![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Zauwa¿y³am,¿e zgapiamy nowe w±tki z innych for,wiêc ja te¿ znalaz³am co¶ fajnego
![]() Tak jak w temacie-Czego nigdy by¶cie na siebie nie za³o¿y³y? 1.szerokich spodni z krokiem miêdzy kolanami ![]() 2.butów z czubami-szczególnie tych,które ja nazywam "Historia ¿ó³tej ci¿emki" ![]() 3.ortalionowego dresu szczególnie w po³±czeniu ze z³otym ³añcuchem ![]() 4.beretu ![]() 5.glanów Teraz kolej na was kobietki ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
-Bardzo krotkiej miniowki(takiej ze jak sie usiadzie to juz pupe widac)
-Ubran w stylu hip-hop czyli wszytko porazciagane i za duze i jakies zwisajace lancuchy itp(bez obrazy dla fanow tej muzyki) -butow na niebotycznie wysokich obcasach -przeswitujacej bluzki spod ktorej widac stanik -nie ubralabym sie cala na rozowo nigdy -butow w stylu trampki na obcasie to na razie tyle bo wychodze jak mi sie przypomni wiecej to napisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 557
|
Nigdy nie mowiê nigdy
![]()
"Jednocze¶nie muszê praæ skarpetki i zastanawiaæ siê nad Zagadk± Wszechbytu. Rozpiêto¶æ, skala i wielo¶æ planów jest doprawdy wielka. Odbija mi siê po jedzeniu oraz podobno mam duszê nie¶mierteln±" Widzisz b³±d w mojej wypowiedzi? Proszê popraw mnie na PW, bêdê wdziêczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 741
|
Na pewno odpadaja
- legginsy - spodnie zwê¿ane ku do³owi - buty na taaakich koturnach - rozowy pluszowy dres I wiecej weny brak narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
调解人
Wiadomo¶ci: 2 938
|
Fajny w±tek!
Je¶li chodzi o mnie to moge powiedziec, ze... NIGDY NIE MOW NIGDY ![]() Jakis czas temu mialam rewolucje w szafie i w sposobie myslenia, wiec teraz sie nie zarzekam ![]() Ale najprawdopodobniej nigdy nie zaloze b³yszcz±cych czarnych ciuchow (wiecie, np. blyszczace czarne kurtki), bia³ych kozaczkow ![]() i tak jak Czarny Elfik- all in pink ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z tym nigdy nie mów nigdy,ale wiecie,np.kto¶ jest z Zielonych i nigdy nie za³o¿y futra,bo nie po to walczy o ich prawa,by potem paradowaæ w lisach
![]() Ja uwa¿am,¿e po nie po to mi natura da³a ³adne 4 litery i zgrabne nó¿ki,by je chowaæ w szerokich spodniach rodem z teledysków naszych raperów ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 867
|
nigdy nie za³o¿e mini i rózówych ciuchów od stóp do g³ów. reszta - czemu nie w domowych pieleszach zeby sie po¶miaæ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
调解人
Wiadomo¶ci: 2 938
|
Cytat:
wiem o co chodzi Nati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 902
|
Ja nie za³o¿e niezaleznie od panuj±cej mody:
-niczego w kolorze siarczystego granatu -¿akietu b±d¼ bluzki która ma "poduchy" na ramionach -bardzo krótkiej mini -spodni typu ogrodniczki -legginsów kurioza typu ortalionowe dresy i temu podobne ³askawie pomijam, choæ oczy¶cie w ¿yciu na siebie nie w³o¿e Napewno co¶ jeszcze sobei u¶wiadomie to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie ma takiej rzeczy. Nie zarzekam siê. Ale istnieje bardzo du¿e prawdopodobieñstwo, ¿e nigdy nie za³o¿ê czegokolwiek w kolorze niebieskim, bo nie znoszê tego koloru, pocz±wszy od b³êkitu, a skoñczywszy na granacie.Nawet szczoteczki do zebów bym takiej nie kupi³a.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Damskich ciuszków
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 527
|
- workowatych spodni
- czerwonej sukienki - butów z "czubami" ![]() - spodni z podwijanymi nogawkami - krótkich spodenek ods³aniaj±cych pó³ po¶ladków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 742
|
![]()
- butów z czubami
- szpilek w jakims egzotycznym, modnym ostatnio kolorze [¿ó³te, ró¿owe] - zielono-¿ó³tych tenisówek [albo innych w tego typu zestawieniu kolorystycznym] - dresu - workowatych spodni - bardzo krótkiej mini - czegokolwiek ró¿owego - zwyk³ych bawe³nianych majtasów, w stylu "babcinym" - stanika bez fiszbin - czarnego stanika pod bia³± bluzkê - zwyk³ych, grubych skarpet do eleganckich butów - kolorowych ubrañ, które sa ostatnio w modzie, ró¿nego rodzaju turkusy, ¿ó³cie, wielkie wzory - nie. - legginsów - bia³ych adidasów - bia³ych kozaków na obcasie [albo i bez] - z³otych spodni z materia³u ceratopodobnego - ogromnych, kolorowych okularów przeciws³onecznych, przypominaj±cych gogle narciarskie. - spodni ze zwê¿anymi nogawkami - butów na koturnach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 671
|
Spodni ze zwezaj±cymi siê nogawkami!! Never!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
-niczego FIOLETOWEGO ble
-niczego BORDOWEGO ble -sanda³ów (chodzi mi tutaj o takie sportowe, albo jezuski tak zwane) -ogrodniczek -szerokich spodni w kroku ![]() -glanów! pewnie kogos zdenerwuje :P -latexowych ciuszków -butów reeboka w sumie to wielu rzeczy bym nie za³o¿y³a ![]()
![]() |
#16 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Po przeczytaniu tego wszystkiego mam wrazenie, ze juz niczego w³asnego nie wymy¶lê
![]() - spodnie zwê¿ane ku do³owi - czegokolwiek w neonowym ró¿u (ani w innym odblaskowym kolorze ![]() - futra (umar³abym chyba ze wstydu i hañby noszac na sobie skórki takich s³odkich zwierzatek, spaæ po nocach bym nie mog³a... powa¿nie) - wysokich obcasów - bo mi w nich niewygodnie, nie umiem na nich chodziæ no i niezdrowe s± ![]() -czapki - pilotki Na razie wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 701
|
-glany u mnie tak¿e odpadaj±
-w ogole ubrania w stylu hippi (wybaczcie nie wiem jak to sie pisze ![]() -buty w stylu "lajkonik" -bluzki bez rami±czek - no i jakos nie umiem siê przekonac do koloru br±zowego ![]() acha i te slawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie mówie nigdy, ale na pewno nie ubiore sie w:
1. spodne inne niz biodrówki 2. adidasy+spódnica+eleganck a torebka ![]() 3. spodnie zwezane ku dolawi 4. pstrokate bluzki rodem ze swiebodzkiego 5. bizuterii z zóltego zlota - NIGDY!!!!!!!! To na razie tyle, co mi przyszlo do glowy tak na pierwszy ogien. Jak wymysle cos równie eleganckiego to dopisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie zarzekam siê - nigdy nie mów nigdy... kto wie, co mi w zyciu popadnie... teraz bym siê zarzeka³a, ¿e kusego mini bym nie w³o¿y³a, ale za dawnych chudych lat biega³o siê, oj biega³o...
Wydaje mi siê - w zasadzie jestem pewna, ¿e nigdy nie za³o¿ê spodni ze zwê¿aj±cymi siê nogawkami! Nienawidzê, po prostu nie mogê zdzier¿yæ. I ogrodniczek - alergi± reagujê, co robiæ. Zw³aszcza kobieta w ci±¿y w ogrodniczkach to przykry widok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
U mnie odpada:
krótka mini wszystko w kolorze sraczkowato-nezdecydowanego br±zu spodnie zwê¿ane do do³u (szczególnie je¶li u góry s± szerokie ![]() falbaniastej spódnicy niczego z lat 80" (strraszna epoka ![]() nie mam pojêcia czego jeszcze.. nie ubra³a bym siê "na dzidzie" czyli krótka plisowana ró¿owa spódniczka, malusia bluzeczka (bia³a, niebie¶ciunia lub ró¿owa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() acha i jeszcze butow na bardzo wysokim obcasie, bo jakbym padla w nich to tylko raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
znaczy spodni takich zwisaj±cych w korku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
![]()
ró¿owy dres i z³ota bizuteria..bleee ochyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 280
|
Glanów - tak jak dwe poprzedniczki niiiigdy
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
No a ja zaprotestuje, nie wiem co wy macie przeciwko spodniom ze zwê¿aj±cymi siê nogawkami
![]() ![]() Teraz wytumacze dlaczego ![]() ![]() ![]() Pamietam jak bedac mlodziutka dziewczyna znalazlam w szafie mamy dzwony, jejku myslalam, ze zwymiotuje, jakie to brzydkie mi sie wydawalo ![]() ![]() Teraz nie znam wygodniejszych spodni, biodrowki, dzwony, a bojowki to juz na stale zagoscily w mojej szafie, i co na to powiecie? Ta, ktora sie zarzekala, ze nigdy w zyciu czegos takiego nie zalozy ![]() Na koniec dodam tylko jedno, moda sie lubi powtarzac ![]() Pozdrawiam wszystkie przeciwniczki spodni ze zwezajacymi nogawkami, ja bym ich teraz rowniez nie zalozyla, ale kto wie co bedzie za kilka lat ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 280
|
Cytat:
Spodnie ze zwê¿aj±cymi siê nogawkami s± boskie je¶li za³o¿y siê do nich buty na szpilce ale piêknie wygl±daj± w nich tylko d³ugie i szczup³e nogi mimo wszytsko ja przeciwniczk± nie jestem, ale to te¿ du¿o zale¿y jakie to s± spodnie wiadomo czasem spodnie spodniom nie równe - te stare modele tzw marchewek z lat 80 jako¶ mi nie przypad³y do gustu ale ogólnie fason jak najbardziej ok, tylko trzeba umieæ to dopasowaæ do sylwetki. O wiele lepsze s± natomiast spodnie prostymi nogawkami - ³adnie wyd³u¿aj± nogi. Nie podobaj± mi siê dzwony - typowo rozszerzane ku do³owi, to ju¿ jest passe'
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.