![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Michiru to rozsądek każe przewidywać, że możesz się zakochać w kimś innym mając lat naście a w kimś innym będąc po 20 i to raczej z tą osobą będziesz sobie układać życie. Nie trzeba być wróżką bo to nie czary tylko ZDROWY ROZSĄDEK I dlatego lepiej nie sypiać z kimś jeśli ten ktoś Ci się przynajmniej nie oświadczył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
nie wiem na ile to byl zart ale po 20tce a i po 30tce tez mozna sie tych oswiadczyn nie doczekac(jesli ktos czeka w ogole)
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Podtrzymasz zdanie, kiedy Twój facet zacznie np. zdradzać ciebie pod wpływem porywu serca i bez względu na zdrowy rozsądek? Chciałabym zobaczyć jaką wtedy wykażesz się tolerancją. Pogłaszczesz po głowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Przykład kompletnie wzięty z sufitu. Chodziło mi raczej o to, że nie jest regułą, iż zakochana nastolatka wyjdzie za mąż za kogoś innego, bo jej przejdzie. A Twój przykład dotyczy nie wiem czego, wiec pozwolisz, że go nie skomentuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Czyli jednak zmieniasz zdanie.
Przykład nie jest wzięty z sufitu, poczytaj sobie nawet na wizażu ile kobiet i dziewczyn ma taki problem, że partner je zostawił pod wpływem porywu serca do innej. Prawda jest taka, że tylko sporadycznie nastoletnie miłości wiążą się ze sobą potem przysięgą małżeńską. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
BAN stały
|
Cytat:
moze i taka prawda ale czy to znaczy ze z gory kazda nastolatka powinna przyjac "i tak sie z nim rozstane" to po co sie wiazac z kimkolwiek? moze do 20-stki, czy do kiedy tam uwazasz ze mozna stworzyc powazny zwiazek zyc w samotnosci bo jeszcze poryw serca spowoduje rozpoczecie wspolzycia z ukochanym facetem co zmarnuje przeciez dziewczynie zycie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Czyli powaznie uwazasz ,ze sex po oswiadczynach i 20 lat to recepta na udany zwiazek???
To naprawde nie jest reguła ![]() poza tym zareczyny tez mozna zerwac |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że mamy zupełnie inne swiatopoglądy, stąd różnica zdań i nie przekonamy siebie nawzajem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, lol ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Po to, żeby móc adoptować dziecko. Jeśli Cię to śmieszy to zastanów się nad sobą. Mi papierek do niczego nie potrzebny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o ile dobrze sie doliczylam, to ta nieszczesna dziewczyna poszla do łózka majac jakies 19-20 lat, po trzech latach stałego związku a nie po dwoch dniach znajomosci z dyskoteki nie mowiac o tym, ze jej utrata dziewictwa to jej sprawa, wazonik decydujac sie na zwiazek "wziął ja" z całym dobrodziejstwem inwentarza, wiec niech teraz nie wydziwia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W miłości trzeba używać i serca i głowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele dziewczyn w tym okresie ma chłopców i niewinnie chodzą na radki. nie miałam nic złego na myśli.świadomie napisałam również wiek-18 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem moze co innego myslisz ,a co innego piszesz,albo ja nie rozumiem po polsku
![]() Ciekawe ,ze sposrod tylu postow zabolały Cie korepetycje ![]() Napisalam tez,ze byc moze pochopnie wyciagnelam taki wniosek |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strasznie dziękuję za te opinie, i nie tylko dlatego że są niejako mi przychylne, ale przede wszystkim dla tego, że rozumieją co piszę, że nie chcą wkładać w moje usta tego co nie powiedziałem, nie wyczytują w moich wypowiedziach ukrytych przytyków, ani razów wymierzonych w moją dziewczynę. Bardzo wam dziękuję za te słowa, naprawdę są dla mnie ważne. Rozumiem, że większość dziewczyn nie pochwal moich rozterek - ale nie po to je artykułowałem aby je akceptowały, raczej prosiłem o radę- nie wiem skąd tyle złośliwości i jadu wymierzonego we mnie. Skoro moje archaiczne poglądy Was, aż tak bardzo bulwersują to po co partycypujecie w tym wątku - wylewanie ekskrementów na mnie sprawia wam przyjemność? Skąd tyle złości ( nie odnoszę się oczywiście do wszystkich wątków). |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
taaak ale te Twoje poglady nadal nie rozwiazuja tego problemu i nic nie zmieniaja w zwiazku z Twoja dziewczyną.
