|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
![]() Mam prośbę - któraś z Was wklejała projekt domu - i bardzo mi się podobał, pamiętam, że ma parterze miał kuchnie potem jadalnię potem salon, pokój gościnny i łazienką, na górze chyba 3??? sypialnie z garderobami. Możesz właścicielko tego domku wrzucić go jeszcze raz? ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Dzieki dziewczynki za porady odnosnie prostownic.Wlasnie kupilam firmy babyliss ,wydaje sie fajna
![]() ![]() Cytat:
![]() iwka w jakim zawodzie pracujesz?? U nas podobno ma byc piekne lato ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() witam się wieczorową porą najeździłam sie dzis jak głupia i padam, poza tym w końcu świeciło słonko ![]() ![]() nie wiem czy ciśnienie jest do bani czy ja
#964 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że jak każda z nas przejdzie proces budowy/remony swojego M, to założymy tu klub doradztwa ![]() Cytat:
India w ![]() A wg nowych standardów w twoim stroju by mnie nie wpuścili ![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Martucha, Iwka dokładnie tak jest z tą ewakuacją. Ja nie wiem co ludźmi kieruje. Przecież po co komu twoja zalana kanapa albo sprzęt...
Znowu dzisiaj płakałam jak oglądałam wiadomości, jak strażacy wyjmowali z wody kota, biedaczysko po murze się chciało wspinać do okna ![]() Dzwonił tż, jeszcze są na wałach i prawdopodobnie będą do rana pracować i jutro dalej na nogach...Męczę Was ale się martwię, on jak wczoraj o 5 rano wstał do pracy to o 20 pojechał na jednostkę, stamtąd do Wrocławia, byli na miejscu o 5. Zero snu. I od rana na wałach z przerwą na obiad obok w restauracji, zupka tylko ale dobre i to..
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2010-05-21 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
bzyczka - bo ludzie są dziwni. Ale o tym, że narażają życie osób ich ratujących to już nie pomyślą. Zresztą trąbią o powodzi wszędzie, o tym żeby w ramach możliwości wyprowadzić przynajmniej osoby starsze i dzieci w bezpieczne rejonu i co? Jak grochem o ścianę. Ludzie mają coś takiego, że myślą że ich nie dotyczy dopóki coś się nie stanie. A potem słuchasz radia i słyszysz "bo nie sądziliśmy że do tego dojdzie". No ludzie, przecież nikt sobie jaj z tego nie robi i nie urządza ewakuacji dla zabawy.
Podziwiam tych wszystkich, którzy od kilku dni pracują dniami i nocami na terenach zalanych. Nie martw się o TŻ - w końcu wojskowy, przyzwyczajony do trudów ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-05-21 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tż jest na wyjeździe integracyjnym a ja właśnie sączę gin z tonikiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() nie ma problemu zapraszam serdecznie wszystkie PMki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no mam nadzieje ze szybko wszystko pojdzie z papierkowa robota ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahh uwielbiam ten program albo taki co remontuja domy ![]() wszystko poznij wyglada jak by w innym domku bylo zrobione ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakies ladne krzewy pewnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa no faktycznie przeciez my sie znamy z Tarnowskich PM ![]() dziekuje ![]() Cytat:
hey ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||
Zadomowienie
|
Witajcie.
Ja zasnęłam wczoraj o 18-tej i wstałam właśnie teraz. Przesypiam ostatnio całe dnie, a potem mam doła, że życie przecieka mi między palcami. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() mąż pojechał do pracy, ja wstałam i czekam na słonko bo się chciałam poopalać ![]() wczoraj wieczorem bylismy u tesciowej bo jest w trakcie wymieniania okien w calym domu. zrobiła sobie duzo witryn i wiecie slicznie to wygląda, pokój jest tak oświetlony ![]() a potem drinkowałam z TZ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Marta cyknę zdjęcia. Tylko rodzice najpierw muszą jedną scianę pomalować w sypialni i dopiero będa firanki wieszać. Ale od czwartku już je mamy w domku uszyte ![]() a ile to tak na metry ?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
--->K
![]() |
#973 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ludzie sa poprostu bezmyslni.. moim zdaniem powinni byc obciazeni kosztami ich ewakucji (ci dla ktorych helikotpery wysylali..) bo oni niewiedzieli no nie nie maja tv internetu i zadnych sasiadow.... dokladnie tak jak napisalas... mieszkaja na zalewanych terenach to LOGICZNE ze jak jest powodz i woda do nich idzie to wynosisz wszytko na gore i uciekasz.. a co do ubezpieczen mieszkan to nie sa to az tak wielkie pieniedze.. wiec szczegolnie jak mieszkaja przy wodzie powinni to miec zeby nie bylo placzu i lamentu... Cytat:
trzymam kciuki za meza da rade przeciez to "nasz" wojskowy ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za szybkie posuniecie sie spraw ![]() Cytat:
![]() a u nas praca wre.. coraz fajniej to wyglada ale wczoraj jak planowalismu co i jak malowalismy linie horynontu to mialam male zalamanie czy aby napewno.. ale dobrze ze mam iwke i wojtasa ![]() ![]() ![]() ![]() wogole specjalnie kupilismy nietoksyczna farbe zebym miala ok no i iwka bo tez niemoze w chemi byc.. no i chcialam im pomoc bo malowali i przypadlo mi w udziale "podaj pedzel" i sie smialam ze picasso i van Gogh tworza a ja jestem podaj pedzel.. ale oni sie smiali ze ja od myslenia jestem.. z tym ze juz te szczegoly chce robic nieodpuscze ![]() moj maz byl najlepszy... mowiac "i tak odwalasz najciezsza robote.. bo pilnujesz caly czas syna hahahaha" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W koncu wychodzi słońce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
no slodko.. zadziwia mnie ten facetet serio.. czasem mam wrazenie ze ktos sobie ze mnie jaja robi i ize tacy faceci nieistnieja.. i to jakis sen.. no ale
![]() ![]() ![]() ![]() a ty niegadaj o opalaniu bo dostaniesz!!!! ja jestem blada jak smierc... i niemoge sie opalic na slonce jestem uczulona wiec toretycznie niepowinnam a w solarium w ciazy nie wolno wiec to lato pod katem bladziochy...
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Klion pewnie że z tobą popłynę
![]() ![]() Martucha ![]() U nas dzisiaj też trochę słońca wyszło, ale znowu zachodzi ![]()
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
ja na solarium nie chodzę jedyne co to tylko naturalne słonko. A, że teraz z nim cienko to jestem blada jak sciana. NO fakt w tygodniu było słonko, ale co z tego jak ja byłam poza domem
![]() ![]() ech.... trudno, nie opalę się to będe zdrowsza ![]() Marta jestes uczulona na słonko?? a jak to się objawia?? jakas wysypka czy co?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-05-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
ech.. to mleko może powodowac wzdęcia?? Ja nie lubię mleka i dodaje go tylko do kawy, kako i kaszki mannej (na którą ostatnio mam mega ochotę
![]() ![]() samej kawy bez mleka nie wypiję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej balam sie egiptu ale dalam rade z tym ze bylam na granicy poparzenia.. bo jednak mimo ze bylam troche pooopalona to slonce bylo za wielkie... no tak bo ci ludzie poprostu nie mysla.. a iwka.. do grudnia 2009 bylo ciazko.. co miesiac atak itd byla chuda i wogole tragedia ledno zywa.. no i co sie stalo juz opowiadam.. 1 grudnia miala ostatni atak.. zmienila prace na przedszkole panstwowe (tam gdzie chce mnie wkrecic) i jak reka odial przytyla nie ma atakow! od grudnia wogole! nie boli ja gardlo (od czego sie zaczynalo zwykle bo ze stresu w pracy mowila na zacisnietym) a jak miala zacisniete to bolalo a jak bolalo to stres ze atak a jak stres to.. no i bledne kolo.. teraz jest szczesliwa i jest ok.. nawet jak ma miec okres to nie ma bolow brzucha ktore tez wywowlywaly ataki bo zmiany hormonalne itd.. wiec naprawde poraz kolejny udowodniono ze stres niszczy.. a ze w naszym przedszkolu serio jest tragedia to ta zmiana posluzyla jej na dobre... ale przestrzega zasad (choc w poprzednim tez przestrzegala a to nic niedalo) wiec zero alko zero papierosow regularne jedzenie i niestresowanie sie aha i 75 glukozy codziennie.. (czyli robi sobie z niej soczki, slodzi herbate) i to wystarczy serio... widac jak stres niszczy...
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Marta to współczuje bardzo takiego uczulenia
![]() dobra idę do ogródka... zobacze jak tam sprawa ze słonkiem wygląda, bo teraz siedze po drugiej stronie domu i tu nawet świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() znów mnie trochę nie było... heh... dziękuję za miłe słowa co do brzusia ![]() co do płci to nie znam jeszcze, dopiero ok 10 czerwca idę do gina i mam nadzieję już wtedy się dowiem ![]() ![]() samopoczucie fizyczne jak najbardziej oki, wymioty i cała reszta przeszła, tylko okrutne bóle głowy zostały i teraz afty ciągle mi wyskakują...i znikać nie chcą, ale jakoś przeżyję... za to psychicznie... jest tragicznie.... nie będę Wam tu truć, ale z mężem jest coraz gorzej, moja cierpliwość właśnie doszła do granicy i koniec... tym razem raczej się już nie dogadamy i myślę, że rozstanie to tylko kwestia czasu.... no chyba, że zdarzy się cud, a w to nie wierzę, ale mniejsza o to... nie chce o tym nawet myśleć... chociaż jeden dzień chcę odpocząc, póki go nie ma...
#989 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
wczoraj tylko zajrzałam na chwilkę, bo widzę nowy wątek ![]() W tygodniu malowaliśmy z mężem duży pokój i nie miałam kiedy nawet wejść. Dzisiaj będziemy wykańczać. Teraz mężuś jest na zakupach a ja powinnam sprzątać ![]() Wkurzyłam się ostatnio, bo chcieliśmy zrobić w końcu parapetówkę dla rodzinki, bo mieszkamy tu już 2 mce a wcześniej nie było kasy i czasu, no to wybraliśmy sobie termin 12 czerwca a tu się okazuje, że mój brat jedzie z żoną nad morze, no dobra to 19tego no i znowu siostra na jakiejś imprezie zakładowej....no to jedziemy po kolei może za tydzień, to ten sam brat ma wesele kuź..wa nikomu nie dogodzisz. Wychodzi na to, że przez 4 kolejne weekendy komuś nie pasi :/ Wiem, że może ktoś by się nie patrzył, że ktoś nie przyjdzie to trudno, ale to miało byś w małym gronie, tylko rodzice i rodzeństwo, no i głupio by było jakby kogoś zabrakło. Mówię Wam, można się wściec, tu każdy pyta zawsze kiedy parapetówa a jak chcemy zrobić to komuś nie odpowiada :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Misqa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.