Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 13:21   #961
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość

dzisiaj coś tu pusto
Ano pusto, ale wieczorem pewnie zacznie się wzmożony ruch i znowu 3 strony nadrabiania będę miała
A ja zaraz spadam na posiedzenie rady w firmie, a potem tup tup do domu

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 13:32   #962
virka
Zakorzenienie

Witam
Widzę, bez szaleństwa dzisiaj

Ja właśnie wróciłam z rozmowy o pracę (jeszcze ma być drugi etap), ale miałam stresa Wchodzę do firmy, a oni po przywitaniu zapraszają mnie na króciutki test z obsługi komputera....Pierwszy raz coś takiego przeszłam, normalnie ręce mi chodziły jak w delirce Strasznie to stresujące jest jak każą CI coś zrobić i stoi nad Tobą kilka osób i patrzy Ci na ręce...Ale Pani Dyrektor powiedziała, że zdałam Powiem Wam, że strasznie fajnie by było jakby się udało (w końcu praca na cały etat, do tego biurowa), ale jak widziałam tę ilość cv na stoliku, które czekały jescze na rozmowę..., to nie daje wielkich szans. Nie mniej doświadczenie bardzo fajne, bo rozmowa sympatyczna i profesjonalna

Pozdrawiam wszystkie maniaczki

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 14:49   #963
paprif
Zakorzenienie

Kochane od kilku dni palą mi się uszy, to przez Was ? ;>

Za jakąś godzinkę zjem sobie pyszny kapuśniaczek, mniam... widzicie dzisiaj nawet potrafiłam normalnie funkcjonować, a to dlatego, że wierzę, że nam się [jednak] uda...
Stary 2008-11-07, 16:46   #964
karla_92
Zakorzenienie

Dzien dobry, czy może dobry wieczór?

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Niestety Seboradinu nie było - jak go nie dostanę w złotych tarasach to go zamówię w necie - tylko nie wiem gdzie.
Możesz zamówic w aptece DOZ i odebrac osobiscie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Witam Werkę, my się chyba nie znamy .
Ja nie miałam czasu ostatnio pisać i niestety nie nadrobie wszystkiego, chociaz bardzo bym chciała .
Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło. Facet nie pojawił się w umówionym miejscu, w ogóle wcześniej się kapłam już, że coś nie tak, bo na jednym zdjęciu, które przesłał mi jako swoje był małymi literkami adres strony internetowej, na którą weszłam, a to była strona jakiegoś fotografa ze śląska, na pewnie nie jego stronka . No nie, zostałam skutecznie zrobiona w jajo.
Na pocieszenie kupiłam sobie peeling do stóp, krem do stóp i rąk i zagranicznego waxa (w wakacje mi po nim szybko włosy urosły ). Właśnie piję pokrzywę i zastanawiam się co u Was. Fajnie, jakby każda mogła w skrócie mi powiedzieć
Szkoda, ze tak sie stało, ale widzę, że dobrze to znosisz
Cóż ludzie są debilami

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witam

Ja właśnie wróciłam z rozmowy o pracę (jeszcze ma być drugi etap), ale miałam stresa Wchodzę do firmy, a oni po przywitaniu zapraszają mnie na króciutki test z obsługi komputera....Pierwszy raz coś takiego przeszłam, normalnie ręce mi chodziły jak w delirce Strasznie to stresujące jest jak każą CI coś zrobić i stoi nad Tobą kilka osób i patrzy Ci na ręce...Ale Pani Dyrektor powiedziała, że zdałam Powiem Wam, że strasznie fajnie by było jakby się udało (w końcu praca na cały etat, do tego biurowa), ale jak widziałam tę ilość cv na stoliku, które czekały jescze na rozmowę..., to nie daje wielkich szans. Nie mniej doświadczenie bardzo fajne, bo rozmowa sympatyczna i profesjonalna

Trzymam kciuki za prace
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 18:24   #965
evangeline
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny...

jestem smutna, wściekła, wku***** bo zabrakło mi 0.1 do stypendium naukowego Tylko sobie strzelić w łeb po prostu. Jeszcze zobaczę, jak będzie na drugim kierunku, ale tam jakoś nie liczę, że dostanę.

