|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
ode mnie tam 2:30h jest ![]() i oczywiscie bez przesiadek
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-26 o 23:46 |
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Tylko przywitać?
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Cytat:
myślałam, ze jakoś krócej. Joo, bez przesady ![]() Lubię pociągi, ale od takiej jazdy to już naprawdę dupa boli od siedzenia |
||
|
|
|
#873 | ||||
|
Lux Mundi
|
Nooo
![]() Cytat:
zaszywałam się pod stołem i słuchałam do upadłego Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bry ![]() A gdzie wyruszacie ? Jakieś przedłużenie wakacji ?
|
|
|
#874 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
uffff nadrobilam jakies 12 stron bo jednak wiecej naprodukowalyscie
ja tyz nie cierpie szerszeni o ile z pajakami mam odruch ze chwytam czesto za aparat zanim go ubije lub wyprowadze za okno to tych latajacych nie lubie Cytat:
mniam az sobie chyba jutro cos kupie o ile beda kolo mnie bo gdzies to kojarze nawet chyba serniczek czy cos kiedys kupowalam i bylo pycha tylko do tanich nie nalezy przynajmniej nie w Irlandii jesli to te co mysle Cytat:
az wstyd Oliva to poznam i Alis Cytat:
a niech se rosna wkurza mnie jedynie wkolo polikow ze troche krotszych jest bo zachcialo mi sie kiedys tam grzywki i musza troche podrosnac Cytat:
bym je chyba wszystkie wyrwala a jak przeschna to juz luz jest ja tyz pol Polski i nie tylko takie 15 lat tulaczki moze kiedys w koncu osiade gdzies na stale jak kiedys policzylam ile mialam przeprowadzek to po 25 przestalam liczyc a to bylo jakies 6 lat temu chyba jakos tak mnie nosilo to tu to tam kurcze 23 a ja chce czekolade - a niemam musze z rana jakies zakupy spozywcze zaliczyc w koncu wolne to was moge na biezaco czytac bo tak to sie nieda ah no i tak o tych wlosach piszecie ze chyba sobie tego tanglera sprawie albo jakas inna dobra szczotke ![]() no i moze jutro jak mi sie zachce to ufarbuje kolor ten sam ale jakos checi mnie opuscily |
||||
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
nie tylko, ale dziś chyba niedługo polegnę.
![]() Alison zazdroszczę wyjazdu
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() AAA, wyślij mi wyślij
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
Sayur bejbe wez mi przypomnij miejscowosc,bo juz zwątpilam czy dobrze zapamiętałam i popatrzałam
Zabrze?
|
|
|
|
#881 | |||
|
Lux Mundi
|
Ja tak ostatnio miałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chwilowo jestem w domu, ale dogrywam wszystkie sprawy i najpóźniej w październiku ruszam gdzieś dalej Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Aaa, że taki minizlocik ? ![]() Nice
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
kochana po 1 - poczta polska hehe dobry zart
o ile z Irlandii do Polski dojsc moze to niewiem co jak w Polsce ja beda ,,przemieszczac" niewiem czy by cos doszlo , kiedy i w jakim stanie a po 2 chyba wiecej za wysylke by sobie policzyli niz to kosztuje Sayur prosze Cie przypomnij mi sie bo chyba zaczne po wspolnych znajomych u Oliva szukac przepraszam ah ktos pytal wczesniej ile mamy lat prawie 34 Stara wiek wam zawyzam srednia znaczy tzn jeszcze 33 ale blizej do 34 niz dalej a co do piwa tez jakos nie przepadam czasem owszem ale malo no i lepsze w wersji smakowej albo z sokiem wole winko a nalogi? net,sery +winko, mahjong nieno tak serio to niemam zbyt wielu musialabym sie zastanowic a ciezko mi sie mysli po pracy za cykorie podziekuje ale mleko kokosowe hmm czemu nie ![]() oj przypomnialas mi Cindy o mleku z tubki Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-08-27 o 00:13 |
|
|
|
#884 |
|
Lux Mundi
|
Aż zerknęłam z ciekawości
![]() 9:13 jazdy za 93 zł 2 klasą Bóg ich opuścił ![]() Irenkaaa, mleko z tubki to był hit za gówniarza
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
co tam ze splukana, ja juz oszczedzam na przyszloroczne haha! mam od 4 dni 37 zlotych w skarbonce z ktorej nie wyjme
haha
|
|
|
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jakby się cena jakoś miała do jakości to by było fajnie ![]() Cytat:
