|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
![]() ![]() ![]() No i to mi się podoba ![]() A tak serio to i tak muszę się zmobilizować do tego basenu. Szkoda tylko, że jest tak koszmarnie drogo ![]()
#422 |
Wtajemniczenie
|
Pogoda nie za fajna dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Arschen na mus nie ma co robić :P W koncu to twoje urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Urodziny to urodziny
![]() Musi być impreza ![]() ![]() Jutro II faza wita ![]() Ja po zuzce prawie umarłam ![]() Ta laska wykańcza maskarycznie... ![]() Umieralnia po prostu z nią.... ![]() Zrobiłam 200 przysiadów i 100 podskoków (pompka i podskok do góry)... + 2 inne ćwiczenia jeszcze... ![]() I dzięki temu będę się czuła rozgrzeszona pijąc dziś piwko ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Bardzo dobry pomysł arschen ![]() Przynajmniej nie będziesz wiedzieć dokładnie co Ci "złego" tam dodali ![]() Będziesz mniej świadoma, więc szczęśliwsza ![]() hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Hejka,
bylismy na basenie, musiałam pilnować Dziedzica, więc nie pływałam na głebokim basenie, ale tam gdzie mogłam to machałam nogami w wodzie i starałam się ruszać. Wypogodziło się, wiec zaraz idę pobiegać troszkę. W tygodniu mogę nie mieć czasu. Kala, dobry masz plan. Biegać powinno się 3-4 razy w tygodniu, ale z przerwą nie dłuższą niż dwa dni. Arschen, dobry masz plan, dlaczego ktoś ma krzyczeć? Kilka dni pierwszej fazy krzywdy Ci nie zrobi ![]() Asmenę wywiało? ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Strasznie mi się odechciało wychodzić na dwór, więc przejechałam na stacjonarnym rowerze 25km w niecałą godzinę. Starałam się zrobić taki trening interwałowy, w trzech tempach, jestem zlana potem ![]() Edytowane przez Indra83 Czas edycji: 2013-04-28 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Widze, ze i dzis wszystkich wywiało.
Indra mysle, ze samo bycie na basenie w wodzie to juz bardzo duzo. Zawsze mysl tak "mogłam w tym czasie lezec przed tv, a jednak się ruszam" ![]() Ja dziś pobiegałam. Nie pobiłam Indry (jak dobrze pamiętam ![]() ![]() Jutro basen to zobaczymy jak mi tak pojdzie i ile przepłyne. Chce ok. godziny pływac żabką ![]() W ogole dziś nie biegałam sama- raz wyskoczył mi zając, a potem sarna ![]() Zaszłam potem do kolezanki, a jak wrocilam do domu to rodzinka się zjechala i mamy grilla, wiec na mini kiełbaske się skusiłam. Jutro już nie ma bata- ostra dietka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w almie i zakupiłam sobie płatki owsiane, mleko, jabłka, cynamon, słodzik w proszku (nadający się również do pieczenia), serek Emilka 0%, żelatynę, rodzynki i migdały. Zastanawiałam się nad mleczkiem kokosowym - można czy absolutnie nie?
Także jutro zaczynam przygodę z owsianką ![]() ![]() I dziewczyny, mam ogromną prośbę, napisałaby mi któraś jak zrobić sernik na zimno? ![]() ![]() ![]()
#429 |
Zakorzenienie
|
Heeeej dziewczyny
![]() ![]()
#430 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
jezu nowy watek mama mijaaaaaaaaaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
no to mnie zmartwiłyście
![]() ![]() a jak wskoczę na II fazę, to po jakim czasie można powtórzyć fazę I? Może nie wszystko stracone ![]() Choć i tak nie jest źle.. schudłam mimo grzeszków.. wagi w domu nie mam (po co się mam wkurzać patrząc na kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
neyra, już nadrobiłam, uff
![]() W sumie to mogę się na wstępie połączyć w bólu z tymi, co grzeszyły - mój weekend należał do przepełnionych piwem, przygotowanie do weekendu majowego, wiecie ![]() ![]() Ale - żeby nie było, że poddaję się temu bezwolnemu obżarstwu - od dnia 1 maja na cały miesiąc wstrzymuję się od grzeszków i ładnie 3-fazuję, żeby "wejść" znów na dobre tory i się odzwyczaić od grzeszenia ![]() ![]() Więc konkretnie - miesiąc ładnego jedzenia bez marudzenia, ale tak serio serio, bo ja jak coś robię to jest serio, któraś ze mną? ![]()
#435 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wspierać trzeba, a nie na stracie zniechęcać, no. ![]() Ja już nie piłam wina taaaak dawno, że nie ma bata, w tym tygodniu uczczę środę. ![]() Są trochę chaotyczni, YT rozpieszcza na tyle, że potem trzeba czegoś naprawdę dobrego, żeby mnie porwać. ![]() Przecież te mrożonki kosztują fortunę. Jak patrzyłam ostatnio w stokrotce, to jagody były po 17zł. ![]() Ej, a ja to się własnie zastanawiam - jak łamiesz zasady, to ona nie spełnia swojej roli. Wtedy też nie można? Cytat:
![]() ![]() Ćwiczysz pięknie, więc chyba masz rację - nie ma sensu się zadręczać, bo wtedy to nie zadziała na dłuższą metę. ![]() Cytat:
![]() ![]() I ja, i ja też! ![]() ![]() Cytat:
![]() I Ty bądź bohaterem w swoim domu. ![]() Ja drugą noc śpię dziś na karimacie i w śpiworze, z płatkami owsianymi, sałatą i twarogiem jako jedynymi jadalnymi rzeczami w zanadrzu. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
kretka zachęcona Twoim 'jak coś robię serio, to serio' postanawiam poprawę
![]() ![]() a jak coś sp..zepsuję ![]() ![]()
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jak nie wykluczasz picia, to ja z Tobą! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Czekoladko jestes! Jak tam dietka?
Chilita kochana nie rozumiem o co chodzi ciągle z ta Ifazą. Chudnie się niby najwięcej, ale to tylko cyferki! Bo po prostu spada ci woda i czujesz się lepiej. Reguluje się poziom cukru itp. To nie jest prawdziwe odchudzanie. Organizm potrzebuje węgli, aby dobrze funkcjonować. Nie niszcz sobie metabolizmu itp. przez to, ze chcesz w 2tygodnie zrzucic wszystko co zrobierałas kilka lat... Poza tym nigdy nie będziesz chciała wracać do Ifazy- jak dla mnie była okropna :P Zero przyjemnosci z jedzenia. Ja kochane dalej pozostaje na 3fazie (bo tak to mozna nazwac, bo jem zgodnie z SB, ale chyba za dużo węgli jak na II). Jest mi tutaj dobrze, mam rozplanowane ćwiczenia, więc nie chce odbierać sobie zrodła energii. Ale oczywiscie wszystko w normach ![]() ![]() Ś: 5łyzek płatkow owsianych (przyzwyczaiłam się), banan, łyzka masła orzechowego Przekąska: jabłko IIŚ: omlet z 2jajek, ze szpinakiem i szynką szwar., papryka czerowna O: łosoś na parze (ok. 100g), brokuły, jaogurt naturlany (ok. 100g) P: 10orzechów włoskich K: kromka chleba pełnoziarnistego z serkiem białym i warzywami Do tego godzina na basenie I jak? Mogę tak jadać? |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Laydy jestem jestem, dietka srednioooo ale wracam do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wyklucza, ja i alkohol to nierozłączni bracia i żadna dieta i zdrowe odżywianie mi go nie odbierze! ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- czekoladko, wracaj, wracaj do nas! ![]()
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Lady ja nie chcę absolutnie zrzucić w 2 tygodnie, tego co nazbierałam..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Kretko, ja się niestety nie piszę, bo idę na dwie osiemnastki w maju
![]() Ale wiesz, że ja ogólnie cały czas bez grzeszków, więc jest dobrze ![]() Jedna z tych osiemnastek, to mojej przyjaciółki, więc może wezmę swoje jedzenie i będzie zgodnie z SB(pomijając wódkę i soki) |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
moniek, osiemnastki są wybaczalne i jak pisałam - alkohol to nie zło, alkohol to Twój przyjaciel
![]()
#444 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to taka wersja podstawowa mega jest dodać na górę jeszcze galaretkę z soku z 2 pomarańczy i 2 cytryn z żelatyną ![]() ja dziś upiekłam sobie ciasto z cieciorki ale za dużo aromatu malinowego dałam i smakuje jak guma cukrowa;/ jednak jest dobre a jak się posmaruje serkiem to już w ogóle będzie bomba na chwilę gdy będzie się chciało słodkiego a na śniadanie ugotowałam sobie kaszę gryczaną zjem z jabłkiem i kefirem chyba z ćwiczeń dziś tylko 140 nibyprzysiadów jutro muszę się dzielnie trzymać bo idę do babci piec ciasta na jej urodziny będę miała duuużo pracy i muszę się pilnować,żeby niczego nie próbować jak to zwykle robię hehe
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Chilita na Ifazie nie powinnas grzeszyc, ale to przeciez nie przekresla wszystkiego! Dalej trzymaj się zasad!
Wiele dziewczyn robi sobie takie "dni wolne od diety", a potem dalej ją trzymają i chudną ![]() Kretko 3porcje? No to git :P Bo wiem, ze muszę jesc do 120g węgli w ciągu dnia przy mojej wadze jesli chce schudnąć ![]() Moniek ja na imprezach nawet nie bylabym w stanie pomyslec o trzymaniu dietki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra, idę zrobić jakieś brzuszki, czy cos, bo ani dziś nie biegałam, ani nie jeździłam na rolkach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Jestem ćwiczeniowy niereformowalny leń i nawet płacona z góry (90 zł za osobę) siłownia nie zmusza mnie do korzystania z niej od 1,5 miesiąca
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#450 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chcę industriala chyba, ale lewe ucho mam zajęte, a w prawym wygląda tak sobie. ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.