Buźki

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 18:30   #966
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny...

jestem smutna, wściekła, wku***** bo zabrakło mi 0.1 do stypendium naukowego Tylko sobie strzelić w łeb po prostu. Jeszcze zobaczę, jak będzie na drugim kierunku, ale tam jakoś nie liczę, że dostanę.

Buźki
Stary 2008-11-07, 19:13   #967
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dzień Doberek! Jelly melduje się na stanowisku!

Dziś pofolgowałam moim kobiecym zachciankom.... hm..a kiedy to ja nie folguje muszę pomyśleć?
No więc...przyjechałam do Rodziców już dziś bo mam ROZDANIE DYPLOMÓW
a jutro na 8 niestety studiów ciąg dalszy

I przeszłam się do Rossmanna i co widzę na półeczce????
ŻEL ALOESOWY PALOMY
A tego co pamiętam to wiele wizażanek chwaliło że robi wiele dobrego dla skóry głowy i włosisków! I chyba przyspiesza porost włosów! Tylko co?? To już nie pamiętam...
Pamiętam że jest też do skóry, do buzi i ogólnie do wszystkiego... A że mam dziś przypływ gotówki (czyt.kochany dziadziuś ) to go kupiłam.

Dokupiłam jeszcze śliczny komplet ze szklanych turkusowych koralików: naszyjnik+kolczyki oraz.... NOWOŚĆ Bourjois.. nowy błyszczyk z efektem 3d Kolorek na ustach takiii lodowy.. lodowy efekt i ten blask

Choć to oznacza że już powinnam spasować z kupowaniem mazideł do ust do końca roku bo jeszcze szmineczka z Avonu do mnie leci..

Mam: 4 błyszczyki
2 balsamy do ust
3 szminki

w tym 1 nową szminkę , 1 nowy balsam i nowy wspaniały błyszczyk
Wieczorem zrobię wszystkiemu zdjęcia i wam pokarzę!

mnie to chyba nikt z błyszczykami nie pobije
mam ich 27, z czego kocham 8
i 7 balsamów do ust

dziewczyna któras pisała ze ten aloes palomy stosuje jako odżywke bez spłukiwania, ja tez wypróbowałam taką metode, ale miałam takie sztywne, troche poklejone włosy
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 19:32   #968
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
jakie rozdanie dyplomów ? czy ja coś przeoczyłam ?
Czuję się głupio nie w temacie...
Poczytaj sobie poczytaj i liczę na jakieś cenne uwagi co do palomy, bo ja się nie zainteresowałam bliżej tym jak używać tylko sruuu prosto na swój łebek...
na rozdanie dyplomów....we wrześniu obroniłam tytuł licencjata!

Będę sobie pisać lic przed nazwiskiem od teraz...a co? Mi też się co od życia należny

A co do Palomy, jak tylko dowiem się więcej to Ci od razu napiszę. Na razie z tego co wyczytałam to on świetnie łagodzi podrażnienia. A sporo wizażanek wypowiadało się że kładzie go na skórę głowy i włosy i pozostawia na nich do wyschnięcia -tak jak odżywkę bez spłukiwania.. I że dobrze działa na włosy bo podobno pojawiają im się nowe! Tzw "baby hair" Liczę że u mnie będzie to samo.
Doczytałam się też że nie powoduje tłustego look włosów-a to ważne

A więcej...w niedzielę opowiem

Cytat:
Witam

SUPER!
gratulacje! i 3mam kciuki za 2gi etap rozmów

Cytat:
kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech

Mirelkaaa uuu... to rzeczywiście jesteś mistrzynią! Aczkolwiek dla mnie ta liczba którą mam i tak jest za duża! I myślę że przesadzam ostatnio!

Myślę że za dużo kosmetyków kupuję.I bez sensu tak kasa mi ucieka za którą mogłabym kupić porządną sukienkę czy buty!
Dlatego zrobiłam dziś z mamą listę co jest do pielęgnacji takim "minimum" i będę się trzymać. Póki mam wszystkie pozycje z listy -Nie kupuję.
I codziennie będę pisać ile mam kasy(na początku dnia) i na co wydałam.. włącznie z drożdżówkami, biletem, chusteczkami higienicznymi i innymi "bzdetami"

Trzeba się ograniczyć!!!I trochę rozsądniej operować pieniędzmi. :/

......................... ......................... ....

