|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Ja też chcę znowu zacząć regularnie biegać, wogóle regularnie ćwiczyć
![]() Właśnie zaliczyłam Mel B nogi (10min) + stepper 45min, uciekam pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć poweekendowo!
Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------------- U mnie weekend grzeszny niestety (dużo spotkań przy stole)... W sobotę kotlet mielony z niezbyt chudą kapustą, w niedzielę jakaś słodka sałatka z ogórków ze śmietaną do obiadu, więcej skrobi niż trzeba i lody (ale prawdziwie owocowe). Szkoda, ale nie chciałam robić przykrości pani domu. Mam nadzieję, że jutro waga pokaże coś poniżej zeszłotygodniowego pomiaru. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę tylko z samego rańca, inaczej nie mogę, bo mi synek mi da, muszę skończyć ćwiczenia lub przynajmniej 2/3 ćwiczeń zanim synek wstanie, bo on bardzo lubi i przeszkadzać. Jak mam np. jakieć ćwiczenia przy których leżę to wskakuje na mnie i skacze mi po brzuchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
Nie za dużo tych ćwiczeń ?
Rower, stepper, Ewka , mel b , tiffany ? Jesteś wciąż na 1 fazie więc weź se to lekko , ja jak zaczęłam ćwiczyć wiecej czyli codziennie rower godzina plus mel b to waga zaczęła iść w górę i czułam sie większa znowu - teraz przestałam i waga zaczęła spadać Dzień dobry tak wogole ![]() Jakiś pechowy dzień miałam w pracy wczoraj - jeden z tych kiedy wszystko z rak leci i ciagle człowiek jakies błędy popełnia - tak jakbym sobą nie była wogole No ale dziś jest nowy dzień i mam nadzieje ze to minęło ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem zaczęłam znowu robić 8 minut na mięśnie brzucha. TŻ mi towarzyszył, to mobilizujące. Oprócz tego biegam i trochę ćwiczę na siłowni pod chmurką - głównie nogi i ramiona. I na razie nie jestem w stanie zebrać się do konkretniejszego treningu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ale Wam walnę cytatem
![]() Cytat:
![]() Brawo kochana, super że leci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fakt jest taki, że i arschen i asmena i ja też miałyśmty takie dziwne przestoje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żółtko, dwie łyżki mleka w proszku, 2 łyżki serka homo, łyżka kakao i słodzik ![]() Krewetki to w biedzie kupuje - mrożone. Porcja skrobi to 30g ![]() Cytat:
![]() Moja siiiis ![]() Hej kochana ![]() Gratki za zrucony balast ![]() Cytat:
![]() No pewnie że spadnie!!! 3maj tak dalej ![]() Cytat:
![]() Wtedy spalasz mięśnie, a nie tłuszcz ![]() Hej lalunie moje ![]() Weekend grzechu za mną... ![]() Miało być 90% SB, a było chyba na odwrót bo tak naprawdę SB były tylko śniadania ![]() ![]() Też nie miałam innego wyjścia bo byłam u cioci - więc normalne obiady jadłam w piątek, sb i nd... Była pizza ![]() ![]() Aaaaaaa ![]() ![]() ![]() Ale od dziś KONIEC !!! BASTA ![]() Nie ma grzeszenia w weekend ![]() ![]() Ewentualnie będę pić wino lub czystą wódkę i to tylko teraz w piątek bo mam imprezę babską ![]() Ale żadnych grzechów jedzeniowych - żadnego słodkiego, żadnych innych odstępstw ![]() Proszę wspierajcie mnie i bijcie ![]() ![]() Muszę być silna... Po za tym teraz często przekraczałam 3 porcje owoców i teraz będę jadła max 3 procje, albo nawet mniej ![]() Ooo i taki mam plan ![]() Sis jesteś ze mną ??? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
A ja rano robiłam cardio szalinki
![]() Uwielbiam ćwiczyć rano bo daje to mi super energię na cały dzień i po południu mam już czas na relaks i domowe obiowiązki ![]() ![]() Jutro rano też wstanę i zamierzam ćwiczyć melB cardio (15min) + zuza (np. #6 - 10min) + melB poślady ![]() Musze spalić ten "dziadowski" weekend bo brzuchol mój jakby większy ciut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Ja też przekraczam owoce, ciężko się powstrzymać jak mamy tyle pyszności ![]() ![]() ![]()