![]() Czy tego nie rozumiesz????? Poglady swoje ,rzeczywistosc swoje w Twoim przypadku |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
Pisałem kilkakrotnie, że nie chce innej partnerki. A jakby już chciał, nie robiłem zastrzeżenia, że będę oczekiwał od niej dziewictwa!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak jak pisalam wczesniej co Ci teraz po tych archaicznych pogladach,ktore tak cenia dziewictwo,to juz za Toba i niestety nie mozesz tego wymagac od kolejnej partnerki bo to bedzie zwykla hipokryzja Tyle w temacie i teraz jestem przekonana,ze chcesz znia zerwac tylko chyba na razie sam przed soba udajesz,bo to przeciez takie malo romantyczne i nieszlachetne Cytat:
Twoja specjalnosc to lanie wody,ja wysiadam ,nie bede partycypowac w tym watku ,innym zycze powodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Wiem że normalnym parom, normalnie nie sprawia to problemu- i to dopełnia tylko czarę goryczy, nie zawsze jest miło nie równać do średniej.... Cytat:
Ps. „Bynajmniej” to duże nie, miałaś pewnie na myśli na pewno „przynajmniej” ![]() Cytat:
Założyłem wątek w celach terapeutycznych. Pisałem już o tym wcześniej chciałem prosić o rade, o inne nadświetlnie tematu. Żadne nawet najbardziej literacko- naukowe pouczenie nie zastąpi kontaktu z człowiekiem –a forum jest jego namiastką przecież. Cytat:
Nie ma zaufania do psychoterapeutów większość to blagierzy i kabotyni. Kasia Cichopek ich godną reprezentantką- znów złośliwość przepraszam. Cytat:
Cytat:
Ciągle zarzucacie mi egoizm albo masochizm – wytrwałym jestem widać masochistą, że o egoizmie nie wspomnę bo ten wątek o tym nie traktował. Nie powiedziałem, że powinna czekać na mnie z dziewictwem od 45 roku mamy demokracje defakto od 89r.. Ja napisałem tylko że boli mnie że nie czekała- czytaj nie jest dziewicą. Cytat:
Ale powiem krótko to co myślę: dziękuję. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-05-05 o 01:22 Powód: Post pod postem. Proszę używać Edycji lub Multicytowania. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
ale w takim razie jakiej rady oczekujesz
![]() bo akurat w tym wypadku to co sie stało już się nie dostanie... i tak na prawdę jest to przelewanie z pustego w próżne... |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
Chciałem stworzyć pewną konstrukcję teoretyczną- kusi mnie to od pewnego czasu ale czuję że nie będzie poklasku dla tego tworu (na pewno u większości) więc chyba się powstrzymam.
Zwłaszcza, że to luźna refleksja wynikająca z lektury Waszych wątków |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Powiem tyle, człowieku weź się w garść! Dziewczyna szaleje z Tobą a Ty roztkliwiasz się nad jej dziewictwem? Co z Ciebie za facet? Jak szukałeś dziewicy to trzeba było nie robić dziewczynie nadziei tylko brać się za siedemnastolatki (bo to poniżej średniej utraty dziewictwa w Polsce)!
Na dodatek przytaczasz tu opinię jej koleżanek stawiając ją w negatywnym świetle, jednocześnie podkreślając swoją nienaganną reputację. Chciałeś sobie w ten sposób zjednać sobie publikę? Problemem jest nie to, co Ty zrobisz, tylko co ona powinna zrobić i prawdopodobnie w końcu zbierze się w sobie i to zrobi. Kopnie Cię w dupsko!! Wątpię żeby znalazła się taka, co by chciała wiązać się "ciepłymi kluchami". Jeśli dla Ciebie problemem jest taka błahostka to jak Ty chcesz wejść w dorosłe życie?! Dorośnij wreszcie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
już bardziej ogólnie i wymyślniej się nie dało odpowiedzieć?? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chyba dorosły jestem, a może ze mnie „dorosłe dziecko” jest jak nam pan Kupczyk wyśpiewał z notabene satanistycznego zespołu "Turbo". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
A to nie była odpowiedz dotycząca stricte "naszej" sprawy, po prostu czytając niektóre wypowiedzi zrodziło się coś w mojej głowie, tak właściwie apropo ale to nie jest chyba dobry moment aby to tu teraz przedstawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.