Estelle'- jesteś nie zastąpiona!
Właśnie znalazłam twoją analizę odżyweczki ze ziaji "Olejek Rycynowy" do włosów farbowanych -taką bez spłukiwania- o klik
Do teraz nie wiedziałam co z nią zrobić bo bałam się że mi przetłuści włoski.. A tu czytam że można ją używać do METODY OMO Huuureeej!!! Huuuurejj!!!
Chciałam tej metody spróbować, a teraz bez wydawania dodatkowych pieniędzy mam szanse. !!!
I dowiedziałam się że nawet dobry kosmetyk mam na półce i nic o nim nie wiem! Super to teraz już wiem jak go zużyć!

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-11-07 o 20:06 Powód: dopisek
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 20:14   #969
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Będę sobie pisać lic przed nazwiskiem od teraz...a co? Mi też się co od życia należny

A co do Palomy, jak tylko dowiem się więcej to Ci od razu napiszę. Na razie z tego co wyczytałam to on świetnie łagodzi podrażnienia. A sporo wizażanek wypowiadało się że kładzie go na skórę głowy i włosy i pozostawia na nich do wyschnięcia -tak jak odżywkę bez spłukiwania.. I że dobrze działa na włosy bo podobno pojawiają im się nowe! Tzw "baby hair" Liczę że u mnie będzie to samo.
Doczytałam się też że nie powoduje tłustego look włosów-a to ważne

A więcej...w niedzielę opowiem

kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech.
E no to kozaaak z Ciebie Gratuluję !
Napisz napisz jak coś będziesz wiedzieć

kurcze, i musiałaś nas zdemaskować?? eh.. co za pech.
i co się cieszysz z cudzego nieszczęścia jak mnie tak pieką bardzo no
e tam Wy, to po części na pewno mamusia i ekhem być może On
Stary 2008-11-07, 20:23   #970
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Witam

Wizażowe wiedźmy, wiecie jaką mamy robotę na następne tygodnie
Trzymam kciuki Marzenko

Cytat:

Za jakąś godzinkę zjem sobie pyszny kapuśniaczek, mniam... widzicie dzisiaj nawet potrafiłam normalnie funkcjonować, a to dlatego, że wierzę, że nam się [jednak] uda...

Cytat:
Hej Dziewczyny...

Buźki

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
mnie to chyba nikt z błyszczykami nie pobije
mam ich 27, z czego kocham 8
i 7 balsamów do ust
Ja mam tylko jakieś stare 2 błyszczyki bezbarwne i jeden balsam do ust, praktycznie tylko on jest w użyciu.
Za to po szufladach mam poupychane jakieś wiekowe szminki [sama nie wiem, po co trzymam] w wielu kolorach[ach te kuszące jednodolarowe zakupy ]

Cytat:
Mirelkaaa uuu... to rzeczywiście jesteś mistrzynią! Aczkolwiek dla mnie ta liczba którą mam i tak jest za duża! I myślę że przesadzam ostatnio!

Myślę że za dużo kosmetyków kupuję.I bez sensu tak kasa mi ucieka za którą mogłabym kupić porządną sukienkę czy buty!
Dlatego zrobiłam dziś z mamą listę co jest do pielęgnacji takim "minimum" i będę się trzymać. Póki mam wszystkie pozycje z listy -Nie kupuję.
I codziennie będę pisać ile mam kasy(na początku dnia) i na co wydałam.. włącznie z drożdżówkami, biletem, chusteczkami higienicznymi i innymi "bzdetami"

Trzeba się ograniczyć!!!I trochę rozsądniej operować pieniędzmi. :/
Staram się jak mogę
Jak już pisałam, mam specjalny wydzielony "fundusz" z limitem gotówki/tydzień i gdy chcę kupić coś droższego, to magazynuję $$$ przez kolejne okresy.
No ale oczywiście, jak mam dobrą wymówkę...

Obecnie "włosowo" mam:
- 4 nowe maski
- 5 odżywkowych niedobitków [w tym moją ukochaną ostatnią butelkę Fitokeratyny , wielbię ją jak bóstwo, to "my precioussss", a jak obłędnie pachnie i tak bardzo żałuję, że wycofali ją z produkcji ]
- 5 rodzajów szamponów o różnym stopniu zużycia [w tym zapas Pantivitu sztuk 3, też na czarną godzinę zakupiony, bo wycofano go z produkcji ]
- 4 spraye do włosów [ i kolejny relikt --> Herbal Essences]
I małe thanatosowe lab.

