Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-06, 20:32   #931
noname12345TPa
Gość

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Seboradin Niger - szampon.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 20:43   #932
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Pati, tylko nie wiem czy to napewno do mnie, bo mnie chlopak dla innej nie rzucil tzn ja go rzucilam, i tez nie chodzilo o osoby trzecie, tak ostatnio wyszlo po prostu 2lata temu to mnie jeden rzucil, ale tez nie dla innej tylko mnie zdradzil, a potem stwierdzil, ze w sumie i tak juz do mnie nie czuje TEGO co kiedys i sobie wyemigrowal do uk
Przepraszam Izuś ale nie wiem o co chodzi
Pamiętam, że z rana napisałam posta coś o złej karmie, ale to nie chodziło o ciebie i twojego ex tż, tylko o historię, którą opisałaś tutaj na włosomaniaczkach... coś, ze jakaś dziewczyna życzyła innej źle bo odbiła jej chłopaka no i zdarzył się wypadek i ta laska umarła... Ja czytałam dziś o tej złej karmie, w sumie rozmawiałam z bliskimi i oni myślą, że ta dziewczyna źle mi życzyła Siedzi cały czas na gg z tym chorym opisem i chyba ma satysfakcję zresztą podczas wczorajszej rozmowy na gg dała ZNAĆ, że się cieszy z mojego nieszczęścia
Stary 2008-11-06, 20:51   #933
noname12345TPa
Gość

Dobra, ja idę spać - do jutra. Pa i dobranoc.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 20:58   #934
Heroldin
Zakorzenienie

paprif - o ile mnie pamięć nie myli nakazałam Ci porzucić głupkowate rozważania i iść nowej torebki szukać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może i buty do koloru ?! ?! ?! SZEREGOWY PAPRIF, WYKONAĆ !!!!!!!

Werka - ten specyfik jest dostępny w złotówkach ! Sprawdzę, dam znać .

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2008-11-06 o 20:59
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 20:58   #935
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

O wszystkich
Na Alle odkryłam wczoraj te kokosowe, wiśniowe i szampon z ananasem, a do tego jeszcze niedawno wypuścili serię z owocami egzotycznymi [jakieś marakuje, ananasy i coś tam jeszcze]
OCZYWIŚCIE JA CHCĘ JE WSZYSTKIE

To może skusisz się na te czekoladowe, o których Szugarbejb pisała?
Dlaczego u mnie w mieście nie ma oszołoma
a może to lepiej, bo chyba nigdy nie starczyłoby mi miejsca w domu na kolejne specyfiki...

(..)

Hehehe, chyba wiesz co odpowiem

Ale oczywiście już 'se' dodałam do obserwowanych obie sztuki
Już je sobie obejżałam i ta maska kokosowa fajna i szamponik profesjonalnyananasowy.. i litrowy od razu

Ale podoba mi się też ten szampon egzotyczny z marakują i maliną!!
A do tego czekoladowa seria proponwana przez Szugarbejb..A do tego ten nowy dove !!

oj.. aż w głowie mi się kręci..

ja Estelle też nie mam Oszołoma blisko! Mieszkam pod Toruniem a mąż pracuje w Bydgoszczy i tam jest Auchan ..nawet w Toruniu nie ma-a często tam bywam i bym sobie poodwiedzała go wtedy częściej!

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej!
hej
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
a o jakie dokładnie blotko chodzi?
o To-> klik

Cytat:
PS. Zapomniałam zagrać w totka... Przypomniałam sobie dopiero będąc w progu domu...
Kurcze... no właśnie jakie numerki wylosowali???
Może już zostałam milionerką i kupię wszystko na raz!!

