|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: uwaga! okropna prywata!
Ja również się zgadzam, tysiąc razy dziennie wchodzę na Wizaż, przed nauką po nauce, jak tylko dorwę kompa. Małż się śmieje już ze mnie że "znowu wizaż, a co by miało być innego"
Czuję się wśród Was fantastycznie, jak wśród najlepszych przyjaciółek. Perfumy to zdecydowanie nie jest zwykłe forum na którym się tylko dyskutuje o hobby, to oaza życzliwych, wrażliwych i przekochanych duszyczek. Swoją droga, ktoś kto jest wrażliwy na zapachy, po prostu musi mieć piękne serce (wyjątek - patrz "Pachnidło" )Uwielbiam Was dziewczyny po prostu |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Ależ kasiulko - jan baptysta właśnie miał bardzo wrażliwe serce...
tylko "wrażliwe inaczej" mnie też z Wami dobrze ![]() ps. sorki - piękne miało byc :d - nie doczytałam
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.pngEdytowane przez falka Czas edycji: 2007-02-03 o 11:03 Powód: ps... |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Bo Eenax taka jest...., ja też zawsze otwieram paszcze jak dostaje przesyłke od niej, dziewczyna jest niesamowicie szczera i uczynna
Tu na wizażu są bardzo uczynni ludzie, bezinteresownie nie raz dostawałem próbeczki, miłe liściki itd. Dzięki wam że jestescie
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby ta biedna i wrażliwa dusza była od samego początku na wizażu,a szczególnie na perfumach,i doznała tyle dobrego od szczerych i uczynnych serc,to z pewnością nie doszłoby do tylu dramatów Biedny Janku nie zaznałeś miłości i przeholowałeś ze swoja pasją Ciesze się,że jestem razem z Wami |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez potwierdzam slowa Dreamera o Eenax-doswiadczylam tego ostatnio na wlasnej skorze
Ale to sie tyczy wszystkich Was-zyczliwych,pomocnych,prze sympatycznych.Mimo,ze nie udzielam sie tu duzo i pewnie niewiele osob mnie kojarzy-jestescie dla mnie ogrooomna skarbnica wiedzy,dzieki ktorej wkraczam sobie w magiczny swiat zapachow.
"Umrzeć przyjdzie,gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością..." Edytowane przez ania*aneczka Czas edycji: 2007-02-03 o 12:14 Powód: taa..napisalam "przesymapatycznych" hehe.. :) |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Doskonały pomysł
)Ja się tutaj czuję...świetnie... i chociaż pieniędzy mi ciągle ubywa mogę się chociaż rozwijać ![]() Super że jesteście! |
|
|
|
|
#67 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Taka prywata to jest jak najbardziej na miejscu
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
a ja choc stoję tak z boku, to nie potrafię nie wejść na to forum 500 razy dziennie.
i też bardzo dobrze sie tutaj czuję, chociaż tak naprawdę jestem tylko cieniem. ale takiego drugiego forum, jak Wasze perfumy, nie ma na wizażu.
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Drogie Wizażanki i Wizażanie, ja także chciałabym dodać kilka słów od siebie, raczkującej zaledwie perfumoholiczki. Przede wszystkim, chcę podziękować Wam za wspólnie spędzone poranki i wieczory, które umilają mi czas nawet wtedy, gdy nie włączam się aktywnie do rozmowy, to z ogromną przyjemnością Was czytam
. Dzięki Wizażowi poznałam nie tylko wiele wspaniałych zapachów, ale co najważniejsze wielu wspaniałych ludzi, szczerych, sympatycznych i bezinteresownych. To, co najbardziej mi się w tych znajomościach podoba i co najwyżej sobie cenie, to najwspanialszy dar, jaki można otrzymać i dać drugiemu człowiekowi –zaufanie. Osoby, do których kieruję te słowa, będą wiedziały, że to do nich , bo przez nie ze śmiechu zbyt często szwankuje mi klawiatura, od zalewania herbatą lub kawą.Życzę wszystkim miłego weekendu ![]() Pozdrawiam nasze kochane moderatorki Rachelę i Demonik. P.S. Z tą kawą to czysta prawda |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miło mi Ciebie tu widzieć, tak samo jak Elsi i inne zagubione duszyczki
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie. Siła forum jest niewiarygodna! Bardzo fajne miejsce i ludzie... Czasami też nie mogę wyjść z podziwu skąd tyle ufności w ludziach w dzisiejszych czasach i takiej bezinteresowności. To budujące jest!
![]() No, tośmy sobie posłodziły....
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj maz ma ze mnie niezly ubaw, bo jak Maja wchodzi na komputer, to wiadomo, ze bedzie gadac o perfumach. Zreszta nawet jak nie widzi, to odbiera potem cale sterty paczek z probkami, albo flaszeczki nowych perfum - to przez Was drogie Panie moj maz sie tak meczy i mowi mi ze chcialby, zeby choc przez pare dni jego zona pachniala tak samo
A czemu tak jest? Bo kocham Was i to forum. Uwielbiam sobie urzadzac z Wami te perfumiarskie i nie tylko pogaduchy. Dobrze mi tu i kropka! Wielki buziak dla Was |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki wam dorobilam się kolejnego zmysłu
Miło, cieplutko i pachnąco tutaj...za co wam bardzo dziekuje |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Bródka mi się trzęsie ze wzruszenia...
Rzeczywiście, jest tu super, chociaz można się zarazić jedyną chorobą przenoszona droga wirtualną - perfumoholizmem... skutek uboczny, acz niebagatelny - pusty portfel. Ale co tam!
|
|
|
|
|
#75 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I też już zarażona jestem - ale leczyć się nie zamierzam .
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja trochę posłodzę
![]() ![]() Nudne by było moje zycie wirtualne i zapachowe gdyby nie Wy ![]() Dzięki Wam wyostrzył mi się zmysł zapachowy i nauczyłam się oszczędzać Uwielbiam to forum i uwielbiam was wszystkie , wszystkie razem i każdą z osobna
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Podłączam się do wątku z wielkimi podziękowaniami dla wszystkich przemiłych znawczyń perfum na tym forum, dzięki wam zyskałam nową wiedzę i pasję, oraz wspaniałe nowe przyjaciółki.
Na wizażu jestem od listopada ubiegłego roku - ale dopiero od grudnia tego roku na forum perfumiarskim - jak to mogło się stać - dzięki ukochanej Joasi Wszystkie jesteście wspaniałe, waszą wiedzę podziwiam i zazdraszczam, a przebywanie wśród was to prawdziwa przyjemność |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ja się tutaj czuję taaaaaaaaaka malutka
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I teraz kombinuję jak go zdobyć, bo u nas ni ma Ale widziałam w Internecie więc może się uda... |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelciu, drimer-ku, aniu nawet nie wiecie jaką przyemność (nie kojarzyć tego w TEN sposób) zrobiliscie piszac Te słowa.
Jestescie (i cała reezta innych wizazanek i wizazankow) potwierdzeniem tego jak cudowny jest wizaż. Popieram (mocno potrzasajac głowa) ze panuje tu codowna atmosfera. wszyscy sa tak mili i tak życzliwi. PS. Tak zascie poprawili mi humor ze wstałam z łózeczka, jak maz mi przeczytał ten temat. Po tak zycliwych słowach od razu czuje się o wiele lepiej.
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
No to Kochani- zdróweczko!
|
|
|
|
|
#83 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ja też musze powiedziec, ze czuje sie wsrod was naprawde dobrze
mimo,ze dopiero raczkuje na perfumach to juz poczulam ta przyjemna atmosfere i mam nadzieje,ze z czasem bedzie jeszcze milej!
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]() jestem za to regularnym podglądaczem i podczytywaczem
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też Was wszystkie drogie Wizażystki ściskam i pozdrawiam.
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę ,że odkryłam to cudowne miejsce.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyobrazam sobie dnia bez Perfum
dzien bez Wizazu, to dzien stracony ![]() Potwierdzam, ze panuje tutaj niesamowita atmosfera, jestescie cudowne, zawsze potraficie doskonale doradzic, podniesc na duchu, podpowiedziec czy tez wspomoc w trudnej chwili I nie wyobrazam sobie, zeby mogla kiedys przestac istniec ![]() Wielkie Buziaki dla Was wszystkich |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo sie ciesze, ze trafilam na forum. Jesli tylko mam wolna chwile, wchodze tu i czuje sie jakbym byla w zupelnie innym swiecie, z niesamowita atmosfera.
Chociaz jestem tu poczatkujaca spotkalam sie z niezwykla sympatia, bezinteresowna checia pomocy. Dla mnie jest to niesamowite, bo w dzisiejszych czasach wiadomo, jak jest Dzieki Wam nauczylam sie, jak wazny jest zmysl wechu, teraz zupelnie inaczej patrze na niektore rzeczy. Pozdrawiam Was wszystkie goraco
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami- to forum ma niezaprzeczalny klimat, udzielają się tutaj prawdziwi pasjonaci, jest dość kameralne.
Nie piszę zbyt wiele, ale kojarzę prawie każdą osobę działającą na 'Perfumach'. Bardzo lubię tu przebywać i robię to codziennie
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Czuję się wśród Was fantastycznie, jak wśród najlepszych przyjaciółek. Perfumy to zdecydowanie nie jest zwykłe forum na którym się tylko dyskutuje o hobby, to oaza życzliwych, wrażliwych i przekochanych duszyczek. Swoją droga, ktoś kto jest wrażliwy na zapachy, po prostu musi mieć piękne serce
(wyjątek - patrz "Pachnidło" 

- dzięki ukochanej Joasi