W ogóle mam jakąś paranoję [chyba po tej Fitokeratynie mi zostało, bo gdy się dowiedziałam, ofkors z Wizażu, że to taka dobra odżywka, to już jej nigdzie w sklepach nie było], że za każdym razem boję się, że coś zaraz zostanie wycofane i muszę jak najszybciej zrobić test i zapas. Albo znajdę w sieci jakąś okazję [nalczęściej na Alle] i boję się, że potem nie uda mi się już wylicytować czegoś tak tanio...
A że pomimo długości włosów i przesady z jaką nakładam odżywki, kosmetyki zużywam dość wolno [to ta ciemna strona rzadszej konieczności mycia], to już zrobiła mi się kolejka...
Bieda

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 20:26   #971
virka
Zakorzenienie

Dobry wieczór wszystkim

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za prace
Dziękuję, przyda się

Cytat:

Cytat:

Gratuluję

Cytat:
SUPER!
gratulacje! i 3mam kciuki za 2gi etap rozmów
Dziękuję bardzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 20:29   #972
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Jestem po rozmowie z moim prywatnym psychologiem czyt. babcią
Człowiek zakochany człowiek naiwny ale nie chcę powracać już do tego tematu, wierzę, że jednak da się to posklejać.
Ale głodna jestem, czekam na brata i zrobimy sobie ucztę, a co Przynajmniej aptety wrócił i w głowie [jak na razie] coś niecoś się poukładało.
Stary 2008-11-07, 20:30   #973
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki Marzenko
Dziękuję Asiu
Napiszesz mi jeszcze jak CI służy ta odżywka Gliss Kura (bo znou umknęło pytanie w gąszczu postów )?
A co to za relikt, ten Herbal ??

Stary 2008-11-07, 20:42   #974
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny

Cytat:
Ale głodna jestem, czekam na brata i zrobimy sobie ucztę, a co Przynajmniej aptety wrócił i w głowie [jak na razie] coś niecoś się poukładało.
Cieszę się, że jesteś w troszkę lepszym nastroju. Co tam smacznego pichcicie...?

WYMIANKA
Stary 2008-11-07, 20:47   #975
Porcelainnn
Zadomowienie

Marzenko, ja też trzymam kciuki za te rozmowe

Zły dzień mam dziś. Niby nic się nie stało, aerobic, wizyta siostry, ale jakoś tak... :/ I wszystko mnie denerwuje(

Dodatkowo ktoś podkupił mi dziś torebkę, na którą czaiłam się od około 2 tygodni

Evangeline-dobrze rozumiem Twój ból z brakiem stypendium. W tym roku zabrakło mi też bardzo mało. Tak więc i motywacja jest mniejsza Głowa do góry

Poważnie zastanawiam się nad nauką tanga. Brakuje mi tańca... tylko nie wiem czuy pogodzę to z pisaniem mgr, aerobikiem i innymi sprawami.,. inna sprawa, że nie chcę jeszcze bardziej schudnąć, obecnie mam tylko 1 parę pasujących spodni, resztę muszę oddać krawcowej do zwężenia.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-11-07 o 20:50
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 20:53   #976
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażowe wiedźmy, wiecie jaką mamy robotę na następne tygodnie
Trzymam kciuki Marzenko

Ja mam tylko jakieś stare 2 błyszczyki bezbarwne i jeden balsam do ust, praktycznie tylko on jest w użyciu.
Za to po szufladach mam poupychane jakieś wiekowe szminki [sama nie wiem, po co trzymam] w wielu kolorach[ach te kuszące jednodolarowe zakupy ]

Staram się jak mogę
Jak już pisałam, mam specjalny wydzielony "fundusz" z limitem gotówki/tydzień i gdy chcę kupić coś droższego, to magazynuję $$$ przez kolejne okresy.
No ale oczywiście, jak mam dobrą wymówkę...

Obecnie "włosowo" mam:
- 4 nowe maski
- 5 odżywkowych niedobitków [w tym moją ukochaną ostatnią butelkę Fitokeratyny , wielbię ją jak bóstwo, to "my precioussss", a jak obłędnie pachnie i tak bardzo żałuję, że wycofali ją z produkcji ]
- 5 rodzajów szamponów o różnym stopniu zużycia [w tym zapas Pantivitu sztuk 3, też na czarną godzinę zakupiony, bo wycofano go z produkcji ]
- 4 spraye do włosów [ i kolejny relikt --> Herbal Essences]
I małe thanatosowe lab.

