![]() |
#121 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 655
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Mnie wtedy te¿
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 763
|
Ja mialam czarne, standardowe. A potem przyszedl czas na krotkie, tzw. kolarki. Jeszcze w liceum na wf-ie wszystkie w nich latalysmy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Taaak kolarki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Przyznam sie bez bicia, ze kiedys moim ulubionym strojem byly:
-getry 3/4 bordowe w zielonkawe kwiatki z czarna obwodka, -czarna bluza, -biale skarpety i czarne trapery. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 498
|
![]()
oj ja nie zaloze nigdy spodni "marchewek"- chocby nie wiem jak moda byla!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
A jakie to sa spodnie-marchewy? Takie jak u MC Hammera??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
to s± chyba takie zwê¿aj±ce sie ku do³owi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 498
|
![]()
tak- to sa wlasnie zwezajace sie ku dolowi. bardzo modne w szkocji- bleeeeee. wszystkie panie dostaje takie spodnie w pracy-nigdy, tragedia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 494
|
za nic w ¶wiecie bym nie za³o¿y³a bym:
- getrów z lycry (zw³aszcz d³ugich) - kreszowych dresów (nawet do sprzatania) - zastawu: tenisówni z grubymi sznurówkami+kabaretkowe podkolanówki +plisowanka - bluzki z poduszkami na ramionach (takiej w stylu lat 80-tych) - kozaków do letniej sukienki ( styl alias Tomasz Jacyków ![]() - niczego w tygrysie, panteterze cze zebrze wzory ![]() - rozci±gniêtego, worowatego swetra -d³uga¶nej, szerokiej spódnicy w cygañskim stylu -czego¶ takiego jak poni¿ej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Nigdy mini-mini ledwo zakrywaj±cej odw³ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Po pierwsze bardzo lubiê rzeczy kobiece oraz nietuzinkowe, ale powiem Wam dziewczyny, ¿e absolutne zarzekanie siê, ¿e czego¶ siê nie w³o¿y na pewno jest zbyt pretensjonalne...kiedy¶ np. mog³abym w pe³ni ¶wiadomie powiedzieæ, ¿e nie w³o¿ê ¿adnych legginsów(tak jak tu parê z Was zauwa¿y³o), ale muszê Wam co¶ powiedzieæ: po Pary¿u chodzi tyle niesamowitych, zjawiskowych kobiet, które nosz± legginsy, do tego szpilki i np. p³aszczyk wi±zany w pasie, albo tunika, obowi±zkowo du¿a torebka do rêki na krótkich r±czkach i du¿e ciemne okulary +jaka¶ niebanalna fryzura...i my¶licie ¿e wygl±daj± fatalnie?? Wygl±daj± bardzo sexy i bardzo nietuzinkowe...nie mo¿na wyrokowaæ o samym pojedynczym ciuchy, bo liczy siê odpowiednie po³±czenie i zgranie rzeczy...
![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 511
|
getrów, ochydaaaaa
![]() |
#133 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 661
|
Nie w³o¿ylabym na pewno na siebie :
*b³yszcz±cych skorzanych spodni ani spodnicy ![]() *zadnych dresow adidasa z ortalionu z trzema paskami + ³ancuch na klacie ![]() ![]() * kalesony - mama zakladala mi je kiedys zamiasst rajstop ![]() * spodni "marchewek" - przy mojej figurze wygladaloby to conajmniej smiesznie ![]() * niczego w panterke i inne zwierzece wzroki itd... Przypomnialo mi sie jedna akcja ze szkoly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 178
|
W ¯YCIU NIE ZA£O¯Y£ABYM:
*skórzanych spodni *zwê¿anych spodni z wysokim stanem ![]() *czerwonego biustonosza *stroju k±pielowego jednoczê¶ciowego *leginsów ![]() *butów na cieniutkiej szpilce (jeszcze gorsza wersja to szpilka w kolorze srebrnym brrrr ![]() ![]() *kolczyków typu 'wkrêtki' *bia³ej 'od¶wiêtnej' bluzki *bluzki z ¿abotem i poduszkami (w ogóle niczego co ma poduszki ![]() *spódnicy siêgaj±cej równo do kolan, albo ciut przed (a fe!) *bluzy kreszowej ![]() *oczo***nego obuwia sportowego ![]() *butów zapinanych na kostce *spodni z jakiego¶ lej±cego materia³u, lataj±cych ko³o nogi ![]() *okularów przeciws³onecznych z cyrkoniowym serduszkiem lub innym badziewiem *przykrótkawej, rozci±gniêtej koszulki *rajstop we wzory (jakiekolwiek) *spodni we wzory *bluzki w paski *pó³golfu :P *butów z kwadratem z przodu (w sensie kwadratowego noska ![]() *traperów *podkolanówek *chustki na g³owê zawi±zanej w stylu starej babci ![]() *garsonki (!!!) ![]() *ogrodniczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Duzo tego Iwciuniu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 633
|
![]()
skorzanej spodnicy mini +kozaki
skorzanych spodni rozowych szpilek szpilek na 12 cm obcasie spodni -marchewek- cala na rozowo bluzki bez plecow, na samych sznurkach, taka ktora wymagalaby nie zalozenia stanika:p dresu ![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie mów nigdy
![]() -majtek typu stringi (chyba bym siê w¶ciek³a, jakby mnie co¶ tam w ty³ek gryz³o) -biodrówek (z brzuchem na wierzchu nie bêdê ³aziæ i tak nisko te spodnie, jeszcze by mi spad³y) -rybaczek (niska jestem i jeszcze siê skracaæ rybaczkami) -japonek (przecie¿ zaraz bym mia³a odciski miêdzy palcami) -jeszcze ze szko³y ¶rednej-obcis³ej bluzki z dekoltem (¿eby tylko mi siê kto¶ w cycki gapi³) I co? Zak³adam stringi, na nie jeansowe biodrówki-rybaczki, bluzkê z dekoltem i do tego klapki-japonki. I nawet siê sobie podobam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 178
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 529
|
*bia³ych spodni, butów, torebki
*spodni 3/4 *butów rumcajsów ![]() *prostych dziñsów lub ze zwê¿aj±cymi siê nogawkami *p³askich pantofli *mini *skarpetek przed kostki ![]() *butów na klinie, koturnie *nie ubiorê siê ca³a na czarno, czarnych bluzek te¿ nie lubiê |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
ja nie bêdê orginalna:
NIGDY: - spodnie typu marchewy, zwêzane ku do³owi, szeroka¶ne w pupie ![]() - spodni z wysokim stanem, je preferuje jeansy biodrówki tylko i wy³±cznie - ubrañ typu Peggy Bundy czy ja tam sie to pisze, wzorki panterkie, wêzowe skóry, ciepki, ³atki, tygdyski - spódniczki mini mini ![]() ![]() - odblaskowych kolorów ubrañ - d³ugich getrów ![]() - butów na koturnie - nigdy nie pozwoli³abym jakiemu kolwiek facetowi wyj¶æ w czarnym garniturze i bia³ych skarpetkach, a to ostaniop widzia³am jak siê s±siadka hajta³a, patrze a pan m³ody wystawia nogê z samochodu a¿ mi szczena opad³a fuuujjjj biel skarpet i czarny garnitur, chyba pod koszule za³ozy³ te skarpety ![]() ![]() - adidasy + elegancka torebka ![]() - mam opory przez strojami k±pielowymi ![]() - bluzki z odsloniêtymi plecami a to dlatego ¿e mam na nich poziome rozstêpy które wygl±daja jakby mnie kto¶ podrapa³ ![]() - wszelkich czapeczek z daszkiem, beretów ![]() - kabaretek - japonek - bluzki z ¿abotem ![]() ![]() ![]() - zawsze nie podoba³y mi siê aparaty na zêbach, a to dlatego ¿e przez jednego takiego zadrutowanego mia³am naloty policji, gro¼by, wizyty na komendzie itp. ale sama mam teraz nadziejê zostania aparatk± i za³o¿e sobie takie b³yskotki ( nigdy wiêc nie mów nigdy ![]() ![]() ![]() PS.jakby jaka¶ Wiza¿anka aparatka mia³a foty tych sreberek to bardzo bym prosi³a na maila cobym sie podbudowa³a w chwilach zw±tpienia ( sory za zmiane lekk± tematu ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 514
|
poñczoch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 865
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
czego¶ ró¿owego
![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
- all in pink - odpada, choc lubie sie czasem ubrac w cos rozowego ale 1 rzecz wystarczy
![]() - futra - "marchewiastych" spodni - trampek na obcasie albo bia³ych( zielonych, zoltych rozowych or sth like that)kozaczków - leginsów - szerokich jeansów z krokiem w kolanach - super b³yszczacych gumek do w³osów z "festynowymi" kwiatkami, motylkami itp... blah - skorzanych spodni ... no chyba ze na moto, ale na ulice odpada :/ - stanika bez fiszbinów - " babcinych" majtek - spodni ktore zapinaja sie pod biustem prawie - spodni ktore ledwie zakrywaja... ehem... majtki :P a raczej po³owe ich widac -palstikowych ogromnych kolczyków- ochyda - ortalionowe drelichy -lateksowe ciuchy -ciuchów w kolorze zó³tym + zielonym (takie razace) no to chyba na tyle :P alez sie rozpisa³am.. ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
-glanów
-w±skich,zwêzanych jeansów -spodniczki i do tego kabaretek!!!!!!! -spodni z MNÓSTWEM kieszeni z ka¿dej strony - sanda³y+rajstopy ![]() pozdrawiam aaaa i jeszce tych letnich sukienek-ca³ych w falbanach co chyba sie w nich zapocic mozna takie to sztuczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
KWC
Wiadomo¶ci: 5 990
|
nie za³o¿y³abym:
balerinek i innych p³askich pantofli wysokich glanów ( a ze 4 lata temu mia³am oryginalne, wymarzone martensy-jak to siê gust zmienia) bluzki z ¿abotem legginsów i do tego kiecki d¿insów rurek z³otej bi¿uterii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 329
|
w zyciu nie za³o¿e
-spodni rurek -niedopasowanych kurtek -z³otej bi¿uterii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 490
|
-bardzo krótkiej mini
-Ró¿owych spodni -glanów -trampek -futra (dlatego,¿e mi siê nie podobaj±-nie jestem w zielonych) -legginsów Te rzeczy moge za³o¿yc po domu,ale nie na dwór ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 490
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 398
|
³ooo takich rzeczy to jest du¿o, ale przwede wszystkim:
--> glanów, --> kabaretek (jako¶ ¼le mi siê kojarz±), --> wysokich obcasów do króciutkich spodenek --> wogo³e króciutkich spodenek, takich co nawet nie schyklaj±c siê widaæ po³owê pupy, --> skórzanych spodni, --> spodni typu rurki --> legginsów --> baletek i butów które s± stylizowane na baletki --> sanda³ow na skarpety ![]() i mog³abym tak wymieniaæ d³ugo ........ ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.