|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę ****
Zerknij do mnie, jakby Cię coś zainteresowało to daj znać.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie podoba mi się:
8. AVON - Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu Solutions 200ml. - NOWY 3. AVON - Christian Lacraix Reuge 1ml 2szt 10. BIELENDA - Krem pod oczy i na powieki YVES ROCHER - Yria lift radiance YVES ROCHER - Inositol Specific Intensive Smoothing Eye Care Szkoda, że ta dokładka to tylko próbki... W sumie nie wiem jakby to było najbardziej opłacalne i dla mnie i dla Ciebie... |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- 16 nawilżających perełek do kąpieli Pearl ORIFLAME - perłowy balsam do ciała Pearl ORIFLAME (zostało 1/4 - próbka kremu na dzień "Esencja młodosci" SPF 25 AVON - próbka nawilżający balsam po goleniu for men 30ml NIVEA - próbka antyperpirantu NIVEA deo Aqua Cool for men 35ml obie ostatnie próbki w pudełku z 30% rabatami na te 2 produkty w Rossmanie może to cię przekona
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
1. AVON - Wygładzający balsam do prostowania włosów AT 100ml.- użyty 2 razy. 3. AVON - Christian Lacraix Reuge 1ml 4. AVON - Surreal 1ml 26. AVON - Spray do ciała Czereśnia i Gałka Muszkatołowa - zostało powyżej 3/4 (strasznie wydajny) Znalazłabyś coś u mnie??
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
proponuję twoje 8 i 27, za preparat i galaretkę. cenowo wychodzi podobnie.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę **** DOKŁADKA 25-09
podoba mi się kilka rzeczy , ale nic co jakoś specjalnie by mi się przydało
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie ORIFLAME - 16 nawilżających perełek do kąpieli Pearl
i czy masz jakies miniaturki perfum czy to same probeczki sa? co to jest za bizuteria do zdobienia twarzy avon ?aha i po za watkiem mam takie swieczuszki prosze o odpowiedz
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-> mydelko kokosowe oriflame -> 2 kulki da kapieli, kaczuszke i sloneczko (z olejkami) z Sephory ![]() -> cytrusowy proszek musujący do kąpieli STENDERA ZIEPJI FABRIKA (RIGA) Polecane do kapieli wczesnym rankiem lub poznym wieczorem. Cytrusowe olejki eteryczne poprawia nastroj, tworza mila atmosfere i pomagaja odzyskac zapal do pracy oraz wspomagaja procesy metabolizmu komorek. Olej z pestek winogron wzbogaca skore w kwasy tluszczowe, witaminy i mineraly nadajac korze brzoskiwniowy i zdrowy wyglad. NOWE ![]() -> Żel pod prysznic LEMON & OIL - NIVEA (Natychmiastowe orzeźwienie i intensywna pielęgnacja) 50ml -> roznego rodzaju naklejki do paznokci (dokladniejsze pojedyncze fotki na zyczenie najlepiej na maila )- Rozne motylki i kwiatuszki : rozowo-zolte - czarne motylki z cyrkoniami, 2 rodzaje kwiatuszkow (rozowo zielone i czarne z cyrkoniami) - moge oddac kilka sztuk -> roznego rodzaju ozdoby do paznokci : 1) biale kwadraciki z dziurka 2) ciemno rozowe koleczka z dziurka 3) kwiatuszki zilone i pomarańczowe 4) gwiazdki srebrne i zlote niestety nie mam miniaturek perfum tylko próbki. Zaraz zerobię dokładkę, więc zobacz czy coś ci się jeszcze spodoba. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie spodobalo mi sie jeszcze tylko to :
Srebrny brokat na paznokcie w pudełeczku - NOWY wiec w sumie tylko kulki i tylko to? nie szykujesz kolejnej dokladki?
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co by cię jeszcze interesowało? Może mam coś o czym nie wiem że mam a Ty przypomnisz mi o istnieniu tej rzeczy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.