W ogóle mam jakąś paranoję [chyba po tej Fitokeratynie mi zostało, bo gdy się dowiedziałam, ofkors z Wizażu, że to taka dobra odżywka, to już jej nigdzie w sklepach nie było], że za każdym razem boję się, że coś zaraz zostanie wycofane i muszę jak najszybciej zrobić test i zapas. Albo znajdę w sieci jakąś okazję [nalczęściej na Alle] i boję się, że potem nie uda mi się już wylicytować czegoś tak tanio...
A że pomimo długości włosów i przesady z jaką nakładam odżywki, kosmetyki zużywam dość wolno [to ta ciemna strona rzadszej konieczności mycia], to już zrobiła mi się kolejka...
Bieda
a ja ostatnio nie kupiłam nic nowego do włosów, oprócz odżywek które kupuje na bieżąco i na bieżąco zuzywam powoli kończe wszystkie mazidła, bo mi się w szafce nie mieszczą i od teraz kupuje do włosów tylko potrzebne rzeczy
lepiej naolejowac włosy i zmyc szamponem czy umyc samą odżywką?
Stary 2008-11-07, 20:53   #977
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Marzenko, ja też trzymam kciuki za te rozmowe

Dziękuję

Cytat:
Zły dzień mam dziś. Niby nic się nie stało, aerobic, wizyta siostry, ale jakoś tak... :/ I wszystko mnie denerwuje(

Dodatkowo ktoś podkupił mi dziś torebkę, na którą czaiłam się od około 2 tygodni

Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa....tralalalala...: D (to tak na rozweselanie zafałszowałam )

Stary 2008-11-07, 20:55   #978
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Są takie dni w miesiącu, że nic się nie układa....tralalalala...: D (to tak na rozweselanie zafałszowałam )
\

To może: 'Będę brał cię w aucie, ehe'?

Stary 2008-11-07, 21:02   #979
virka
Zakorzenienie

Cytat:
\

To może: 'Będę brał cię w aucie, ehe'?
Tylko nie to....
Wiesz dobrze, że wszystko zdzierżę, ale tego nie

Swoją drogą, głodnemu to zawsze chleb na myśli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 21:03   #980
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Evangeline-dobrze rozumiem Twój ból z brakiem stypendium. W tym roku zabrakło mi też bardzo mało. Tak więc i motywacja jest mniejsza Głowa do góry
dzięki

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a ja ostatnio nie kupiłam nic nowego do włosów, oprócz odżywek które kupuje na bieżąco i na bieżąco zuzywam powoli kończe wszystkie mazidła, bo mi się w szafce nie mieszczą i od teraz kupuje do włosów tylko potrzebne rzeczy
lepiej naolejowac włosy i zmyc szamponem czy umyc samą odżywką?
Ja w zeszłym tygodniu zaopatrzyłam się w 2 WAXy, ale juz mi sporo innych masek/odżywek lata po głowie... mimo to się pilnuję

WYMIANKA
Stary 2008-11-07, 21:30   #981
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny

Cieszę się, że jesteś w troszkę lepszym nastroju. Co tam smacznego pichcicie...?
Ja nic specjalnego grzanki z serem[na gorąco] i pomidorkiem...
Brat był na jakiś tam imprezie urodzinowej i przyniósł mi... browara ;/ lol, podobno solenizantka mówiła mu, że mógł wziąć siostrę , hehe, miłe... na początku wpychała mu podobno finlandię- ale bratu głupio było, a tak naprawdę to on wódki nie lubi tylko browary i..; liczył, że coś mu skapnie, hmm
Ja wolę wódkę niż piwo ale już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam...
Zaraz będę spadówkować, odezwę się jutro, dobranoc
Stary 2008-11-07, 21:30   #982
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

Ja w zeszłym tygodniu zaopatrzyłam się w 2 WAXy, ale juz mi sporo innych masek/odżywek lata po głowie... mimo to się pilnuję
a ja tych moich włosów nie rozumiem, zużyłam prawie cały duży wax, choć miałam po nim okropne siano;/
a ostatnio nim umyłam a wlosy były tak lśniące, i ujarzmione po nim, że już nic nie rozumiem
Stary 2008-11-07, 21:40   #983
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczyny...

