49   #3441
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj te śniegowce w Lidlu swoje pierwsze śniegowce. Co prawda były w gazetce obowiązującej do 13.11, ale podjechałam wczoraj i jeszcze sporo było Kosztowały 69 zł, urodą może nie grzeszą jakoś szczególnie, ale zapowiadają się na naprawdę ciepłe Mają powłokę wodo- i wiatroodporną, a przy tym oddychającą. Na narty i łyżwy będą w sam raz

Instagram

Stary 2011-11-19, 09:02   #3442
Organzza
Zakorzenienie

Rzyrafko, mam nadzieję, że szybko Ci się uda znaleźć pracę

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Karolina, ten Bell to Glam Wear nr 513. Jest trochę jaśniejszy niż OPI, ale równie śliczny.
fakt, wczoraj widziałam u siebie, ale się oparłam
Cytat:
Edit: Wrzuciłam zdjęcia moich lakierów z Barbry: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=976
mi się spodobał właśnie 202 zakochałam się jak zobaczyłam na blogu spookynails
w ogóle mam chęć na kolory z załączników

a, zapomniałam, Isa ile kosztuje wysyłka lakierów Barbry? bo nie mogę znaleźć na stronie..

dziś idę z TŻ i znajomymi na przegląd kabaretów, oby były jakieś dobre 2 lata temu bardzo mi się podobało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg colour-alike-202-niebieski.jpg (63,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg art-deco-125-sh.jpg (52,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6331161814_ae4ef407f4.jpg (25,2 KB, 8 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-11-19 o 09:05
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 09:40   #3443
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
a, zapomniałam, Isa ile kosztuje wysyłka lakierów Barbry? bo nie mogę znaleźć na stronie..
Wysyłka listem poleconym priorytetowym - 7 zł
Zwykły polecony - 6 zł
Za pobraniem polecony priorytet - 15,40 zł
Za pobraniem zwykły polecony - 12,40 zł

Cennik jest widoczny po zalogowaniu w koszyku

Próbowałam zrobić porównanie odcieni z CA z lakierami które mam, ale jest ciemno za oknem i nic nie widać
Hot Bright Pink jest podobny bardzo do mojego różanego Wibo, z tym że to Wibo jest bardziej różowy niż HBP
Stary 2011-11-19, 16:50   #3444
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tylko mnie teraz kusi ten zestaw tuszy, całkiem niepotrzebnie, bo mam dwa tusze całkiem nowe, to po co mi 4 kolejne!

139

Ja w końcu nie poszłam wczoraj do D., bo jak zobaczyłam śnieg za oknem to zwątpiłam
Mam nadzieję, że będą u mnie a jak nie to, że ten ukryty z ZT zostanie, bo po wczorajszym malowaniu stwierdziłam,że jednak Hypnose to jest strzał w 10.No i ciekawa jestem tych nowszych wariacji, szczególnie Dramy, bo pamiętam, że Estella nie była zadowolona a lepiej zawieść się na miniaturce.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ojej ja też chcę taki mam nadzieję, że sie ostanie kilka zestawów w Krakowie do grudnia. Ja znalazłam jeden tusz lepszy od Hypnose, ale mniej żywotny, więc nigdy go nie kupuję - YSL EFC.
Tych zestawów u nas było sporo, ale z tą różnicą, że jest kilka połączeń np. tusz (ale nie zawsze podstawowy Hypnose) z kredką i płynem do demakijażu a ten, o którym pisze znalazłyśmy tylko jeden.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
U Ciebie ten OPI wyglądał pięknie, ja jakoś się nie widzę w takich kolorach, ale dobrze wiedzieć, że jest tańszy zamiennik.
Aaa i dziękuję za pozdrowienia A ciasto było naprawdę pyszne, następnym razem też się skuszę
Chociaż i tak moim numerem jeden zostanie tort bezowy z kremem pistacjowym

Cytat:
dziś idę z TŻ i znajomymi na przegląd kabaretów, oby były jakieś dobre 2 lata temu bardzo mi się podobało
Fajnie, baw się dobrze

A ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie firmowej i czuję się tak->
Ale wytańczyłam się za wszystkie czasy a raczej wyszalałam, bo tak się wczuliśmy z kolegą, że nam nowa wersja starego dobrego Dirty Dancing wyszła

I dostałam smsa z Sephory 20% na wszystko od 18tego do 30tego, więc jeśli ktoś jest chętny to mogę przesłać.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-11-19 o 18:34
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 17:50   #3445
emememsik

Jeśli lubicie Essence, to dodałam post z nową limitowanką.

Ja dostałam -20% od Sephory na maila. Kusi mnie coś z tej ich nowej świątecznej serii.. ciekawe czy świeczka pachnie intensywnie.
Stary 2011-11-20, 08:08   #3446
isa666
Zakorzenienie

Brrrr, ale mróz. Drzewa oszronione jakby śnieg na nich leżał.

Pomalowałam właśnie pazurki Mechaniczną pomarańczą. Super by ten kolor się latem prezentował na stopach, ale gdzie tam jeszcze do lata...
Stary 2011-11-20, 18:31   #3447
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Widzę, że sukcesywnie przyciemniasz włosy. Ja też dziś zaliczyłam farbowanie, ale standardowo na rudo, zdecydowanie najlepiej czuję się w tym kolorze.

Poszłabym sobie dziś na jakąś dubstepową imprezkę, ale obiecałam, że dziś będę grzeczna - jutro podobno mamy wyjść ale to już nie to samo. Na pocieszenie otworzyłam sobie różowe winko Chociaż to nie najlepszy pomysł, bo powinnam siedzieć nad anatomią i histologią...
70 to ostatni z gamy blondów, chociaż po angielsku to juz brąz rudy też kusi co jakiś czas, ale nie wiem. Następny kolor to "smakowity jasny kasztan" już się nie mogę doczekać

Ja idę za tydzień tylko nie wiem jak to zrobię bo są urodziny bliskiego kolegi i jeszcze andrzejki u drugiego równie bliskiego A w czoraj byłam w teatrze
Cytat:
Oj, może jeszcze się coś zmieni
Nie trać nadziei
Cytat:
Rzyrafko, mam nadzieję, że szybko Ci się uda znaleźć pracę

mi się spodobał właśnie 202 zakochałam się jak zobaczyłam na blogu spookynails
w ogóle mam chęć na kolory z załączników
Ech

Mnie się szalenie podoba Misa Office polishticks
Cytat:

Ja dostałam -20% od Sephory na maila. Kusi mnie coś z tej ich nowej świątecznej serii.. ciekawe czy świeczka pachnie intensywnie.
Miałam ochotę na lakiery, ale mi przeszło na szczęście

Też dostałam, ale nie mam za co wykorzystać

Byłam na żółtych zakupach- przytargałam ciasteczka cytrynowe i czapkę
i maziałam łapkę nowym podkładem burżujka0 kurczę fajowy może być, wydaje się nawet kryjący. A ja właśnie po 2 dniach używania kwasu eris muszę zmienić podkład, ale nie wiem czy biodetox 51 nie będzie za jasny jednak ten nowy mimo, że też 51 próbowałam to się żółciejszy wydawał... Ale póki co będę kombinować z rozświetlaczami
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:50   #3448
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Przez Twoje swatche mam ochotę na kilka rzeczy.. Jutro rano lecę do Natury.
Cytat:
70 to ostatni z gamy blondów, chociaż po angielsku to juz brąz rudy też kusi co jakiś czas, ale nie wiem. Następny kolor to "smakowity jasny kasztan" już się nie mogę doczekać

Ja idę za tydzień tylko nie wiem jak to zrobię bo są urodziny bliskiego kolegi i jeszcze andrzejki u drugiego równie bliskiego A w czoraj byłam w teatrze
Ja jestem ruda i raczej długo taka zostanę.

No niestety nie poszliśmy na dubową imprezkę, bo się rozchorowaliśmy oboje - a raczej to TŻ mnie zaraził. Ale spędziliśmy za to bardzo fajny wieczór. Dziś się kuruję, a od jutra nauka, nauka i jeszcze raz nauka...
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 06:01   #3449
isa666
Zakorzenienie

Hej
Ja wczoraj całe popołudnie spędziłam szukając inspiracji z wiosennych ciuchów Wiem, wiem, dopiero zima idzie, ale ja już wiem co chcę na wiosnę kupić.

Spodobało mi się jak jest Mielcarzowa obcięta. Identycznie chcę na wiosnę sobie zrobić, czyli obciąć włosy na równo: http://www.zeberka.pl/art.php?id=15301

Kończy mi się masło do ciała i powoli zużywam oliwkowy balsam Ziai Niedługo muszę kupić coś nowego. Ostatnio opornie mi szło smarowanie, ale widzę, że jak 2 dni pod rząd się nie nabalsamuję od razu mi się skóra robi strasznie sucha. Dlatego pora znów na akcję codzienne smarowanie i nie ma zmiłuj
Stary 2011-11-21, 07:35   #3450
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
I dostałam smsa z Sephory 20% na wszystko od 18tego do 30tego, więc jeśli ktoś jest chętny to mogę przesłać.
A ja, o dziwo, dostałam kupon rabatowy z katalogiem. Tylko muszę go odebrać od mamy...
Cytat:

Dlatego pora znów na akcję codzienne smarowanie i nie ma zmiłuj
Też powinnam zacząć, nie wiem tylko jak pokonać lenistwo

Ech, w weekend byliśmy na weselu, było super, tańczyliśmy do 4, choć sama mogłabym zostać do samego końca, tylko inni chcieli już wracać... Tylko efekt teraz jest taki, że zasypiałam w autobusie na stojąco i trochę mam różowe oczy ze zmęczenia
Iiii polecam kredki Nyxa Slide On, te nowe, są fantastyczne, bardzo łatwo się nakładają i trzymają cały dzień - wczoraj użyłam brązowej bez żadnej bazy, bo nie wzięłam ze sobą i wieczorem nic nie było odbite.
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości