|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
no i juz wiemy jak czwarta PM wygląda
|
|
|
|
#1022 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Z piątej strony stał kordon policji i ochroniarzy, bo inaczej podejrzewam że doszłoby do regularnego mordobicia. No naprawdę.... Bez komentarza... Tam zginęli ludzie, a tu zrobili z tego jakiś cyrk polityczno-ideologiczny... Zwialiśmy stamtąd czym prędzej, bo atmosfera w tym miejscu była wtedy po prostu nie do wytrzymania...---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Kręcone to za dużo powiedziane. Lekko falują ale to muszę je na powietrzu suszyć i użyć pianki, na co zwykle nie mam rano czasu. Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-04-09 o 23:46 |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny które wkleiły swoje fotki/strony ślubne - śliczne z Was kobitki Gratuluję założenia ślubnych stron ![]() Ja tylko tak przelotem wpadłam Was poczytać Niedawno wróciłam z urodzin. Jutro znów pobudka rano i wyprawa na uczelnię.Buziaki dla Was |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz sie wykapciałam, nalozylam maseczke i Moj Piotrek sie ze mnie smieje:P to mu mowie, ze to dla niego
a on mowi, ze własnie o to chodzi, ze zawsze jestem piekna dla niego pozno sie zrobilo![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
czekamy
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Też już lecę. Trzeba iść spać
choć wiem że będzie ciężko dobranoc
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki dołączam swoją fotkę
![]() Fajnie, że się ujawniłyście teraz przynajmniej mamy o sobie jakieś mniemanie wygladowe
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-04-10 o 00:22 |
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nasz tez juz jest wlasciwie dopracowana Pokazalam TZ i bardzo mu sie podobala 1/3 zostala jeszcze do zrobienia, ale powiedzial, ze chcialby zebysmy ja zrobili razem, wiec super ))Ja tez juz uciekam spac, wiec do uslyszenia jutro ![]() A do dziewczyn, ktore wrzucily tu fotki - ale z was laseczki PMki 2012 sa chyba najladniejsze ))
|
||
|
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co tak bolało wklejenie fotki ;p kurcze też bym chciała takie włoski ![]() Cytat:
Cytat:
a jak się odpicujemy na ślub to już wogóle czekamy na inne fotki ![]() nie chcecie ze mną gadać to nie :P śpijcie dalej a ja lecę do pracy pewnie wpadnę koło 21 miłego dnia
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-10 o 09:13 |
|||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ daj znać jak zdecydujesz się zadzwonić do sharka
ten DJ Robert jest MEGA polecany, ale dla nas za drogi. odszukałam 7 innych. Tż będzie dzwonił
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja jeszcze sobie w łużku leżę i podziwiam tulipanki które wczoraj dostałam od TŻ Wczoraj gadalam z koleżanka o tej sukni i jak to ona stwierdziła "jest ucieleśnieniem jej wyobrażeń o idealnej sukni i że nie ma takiej możliwości żebym jej nie zmierzyła". Mojej mamie też się podoba ale uważa że to za wcześnie
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie jest za wcześnie moim zdaniem:P
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko przelotem byłam nadrobić zaległości, a zaraz musze się ogarnąć bo mam niestety ćwiczenia i posiedzę na uczelni do 17...
|
#1034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam się nad tym, a biżuteria wychodzi o połowę tańsza dlatego myślałam, że może się komuś przydaćCytat:
Cytat:
).Poza tym przeszyciem suknia jest cudna na pewno bym pojechała przymierzyć. Nie wiem czy bym już kupowała, zależy na ile by mnie zauroczyła po przymiarce
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jutro TZ z samego rana do niego dzwoni i sie umowimy na spotkanko, jak tylko bedzie miał oczywiscie Nasz termin wolny... bo kurde 1500 to taniooo a wiesz moze czy to jest cena z sesją w dzien slubu czy w inny dzien? Bo ja chce w inny dzien, a za to wszyscy chcą dopłte niestety.. a co do DJ to na forum poczytaj, tam polecaja duzo DJ`ów, i pewnie są tansi mam nadzieje, ze cos znajdziesz w rozsądnej cenie![]() Ja z tej mojej stronki slubnej wykasuje juz moje fotki, bo ja nie lubie jak ktos sie na mnie patrzy:P a taka prawdziwą stronke zrobie jak juz wszytsko bedzie zaklepane i wtedy bedzie ladnie wygladac ![]() a My czekamy na reszte fotek PM! jak nie na stronce slubnej, to tutaj wrzuccie
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
jo mom modre zeli
![]() No i stało się!!!!!!! Za rok o tej porze albo będę już w kościele (jeśli ślub bedzie na 11), albo będę czekała na TŻta, ale raczej ta druga opcja. I niech pogoda będzie co najmniej taka jak dzisiaj. Słonko świeci, lekki wiatr jest, ale całkiem przyjemnie na dworze ![]() A ja już na nogach od 8, w kościółki już też byłam, a obiadek właśnie do piekarnika włożyłam. Dzisiaj kurczak pieczony na piwie, mało śląskie danie, ale jakie za✂✂✂i*** i ziemniaczki z piekarnika. Mniam! Miłej niedzieli
