|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() A Mary i Max chciałam obejrzeć właśnie, bardzo ładnie wygląda animacja ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie to takie blablanie, urban legends i te sprawy. Rozumiem sprawę z ogórkiem i pomidorem, ale nie umiera się od pozbawienia raz na jakiś czas tych 2% dziennego zapotrzebowania na wit. C przez zjedzenie chleba z ogórem i pomidorem ![]()
![]() |
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak właśnie myślałam, to zdradliwe białko. ![]() No, w sumie to fakt - przecież nie każdy pomidor, jakiego jem, jest jedzony z ogórkiem. Z drugiej strony, o większości połączeń nie słyszałam (ryba/brokuł, twaróg/pomidor). Kiedyś wyczytałam za to o osadzającym się w mózgu aluminium z herbaty z cytryną i od tamtej pory nie piję tak do dziś. ![]() Się zastanawiam, czy grzecznie siedzieć i pracować, czy pójść sobie na Heya na 22.30. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy można, nigdy doktor nie wspomina o kaszy mannie (chyba w ju-es-ej nie używa się jej zbyt często), ma ig 60 - podobnie jak inne kasze czy skrobie, więc w sumie... Ojej, jakby można było to bym sobie ugotowała na deser kiedyś, z malinami ![]() Poza tym witamina C jest także w innych produktach, nie tylko w pomidorze ![]() Jak lubisz to oczywiście, że idź, się zastanawiasz jeszcze ![]() Nie mogę jeść chyba sałaty. Zjadłam na obiad sałatkę (sałata, pomidor, rzodkwiewka, pieczony indyk) i mam okropne wzdęcie, boli ![]() TŻ upiekł wczoraj indyka (cały wielki cyc, połowa już pocięta na plasterki leży w plastikowych opakowaniach w zamrażarce, bo aż tyle tego wyszło ![]() ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Nic, po prostu nie umiem trzymac diety w 100%. Odmawiam sobie wszystkiego, efektow nie ma, motywacji też nie i kupa
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
asmenaa, w takim razie trzymaj się diety w 90%. I ja bym spróbowała z wpowadzeniem większej ilości węgli. Ćwiczysz godzinę, 3 porcje to za mało. Co najmniej 2 bym dorzuciła, ale nie jestem znawca, więc się nie znam na tym. Tak sobie głośno myślę.
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się tak wydaje. I wegle i bialko, tego jest za malo. Zreszta tluszczy też ale dorzucilam orzechy codziennie. Mam marudzące dni!!!! ![]() ![]() wlasnie odrabiam zadanie domowe wiecie ![]() aha i redds ananas do mnie przyjedzie za dwa tyg ![]() i wycheleje wszystkie! ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Kretko mi się np okropnie odbija po papryce surowej, porażka ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało tłuszczu masz w menu? Mogę Ci oddać trochę z mojego, bo mam zwykle w granicach 30-35% ![]() Dorzuć jakieś skrobie. Chociażby więcej chleba jak nie lubisz kasz czy ryżu. Może waga ruszy. A nawet jak nie to będziesz szczęśliwsza, bo więcej będziesz jadła ![]() Marudo Ty nasza ![]() Jakie to zadanie? ![]() Z tym, że ja mam wzdęcia, cholera, jak w zaawansowanej ciąży się czuję ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No, ja ją bardzo lubię, jak wszystkie kasze zresztą, ale jakoś istynktownie unikałam, bo jest taka biała. ![]() ![]() Tylko właśnie mam taką furę pracy, że tracenie czasu w jeszcze większych ilościach, niż już to zrobiłam, jest mocno nieodpowiedzialne. No i na weekend jadę do domu. Będę się pewnie nosić z decyzją do samego końca i w końcu pójdę. Bardzo lubię Nosowską, absolutnie mnie ta kobieta urzeka. ![]() O kurczę, ale lipa. ![]() ![]() Taki normalany cyc, którego można równie dobrze rzucić na patelnię? To jest mega pomysł! Jak go marynujecie? Musi w czymś pływać, czy tylko nacieracie? Bo ja bym chyba spróbowała, bo brzydzę się tych sklepowych, mam wrażenie, że mięso to tam jest w śladowych ilościach. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sniadanie chleb i jaja, drugie owsiane i owoce, potem mieso i warzywa... No i po obiedzie sie zaczyna ochota na to, na to. A nawet jak nie mam ochoty na slodycze to kurrr nie mam pomyslu na posilki poobiednie. Tzn inaczej: pomysly mam ale nie przelkne tych rzeczy. Nie lubie jesc samych warzyw bez skrobi, jest mi niedobrze ![]() Dlatego też zawsze ubolewałam nad fazą I bo mi niedobrze po jajku samym, ble. Nigdy nie moglabym byc na diecie bialkowej!! Zadanie oczywiscie z angielskiego ![]() ![]() Takie wzdęcia to ja mam po fasolce, kalafiorze wiec ich unikam niestety ... co tez troche ogranicza moje spozycie warzyw jakby nie patrzec mam mniejszy wybor. Kapusta brokul kalafior fasola u mnie odpadaja ![]() A pomysl, ze jeszcze jakis czas temu mialas te 'kilkanascie' kilo wiecej ![]() Ja bezplodna nie ale jakbym z mezem zdecydowala, ze chcemy tylko jedno dziecko (czy ile tam) i koniec to podwiązanie nasieniowodów ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- content jestem na kursie ESOL, w lipcu mam egzamin, potem bede miala certyfikat ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ja też tak unikałam, tym bardziej, że zwykle ją na słodko jadłam i tak się niedietetycznie kojarzyła ![]() ![]() Niech będzie można ![]() A co masz za pracę? Warzywa mnie nie lubią ![]() ![]() Tak ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Prawidłowo! ![]() Przynajmniej było równomiernie rozmieszczone, a dziecko to w jednym miejscu ![]() Szkoda, że tak młodemu mężczyźnie jak mój nikt wazektomii czy podwiązania nie zrobi ![]()
![]() |
#1151 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Eee, to sobie poradzisz, stary wyjadacz jesteś przecież językowo. ![]() Cytat:
![]() ![]() Eghm, mam eseje do napisania, w tym dwa maturalne - z historii i polskiego. Poza tym, na TOK - teorię wiedzy - taki typowy dyskurs. Mimo że tematy bardzo ciekawe, to męczę się niemiłosiernie, bo łącznie, to jest jakieś 20 stron. I to tak na już, na zaraz. Bardzo nie lubię terminów. ![]() E, najważniejsze, że nadrabiasz te warzywa. ![]() ![]() Kurczę, jak tylko wrócę po weekendzie, to sobie kupię rękawy, cyca i to stestuję. Zrezygnowałam zupełnie z wędliny, a to przecież można po swojemu! Dziękuję. ![]() W ogóle nie odpoczęłam w ten weekend, pierdzielę chyba, zakładam kamasze i idę. ![]() Edytowane przez content Czas edycji: 2013-05-08 o 21:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłej zabawy ![]()
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
jaką kaszę jecie na slodko?
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() Wszystko jest be!! wszystko przeciwko mnieee aaaaaaa Myslalam nad wrzuceniem porcji skrobiowej na wieczor ale oczywiscie sie boje, ze przytyje. I to juz jest paranoja !!! ze zjem cos nie tak i sie boje, ze utyje, jak nie zjem wedlug określonego schematu to coś jest nie tak (oczywiscie w mozgu). To jest chore. A czemu mlodemu nie zrobią?? Tak z ciekawości pytam ![]() Ja jakbym zaszla to bym urodzila... mimo, ze tutaj do 10tyg podają CI normalnie tabletkę jak tak zdecydujesz a ciąze traktują powaznie dopiero po 3 miesiącu Ale jakby mi dziecko cialo zniszczyla to bym sie zachlastała ... może ktoś uzna to za płytkie no ale ja nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Mannę
![]()
#1155 |
Zakorzenienie
|
ona jest złaaa
a ja jej nigdy nie jadlam bo mnie brzydza takie papki ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- nigdy nie zapomne takiego deserku gdzieś na stolowce w przedszkoly kasza manna polana syropem malinowym rzyg!!
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo młody, bezdzietny jeszcze może będzie się chciał rozpładzać ![]() ![]() Ja bym mogła urodzić, ale bez tej 9-miesięcznej ciąży ![]() Takie tabsy nie są szkodliwe? Czemu byś się zachlastała? Nie mam nic przeciwko płytkości w tym względzie, w końcu to Ty będziesz się z tym źle czuła, także po prostu ciekawa jestem. I według mnie gadanie (najczęściej matek), że ktoś jest okropny, bo nie chciałby stracić swojej sylwetki przez ciążę jest mało rozsądne, bo to lepiej jak kobieta urodzi, wymęczy się i potem będzie wyżywać się na dziecku w ramach zadośćuczynienia? Nie każda kobieta jest Matką Polką, urodzoną do bycia wspaniałą rodzicielką. I po co takim przeciwieństwom na siłę wpychać dzieci w brzuchy. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A czemu zła? ![]() Kasza manna z syropem malinowym ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Tak, to nie mozna podwiązać nasieniowodów??