......................... ......

ostatnio upatrzyłam sobie bransoletkę złota -duże oczka i do tego podoczepiane 4 duże "wytłaczane" serducha.. myślałam że może ze 300 zł kosztuje i mąż by mi ją kupiła na 1 rocznicę a okazuje się że kosztuje 700
I nici z bransoletki

Ale obiecał mi kupić jakiś ogromniasty pierścień złoty!
A rocznica już tylko za 9 miesięcy...szybko zleci hahahahaaaaaaaa

Dobra żeby nie było że jestem materialistka... Tak tylko sobie pisze

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:03
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 21:17   #936
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
o To-> klik
a o to... nie próbowałam ale czytałam o nim duzo dobrych rzeczy dziekuję za pokazanie

Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 21:33   #937
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupię dwie od razu to potem Ci przyślę
Będę niezmiernie wdzięczna

Cytat:
Ja tam i tak nie wierzę
Owidim w styczniu
Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć

Cytat:
oj ja nie jestem zbyt aktywną tu włosomaniaczką wiec nie trudno nie zauważyć ze mnie nie ma i zapomnieć tym bardziej ze mam teraz zjazd i wyjezdzam na weekend i znowu mnie tu nie będzie...
Jesteś włosomaniaczką od I części, aktywną regularnie (a to, że czasami rzadziej, to nikt nie widzi ). Pozwól, że to my zdecydujemy czy Cię widzimy, a widzimy O!

Aga żałuję, że nie mogłam się z Tobą spotkać (wirtualnie), tym bardziej, że rozmowa była przednia i czytając Wasze wypowiedzi zdrowo się uśmiałam:

Cytat:
Z moją pamięcią też ostatnio nie najlepiej Muszę kupić sobie coś na pamięć albo koncentrację - żebym tylko nie zapominała brać
Cytat:
kombunuj dziewczyno, nim tew wdzięki przeminą masz teraz taką wizazową motywacje wiec lepiej kombinuj zanim brat Cię wydziedziczy i koleżanka wyrzeknie...
Cytat:
Wiesz, mam na palcu pierścionek za prawie 2,5 tysiąca więc TŻ chyba tak łatwo ze mnie nie zrezygnuje Bo jakby co to ja pierścionka nie oddam

Dajecie czadu

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Kila slow o sobie... zawsze mam z tym problem, bo kilka to za malo, a nie lubie duzo gadac o sobie samej.
Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki), od prawie 9 lat z tym samym mezczyzna, z czego 8 jako Jego zona. Mieszkamy z 2 kotami, poniewaz 2 inne nie moga podrozowac promem ani samolotem i zostaly u mojej Mamy w PL.
Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu)
[...]
Ufff, ale sie obnazylam
Witam nową włosomaniaczką (konio i koto też )
Za te dwa koniki masz ode mnie wielkiego Zaraz pójdę oglądać zdjęcia
Edit: Obejrzałam zdjęcia, przepiękne zwierzaki, śliczne masz te zdjęcia z końmi no i Ty też jesteś śliczna

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię !
Tfu, tfu, tfu.....ależ On jest przeuroczy, śliczności

Cytat:
Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek
Miłego weekendu

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:45
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 21:44   #938
oleczka87
Rozeznanie

Cześć dziewczynki
Witam Werkę, my się chyba nie znamy .
Ja nie miałam czasu ostatnio pisać i niestety nie nadrobie wszystkiego, chociaz bardzo bym chciała .
Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło. Facet nie pojawił się w umówionym miejscu, w ogóle wcześniej się kapłam już, że coś nie tak, bo na jednym zdjęciu, które przesłał mi jako swoje był małymi literkami adres strony internetowej, na którą weszłam, a to była strona jakiegoś fotografa ze śląska, na pewnie nie jego stronka . No nie, zostałam skutecznie zrobiona w jajo.
Na pocieszenie kupiłam sobie peeling do stóp, krem do stóp i rąk i zagranicznego waxa (w wakacje mi po nim szybko włosy urosły ). Właśnie piję pokrzywę i zastanawiam się co u Was. Fajnie, jakby każda mogła w skrócie mi powiedzieć
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 21:50   #939
virka
Zakorzenienie

Ola Przykro mi, że z tą sesją tak wyszło...Zupełnie nie rozumiem, po co ludzie robią takie rzeczy...