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde zrobiłas tutaj wszystkim smaka na taki obiadzik ja dizisja nie bede miala nic wyszukanego, bo nalesniki z kurczakiem, pieczarkami i papryczką zapiekane serem Zaraz jedziemy na siłkę i na saunę a Wy co bedziecie dzisiaj porabiac?
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinka__ bahari Lubcia Ale wszystkie jestescie śliczne , a pomysł z wstawianiem zdjęc, jest świetny, przynajmniej juz nie będziemy tak do końca wirtualnie rozmawiać. Zatem oto ja i mój Tż (przydałoby mu się trochę schudnąć hihi). Załączam też zdjecie jak wyglądałam w blondzie (niestety strasznie miałam wtedy sianowate włosy - wybaczcie), bo znowu mnie korci na zmianę koloru Także czekam na opinie blond czy brąz??
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-26 o 17:51 |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny każda z Was jest śliczna. Nena jako pełnoetatowa naturalna blondynka stwierdzam, że blond bardzo do Ciebie pasował, więc masz moje błogosławieństwo, by znów się przefarbować.
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
gosza_m jako pełnoetatowa blondynka
Paulinka - głupot proszę tu nie gadać ![]() U mnie pada śnieg
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-10 o 11:21 |
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie Ci w blondzie, ale też młodziej wyglądasz (chyba, że między tymi zdjęciami jest duża różnica czasowa i faktycznie młodziutka wtedy byłaś) A Twój TŻ wcale nie wygląda jakby musiał schudnąć ale może to przez luźne ubranieTo i ja wstawię, nie lubię tak na publicznym forum dodawać, ale tak się miło zrobiło kiedy wiemy z kim rozmawiamy, widzimy nie tylko avatar, ale i buzie Zdjęcia sprzed 3 lat, nie mam niczego lepszego
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-04-12 o 11:22 |
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro już tyle z Was wrzuciło swoje zdjęcia to ja też nie będę gorsza
Zdjęcie pierwsze z tamtego roku, zdjęcie drugie sprzed miesiąca
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-04-14 o 09:35 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynki górą
nena a jaki masz naturalny kolor brąz? Ja mam ciemny blad chciała bym jaśniejszy ale ostatnio mój TŻ powiedział że mam zostać jego blondyneczka nena Ty w Zamościu jesteś bądź okolicach? ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- wszystkie nasze PMki są śliczne w jakieś kompleksy wpadne przy was
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałaś już nad fryzurką weselną? ![]() też bym się Wam pokazała, ale nie mogę odszukać fotki z aktualną fryzurą
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny!
Witam w nowym watku, mam starszny sajgon ostatnio, wiec malo kiedy tu zagladam, czasem tylko wpadne poczytam i mykam... dzisiaj mam w koncu wolne, ale musze pisac prace mgr... wiec uciekam juz! My z nowych rzeczy zalatwilismy limuzyne z Czestochowy Okzazalo sie ze taniej wychodzi niz z naszej najblizszej okolicy, wiec jestem bardzo zadowolona, takie bardziej starodawne autko, cabrio, 6-cio osobowe, wiec spokojnie sie zmiescimy ze swiadkami |
|
|
|
#1047 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)) oh, jak ja bym to chciala moc powiedziec zycze Ci zeby pogoda byla przynajnajmniej tak dobra jak dzisiaj ![]() Cytat:
)!! Ja sadze ze blond to Twoj kolor, konkretny braz moglby byc za ciemny ![]() Cytat:
Cytat:
ja chyba tez wstawie swoja buzie tutaj, tylko nie teraz bo pisze do Was z telefonu i nie wiem jak to zrobic ;p a poza tym z przyjaciolka iestem umowina na skypa, wiec pewnie wieczorem )
|
|||||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, a co kojarzysz mnie?? hehe
niuto ale młodziutko na tym zdjęciu wyszłaś...slicznie jaimee też taka młodziutka....kurcze można się kompleksów przy Was nabawić, zwłaszcza że ja w tym roku kończe 27 lat, dobrze że dopiero w listopadzie
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nena1984 ja tylko tak młodo wyglądam. |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie tylko zastanawiałam się gdzie pada śnieg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

szkoda że ja nie jestem taka szczupła

(bo jeszcze leżąc w łóżku muszę trochę z TŻtem pogadać przez telefon bo nie zasnę ;p)
Z piątej strony stał kordon policji i ochroniarzy, bo inaczej podejrzewam że doszłoby do regularnego mordobicia. No naprawdę.... Bez komentarza... Tam zginęli ludzie, a tu zrobili z tego jakiś cyrk polityczno-ideologiczny... Zwialiśmy stamtąd czym prędzej, bo atmosfera w tym miejscu była wtedy po prostu nie do wytrzymania...
Dziewczyny, wszystkie jesteście cudownie zgrabne!

miałam tylko jedno zdjęcie tżta aktualne gdzie widać jego twarz bo on przed aparatem ucieka. Tak więc nie śmiać się bo to z domku nad jeziorem ;p
18.08.2010 - zaręczyny

na pewno bym pojechała przymierzyć. Nie wiem czy bym już kupowała, zależy na ile by mnie zauroczyła po przymiarce