![]() |
#931 |
Gość
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Seboradin Niger - szampon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że z rana napisałam posta coś o złej karmie, ale to nie chodziło o ciebie i twojego ex tż, tylko o historię, którą opisałaś tutaj na włosomaniaczkach... coś, ze jakaś dziewczyna życzyła innej źle bo odbiła jej chłopaka no i zdarzył się wypadek i ta laska umarła... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#933 |
Gość
|
Dobra, ja idę spać - do jutra. Pa i dobranoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
paprif - o ile mnie pamięć nie myli nakazałam Ci porzucić głupkowate rozważania
![]() A może i buty do koloru ?! ?! ?! SZEREGOWY PAPRIF, WYKONAĆ !!!!!!! Werka - ten specyfik jest dostępny w złotówkach ! Sprawdzę, dam znać . Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-06 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podoba mi się też ten szampon egzotyczny z marakują i maliną!! A do tego czekoladowa seria proponwana przez Szugarbejb..A do tego ten nowy dove !! ![]() oj.. aż w głowie mi się kręci.. ![]() ![]() ja Estelle też nie mam Oszołoma blisko! ![]() hej ![]() o To-> klik Cytat:
![]() Może już zostałam milionerką i kupię wszystko na raz!! ![]() ......................... ...... ostatnio upatrzyłam sobie bransoletkę złota -duże oczka i do tego podoczepiane 4 duże "wytłaczane" serducha.. myślałam że może ze 300 zł kosztuje i mąż by mi ją kupiła na 1 rocznicę a okazuje się że kosztuje 700 ![]() ![]() I nici z bransoletki ![]() Ale obiecał mi kupić jakiś ogromniasty pierścień złoty! ![]() A rocznica już tylko za 9 miesięcy...szybko zleci hahahahaaaaaaaa ![]() Dobra żeby nie było że jestem materialistka... Tak tylko sobie pisze ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-06 o 21:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |||||||
Zakorzenienie
|
Będę niezmiernie wdzięczna
![]() Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aga żałuję, że nie mogłam się z Tobą spotkać (wirtualnie), tym bardziej, że rozmowa była przednia i czytając Wasze wypowiedzi zdrowo się uśmiałam: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dajecie czadu ![]() Cytat:
![]() ![]() Za te dwa koniki masz ode mnie wielkiego ![]() ![]() Edit: Obejrzałam zdjęcia, przepiękne zwierzaki, śliczne masz te zdjęcia z końmi no i Ty też jesteś śliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-06 o 21:45 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Witam Werkę, my się chyba nie znamy ![]() Ja nie miałam czasu ostatnio pisać i niestety nie nadrobie wszystkiego, chociaz bardzo bym chciała ![]() Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło. Facet nie pojawił się w umówionym miejscu, w ogóle wcześniej się kapłam już, że coś nie tak, bo na jednym zdjęciu, które przesłał mi jako swoje był małymi literkami adres strony internetowej, na którą weszłam, a to była strona jakiegoś fotografa ze śląska, na pewnie nie jego stronka ![]() Na pocieszenie kupiłam sobie peeling do stóp, krem do stóp i rąk i zagranicznego waxa (w wakacje mi po nim szybko włosy urosły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Ola
![]() ![]()
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
[quote=tigresska;9614396 po drodze weszłam do apteki aby kupić wax. przede mną stała w kolejce jakas pani i zanim wyszła to usłyszała o co proszę. wróciła sie, wypytała sie mnie co z nim robie i tez kupiła bo stwiredziła ze mam bardzo ładne włosy i ona tez chce takie miec ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] Faktycznie bardzo miła sytuacja. Zwiększasz utarg w aptece, następnym razem się z nimi potarguj ![]() ![]() ![]() Miluś, a czym Ty się tak ostatnio stresujesz? Nie mów tylko, że tą magisterką. Wszystko pójdzie i tak świetnie, a zdrowia na to nie można tracić ![]() Cytat:
![]() Ślicznie Ci falują włosy. I strasznie mi imponuje to, że nigdy ich nie farbowałaś. Bardzo mało takich kobiet chodzi już po świecie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piję herbatkę z prądem i mam nadzieje, ze ktoś jeszcze jest i napisze... ja się dopiero rozkręcam ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
Widziałam je na drugim wątku!Super
![]() A co do tej sesji, to nic, głowa do góry. Wiem, że pieniążki by Ci się przydały, ale sa inne sposoby. Zagraj w ciągu tygodnia w lotka ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I dziękuje za pocieszenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
hej maniaczki
![]() ![]()
![]() |
#946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#947 | |
Zadomowienie
|
Mamusia nazwała mnie Zbereźnicą przez 'duże Z' ! Jestem taka szczęśliwa, czuję się doceniona!
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak bez zbereźnictwa - jak do tej pory ! Uwielbiam biżuterię !!! T Ale z pereł - to tylko Perels de Lalique ! Perły w biżuterii to łzy ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę... a że marudzę... babą jestem w końcu no ! ![]() ![]() ![]() Muszę sobie poużywać. Najgorsze... rodzice wyjeżdżają na weekend ![]() ![]() Witam wszystkie ![]() EDIT: Byłam na mieście we wtorek, wylukałam płaszczyk i co ? ![]() ![]() Butów też szukałam, takich na zimę, ale badziewnią wiało to sobie pomyślałam, że w Częstochowie sobie to odbiję[mówiłam, że wyjadę do kuzynki...].
