|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chce takie, tylko na szpili ![]() moja kolezanka z grupy kupila takie w quazi, dwa sezony temu, juz pewnie nie bedzie
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Są zabójcze
Moje przed przed ostatnie buty w tym sezonie i mogę się zabierać za gromadzenie swetrów
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Psyche, właśnie buszuję po all szukając kopytek
:P
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, też chcesz z kożuszkiem?
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Kuuuurde, Marcin Gortat jest z Łodzi wiedziałyście?
![]() To chyba moja nowa platoniczna miłość Chyba... Zobaczymy jak to będzie jak mi to pół butelki wina wyparuje ![]() To nic, że ma 214cm
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-09-20 o 22:36 |
|
|
|
#968 |
|
amor vincit omnia
|
sukienki z ASOSa ryją mi psychikę
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też ![]() myślicie że koty mogą mieć schizofrenię ?
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
działo się coś fajnego jak mnie nie było? ![]() Bo zapisałyście tyle, że boję się czytać |
|
|
|
#972 |
|
amor vincit omnia
|
bś gdzieś Ty była jak Cię nie było?
![]() |
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Działo się działo, od 2 dni na przemian rozstaję się z TŻtem a potem stwierdzam, że jednak nie.
Nie no generalnie fajnie jest ![]() Krótkie pytanie, byłyście ostatnio na Węgrzech? |
|
|
|
#974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() Btw. nie mam pojęcia kim są te kobiety, które wstawiłyście ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Douszne? Nienawidzę takich mam za dobry słuch, żeby go sobie psuć takimi niewygodnymi słuchawkami! A propos - jakiej muzyki słuchasz?
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Ej czemu ja nie moge zobaczyc zdjec ani z wakacji?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak się zastanowię to rzeczywiście rzadko blondynki wyglądają dobrze, bo zazwyczaj nie są to naturalne blondynki, a tlenione włosy to złooo :P
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka! A wiesz,ze ja teraz myłam zeby i podczas tej czynności myślałam, ze namaluję laurkę, na której będzie kilka ludków, które będą mówiły : Śmietanka, wróóóóóć!
serio ;> telepatia ;> ja też lubię takie rozstawania się ;p lubimy się same bujać na huśtawce emocjonalnej ;d a potem i tak zwalać na faceta ;d jak to nie widzisz moich zdjęć ![]() oo nie. sprawdziłam! i tak się zastanawiam, czy te znajomości nie wygasają po jakimś czasie? ![]() nie mam Ciebie w znajomych O_O nie miałam też Eldo, Agniesik... dopiero przez ten album to wyszło na jaw ![]() Cytat:
a opalona blondynka? Winyl, to moje pierwsze dokanałowe, po pierwszym dniu spędzonym z nimi jestem szczęśliwa i zakochana co do muzyki to przeróżnie. jak byłam nastolatką ( Na dzień dzisiejszy, zależy od dnia mam sentyment do reggae, czasami nawet ska. Swego czasu lubiłam też hh, mimo, że teraz mnie to śmieszy, to nadal lubię posłuchać starych dobrych utworków.Lubię muzykę alternatywną, bardziej polską niż zagraniczną, ale nie powiem, że nie lubię szperać w sieci w poszukiwaniu czegoś ciekawego. dzisiaj np. miałam bojowy nastrój i wkręcałam się w ckod ;p Lubię też psychiczne elektro, house, trance wszystko, wszystko ![]() nie wiem, może ranię np. prodigy i fanów zespołu mając na tej samej karcie pamięci martina solveiga, black eyed peas, i rihannę, ale co zrobić ;p dzisiaj cały dzień słuchałam fatboy slim, ich kawałki nigdy mi się nie nudzą. ale mam wiele innych takich ukochanych zespołów. A Ty? Masz chyba wiele wspólnego z muzyką ;>?moje chyba takie są;/ pisałam wam? jestem zaskoczona i zdegustowana ich dziwanym zachowaniem, jeden wczoraj warczał na drugiego, zagrodził mu drogę ewakuacyjną, zrobił tam kupę i sobie poszedł;/a dzisiaj perypetii cd, chyba muszę zadzwonić po zaklinacza kotów z polsat cafe, bo ich nie ogarniam ;/
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa jestes zaj***ista
![]() Zdjęcia świetne Wiecie co, to ja się powywnętrzam ze swoimi pierdołami w klubie, co? ![]() Aaaa i przed chwilą postanowałam olać rok dążenia do naturalek i pofarbowałam włosy castingiem, pewnie będzie masakra. Idęto zmyć.
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-09-21 o 00:59 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może też dlatego mnie cieszy moja szlachetna bladość
i nie brąz a la solara -> której nie cierpię) i tak większość osób patrząc na mnie opaloną myśli sobie "o jaka blada, pewnie dawno na wakacjach nie była" , ale nie znoszę leżenia na plaży/nad basenem czy gdzie tam się wszyscy smażalscy lubią opalać. Fu, fu, fu, nie znoszę! Nie uleżę dłużej niż 3min, chyba że mnie ktoś czymś ciekawym zajmie .Cytat:
. Czuję się okropnie jak takie mam w uszach po prostu to nie dla mnie Ciekawie, ciekawie . Ja też słucham wieelu gatunków, nie zamykam się w żadnych ramach i absolutnie mnie nie interesuje szufladkowanie . Natomiast jednak mimo wszystko największy sentyment mam do rockowych kawałków. U mnie na odwrót, znam może kilkanaście polskich piosenek, a non stop się zasłuchuję w zagranicznych . Może dlatego, że nie jestem w ogóle fanką języka polskiego i najchętniej porozumiewałabym się cały czas po angielsku .Ojj mam wiele wspólnego ![]() .Cytat:
Hmm chyba się za bardzo uzewnętrzniam
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki kolor ;> Cytat:
![]() Jeśli masz złotą opaleniznę, to musisz wyglądać w niej rewelacyjnie, takie blondynki są niebezpieczne ![]() te niy brązowe, a tak na prawdę wpadające w pomarańcz to dramat jakiś ![]() Ja też nie jestem fanką języka polskiego, niee ;p jedynie jeśli chodzi właśnie o muzykę alternatywną. Zagraniczna jest jakaś zbyt ostra, albo jeszcze nie trafiłam na coś odpowiedniego. no i uwielbiam brytyjską muzykę, klimaty takie jak blur, albo też ich flegmatyczny hh dzisiaj mam fazę na coldplay . wczoraj w nocy i dzisiaj rano oglądam amerykańskie ciacho, matko, w tych filmach z ashtonem jest non stop bzykanie ![]() wszystkie te filmy są takie same, już nawet nie rozróżniam jego kolejnych panienek. Czyżby nadchodziła nowa era, po erze jamesa bonda? dziewczyna kutchera? ;d
|
|
#982 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), potem do dentysty, na jakies zakupy - macie fajne przepisy na rybę? Chybasobiezrobie dzis na kolacje ![]() Cytat:
teraz mam taki brązik na głowie i czuję się ok chciałam odpisać wszystkim ALE oczywiście na pytania już odpowiedziałyście,więc nie bede pytac po raz kolejny
|
|||
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Filmy z Ashtonem są zdecydowanie duuużo poniżej tego poziomu, a przynajmniej te, które ja widziałam . Aaa ten o którym rozmawiałyśmy ostatnio (chyba sex story?) taaaak mi działał na nerwy
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
zimna trufla.
w sumie ładnie wygląda, jeszcze przejdę się do fryzjera podciąć końcówki i może będą ludzie ![]() Cytat:
Teraz wchodzi do kin, jakiś mega wysoki poziom to nie jest, ale ogląda się dobrze A w ogóle z filmów to ostatnio obejrzałam Kreta, polecam, bo polskiego kina fanką naprawdę nie jestem, ale ten mnie wrył w krzesełko. Taki cięższy, ale imho warto. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
ja też swego czasu non stop siedziałam na kinomaniaku
Boże, w sesji odkryłam tyle świetnych seriali.. ej dziewczyny nie śmiejcie się z blondynek..ja jestem naturalną blondynką i jest mi smutno... ja też kocham sukienki z asosa... gdybym tylko miała fundusze... ![]() Psyhe fajne te kopytka, ja mam zwykłe, bez kożuszka i je uwielbiam
|
|
#987 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze czmycham gdzieś gdzie jest cień.Cytat:
![]() A blondynki są fajne jeżeli są naturalne! O!
|
|
#988 |
|
amor vincit omnia
|
moje małe sukcesy (kwiecień... wrzesień):
biodra: 109 ....99 -> wcale mi nie przeszkadza, ze są 'szerokie' na wysokości kości miednicy: 97... 90 talia: 76.... 68 udo: 62... 56 -> tu marzy mi się jeszcze min. -2/3cm
|
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naturalne blondynki;p tylko najlepiej, gdyby WSZYSTKO miały naturalne..
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo!!!! Brawo
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

:P

mam sentyment do reggae, czasami nawet ska. Swego czasu lubiłam też hh, mimo, że teraz mnie to śmieszy, to nadal lubię posłuchać starych dobrych utworków.
.
.
BLOGUJĘ