|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szymon Majewski Show =D
Cytat:
bardzo sympatyczny jest ten chlopak z reszta dziewczyny tez fajne, takie z jajem
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja droga ta aktorka, ktora wczoraj byla gosciem, jest strasznie fajna taka trzepnieta wariatka a i markowski fajny ma dowcip
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj program był super. I ta scena "liga rządzi liga radzi...." z szympansaem, wymiękłam
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten program
Jest genialny po prostu
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj kolega sprawdzal, ubaw jest po pachy
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko ciekawe, gdzie to mozna dorwac
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Majewskiego
Zawsze oglądając go płaczę ze śmiechu
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() a swoja droga uwielbiam ten program, od niedawna go oglądam, takie poczucie humoru mieć no popatrz pan mysle tez, ze duzo zalezy od gosci jaki ma. np. wczoraj była Fraszynska i byłam posikana ze smiechu jak sie tego helu nawdychała a jak np. był ten pan ee.. Kaczyński albo Kwaśniewski, przepraszam, nie pamietam nazwiska, w kazdym razie spiewak operowy chyba to juz nie było tak smiesznie. ;D
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze tylko Bombastic, fantastic, roman-tyk byl nieziemski ![]() z takim lekko 'love'/pride parade' zabarwieniem
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam ksiazke "Wyznania Świra", w ktorej Majewski opowiada o sobie i o roznych ciekawych rzeczach, np. jak wygladalo radio zet kiedy powstawalo (szok)
Ja program lubie, ale czasem najzupelniej nie mam nastroju na jego wyglupy i nie ogladam. Za to uwielbialam jego wynalazki w Wieczorze z Alicja i program Slow ciecie giecie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajne było też z solistą z budki suflera...
|
|
|
|
#105 | |
|
Gość
|
Cytat:
Najpierw kilka lat temu usłyszałam Sponton w Radiu Zet. W podobnym stylu, jak teraz w Szymon Majewski SHOW, komentował politykę i nie tylko. Potem w TVN zaczęło się MAMY CIĘ. Program podobał mi się tak bardzo, że z niecierpliwością czekałam na każdy kolejny odcinek, żeby się pośmiać naturalnie, bez ograniczeń(u sąsiadów na pewno było mnie słychać). Programy Majewskiego są nieziemsko wesołe i to mi się w nich podoba. Najnowszy program Szymka po prostu lubię. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam ten program
i jego samego tez a szczegolnie ta "bezsensownosc". Wczoraj program byl swietny ale w tym samym czasie lecialy viktory no i niestety calego nie ogladnelam Jedyne co mnie nie smieszy w tym programie - to te piosenki spiewane przez "politykow" ![]() BTW tez mi sie podobal odcinek z p. Kotem - pochodzi on z mojego miasta Na poczatku mowil cos o afroamerykaninie z jego miasta, ktory ma niemrawa przeszlosc - wtedy najbardziej mi sie smiac chcialo bo wiem o kogo chodzi
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche malo rozrywkowa babka
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Program jest super. Ja oglądam powtórkową wersję w sobotnie popołudnie. Fajnie tak po sprzątanku zasiąść i się ze śmiechu "potrząść"
![]() Fraszyńska była nieźle zwariowana; nie wiedziałam, że taki świr z niej. Ale zachowywała się śmieszniej, niż prowadzący ![]() Podobał mi się jeszcze program z tym kolesiem z Budki Suflera, z panem senatorem. Dobre było, jak w to jajo strzelił i rozwalił je
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehehe idealny program na poniedziałkowy wieczór kiedy to przed nami cały aktywny tydzien. Mozna naładowac smiechowy akumulator i zyc całkiem milo
Uwielbiam "konca nie widac" i "rozmowy w tłoku" a piosenki z pasztetami i trampami powalają he he he u mnie na wielki plus!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
No z tym jajem to był ZONK
ja tez bardzo lubie sie odsresowac przy takim humorze. Oglądam program juz jakis czas i muszę przyznać, ze w obecnej wersji, gdzie mamy "wystepy artystyczne polityków" jest poprostu świetny. Tez z moim Miśkiem się zastanawialismy kiedy TVN dostanie karę a tak btw to był taki odcinek gdzie Majewski darł łacha z kar KRRiTV i tez był świetny PS. podobno scenariuszem rozmów w tłoku zajmuje sie ta babka co rpowadziła kiedys Maraton Uśmiechu (zabijcie mnie nie pamiętam nazwiska)
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja mam po prostu wrazenie że pani fraszynska była wczoraj podpita
oglądalam juz wiele programów z jej udziałem , ale przeciez ona tak dziwnie nie mowi tzn. nei zaciaga w taki "pijacki" sposob Wszyscy mowią o najlepszym gościu a ja powiem o najgorszym - Katarzyna Figura , pamiętam jak sie obraziła na Szymona i fochy strzelała , prezent się jej nie podobał i wogóle. Szkoda że zdjeli ten element 1 minuta z życia każdego gościa. Ostatnio w telewizji leciał Killer , ja patrze a tu asystencik "Ryby" nasz Szymuś ale taki młodziutki fajny hehehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo moze na haju byla |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam ten program.Majewski powala tymi tekstami.Goście też są fajni,tacy na luzie.Ale najlepsze to są rozmowy w tłoku.
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja uwielbiam Szymona
A najbardziej lubie "końca nie widać" ![]() zawsze mi polepsza humor
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
"takie ja trampki mam
" Szymon jest najlepszy ![]()
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Prywatnie i tam gdzie sie może wyluzować. W jakiejs tam sztywniackiej formule pewnie trochę inaczej sie zachowywała. POdobało mi sie "poczochraj mopa"
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
To fakt, Szymon jest świetny
Rozmowy w tłoku mnie rozwalają, woczrajszy odcinek był boski |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba do tego stopnia ze az obejrze sobie powtorke |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

klik
oglądalam juz wiele programów z jej udziałem , ale przeciez ona tak dziwnie nie mowi tzn. nei zaciaga w taki "pijacki" sposob