|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak podsycić płomień - gry i zabawy dla par
Dziewczyny super wątek!
jestem an etapie robienia gry, ktora zapoczątkowała Divine ;d macie jeszcze jakieś szalone pomysły co do zadań:d?
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba nie mam odwagi na takie coś jak Wy tu piszecie Kobity...
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Joasiunia
mi też sie tak wydawało.... A jednak przełamałam lody haha jak to dziwnie brzmi w tym wątku chce jeszcze bardziej poigraszkować w łózku ale niestety w obu przypadkach mamy rodziców obok albo nad sobą...;/ Ale już na ten weekend jedziemy na domek Tża i bedziemy w zupełności sami z dala od cywilizacji (do tej pory zawsze bylismy ze znajomymi albo mieliśmy inne zaproszenia) Ale ten weekend nalezy do nas więc piszcie dziewczynki co możecie a w sobote bede testować ![]() miłego wieczorku ![]() ja niestety spedze go z książka w ręce a nie tżem ;(
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ja to taka d...a jestem
Wiem,że nie mam się czego wstydać,ale zawsze jak mam przejąć inicjatywę to się wstydam![]() Sabcia oj miłego weekendu życzę ![]() ![]() Oj beje się działo Ja nie mam niestety żadnych pomysłów
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wątek, będę musiała porządnie cały przestudiować, bo po 10latch troszkę nasz płomyk przygasł i trzeba to nadrobić
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Ojj i mi niestety plany sie zmieniy i weekend spedze ale ze znajomymi ;/ bleee
Dwa wymierzylam kare tzowi i nie ma zadnych niespodzianek Sama to ledwie wytrzymuje ale ta metoda jest najskuteczniejsza ![]() A co tutaj taka cisza?? hallo
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... Chyba w jesieni żadnej się nie chce nic wymyślać
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
chyba taaaak
mi samej nie chce sie mylec hehmnie nakreca nie tyle filmy ale opowiadania erotyczne wydrukowac, zapalic swieczki i czytac razem... hymmm moze kare bym dzis zakonczyla
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Sabciu
Oj jak się do siebie dorwiecie... Beje się działo
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Sabcia ja mam wlasnie opowiadania tyle, ze po angielsku
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Castilia a u mnie z angielskim ciezkawo
Ale w internecie jest tego cala masa...znalazlam ciekawa gre ale mama weszla mi do pokoju i musialam pozamykac wszystkie strony, jak znowu namierze napisze, wydaje sie byc ciekawa. sciaga sie za free z netu ![]() ![]() Edit: Znalazam gra "Impka" www.impka.com Nie mam czasu czytac dokladnie o co chodzi w tej grze wiec wybaczcie jesli bedzie niewypal Zmykam bo Tzet zaraz bedzie u mnie... Milego wieczorku
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2008-11-07 o 19:42 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
ja grałam w ta impke, ale nie polecam, bardziej polecam Sensea
Impka ma taka wadę, że strasznie rozpraszają częste rzuty kostke i zadanie typu "zrób rowerek" kiedy zrobi się juz cieplutko.....
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za rade Elianko
Ojjj ściągne ściagne sobie sensee heh Co tu taka cisza?? Gdzie sie podziałyście????
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
ja polecam dziewczyny same zrobić taką grę planszową. Ja jestem na razie na etapie planowania ...
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Senseę znalazłam
Luknęłam ino na nią Zapowiada się ciekawie Jeszcze nie wypróbowana![]() ![]() ![]() Ech...
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wczoraj zastanawiałam sie jak by taka gre zrobić... Trzeba wziąśc urlop od Tża i spedzić nad tym wieczór
Bo z nim to sie nie da bo nie skupimy sie na tym co trzeba ....A nakładka wibracyjna?? Któraś próbowała??
