|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() No i przychodzi do mnie i mówi że "SCHUDŁAM" ![]() Dobre, co nie ? Zwałe miałam ![]() I potem gadaliśmy i mi powiedział że przecież widać jak bardzo schudłam, że brzuszek i tyłek i w ogóle, że to jest oczywiste dla niego i dlatego nie mówił ![]() ![]() Ale ja sie tam nie przejmuję tym wcale ![]() A najlepsze jest to że potem mówi że nawet jego mama zauważyła i się pytała "czy schudłam dla siebie czy dla niego, bo przecież na poczatku jak się zaczęliśmy spotykać to byłam kawał baby..." ![]() ![]() Pfffffff ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- No właśnie, a co do tego palenia to niestety nie jesteśmy niestety z tych co sobie palą kiedy chcą, a kiedy nie chcą to nie palą ![]() ![]() No i co do innych palonych rzeczy to tam zawsze trochę tytoniu się jednak dodaje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O nieee, mój tż też mi nie mówi niektórych rzeczy a jak pytam czemu nie mówi to twierdzi, że to jest oczywiste i nie trzeba tego mowic ![]() ![]() CZEMU faceci są tacy dziwni??!! ![]() Mozna sobie zapalic lufkę bez tytoniuuu haaa ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kawał baby tej... pfff ![]() Ale dla nas to nie jest oczywiste ![]() Czy to tak trudno zrozumieć ![]() ![]() Fuuuuuj lufka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój początkowy jadłospis: I Śniadanie: serek wiejski + 2 plastry szynki II śniadanie: sałatka z kapusty pekińskiej, pomidorka, ogórka, 2jajek do tego sosik z odrobiny octu alsamicznego, olivy vergin i skropione octetem (wszystkie plyny po pół łyżeczki). Czy może ta być? na obiad mam zamiar zjeść: Filet z kurczaka + coś tam jeszcze, tylko czy ja mogę zrobić tego fileta w gyrosie, bo ta przyprawa chyba ma cukier ![]() A tak wogóle, jak czytałam to pisze, że można jeść każdy rodzaj ryby, czy te w konserwach, w sosie pomidorowym też można czy już nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widocznie trudno ![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ze ćwiczeń zaliczyłam też 2 krótkie filmiki z Tiffany (w sumie 12min) + Mel B na ramiona (10min) i 5 min rozgrzewki z Mel B.
Ale wy dziewczyny dużo piszecie, a myślałam, że to ja jestem gaduła, chwilowo mam zastój, bo mam remoncik i właśnie tapetuje z mamą moją sypialnię, a wcześniej wytapetowałam z TŻtem pokój od moich dwóch łobuziaków (córka 6 lat i synek 2,5 roku) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() II śn może byc ![]() Ryby- owszem mozesz w sosie pomidorowym jak nie ma cukru a pewnie ma ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Asmenaa Nie mam dostępu do niego
![]() Kurcze a w lodówce takie dobre rybki w puszce są i rolmposiki, a w jednym i drugim napewno jest cukier ![]() Dałam przecież warzywka do drugiego śniadanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobacz konserwy w biedronce bo jakieś tam - śledzie chyba nie miały w sosie pomidorowym cukru ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś spłynęło to raczej po mnie, choć w pierwszym momencie szok był ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czemu lewandowskiego tej ? ![]() Bo ja blondynka i chyba nie czaję ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Np. też śledzie z biedrony w takim plastykowym opakowaniu też są bez cukru ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Na sniadanie 3 buleczkii
![]() W ogole zrobilam sobie galaretki z coli zero ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
kala
blondynko ![]() zobacz gdzie butterfly mieszka i bedziesz wiedziala czemu lewandowskiego okej? ![]() musze isc do szkolyyy ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- zrobilabym bulke z siemienia lnianego ale juz nie pamietam jak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
No, widzę że już ktoś za mnie odpowiedział
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- kala2505 coś na temat remontu wiem, zanim wyjechaliśmy do De, remontowałam pokój z moim Tżtem u rodziców (wtedy to był nasz pokój). Wymienialiśmy wszystko, wyrównywaliśmy ściany (gładź), malowaliśmy je + takie ozdobne malowidła były, wymienialiśmy drzwi, okna, obiniżaliśmy sufit, wszystko było do zrobienia. Chyba z 1,5 miesiąca nam to zajęło czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I co dobre te galaretki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trudny ??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