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-07 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A historia z konikami, aż się łezka w oku kręci. Dobrze, że po świecie chodzą jeszcze tak wrażliwe osoby, jak Ty. Wielki buziak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak na moje oko, kotek rozwija się normalnie ![]() Co do porozumienia z piesaczką - miałam ten sam problem, małe ciałem ale wielkie duchem chyba dość często bywają złośnicowate ![]() ![]() W legowisko można kotka zaopatrzyć, koniecznie maxi-puchate ![]() ![]() Nooooo, chyba, że widzi książkę lub gazetę otwartą ![]() ![]() Cytat:
![]() A ta seria egzotyczna... na samą myśl leci mi ślinka... pachnieć muszą obłędnie... Cytat:
![]() ![]() Ja jestem pewna, że będzie ![]() Cytat:
![]() Mówi się trudno, nic nie straciłaś, trzeba się z tego śmiać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trójkącik ![]() Bądź więc gotowa w niedzielę wieczorem ![]() ![]() Czyli, że kwadracik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() Ale spamujecie! ![]() ![]() WeronikaWargulak witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szukałam wątku gadulcowego dla włosomaniaczek i znalazłam w podpisie Jolie ![]() ![]() ![]() Tak, na Plotkowym raczej mnie nie spotkasz ![]() ![]() ![]() normalnie negliż ![]() Doceńcie to dziewczyny, bo Katt naprawdę nie lubi pisać o sobie i pierwszy raz widzę, żeby napisała tyle o sobie i to w jednym poście ![]() Cudo ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że tak wcześnie zaczęłam siwieć i farbowanie stało się koniecznością ![]() Cytat:
---------- Czekam na wiadomość z Animal Aid o której będę mogła przyjechać i zabrać do domu Polly - kotkę, naszego nowego adoptowanego członka rodziny. Nie wiem dlaczego, ale denerwuję się, że nie zadzwonią ![]()
![]() |
![]() |
#953 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek! Jelly melduje się na stanowisku!
![]() Dziś pofolgowałam moim kobiecym zachciankom.... hm..a kiedy to ja nie folguje muszę pomyśleć? ![]() No więc...przyjechałam do Rodziców już dziś bo mam ROZDANIE DYPLOMÓW ![]() a jutro na 8 niestety studiów ciąg dalszy ![]() I przeszłam się do Rossmanna i co widzę na półeczce???? ŻEL ALOESOWY PALOMY ![]() A tego co pamiętam to wiele wizażanek chwaliło że robi wiele dobrego dla skóry głowy i włosisków! I chyba przyspiesza porost włosów! Tylko co?? ![]() Pamiętam że jest też do skóry, do buzi i ogólnie do wszystkiego... A że mam dziś przypływ gotówki (czyt.kochany dziadziuś ![]() Dokupiłam jeszcze śliczny komplet ze szklanych turkusowych koralików: naszyjnik+kolczyki oraz.... NOWOŚĆ Bourjois.. nowy błyszczyk z efektem 3d Kolorek na ustach takiii lodowy.. lodowy efekt i ten blask ![]() Choć to oznacza że już powinnam spasować z kupowaniem mazideł do ust do końca roku bo jeszcze szmineczka z Avonu do mnie leci.. Mam: 4 błyszczyki 2 balsamy do ust 3 szminki w tym 1 nową szminkę , 1 nowy balsam i nowy wspaniały błyszczyk ![]() ![]() Wieczorem zrobię wszystkiemu zdjęcia i wam pokarzę! ![]() Cytat:
Co za głupota!! Po co Ktoś robi coś takiego?? Przecież i tak wiadomo, że taki oszustwo wyjdzie na jaw ![]() ![]() Mi by się nie chciało pod nikogo podszywać!! Bo i po co? Wole być sobą: Jelly i tyle Tacy ludzie chyba nie lubią siebie skoro wolą być kimś innym!? Cytat:
![]() Mało jest fajnych ubrań ,ciekawych i w szerokiej gamie rozmiarów.. Nie każdy nosi 36! ![]() Ja do jubilerów rzadko zachodzę bo jakoś nie czuję potrzeby kupowania biżuterii ![]() Musi mi się coś spodobać albo muszę coś wymyśleć..By kupić. Ale ta bransoletka była naprawdę piękna! ![]() Cytat:
![]() żartuje ![]() Cytat:
![]() A jak już kotkę przywieziesz do domu to liczymy na zdjęcia! ![]()
![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ten żel aloesowy mój B mi go kupił ![]() Chodzi o to jak go stosować ? Ja nakładam na skórę i włosy... już coś mało go mam... ale niezbyt często robię takie zabiegi, kiedyś czyt. wakacje robiłam tak non stop.
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
a ty go później spłukujesz? czy zostawiasz i traktujesz jak odżywkę bez spłukiwania?
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póxniej poczytam sobie o nim jeszcze na wątku z pielęgnacji włosów, ale teraz już idę się przebierać w garniaczek i ..na Rozdanie dyplomów! ![]()
![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czuję się głupio nie w temacie... ![]() Poczytaj sobie poczytaj i liczę na jakieś cenne uwagi co do palomy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#959 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Uwaga - Melissa nas podgląda.
ZNOWU ![]() Edit: I 301185 też ![]() Czemu się nie odzywacie, tylko podglądacie ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-07 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.