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest fantastyczna Raz, że daje mnóstwo zabawy, uśmialiśmy się podczas jej zakładania, uruchamiania itp. a dwa - duża przyjemność. TŻ strasznie się ze mnie uśmiał wtedy;] Polecam gorąco
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie polecam, glosna strasznie, calkowicie zapsula namnastroj, a wcale te wibracje mnie nie podniecaly - praktycznie ich nie czulam - tylko wtedy gdy siedzialam na Tzcie, on byl gleboko we mnie, a ja sie nie ruszalam.
Nie polecam, ale co kto lubi. Moze komus przypadnie do gustu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Hymmmm ja sie zastanawiam czy nie zrobić Nam niespodzianki na Mikołajki
![]() Czytałam też inne fora i zdania były podzielone... No coż dopóki nie spróbuje to sie nie przekonam...
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Nakladka jest calkiem fajna, ale raczej do zabaw w samotnosci hehehe Trzeba ja rzeczywiscie odpowiednio przylozyc zeby cos poczuc. Ja sie zastanawialam nad kupnem czegos wiekszego hahaha
Kiedys mialam wibrator, ale go zepsulam |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ale eksperymentujesz
Wiesz... Tak Ci trochę zazdraszczam,że masz tyle odwagi![]() Buźka
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
fajnie tutaj
przejrzalam caly watek i gre wyprobuje juz w ten piatek. bedziemy sami z TZ przez caly weekend wiec cos takiego bardzo sie przyda ![]() ciesze sie tez ze poruszylyscie temat nakladki. zastanawialam sie nad nia ale jakos nie bylam przekonana. z tego co piszecie to nie bede kasy marnowac bo jak kiedys rozmawialam z TZem to on jakos tak sie krzywo patrzyl na ten pomysl. za bardzo sie moze boi o swoje przyrodzenie hihhihi a wizazanki powiedzcie mi co sadzicie o tym zelach durexa. rzeczywsicie maja jakas tajemna moc czy to jednak jest to samo co "domowe" nawilzacze?z mojego doswiadczenia to.... z TZ nie jestesmy na tyle dlugo zeby sie znudzic soba i sexem ( 2,5 roku) ale lubie go zaskakiwac moim zdaniem nie wazne ile sie jest ze soba ale wazne zeby ciagle podsycac zainteresowanie. przeciez nawet po tygodniu mozna miec siebie dosc. wiec ja odkrywam swoje karty powoli ale sukcesywnie.ja najbardziej lubie wykorzystywac efekt zaskoczenia. podczas wakacji 2 tygodnie mieszkalam sam na sam z TZem. pewnego dnia wrocil z pracy i zaproponowalam mu ze odgrzeje mu obiad. szybciutko i tak zeby nie zauwazyl wskoczylam do lazienki i przebralam sie w szpilki ponczoszki itp sexi fatalaszki i jak gdyby nic w takim stroju wrocilam z obiadkiem. TZowi szczenka opadla no i obiad musial sobie pozniej jeszcze raz odgrzac. a i jeszcze polecam kilka warstw. zeby mial ta frajde rozbierania
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Drugi to Żel intymny potęgujący doznania - czyli czerwony rozgrzewający. Póki co, użyliśmy go raz, bo miałam wrażenie, że piecze mnie. Myślę, że te rozgrzewające i chłodzące nie są za dobre dla osób, które mogą łatwo uczulać. Z drugiej ręki wiem, że żel do masażu jest bardzo fajny
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
dzieki kejti1987 chyba sie skusze na ten niebieski
![]() tak mi sie spodobal pomysl z ta gra ze przekopalam internet i znalazlam, sciagnelam, wrzucilam na rapidshare i teraz chce sie z wami podzielic. tutaj link SENSEA http://***************/files/165133678/SENSEA.rar.html usunac spacje i zamiast gwiazdek wpisac rapid share . com powodzenia
Edytowane przez kakka Czas edycji: 2008-11-18 o 23:46 Powód: zeby nie pisac dwoch postow pod rzad |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Hej !