Stary 2008-11-06, 21:54   #940
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ola Przykro mi, że z tą sesją tak wyszło...Zupełnie nie rozumiem, po co ludzie robią takie rzeczy...
ja też nie rozumiem
Ale jakoś przeżyję hehehe.
Stary 2008-11-06, 21:55   #941
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Skoro mowa o MYPIE to testowała któraś z Was jakąs maske aloesową? Teraz jest chyba promocja () - zawsze to jakieś wytłumaczenie, to pomyslałam, ze można by wypróbowac
Ja też sie zastanawiam nad Mypą, ale nad szamponem. Wzięłam się w garść iw wykańczam niektóre kosmetyki do włosów (a one wykańczają mnie). Chce zmienić program pielęgnacji, zastanawiam sie nad naftą kosmetyczną Anny. Nie wiem tylko czy szampon Mypy by ją zmywał.

[quote=tigresska;9614396

po drodze weszłam do apteki aby kupić wax. przede mną stała w kolejce jakas pani i zanim wyszła to usłyszała o co proszę. wróciła sie, wypytała sie mnie co z nim robie i tez kupiła bo stwiredziła ze mam bardzo ładne włosy i ona tez chce takie miec ja jak sie naoglądam tu Waszych zdjęć to jestem w pelni swiadoma ze moim wlosom daleko do doskonałosci ale tej panmi chyba wystarczyło to, ze się błyszczą w każdym razie miło słyszec takie komplementy, heroiczna walka o piekne włosy jednak jest zauważalna
[/quote]

Faktycznie bardzo miła sytuacja. Zwiększasz utarg w aptece, następnym razem się z nimi potarguj

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Mi niby też, ale ... im więcej tym lepiej

Cytat:

Ja łykam magnez przeciwstresowo, ale nie pomaga

Miluś, a czym Ty się tak ostatnio stresujesz? Nie mów tylko, że tą magisterką. Wszystko pójdzie i tak świetnie, a zdrowia na to nie można tracić

Cytat:
Witam wszystkie panie, ktore lubia dbac o swoje wlosy.
Nie ukrywam, ze znalazlam ten watek dzieki Mariolisl- nie spodziewalam sie, ze jest na F.Plotkowym

Wciaz testuje nowe kosmetyki i chociaz jestem bardzo zadowolona z tych, ktore obecnie uzywam, to czekam wlasnie na przesylke z kolejna seria L'Anzy: http://www.lanza.pl/cp.html - zwlaszcza na odzywke blotna
Kasia witaj
Ślicznie Ci falują włosy. I strasznie mi imponuje to, że nigdy ich nie farbowałaś. Bardzo mało takich kobiet chodzi już po świecie.

Cytat:
J

Będę czekać na Ciebie, rozgrzana, pod kołderką, w seksownej piżamce, rzecz jasna
Dziewczyny, ja chyba zacznę oglądać z Wami ten 'Seks'. Mimo paskudnej SJP i późnej pory... mam śliczną prześwitującą czarną piżamkę z Triumpha! I piękną koszulkę z fioletowej satyny z gipiurą! I te kajdanki z różowym futerkiem! Przyjmiecie mnie? Proooszę

Cytat:

przebrnelam i zaraz uciekam z moja grupa na piwo a jutro znow wf na 8 nie zdziwie sie jak nie pojde i odrobie w przyszlym tygodniu:p
Znam to na pamięć. Wiesz jak wyglądały moje wfy na I i II roku? Nie pokazywałam się tam w ciągu roku akademickiego w ogóle. Nadchodziła sesja, a ja przez 2 tygodnie, dzień w dzień odrabiałam te wfy i umierałam z powodu zakwasów

Cytat:
ostatnio upatrzyłam sobie bransoletkę złota -duże oczka i do tego podoczepiane 4 duże "wytłaczane" serducha.. myślałam że może ze 300 zł kosztuje i mąż by mi ją kupiła na 1 rocznicę a okazuje się że kosztuje 700
I nici z bransoletki

Dobra żeby nie było że jestem materialistka... Tak tylko sobie pisze
Nie wiem czy Cię pocieszę, ale dobrze Cię rozumiem. Tez bardzo lubię biżuterię. W Polsce bardzo ciężko kupić jest ładne ubrania, nie mówiąc już o butach (horror!), ale biżu mamy bardzo ładną i dobrej jakości. Szczególnie wielbię oryginalne kolczyki i perły.

Piję herbatkę z prądem i mam nadzieje, ze ktoś jeszcze jest i napisze... ja się dopiero rozkręcam

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-06, 22:01   #942
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Piję herbatkę z prądem i mam nadzieje, ze ktoś jeszcze jest i napisze... ja się dopiero rozkręcam
Ja jestem, ale pewnie długo nie wytrzymam . Właśnie wstawiłam zdjęcie w wątku o zapuszczaniu włosów zdjęcie, które znalazłam na naszej klasie. I zakochałam się w tych włosach. Są niesamowite
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (74,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-11-06, 22:04   #943
Porcelainnn
Zadomowienie

Widziałam je na drugim wątku!Super
A co do tej sesji, to nic, głowa do góry. Wiem, że pieniążki by Ci się przydały, ale sa inne sposoby. Zagraj w ciągu tygodnia w lotka Ja tak zamierzam zrobić.

Stary 2008-11-06, 22:07   #944
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Widziałam je na drugim wątku!Super
A co do tej sesji, to nic, głowa do góry. Wiem, że pieniążki by Ci się przydały, ale sa inne sposoby. Zagraj w ciągu tygodnia w lotka Ja tak zamierzam zrobić.
Ehehehe, ja nie mam szczęścia do gier, ale może to i dobrze Dziadek mój jest uzależniony od gry w totka, więc jakoś mam złe skojarzenia
I dziękuje za pocieszenie , pieniądze fakt, przydałyby się bardzo, ale znając życie to bym i tak połowę na włosy wydała .
Stary 2008-11-06, 22:19   #945
Jolie2601
Zakorzenienie

hej maniaczki padam na twarz- a Wy tyle naprodukowałyście
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 22:19   #946
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja chyba zacznę oglądać z Wami ten 'Seks'. Mimo paskudnej SJP i późnej pory... mam śliczną prześwitującą czarną piżamkę z Triumpha! I piękną koszulkę z fioletowej satyny z gipiurą! I te kajdanki z różowym futerkiem! Przyjmiecie mnie? Proooszę
Ty Zbereźnico zostaniesz ich naczelną
Cytat:
No po herbatce to się dopiero zacznie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja jestem, ale pewnie długo nie wytrzymam . Właśnie wstawiłam zdjęcie w wątku o zapuszczaniu włosów zdjęcie, które znalazłam na naszej klasie. I zakochałam się w tych włosach. Są niesamowite
Cudowne

Stary 2008-11-06, 22:24   #947
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Ty Zbereźnico zostaniesz ich naczelną
Mamusia nazwała mnie Zbereźnicą przez 'duże Z' ! Jestem taka szczęśliwa, czuję się doceniona!

Cytat:
No po herbatce to się dopiero zacznie

Stary 2008-11-06, 22:33   #948
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
te różowe specjalnie dla mnie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-06, 22:41   #949
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn;962029
[I
Piję herbatkę z prądem i mam nadzieje, ze ktoś jeszcze jest i napisze... ja się dopiero rozkręcam [/I]
Melduję się !!! A ja dzisiaj zaszalałam, a co : Black Russian sobie zapodałam , sztuk dwie. Co będzie dalej ?! ?! ?!
Ale tak bez zbereźnictwa - jak do tej pory !
Uwielbiam biżuterię !!! T Ale z pereł - to tylko Perels de Lalique ! Perły w biżuterii to łzy !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 06:38   #950
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
paprif - o ile mnie pamięć nie myli nakazałam Ci porzucić głupkowate rozważania i iść nowej torebki szukać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może i buty do koloru ?! ?! ?! SZEREGOWY PAPRIF, WYKONAĆ !!!!!!!
Hahaha Kochana Heroldin chciałam po prostu opisać Izie dokładnie o co mi chodzi, no wiesz
Kurczę... a że marudzę... babą jestem w końcu no !
Muszę sobie poużywać.
Najgorsze... rodzice wyjeżdżają na weekend a my sobie zawsze rozmawiałyśmy, potem ja w niedziele wyjeżdżam i doświadczę megaaaaa samotności, ehh

Witam wszystkie

EDIT: Byłam na mieście we wtorek, wylukałam płaszczyk i co ? nie ma mojego rozmiaru, same duże
Butów też szukałam, takich na zimę, ale badziewnią wiało to sobie pomyślałam, że w Częstochowie sobie to odbiję[mówiłam, że wyjadę do kuzynki...].

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2008-11-07 o 06:41
paprif jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 08:36   #951
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
I tak spokojnie rezygnujesz z tych 40 mln
I dobrze, taką postawę trzeba chwalić
Więcej dla mnie
Nie to, że na spokojnie ale zimno było i już nie chciało mi się lecieć... TŻ'towi też.

Cytat:
Kila slow o sobie... zawsze mam z tym problem, bo kilka to za malo, a nie lubie duzo gadac o sobie samej.
Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki), od prawie 9 lat z tym samym mezczyzna, z czego 8 jako Jego zona. Mieszkamy z 2 kotami, poniewaz 2 inne nie moga podrozowac promem ani samolotem i zostaly u mojej Mamy w PL.
Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu)
[...]
Ufff, ale sie obnazylam
Wow, ależ esej
A historia z konikami, aż się łezka w oku kręci. Dobrze, że po świecie chodzą jeszcze tak wrażliwe osoby, jak Ty. Wielki buziak

Cytat:
[...] przebrnelam i zaraz uciekam z moja grupa na piwo a jutro znow wf na 8: nie zdziwie sie jak nie pojde i odrobie w przyszlym tygodniu
Heh, ciesz się, że "tylko" na 8... Ja na 2 roku miałam wf o koszmarnej 7.15

Cytat:
Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię !
Je psie i ludzkie jedzenie, stroniąc od kociego. Bardzo mało pije {??????}. Siusia i kupcia normalnie. I miałyście rację - dwa dni, a już co większe psiaki poskromione.
Największy problem z najstarszą Principessą : małe to to, a złośliwe !
I co - pewnie drugiego kota będę szukała, bo Filip zaprzyjaźnił się z moim TŻ-tem.
Mnie traktuje w taki sposób,jak mnie traktują pozostałe zwierzaki - daj jeść i wypuść na pola ! Czy mam mu {Filipowi nie TŻ-towi} kupić jakieś legowisko ?! Jak dotychczas śpi na krzesłach w kuchni {poduszki}.
Uciekam, bo mój Lalunia z próby wraca i pewnie głodny.
A propos - nauczcie mnie jak mam z nerwów apetyt tracić ?! Ja mam przeciwnie !
Jakiiiii śliiiicznyyyyy a te kolorki sierści... CUDO!

Jak na moje oko, kotek rozwija się normalnie
Co do porozumienia z piesaczką - miałam ten sam problem, małe ciałem ale wielkie duchem chyba dość często bywają złośnicowate ale i na tym froncie sprawy ułożą się z czasem. Oczywiście bez dziamania i jarmolenia oraz osobistych złośliwości się nie obędzie, ale z tym trzeba przejść do porządku dziennego. A te "walki" na spojrzenia

W legowisko można kotka zaopatrzyć, koniecznie maxi-puchate . Zauważyłam, że jak mój ma do wyboru, to zawsze takie wybiera - czy to ręcznik w łazience, czy kawałek ubrania porzucony w pośpiechu, a najbrardziej lubi włochatą narzutę kanapową

Nooooo, chyba, że widzi książkę lub gazetę otwartą wtedy nie ma przeproś

Cytat:
Już je sobie obejżałam i ta maska kokosowa fajna i szamponik profesjonalnyananasowy.. i litrowy od razu

Ale podoba mi się też ten szampon egzotyczny z marakują i maliną!!
A do tego czekoladowa seria proponwana przez Szugarbejb..A do tego ten nowy dove !!

oj.. aż w głowie mi się kręci..

ja Estelle też nie mam Oszołoma blisko! Mieszkam pod Toruniem a mąż pracuje w Bydgoszczy i tam jest Auchan ..nawet w Toruniu nie ma-a często tam bywam i bym sobie poodwiedzała go wtedy częściej!
Ja do najbliższego mam jakieś... 170 km
A ta seria egzotyczna... na samą myśl leci mi ślinka... pachnieć muszą obłędnie...

Cytat:
I nici z bransoletki

Gdyby TŻ założył jakiś fundusz systematycznego oszczędzania , hm... przez 9 miesięcy nazbiera się tego trochę

Cytat:
Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć
Ja jestem pewna, że będzie

Cytat:
Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło.

Mówi się trudno, nic nie straciłaś, trzeba się z tego śmiać

Cytat:
Ja też sie zastanawiam nad Mypą, ale nad szamponem. Wzięłam się w garść iw wykańczam niektóre kosmetyki do włosów (a one wykańczają mnie). Chce zmienić program pielęgnacji, zastanawiam sie nad naftą kosmetyczną Anny. Nie wiem tylko czy szampon Mypy by ją zmywał.
Teoretycznie powinien sobie poradzić. Ma w składzie SLES i super sie pieni

Cytat:
Dziewczyny, ja chyba zacznę oglądać z Wami ten 'Seks'. Mimo paskudnej SJP i późnej pory... mam śliczną prześwitującą czarną piżamkę z Triumpha! I piękną koszulkę z fioletowej satyny z gipiurą! I te kajdanki z różowym futerkiem! Przyjmiecie mnie? : Proooszę

Trójkącik
Bądź więc gotowa w niedzielę wieczorem przyjdziemy po Ciebie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
te różowe specjalnie dla mnie
Czyli, że kwadracik

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 10:04   #952
mariolasl
Zakorzenienie

Heloł Właśnie skończyłam maraton pracowy i przede mną rozkoszne trzy dni wolnego
Ale spamujecie!

WeronikaWargulak witaj
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Jedni muszą tyć, drudzy chudnąć - ja tyję bo muszę dla zdrowia.
Trzymam kciuki za tycie, a ty potrzymaj za moje chudnięcie, dobrze? Powinnam dla zdrowia. Ostatnie stresy, leki spowodowały znowu znaczny przyrost wagi i jestem trochę tym podłamana, bo zrzucanie kilogramów idzie mi opornie, szczególnie, że sportsmenką nie jestem
Cytat:
po drodze weszłam do apteki aby kupić wax. przede mną stała w kolejce jakas pani i zanim wyszła to usłyszała o co proszę. wróciła sie, wypytała sie mnie co z nim robie i tez kupiła bo stwiredziła ze mam bardzo ładne włosy i ona tez chce takie miec ja jak sie naoglądam tu Waszych zdjęć to jestem w pelni swiadoma ze moim wlosom daleko do doskonałosci ale tej panmi chyba wystarczyło to, ze się błyszczą w każdym razie miło słyszec takie komplementy, heroiczna walka o piekne włosy jednak jest zauważalna
Świetnie! to bardzo miłe i poniekąd ważne, ze ktoś zauważa wysiłek włożony w pielęgnację włosów.
Cytat:
Witam wszystkie panie, ktore lubia dbac o swoje wlosy.
Nie ukrywam, ze znalazlam ten watek dzieki Mariolisl- nie spodziewalam sie, ze jest na F.Plotkowym
Katt, skarbie, witam i
Szukałam wątku gadulcowego dla włosomaniaczek i znalazłam w podpisie Jolie . Jakże się zdziwiłam lokalizacją , chociaż obiektywnie na to patrząc to właściwe miejsce dla tego typu wątków
Tak, na Plotkowym raczej mnie nie spotkasz (teraz już tak, ale tylko tu), jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego forum

Cytat:
Ufff, ale sie obnazylam
normalnie negliż
Doceńcie to dziewczyny, bo Katt naprawdę nie lubi pisać o sobie i pierwszy raz widzę, żeby napisała tyle o sobie i to w jednym poście . Jest bardzo skromną osobą, moim zdaniem czasami zbyt skromną, bo to encykopedia wiedzy na wiele tematów.

Cytat:
Macie zdjęcie mojego Flipa.
Cudo
Cytat:
Kasia witaj
Ślicznie Ci falują włosy. I strasznie mi imponuje to, że nigdy ich nie farbowałaś. Bardzo mało takich kobiet chodzi już po świecie.
Mnie również i to bardzo, bardzo
Szkoda, że tak wcześnie zaczęłam siwieć i farbowanie stało się koniecznością
Cytat:
Tak, niesamowite włosy.
----------
Czekam na wiadomość z Animal Aid o której będę mogła przyjechać i zabrać do domu Polly - kotkę, naszego nowego adoptowanego członka rodziny. Nie wiem dlaczego, ale denerwuję się, że nie zadzwonią
Stary 2008-11-07, 10:46   #953
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dzień Doberek! Jelly melduje się na stanowisku!

Dziś pofolgowałam moim kobiecym zachciankom.... hm..a kiedy to ja nie folguje muszę pomyśleć?
No więc...przyjechałam do Rodziców już dziś bo mam ROZDANIE DYPLOMÓW
a jutro na 8 niestety studiów ciąg dalszy

I przeszłam się do Rossmanna i co widzę na półeczce????
ŻEL ALOESOWY PALOMY
A tego co pamiętam to wiele wizażanek chwaliło że robi wiele dobrego dla skóry głowy i włosisków! I chyba przyspiesza porost włosów! Tylko co?? To już nie pamiętam...
Pamiętam że jest też do skóry, do buzi i ogólnie do wszystkiego... A że mam dziś przypływ gotówki (czyt.kochany dziadziuś ) to go kupiłam.

Dokupiłam jeszcze śliczny komplet ze szklanych turkusowych koralików: naszyjnik+kolczyki oraz.... NOWOŚĆ Bourjois.. nowy błyszczyk z efektem 3d Kolorek na ustach takiii lodowy.. lodowy efekt i ten blask

Choć to oznacza że już powinnam spasować z kupowaniem mazideł do ust do końca roku bo jeszcze szmineczka z Avonu do mnie leci..

Mam: 4 błyszczyki
2 balsamy do ust
3 szminki

w tym 1 nową szminkę , 1 nowy balsam i nowy wspaniały błyszczyk
Wieczorem zrobię wszystkiemu zdjęcia i wam pokarzę!
Cytat:
Cześć dziewczynki
Witam Werkę, my się chyba nie znamy .
Ja nie miałam czasu ostatnio pisać i niestety nie nadrobie wszystkiego, chociaz bardzo bym chciała .
Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło. Facet nie pojawił się w umówionym miejscu, w ogóle wcześniej się kapłam już, że coś nie tak, bo na jednym zdjęciu, które przesłał mi jako swoje był małymi literkami adres strony internetowej, na którą weszłam, a to była strona jakiegoś fotografa ze śląska, na pewnie nie jego stronka . No nie, zostałam skutecznie zrobiona w jajo.
Na pocieszenie kupiłam sobie peeling do stóp, krem do stóp i rąk i zagranicznego waxa (w wakacje mi po nim szybko włosy urosły ). Właśnie piję pokrzywę i zastanawiam się co u Was. Fajnie, jakby każda mogła w skrócie mi powiedzieć

Co za głupota!! Po co Ktoś robi coś takiego?? Przecież i tak wiadomo, że taki oszustwo wyjdzie na jaw

Mi by się nie chciało pod nikogo podszywać!! Bo i po co? Wole być sobą: Jelly i tyle

Tacy ludzie chyba nie lubią siebie skoro wolą być kimś innym!?

Cytat:
Nie wiem czy Cię pocieszę, ale dobrze Cię rozumiem. Tez bardzo lubię biżuterię. W Polsce bardzo ciężko kupić jest ładne ubrania, nie mówiąc już o butach (horror!), ale biżu mamy bardzo ładną i dobrej jakości. Szczególnie wielbię oryginalne kolczyki i perły.
Oj żebyś wiedziała że z ubraniami to horror!
Mało jest fajnych ubrań ,ciekawych i w szerokiej gamie rozmiarów.. Nie każdy nosi 36!