Masz szczęście, że nic nie pokręciłaś ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
Ja nie umiem odkładać pieniędzy ![]() o to to to ![]() |
|||
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz w polskim tez moge kupic
tz pytal mnie kiedys co to u nich widac nie bylo ale mieli wiele wiecej ciekawych slodyczy ktore zawsze probuje bedac we Francji Cytat:
dosc wysoki mysle ze do swiat albo i wczesniej z moim uporem z reszty z zakupow sie uda zalezy na ktory sie zdecyduje idealnie byloby 32gb ale niewidze ,, dwojki " 32gb a trojka jeszcze mnie na tyle nie ciagnie no chybaze sie przekonam to 80e drozej puki co jakies 12euro jest w 2 dni |
|
|
|
|
#891 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poświęcę jeden i wyrwę szkoda tylko, że nie wiem, gdzie mam długą liniałkę ![]() Cytat:
i nie mam zdania ![]() Kurde, daleko! Ja nie wiem co ja sobie myślałam Ty też nas chyba musisz lubić Cytat:
a w sumie dla tych warkoczy się zapuszczam ![]() Cytat:
to u mni zupełnie na odwrót ![]() Cytat:
Tak btw, to nawet nie wiedziałam, że się farbujesz Cytat:
![]() Tej patrzyłam i zapomniałam spojrzeć na cenę Ale patrzyłam tylko na te z jedną przesiadką, no i najtańszym przewoźnikiem jadąc na 18:25 bym była... Na noc nawet nie patrzyłam, chyba bym się bała jechać ;/ Cytat:
![]() Cytat:
obiekt pożądania w dziecięcych latach ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#892 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() można tak powiedzieć, byłam dziś trochę pozwiedzać ![]() ![]() znacie jakieś dobre kawały? ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- zółte najlepsze! ![]() mmmmmmmmmmmmmm |
||
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz mi jak ogladam foty to mial szczesliwe
mi w tych czasach sie video nie snilo a u nich kurde z technika ladnie do przodu no i cukru na kartki nie mieli a starszy jest ode mnie farbuje farbuje bo moje mi jakos pigmenta zgubily i takie ujowe rosna
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
No Oliv trochę straszno tak w nocy samej jechać ;/ Już może lepiej jakoś z rana wyruszyć
|
|
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
A w nocy w pociągach coś się dzieje, orgie czy coś? :p nigdy nie jechałam, ale czego strach - tak z babskiej ciekawości
?
|
|
|
|
#897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz! ![]() Hehe nie jestem kawalarz jak już znam to jakieś długie aczkolwiek ostatnio przeczytałamLecą dwa bociany. Jeden czarny drugi w lewo Piałam z tego pół dnia A żółte to jaki smak? ![]() Cytat:
i Krecika A jak tak słucham po rodzinie to i te kartki ze zwałą wspominają no ale moja matka i jej rodzeństwo to były gospodarskie dzieci, żle to oni nie mieli ![]() A to naturalne jakie masz? bo kurde na zdjęciach te aktualne bardzo naturalnie wyglądają Cytat:
![]() EDIT: Patrzę teraz na tę wyszukiwarkę połączeń i urwa nic nie wiem, co chwilę co innego mi wyskakuje przejadę sie kiedyś do miasta to zapytam w informacji po prostu.
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-08-27 o 01:06 |
|||
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
a i tez chce was na fb ;<
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i matka tez sie do tego przyczyniła). Ale właśnie ze względu na senność nie chcę jechać żeby mie nie wyrzucili przez okno na śpiku czy coś no i wyobrażam sobie bandy ne*ebanych debili wracających z różnych imprez, choć w dalekobieżnych pociągach to myślę mniej możliwe.---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Nie smutaj, zara Ci podeślę linka to już będziesz pół kroku do przodu ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Urwa zrobili mi oś czasuu!!!! |
|
|
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
Ja sobie specjalnie zrobiłam wcześniej sama, żeby się nie czuć zaskoczona
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

myślałam, ze jakoś krócej. Joo, bez przesady 

chyba, że jakimś cudem uda mi się zrobić warkocza na czubku głowy, żeby mnie nie wqrwiały kłaki wokół twarzy i szyi 

Jeszcze jakby się cena jakoś miała do jakości to by było fajnie
Masz szczęście, że nic nie pokręciłaś
i nie mam zdania 
obiekt pożądania w dziecięcych latach