#4844 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziś rano zadzwoniła koleżanka z pracy, o 7.30, żebym kupiła mleko do pracy i po chwili się skapnęła,że ja dziś urlop zaczynam ![]() W weekend byłam grzeczna i będę, może loda zjem jak z małym gdzieś wyskoczę, ale ja teraz się nie przejmuję proporcjami i jem owoce do każdego posiłku oraz kaszę jaglaną, ale to w ramach terapii przeciwłuszczycowej ![]() Kala, jesteś moim mistrzem fitnesu, nikt Cie nie pokona i nawet cały weekend zawalony tego nie zmieni. Motylku - nie przesadzasz z tymi ćwiczeniami? tzn. z ilością, zajeździsz się. Wiem, że jesteś bardzo zmotywowana, ale uważaj, żebyś nie przedobrzyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() TO SUUUUPER !!! ![]() Ale bądźmy twarde ok ? Jak Bruce Willis w Die Hard ![]() Dobra ![]() Jezuuu sis, my chyba naprawdę jesteśmy spokrewnione jakoś bo ja mam dziś dokładnie to samo ![]() Wkurzają mnie dziś wszyscy, hałasują mi taśmą klejącą, informatyk mi nie chce pomóc, że ja mam se sama przenosić komputer, remont mamy mieć ![]() AAAAaaaAA ! !!1!!!!! ![]() Dżisasssss ![]() yyyy, a więc ![]() Najpierw TŻ jak wychodzi prze 5 to mnie budzi i ja piję sobie odżywką białkową i jem albo orzeszki albo czekoladki kawałek, zeby nie ćwiczyć na czczo... Potem wstaję po godzinie - około 6 i ćwiczę około 30-40 minut ![]() Kończę o 7, idę się szybko wykąpać, maluję się, robię szybkie śniadanko, biorę sto pojemników z jedzeniem do roboty, ubieram się o o 7:40 wychodzę z domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owocki maj looow ![]() Cytat:
![]() A ja za miecha !!! ![]() Zazdroszczę kochana ![]() Owocki ja kocham, ale myślę że one mogą mi trochę zaważyć na wadze ![]() Musze się minimalnie ograniczyć... Chociaż próbować ![]() ![]() Ja mistrzem fitnesuu ![]() ![]() Może Chodakowską z rynku wyżrę ![]() ![]() No a w weekend nie mogłam ćwiczyć, nie miałam jak... Mały spacer był w sobotę - taki prawie dwu godzinny, więc to mnie troche ratuje ![]() Po za tym kaloriowo było ok - ale co z tego jak to same skrobie były, syropy gluk-fruktozowe, cukier i %%% ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Aj lof ju tututrurtuuu tuu ![]() ![]() A ja nie siedzę uśmiechnięta właśnie, mam focha wypisanego na twarzy ![]() ![]() No nie jest źle, rili !!! Chociaż baaaardzo długo nastawiałam sobie budzik, żeby go potem rano wyłączyć i iść spać ![]() ![]() To co wstajemy jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wszystkim za troskę
![]() ![]() Myślicie że to za dużo ćwiczeń, wcześniej ćwiczyłam sporo więcej, ja uwielbiam ćwiczyć, chociaż ostatnio ćwiczyłam mniej. A śniadanie zjadłam spore i przed ćwiczeniami i po ćwiczonkach było II śniadanko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Mogę też, mogę też? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
Butrerfly - jak jesteś przyzwyczajona i jesz przed ćwiczeniami, to ok
![]() ![]() Ja spadam nad jezioro z małym, zjemy lody, pooglądam narciarzy wodnych i zaliczymy plac zabaw. Na mój wyjazd nad morze ma być 35st., ugotujemy sie, a zwłaszcza nasza biedna ciażóweczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Indra tylko pozazdrościć wakacji i tej pięknej pogody
![]() Ja już jestem po urlopie ![]() ![]() ![]() ![]() Graliśmy tak po 21-22giej i do 2w nocy ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-07-22 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak czy tak na I fazie nie dawaj sobie tak w kość ![]() ![]() Pewnie że możesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę !!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę unikać takich grzechów jednak ![]() Jeszcze tylko dziś jedna skrobia, jeden owoc, jutro już będzie lepiej! Dziś gotuję gar potrawki bakłażanowo-pomidorowej, do tego mam polędwiczkę wieprzową, więc dam radę. Także łącząc się w bólu trzymam kciuki za Ciebie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Ale ta nutella pewnie nie jest dozwolona na I fazie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
A do czego tą nutelkę mogę dać, skoro ani chlebka nie można ani naleśników?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana- przyda się
![]() ![]() ![]() To super już jesteśmy 4 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Jajo (lub dwa) rozbełtane z łykiem mleka i na patelnię ![]() Można dodać np. siemię lniane - zmielone lub nie to będzie się bardziej trzymać ale nie trzeba ![]() Do tego nutelka i jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Heeeeeej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyyyy ja se to dziś chyba zrobię ![]() ![]() Dzięki kretko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://budynwaniliowy.blogspot.com/2...-bez-maki.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.