Ja do jubilerów rzadko zachodzę bo jakoś nie czuję potrzeby kupowania biżuterii
Musi mi się coś spodobać albo muszę coś wymyśleć..By kupić. Ale ta bransoletka była naprawdę piękna!

Cytat:
Oooooooooooooooooo....... ... i już dół z amego rana!
żartuje ale włoski ma piękne!

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

ty potrzymaj za moje chudnięcie, dobrze? Powinnam dla zdrowia. Ostatnie stresy, leki spowodowały znowu znaczny przyrost wagi i jestem trochę tym podłamana, bo zrzucanie kilogramów idzie mi opornie, szczególnie, że sportsmenką nie jestem

(...)
Czekam na wiadomość z Animal Aid o której będę mogła przyjechać i zabrać do domu Polly - kotkę, naszego nowego adoptowanego członka rodziny. Nie wiem dlaczego, ale denerwuję się, że nie zadzwonią
to i ja trzymam za Ciebie kciuki

A jak już kotkę przywieziesz do domu to liczymy na zdjęcia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 10:55   #954
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Doberek! Jelly melduje się na stanowisku!

I przeszłam się do Rossmanna i co widzę na półeczce????
ŻEL ALOESOWY PALOMY
A tego co pamiętam to wiele wizażanek chwaliło że robi wiele dobrego dla skóry głowy i włosisków! I chyba przyspiesza porost włosów! Tylko co?? To już nie pamiętam...
Pamiętam że jest też do skóry, do buzi i ogólnie do wszystkiego... A że mam dziś przypływ gotówki (czyt.kochany dziadziuś ) to go kupiłam.
Witaj !
Ja mam ten żel aloesowy mój B mi go kupił
Chodzi o to jak go stosować ? Ja nakładam na skórę i włosy... już coś mało go mam... ale niezbyt często robię takie zabiegi, kiedyś czyt. wakacje robiłam tak non stop.
Stary 2008-11-07, 11:01   #955
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witaj !
Ja mam ten żel aloesowy mój B mi go kupił
Chodzi o to jak go stosować ? Ja nakładam na skórę i włosy... już coś mało go mam... ale niezbyt często robię takie zabiegi, kiedyś czyt. wakacje robiłam tak non stop.
a ty go później spłukujesz? czy zostawiasz i traktujesz jak odżywkę bez spłukiwania?

Stary 2008-11-07, 11:06   #956
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
a ty go później spłukujesz? czy zostawiasz i traktujesz jak odżywkę bez spłukiwania?
Bo to u mnie zawsze było tak, że ja nakładałam to koło 17 i tak łaziłam z tym, spałam a rano myłam włosy...
Stary 2008-11-07, 11:16   #957
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Bo to u mnie zawsze było tak, że ja nakładałam to koło 17 i tak łaziłam z tym, spałam a rano myłam włosy...
aha dziękuję za odpowiedź

Póxniej poczytam sobie o nim jeszcze na wątku z pielęgnacji włosów, ale teraz już idę się przebierać w garniaczek i ..na Rozdanie dyplomów!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 11:28   #958
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
aha dziękuję za odpowiedź

Póxniej poczytam sobie o nim jeszcze na wątku z pielęgnacji włosów, ale teraz już idę się przebierać w garniaczek i ..na Rozdanie dyplomów!
jakie rozdanie dyplomów ? czy ja coś przeoczyłam ?
Czuję się głupio nie w temacie...
Poczytaj sobie poczytaj i liczę na jakieś cenne uwagi co do palomy, bo ja się nie zainteresowałam bliżej tym jak używać tylko sruuu prosto na swój łebek...
Stary 2008-11-07, 13:03   #959
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Uwaga - Melissa nas podgląda.
ZNOWU

Edit: I 301185 też

Czemu się nie odzywacie, tylko podglądacie ???

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-11-07 o 13:15
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 13:06   #960
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga - Melissa nas podgląda.
ZNOWU

dzisiaj coś tu pusto

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości