|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby już rano był Branoc bejb |
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
nie gadajmy tu o takich rzeczach ,bo wiesz
Tobie tez dobranoc
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-27 o 03:38 |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlo nerchie
Ja kurcze znowu wolne I spac nie moge Zaraz chyba wrzuce pranie I zakupy zrobie |
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() pies wrocił godzine temu ciekawe gdzie sie szlajal, pewno na dupach był
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
wazne ze wrocil
moze lepiej ze pies a ni suka ja zaraz sie do sklepu zwijam bo puki co zrobilam zakupy online na jakies picie bo nie bede tego dzwigac a tak to mi do domu dowioza i mam spokoj leje od rana |
|
|
|
#966 |
|
Konto usunięte
|
no najwazniejsze, ze wrocil, od razu mu tone jedzenia nasypałam
![]() ..we Wrocku tez czasem robilam zakupy przez internet ale chyba tylko dlatego, ze przywozil mi je taki przystojny koleś ![]() u mnie slonecznie ale wieje:/ |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jeśli chodzi o film o wibratorze całkiem fajny, lekki, zabawny, idealny na dobranoc ![]() było parę akcji i teraz ponoć jest znośnie, mam dwie koleżanki co dam robią i są zadowolone, dupy nie urywa ale da się żyć. |
|
|
|
#968 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w palacu z zmigrodzie, i w zamku w miliczu - tam gdzie jest teraz szkola lesna ![]() HAHHAHA dobreeee ![]() a znacie kawal o warkoczach? - jedzie traktor i warkocze karmelowy ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzienobry
![]() Wyszło na to, że w końcu położyłam się o wpół do piątej ![]() Jakie piękne wieści od rana Irenka jak szybko na nogach ![]() Merszja wiesz, że chyba nie smakowałam nigdy karmelowego? lubowałam się w zwykłym mlecznym ![]() ... Albo po prostu go u nas nie było ![]() Nie mogę, lubię takie głupie kawały I jak siądę potem do kompa to obczaję te miejsca A teraz uciekam sprzątać i przygotować coś na obiad wreszcie póki jeszcze mi się chce ![]() Bo już od kilku dni się zbieram
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
ale co w palacu w miliczu bo chyba nie czaje
|
|
|
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
ja tez nie zaczailam chyba
![]() a w Miliczu w palacyku otatnio rowerkiem bylam
|
|
|
|
#972 | |||
|
Lux Mundi
|
Bry
![]() Wybaczcie, że wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale burza zawitała i u mnie - ledwo zdążyłam kompa wyłączyć ![]() Bez kitu, zgupli jak nic tym bardziej, że pierwsza klasa 109 PLN Noo działo się, oj działo zawsze wypieki miałam od tych historyji i Mama się pytała czy czasem chora nie jestem ![]() Cytat:
jako budowlaniec powinnaś mieć miarkę jak buc wróci z pracy niech się wespnie na wyżyny intelektualne i Ci pomoże zmierzyć ![]() Cytat:
A Słowackiego tyż nie trawię jakoś szczególnie ![]() Cytat:
Nigdy mnie jeszcze nie okradziono - oby ten stan trwał wiecznie A kiedyś z Psiapsiółą jechałyśmy ze Szczecina do Przemyśla [na noc ] i miałyśmy wesoły ciapąg - marynarze z morza zeszli i była impreza przez całe 15 godzin Poza tym zawsze mam jakiś kompanów do picia i do gadek - a to zespół hiphopolowy, a to jakieś rodzeństwo sławnych osób - śmiesznie jest ![]() Alis ![]() Widzę rozmowa się toczy na temat fb, no to się wyłamię - nie posiadam nk tyż nie - ani innego targowiska próżności A tymczasem uciekam jakiś obiad zrobić i chałupę ogarnąć - ale najpierw to się może ubiorę Do później
|
|
|
#973 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale i tak korciło ![]() Cytat:
![]() Mam, mam te przyrządy różne, tylko gdzie ![]() Cytat:
chociaż trochę mi szkoda chłopa, że go Mickiewicz jednym zdaniem zniszczył ![]() A dobra, to już wiem. nie przepadam Cytat:
Cytat:
Też jeszcze do niedawna nie istniałam
|
||||||
|
|
|
#974 |
|
Konto usunięte
|
a no psiak juz lezy do gory brzuchem, najedzony i wyglaskany
![]() http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=72 a od wczoraj namawiam mame na tego kociaka ![]() tylko ta cena ![]() bo jak mi zginie kot za 800zl to walne Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-27 o 18:12 |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny
|
|
|
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
no ladniutki, nie teraz to kiedys na pewno takiego kupie
![]() http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...50452143_n.jpg Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-27 o 19:00 |
|
|
|
#977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cytat:
Bardzo możliwe, że był i mu się namiętna noc przedłużyła ![]() Cytat:
Zgadzam się lekki i zabawny ![]() Cytat:
Jak będę już na swoim to mam sobie zamiar sprawić kociaka, albo psa ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Alisek
|
|
|
|
#980 | ||||
|
Lux Mundi
|
Do łózka
Cytat:
![]() Przyrównałabym to do zdrady, ale nie będę się może pogrążać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
], ale to też raczej ballady ![]() Cytat:
Najlepiej ze schroniska albo domu adopcyjnego ![]() A tymczasem oddalam się do mojej herbatki, książki i tony słonecznika ![]() Miłego
|
|
|
#981 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za 8 stow to pewnie pseudo... Nie wyobrażam sobie wystawiać kota na all ![]() Cytat:
taki by grzał w zimie ![]() Hehe podobny obrazek na demotywatorach widziałam ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Cytat:
nie wiem nawet czy zaczynać szukać, do dziś nie znalazłam tej skitranej stówy ![]() Zaczynam się zastanawiać, czy ją w ogóle w rękach miałam czy mi się urwa śniło ![]() Cytat:
![]() A Mickiewicz dla mnie kozak był Cytat:
Cytat:
![]() W moim domu rodzinnym się siadało pod altaną i łupało przy popołudniowej kawie własnoręcznie wyhodowany słonecznik
|
|||||||
|
|
|
#982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oczywiscie pojechalismy po niego bo nie chcieli wyslać pocztą nie obchodzi mnie juz czy to pseudo czy co to jest, to milosc więc wybralam go juz w ciemno a jak bedzie mial zawar bede z nim az do smierci
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-27 o 20:43 |
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wiem, co mnie bardziej rozwaliło, to, czy fakt, że są firmy realizujące takie "przesyłki" No fakt faktem, że i takie zwierzaki dobrze żeby gdzieś trafiły, a nie każdy nierasowy od razu pochodzi z fabryki psów/ kotów, okraszonej krwią i cierpieniem ![]() Aczkolwiek miałam niedawno psa z takiego środowiska to żem się trochę wyczulił na pochodzenie. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Zwała, właśnie się dowiedziałam, że w Polsce jest 8347 osób o tym samym co ja nazwisku |
|
|
|
|
#984 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
To zazdroszcze domu rodzinnego
Marzy mi sie chocby mieszkanko z balkonem ( we francji) wymagania co ;-) a juz tak bardziej to domek. z chocby malym ogrodkiem czy tarasikiem I kilkoma krzeselkami I stolikiem I grill I obiadki I kolacje na powietrzu Sent from my ST25i using Tapatalk 2 |
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
No kuźwa oby
nie wyobrażam se wtedy robić wesela Cytat:
mieszkaliśmy w dwie rodziny, z ciotkami. Nie chciałabyś oznać tych ludzi, banda paranoików, jak boi dydy Mimo że mam już niby chałupę to marzenia mam podobne i przede wszystkim wynieść się z tej patologicznej wioski ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- A co to, dziś nikogo nie ma? myślałam, że już pora odpowiednia na zlot
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Konto usunięte
|
hah nawet jesli to po co na wesele zapraszac rodzine z ktorą sie kontaktu nie utrzymuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ta nieznana byłaby fajniejsza ![]() Alis, Ty to chyba nawet śpisz z tą pałą |
|
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() haha, fakt takie najlepsze! jeśli teraz jest to spróbuj koniecznie! ![]() na pytanie czym byłam zmęczona odpowiadałam że zrobiłam tam sobie wycieczkę ze względu na to że to szkoła mojego chłopaka![]() ok, lecę nadrabiać!
|
|
|
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

jak już znam to jakieś długie 

a jak bedzie mial zawar bede z nim az do smierci