Joasiuniu - nie, sniegu jesio nie mamy, ale jest mroznie, szczegolnie rano mam szron na szybach i takie ladne malowidelka zrobione przez mroz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
swietny watek bo wlansie siedze i zastanawiam sie co tu wymyslec by mojego lubego zaskoczyc
widze ze na Wizazu wszystko mozna znalezc ![]() mieszkam ze swoim facetem 1,5 roku i czasem czuje sie jak zwykla kura domowa. pracuje tylko do poludnia wiec zanim moj narzeczony wroci z pracy ok 17 to ja juz zdarze sie rozleniwic albo stoje w kuchni przy garach zeby mu cieply obiad podac :P no tak to jest jak sie mieszka ze soba. czasem wkrada sie rutyna ktora trzeba zabic bo moze przerodzic sie w nude. zdarza sie ze moj TZ zastaje mnie na lozku, rozpalona i rozbierajaca go wzrokiem bywa tez ze zaloze cos sexi jak np ostatnio, ze nie zdarzyl zdjac butow po przyjsciu z pracy a juz robilismy to na biurku ale czasem brak mi spontanu. chcialabym Go czesciej mile zaskakiwac bede wiec pilnie sledzic watek i korzystac z porad a teraz wybaczcie - lece do garow, juz przed 17 ![]() pozdrawiam goraco
|
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
gratuluje pomyslu na watek
![]() przy okzaji sama wykorzystam ktotas z tych bezwstydnych gierek ![]() a tak sobie mysle ze podwiazki szpilki i zmyslowy taniec przed nosem TŻ z kategorycznym zakazem dotykania dopoki sie na to nie pozwoli jest w stanie ak rozgrzac atmosfere ze |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Genialny watek! Widze musze przejsc jakies przyspieszone szkolenie bo bym w zyciu sama nie wpadla na takie pomysly sama. Wskazowki na pewno przydadza sie niejednej z nas. Pozdrawiam pomyslowe Wizazanki;]
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
hmmm..świetny wątek,chyba będę musiała skorzystać z niektórych pomysłów bo TŻ się bulwersuje,że nic nie robię:/ Ale dodam jakieś pomysły od siebie
![]() Po pierwsze.Moj facet i myślę,że każdy inny uwielbia przebieranki. To mogą być pończochy,kabaretki uwielbia gdy zakładam pas do pońzoch,kupił mi sexi koszulkę ze stringami,szpilki.Ostatni o nakręca mnie np.na stoj mikołajki lub cokolwiek innego.Sama myśl o mnie w takim łaszku podnosi mu ciśnienie.Wiadmomo,z ei tak za chwilę to zdejmie chociaż często lubi gdy szmatki zostają na mnie. Dla mnie to praktycznie żadna przyjemnosć bo mnie to krępuje,ale wiem,że TŻ lubi taką zabawę. Po drugie.Kiedys jechaliśmy samochodem jakieś 75km. W tym czasie wpadłam na pomysł,że zaskocze TŻta.zaczęłam macać go przez spodnie,potem je rozpięłam,rączka w ruch,potem szybki oral bo było niewygodnie:P i wiecie co? z tego miłego zaskoczenia mieliśmy 2 postoje w lesie TŻ był zachwycony:P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

jestem an etapie robienia gry, ktora zapoczątkowała Divine ;d macie jeszcze jakieś szalone pomysły co do zadań:d?

chce jeszcze bardziej poigraszkować w łózku ale niestety w obu przypadkach mamy rodziców obok albo nad sobą...;/ Ale już na ten weekend jedziemy na domek Tża i bedziemy w zupełności sami z dala od cywilizacji (do tej pory zawsze bylismy ze znajomymi albo mieliśmy inne zaproszenia) Ale ten weekend nalezy do nas więc piszcie dziewczynki co możecie a w sobote bede testować 

Wiem,że nie mam się czego wstydać,ale zawsze jak mam przejąć inicjatywę to się wstydam