dobra ej ide do tej szkoly, w koncu koniec w czwartek bedzie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leć, leć i ładnie tam się ucz żebyśmy były na koniec z Ciebie dumne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
kala2505 czy trudny?? hmm nie lubię niemieckiego, ja bym się wolała uczyć hiszpańskiego
![]() ![]() Jak narazie bardziej uczę się słowek, gramatyki wogóle nie ruszam jak narazie, nie cierpie gramatyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
No co, jakos sobie musze radzic
![]() Pyszne! ![]() Wiecie, ze ja jeszcze nigdy nie robilam bananowego zla?! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś czytałam, jak byłam na Dukanie, że można robić galaretki z torebek herbaty, parzy się je, potem chyba żelatyny dodaje do naparu i galaretka owocowa gotowa. Osobiście nie robiłam i nie próbowałam
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A tak wogóle to jest ktoś tak jak ja na I fazie, czy jestem sama? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
Ja Ci daaaam
![]() ![]() Na 10 sierpnia w sensie ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobre jest polecam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Hejka, jestem
![]() Raz grzesze raz nie. Ostatnio jem kilka razy dziennie kaszę jaglaną ale bardzo mnie luszczyca wysypala i chcę trochę odtruć organizm z toksyn. Na wagę nie wchodzę bo się boję. Ale jak mi gardło potną w szpitalu to tylko lody będę jeść. Kala, twoje ciało jest boskie ![]()
#4404 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Do szklanek daje po lyzeczce zelatyny i zalewam to odrobina coli, wstawiam do mikrofalowki na 40s. i mieszam, zeby zelatyna sie dobrze rozpuscila. Pozniej dolewam do pelna odgazowanej coli i wstawiam do lodowki ![]() Ma ktos kontakt z biala czekoladka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry chudziny
![]() ![]() Cytat:
![]() Ty to zaraz mi znikniesz, jaka chuda jesteś ![]() ![]() Arschen, wracaj do nas i dietuj, nie ma lekko ![]() Szkoda, że buły z twarogiem, co można zamiast niego dać? Dobrze się czuję bez nabiału i chcę ile się da to go eliminować z diety. Cytat:
![]() TSH miałam w okolicach 1,0 (tak 0,8-1,2), to jest norma. Za tydzień idę na kontrolę i napiszę ile mam teraz. A ft4 nie pamiętam ile mam, ale w normie. [1=0f4d7eb2e6c93082f74e89e f7f138a13b7c455c0;4179793 2] Nietolerancja chyba to by było, że Cię przeczyszcza ![]() ![]() ![]() A nie wiem, teoretycznie tak, ale jak po odstawieniu mleka zaczęłam się lepiej czuć to chyba ma jakiś związek? Grupę mam A Rh+, a co? ![]() Alergolog zawsze mówił mi, że mam "skazę białkową", może coś z tym ma związek? [1=0f4d7eb2e6c93082f74e89e f7f138a13b7c455c0;4181183 3] WRESZCIE mi ktoś powiedział, że schudłam ![]() ![]() ![]() [1=0f4d7eb2e6c93082f74e89e f7f138a13b7c455c0;4181188 7]Nasz drugi Guru! (Sorry, Kretka przewodzi w stadzie ![]() [/QUOTE] ![]()
![]() |
#4407 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Taaaak! ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale super i tak, że już nie palisz, najgorzej jest się za to zabrać i zacząć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo sziszkę z melasą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loooody ![]() ![]() ![]() A tam gadasz ![]() ![]() Twoje jest ładniejsze ![]() Kiedy ta operacja ? ![]() oki ![]() ![]() Musze przepis znaleźć ![]() A Ty co zrobisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Napisałam na fejsie do białej czekoladki, zobaczymy, może wpadnie ![]() ![]() No w końcu jesteś, teraz juz na dobre mam nadzieję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi się marzy te 60 kg... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A czemu chcesz go wyeliminować ??? ![]() nawet twarogi Ci nie służą ? Cytat:
![]() ![]() To gdzie jedziemy... ![]() Umówmy się tak że jak Wy pierwsi wyjedziecie to nas ściągnięcie, a jak my to Wy do nas przybijecie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.