To czemu w "trudne sprawy" czy tam "dlaczego ja" czy gdzie tam byla sytuacja gdy facet to zrobil ![]() ![]() ![]() Ja bym nie chciala rodzic bo mam wrazenie, że potem bym miala cipke rozklapiche, sorry. Wiem, że to jest narząd, który się regeneruje ale jakoś mam takie ALE. No i potem krew wyplywajaca ze mnie przez czas pologu... mnie meczy @ raz w miesiacu a co dopiero to! Niech mnie uspia, rozetną, wyjmą, zszyją i po klopocie ![]() Zachlastalabym się jakby mi ciaza zniszczyla cialo bo pracuje na nie pol życia i byloby mi przykro, ze moje wysilki pojda na marne. I nie musialabym sie obajdac w ciazy czy cokolwiek, to zalezy od ciala a nie wiem jak moje zareaguje na ogromny brzuch. Manna to wegle proste hm Jesu ten glut z syropem malinowym mi sie tak zle kojarzy ... ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! Edytowane przez asmenaa Czas edycji: 2013-05-08 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
asmenaa Ja chodziłam i dziwnie sie było uczyć angielskiego po angielsku
![]() ![]() Jestes w entry2 czy juz w level'u ?
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cesarka i po kłopocie ![]() Mówisz o rozstępach? Przecież one to nie koniec świata ![]() Buuu, nie można ![]()
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Ja przebieglam dzis 4km ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogole slownik angielsko angielski... ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mowie o wielkim obwislym brzuchu... zrujnowaloby to moja psychike na zawsze ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- a ja dzis bylam na rowerze godzine i mnie boli ... od siodelka ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach ta siodełkowa przypadłość ![]() Idę dziewczęta się myć i powoli spać. Jezu, jak duszno jest, nie lubię takiego ciepła i duchoty jednocześnie ![]()
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idź ja spac ide bo rano musze wstac bajjj ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Zaraz robię owsiankę, dziś z jabłkiem i suszonymi śliwkami. Wczoraj bylismy z dziedzicem na lodach, ale sobie nie kupiłam, tylko pomagałam dziecku jak się nie wyrabiał z lizaniem i mu po rękach kapało ![]() W Polsce podcinanie nasieniowodów jest dalej nielegalne? Moi znajomi, są po trzydziestce, mają dwoje dzieci i nie chcą więcej i coś mówili, że się dowiadują właśnie na ten temat, bo słyszeli, ze można i są zdecydowani. Ja jestem zdania, że jak ktoś nie chce dzieci, to nie powinien ich mieć. Z własnego doświadczenia mogę powiedziec, że ja 2h po porodzie już normalnie poszłam do łazienki, czułam się dobrze, a dziewczyna w sali obok po cesarce musiała leżeć 24h plackiem, bo takie znieczulenie podają, że jak sie zbyt szybko wstanie, to potem można mieć w przyszłosci powikłania, ciężkie migreny itp. I ta dziewczyna tak leżała, a chłop jej musiał jak sparaliżowanej we wszystkim pomagać. Jak TŻ przyszedł do mnie na kacu po opijaniu z rodziną potomka, to wyglądał o wiele gorzej niż ja, powinniśmy sie chyba zamienić, jego do łożka a ja do domu ![]() I jeszcze wam powiem, ze miałam niezbyt duży brzuch i do ostatniego dnia jeździłam normalnie samochodem, byłam aktywna i w dobrej formie. Tylko ze spaniem miałam problemy pod koniec, bo trudno znaleźć wygodną pozycję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||||
Zakorzenienie
|
Ślicznoty moje !!!
![]() Wróciłaaaaaaam !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Też bym chciała żeby ją było można ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj 4,8 km - bez przerwy ![]() ![]() Interwałowo - czyli wolno, szybko ![]() ![]() Byłam dumna z siebie bo w ogóle nie miałam ćwiczyć wczoraj ![]() Wczoraj byłam u mamy i wołała mnie ta waga ![]() ![]() Ja już w pracy, po śniadanku ![]() Specjalnie dziś wcześniej wstałam i robiłam sobie masło orzechowe bo już nie miałam, a owsianka bez masła to nie owsianka ![]() I bijcie brawo i w ogóle gratulujcie bo mój blender nie popsuł się przy tym ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze ze już czwartek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Kala, gratulacje
Oj będzie spadek znowu, czuję to ![]() Też się cieszę, że już czwartek. Kaszę mannę można zrobić na różne pyszne sposoby, też bym sobie zjadła, z owocami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Hej Indra
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Hej Neyra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Ja jem i spadam na zajecia
![]() Indra Ty po ciazy wygladasz lepiej niz nie jedena bez ciazy wiec wiesz ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Ponad tydzien na pewno, przeciez minelo dopiero kilka dni ! ![]() Chce juz moje reddsy ananasowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Ciągle +2kg ???
Niemożliwe ![]() Mówisz... ![]() Tak bym chciała to "6" z przodu ![]() Moje marzenie ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Są pycha ! ![]() Dla mnie przynajmniej ale coś czuję że Tobie i Arschen podpasują ![]() ![]() A ja jutro będę je piła na meczu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.