Buźki
Uuu, bardzo współczuję. JA w tamtym roku się nie załapałam, w tym już na szczęście tak, ale powinni dawać wszystkim od pewnego progu, byłoby sprawiedliwie !

Cytat:

a jakie to waxy ?

Dzięki za pocieszenie, z tym fotografem dziewczyny .

Jutro mam 2 kolosy, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć . Ale materiał pokrywa mi się w większości z tym co miałam na studiach, więc chyba będzie dobrze .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 21:55   #984
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
A głodny głodnemu wypomni

Swoją drogą ja chyba też schudłam

Marzenko powodzenia w dalszym procesie rekrutacji Oby zakończył się pozytywnie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 22:01   #985
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

No właśnie Emilko

Cytat:
Dziękuję Emilko Bardzo bym chciała, ale ta ilość konkurencji mnie przeraża...

Witajcie w gronie tych co schudły, ta angina wyciągnęła ze mnie wszystkie soki

Stary 2008-11-07, 22:10   #986
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
a jakie to waxy ?
Te dwa waksidła aktualnie testuję: do włosów ciemnych i drugi do zniszczonych, pierwsze wrażenia są takie, ze ten drugi troszkę lepszy, ale jeszcze zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wax1.jpg (27,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wax2.jpg (27,2 KB, 5 załadowań)

WYMIANKA
Stary 2008-11-07, 22:11   #987
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Znowu wychodzę na Zbereźnicę?

Cytat:

Swoją drogą ja chyba też schudłam

Cytat:

Witajcie w gronie tych co schudły, ta angina wyciągnęła ze mnie wszystkie soki
Okropnie tak nie mieć kontroli nad wagą Wcinam ile się da i nic...

Idę zajrzeć do lodówki

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 22:11   #988
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:

No właśnie Emilko

I tu mnie masz

Cytat:
Dziękuję Emilko Bardzo bym chciała, ale ta ilość konkurencji mnie przeraża...
Przy Tobie to oni powinni się bać, a nie odwrotnie

A teraz pytanie blondynki Muszę dla kogoś kupić domene i miejsce na serwerze. Może któraś z Was się na tym zna i może jakiś konkretny portal polecić Nigdy tego nie robiłam i mam mega stresa
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 22:18   #989
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Te dwa waksidła aktualnie testuję: do włosów ciemnych i drugi do zniszczonych, pierwsze wrażenia są takie, ze ten drugi troszkę lepszy, ale jeszcze zobaczymy
O jakieś inne, jeszcze takich nie widziałam (albo ja do tyłu jestem , co jest wysoce prawdopodobne )

Cytat:
Znowu wychodzę na Zbereźnicę?
To już standard Kochana Powinnaś się cieszyć

Cytat:
Okropnie tak nie mieć kontroli nad wagą Wcinam ile się da i nic...
Straszne to jest, ta przemiana materii, jakby tak zwolniła na chwileczkę ...

Cytat:
I tu mnie masz

Cytat:
Przy Tobie to oni powinni się bać, a nie odwrotnie
Fajnie by było, ale jak na razie, to ja żyję w stresie , do tego będę miała wystawione pierwsze w swoim życiu referencje...

Cytat:
A teraz pytanie blondynki Muszę dla kogoś kupić domene i miejsce na serwerze. Może któraś z Was się na tym zna i może jakiś konkretny portal polecić Nigdy tego nie robiłam i mam mega stresa
A teraz odpowiedź blondynki Nie wiem , ale spróbuję się dowiedzieć, jak mi się uda to dam znać

Stary 2008-11-07, 22:26   #990
Jolie2601
Zakorzenienie

hej dziewczyny- ale jestem ściorana- 10godz w pracy bo mieliśmy jeszcze szkolenie bhp [okresowe] nuuuuuudy

stała sie rzecz straszna- wczoraj mój kubasek poszedł na spacer- pierwszy raz w tej okolicy- szwędał sie koło domu i potem zniknął- nie ma go od wczoraj- strasznie się o niego martwię- nie wiem gdzie poszedł ani czy znajdzie drogę do domu- w końcu to zupełnie obce tereny
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości