coś tu śmierdzi - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 11:39   #181
nicka01
Wtajemniczenie

Dot.: coś tu śmierdzi

Cytat:
Napisane przez myosotis1232 Pokaż wiadomość
. mam problem z tż, nie wiem gdzie jest odpowiednie miejsce do pisania o takich rzeczach ale przeszkadza mi to w seksie więc myśle że tu. Mój tż chyba się źle podciera, zauważyłam na jego bieliźnie poprostu plamy wiecie taki burdny pasek. Mało tego ale od pewnego czasu poprostu czuje że śmierdzi i to już nie tylko jesli chodzi o sytuacje intymne, ale wogóle jak np siedzi koło mnie i wstanie. No poprostu masakra, jak ja mam mu o tym powiedzieć? to nie jest jedyny problem, jego szczoteczka do zębów od kilku miesięcy jest nie używana, spodnie zmienia jak mu poweim że może czas zmienić, bieliznę zmienia jak się idzie kąpać czyli co 3-4 dni. Golić mu się też nie chce. no poprostu załamka. Mi to już zaczyna na maksa przeszkadzać i co ja mam z tym zrobić? Pewno nie wiele z was ma taki problem, ale może ktoś coś doradzi.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne pytanie. Czemu masz obsrane majtki. Przecież ma obsrane, widać to.

Wybacz, ale ja nie mogłabym być z facetem, który nie myje zębów, nie podciera się i śmierdzi.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 11:49   #182
myosotis1232
Przyczajenie

Może to rzeczywiście jakiś problem z nietrzymaniem kału, nawet nie wiedziałam że coś takiego może się zdarzać, myślałąm że to tylko u małych dziedzi i starszych ludzi , ale żeby się zdarzało tak cały czas, no ja się chyba załamie.
myosotis1232 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 11:49   #183
Markus1
Przyczajenie

To może powiedz mu, że bardzo się o niego martwisz bo zauważyłaś na jego bieliźnie "dziwne ślady" , które mogą świadczyć o jakiejś chorobie. Zapewne się zainteresuje co Ciebie tak zaniepokoiło. Wtedy mu je pokaż i z poważną, zatroskaną miną zapytaj czy nie wie co to może być? Możesz też powiedzieć, że dziwnie to wygląda i nieciekawie pachnie.
Markus1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 11:52   #184
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Może to rzeczywiście jakiś problem z nietrzymaniem kału, nawet nie wiedziałam że coś takiego może się zdarzać, myślałąm że to tylko u małych dziedzi i starszych ludzi , ale żeby się zdarzało tak cały czas, no ja się chyba załamie.
a ja nie wiedziałam że może się zdarzyć że w styczniu jest się 1,5 roku po ślubie a dziś już 3. Naucz nas tego

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 11:53   #185
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Nie ma się czego wstydzić, bo inaczej jeszcze przez wiele długich lat będziesz prać brązowe majcioszki. Jeśli dla ciebie jest to jakiś problem to się zapytaj czy wszystko u niego w porządku ze zdrowiem bo zauważyłaś na majtkach ślady.

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 11:56   #186
myosotis1232
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a ja nie wiedziałam że może się zdarzyć że w styczniu jest się 1,5 roku po ślubie a dziś już 3. Naucz nas tego
Sorry to w styczniu było błędnie podane miało być 2,5 , a teraz juz bliżej do 3, zły klawisz wcisłam a potem stwierdziłam że to i tak bez znaczenia. Ale jak to tak bardzo wam przedzkasza zaraz to poprawie.
Stary 2010-03-19, 12:11   #187
ukrycior
Zakorzenienie

Posłuchaj, faceci są czasem jak dzieci we mgle. Fakt - Twój to fleja i niestety jakieś podstawowe zasady higieny to już powinien mieć opanowane dawno (mycie, czyste ubrania, higiena jamy ustnej). Ale sprawa śladów na majtkach to jest jakaś masakra w ogóle. Mój mąż uważał przez całe życie, że papier nie zapewnia mu wystarczającej higieny w tych sprawach, w związku z tym po grubszych wizystach w toalecie się podmywał, co oczywiście w domu było średnio wygodne, ale w warunkach polowych, w publicznej toalecie itp. niewykonalne albo karkołomne. Sprawa się zmieniła, gdy oprócz papieru klasycznego w łazience pojawił się mokry papier (chusteczki dla niemowląt, do hig. intymnej, cokolwiek). Obydwoje używamy tego wynalazku i tak jest wygodnie i czysto. Nawet na wyjazdach mój mąż wie, że albo ma swoje jednorazowe saszetki (także w samochodzie) albo dyskretnie mnie prosi, bo ja też w torebce zawsze mam. Ponieważ Twój partner do czyścioszków nie należy, więc może należy od tego zacząć. Niestety, jeśli jaś czegoś nie wyniósł z domu to jeśli kobieta chce z nim być i czuć komfort, to trzeba uczyć. Nawet podstaw. Jeśli to nie pomoże to ja bym zrobiła awanturę. Zresztą - ja bym z fleją być nie mogła.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 12:32   #188
rybkie
Rozeznanie

a tak w ogole to sie juz chyba wszyscy wypowiedzieli, watek na siedem stron a autorka jak zyje z feleja tak zyje i nic z tym nie robi, to po co byl ten watek? zeby pochwalic sie z maz chodzi w obsranych majtasach?
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 12:35   #189
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Markus1 Pokaż wiadomość
To może powiedz mu, że bardzo się o niego martwisz bo zauważyłaś na jego bieliźnie "dziwne ślady" , które mogą świadczyć o jakiejś chorobie. Zapewne się zainteresuje co Ciebie tak zaniepokoiło. Wtedy mu je pokaż i z poważną, zatroskaną miną zapytaj czy nie wie co to może być? Możesz też powiedzieć, że dziwnie to wygląda i nieciekawie pachnie.
no wybacz, ale brązowe ślady na majtkach to może być tylko jedno

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 12:39   #190
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
po co byl ten watek? zeby pochwalic sie z maz chodzi w obsranych majtasach?

Mark Twain
Stary 2010-03-19, 12:41   #191
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
nie trzeba miec problemu ze zwieraczem.
wystarczy źle się podcierać,a potem poprawiać majtkami
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 13:00   #192
myosotis1232
Przyczajenie

No właśnie taki jest sens wypowiadania się na forach, większość ludzi piszę tylko po to żeby coś napisać i najlepiej wyśmiać drugiego. Wiem że to o czym pisze jest dla was "fuj" i "obleśne" i wy nie były byście z takim facetem, też bym tak mówiła gdyby mój facet był inny. A jeśli jesteś z kimś i pojawia się problem to co wtedy trzeba wszytko skreślić bo coś jest nie tak? Właściwie teraz się zastanawiam jaki był sens założenia tego wątku, bo przecież i tak prawie każdy kto się wypowada to się tylko wyśmiewa. Tak że dziękuje za wszytkie wypowiedzi i będzie to mój ostatni post, bo szkoda mi czasu na czytannie waszych kolejnych kpin.
Stary 2010-03-19, 13:08   #193
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie taki jest sens wypowiadania się na forach, większość ludzi piszę tylko po to żeby coś napisać i najlepiej wyśmiać drugiego. Wiem że to o czym pisze jest dla was "fuj" i "obleśne" i wy nie były byście z takim facetem, też bym tak mówiła gdyby mój facet był inny. A jeśli jesteś z kimś i pojawia się problem to co wtedy trzeba wszytko skreślić bo coś jest nie tak? Właściwie teraz się zastanawiam jaki był sens założenia tego wątku, bo przecież i tak prawie każdy kto się wypowada to się tylko wyśmiewa. Tak że dziękuje za wszytkie wypowiedzi i będzie to mój ostatni post, bo szkoda mi czasu na czytannie waszych kolejnych kpin.
Autorko, tylko większość pisała tobie, abyś pogadała ze swoim chłopem. Czy to takie trudne? Przecież nikt z nas za ciebie tego nie zrobi.

Mark Twain
Stary 2010-03-19, 13:09   #194
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Dałam Ci konkretne rady. Kilka innych dziewczyn też. Czego ty oczekujesz? Że przyjadę do Ciebie do chałupy i powiem chłopu: no mój drogi, tak dalej być nie może - masz g.... na gaciach i twoja kobita nie może tego znieść? Ty do żadnej z rad się nawet nie odniosłaś, tylko masz wieczne pretensje, żale i inne wąty do wizażanek. A sama przyznaj, że problem jest i jest ogromny, obrzydliwy. To co, mamy sie zachwycać? Napisać: to nic takiego, nie z takim rzeczami ludzie sobie radzą? Nikt za ciebie sprawy nie załatwi, przykro mi.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 13:21   #195
myosotis1232
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Dałam Ci konkretne rady. Kilka innych dziewczyn też. Czego ty oczekujesz? Że przyjadę do Ciebie do chałupy i powiem chłopu: no mój drogi, tak dalej być nie może - masz g.... na gaciach i twoja kobita nie może tego znieść? Ty do żadnej z rad się nawet nie odniosłaś, tylko masz wieczne pretensje, żale i inne wąty do wizażanek. A sama przyznaj, że problem jest i jest ogromny, obrzydliwy. To co, mamy sie zachwycać? Napisać: to nic takiego, nie z takim rzeczami ludzie sobie radzą? Nikt za ciebie sprawy nie załatwi, przykro mi.
Akurat te słowa nie były skierowane do Ciebie

umiesz czytać to czytaj: WIĘKSZOŚĆ to słowo się powtaża w każdym zdaniu, nie mówię że wszycy ale WIĘKSZOŚĆ się wyśmiewa, te osoby które piszą coś konkretnie (za co im dziękuje) są w dużej mniejszość a WIĘKSZOŚĆ się tylko wyśmiewa co mnie zwyczajnie irytuje. Bo jak ktoś ma problem to nie pisze o nim po to żeby ktoś po nim jechał (nie wspomnę że w kilku postach zostałam zwyczanie obrażona, na co nie zareagowałam) tylko liczy na konkretną odpowiedź a nie głupkowate docinki

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Zresztą nie ważne ja już mykam, jeśli ktoś ma ochotę to niech się dalej wypowiada ja już straciłam chęć do wypowiedzi.
Stary 2010-03-19, 13:22   #196
201803290936
Konto usunięte

I co autorko, pogadałaś z facetem, myje się jak należy?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 17:44   #197
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

A może zainstaluj takie wilgotne chusteczki w łazience i powiedz, że je kupiłaś gdyby odczuwał dyskomfort i czuł się ,,tam" nieświeżo, czy z przodu czy z tyłu, że są bardzo praktyczne i w ogóle coś tam pogadaj Może to coś pomoże skoro boisz się rozmowy o tym wprost, z jednej strony się nie dziwię... Też nie zabrałabym się chyba na taką rozmowę...
Ja mam TŻ-ta pedanta, przesadza w drugą stronę, a to też uciążliwe w pewnym sensie Nie przejdzie po domu bez kapci bo mu się skarpetki pobrudzą A jak gdzieś go ktoś obcy dotkie obetrze czy coś, od razu ciuchy sru do prania nie prechodzi w nich do końca dnia i wielkie mycie, to też uciążliwe, tyle, że w drugą stronę więc po cześci cię rozumiem...
Stary 2010-03-19, 17:59   #198
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chubka Pokaż wiadomość
A może zainstaluj takie wilgotne chusteczki w łazience i powiedz, że je kupiłaś gdyby odczuwał dyskomfort i czuł się ,,tam" nieświeżo, czy z przodu czy z tyłu, że są bardzo praktyczne i w ogóle coś tam pogadaj Może to coś pomoże skoro boisz się rozmowy o tym wprost, z jednej strony się nie dziwię... Też nie zabrałabym się chyba na taką rozmowę...
Ja mam TŻ-ta pedanta, przesadza w drugą stronę, a to też uciążliwe w pewnym sensie Nie przejdzie po domu bez kapci bo mu się skarpetki pobrudzą A jak gdzieś go ktoś obcy dotkie obetrze czy coś, od razu ciuchy sru do prania nie prechodzi w nich do końca dnia i wielkie mycie, to też uciążliwe, tyle, że w drugą stronę więc po cześci cię rozumiem...
Kojarzy mi się z detektywem Monkiem

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 18:32   #199
mon88
Zadomowienie

Nie przeczytałam całego wątku, więc może było już to pytanie...

Autorko, a Twój mąż ma ochotę na seks z Tobą? Bo z tego, co zrozumiałam to kochacie się tylko jak się wykąpię. Więc może po prostu powiedz mu, gdy się będzie do Ciebie 'dobierał', że najpierw prysznic i mycie zębów. Mam na myśli, że albo się zacznie myc często i regularnie albo z seksu nici. I dotrzymaj słowa. Z niektórymi facetami jak z dziecmi - niestety.
To tak z podstępów.

A ja osobiście to bym powiedział prosto z mostu ,, Kochanie nie myjesz się, bardzo mi to przeszkadza'' oraz ,,Kochanie Twoja szczoteczka została zakupiona pare miesięcy temu i jest prawie nowa, czy Ty w ogóle myjesz zęby?'' oraz ,,Kochanie robiłam dziś pranie i napotkałam na niemiłą niespodziankę na Twojej bieliźnie - proszę zrób coś z tym, bo miałam odruch wymiotny''.

Poza tym możesz wprowadzic wspólne zwyczaj kąpielowe: wspólne kąpiele/prysznice, wspólne mycie zębów itd.

A najważniejsze: dziwi mnie, że niektórzy nazywają to 'delikatną' sprawą! Co w tym delikatnego?! Twój mąż jakoś nie myśli, że urazi Twoje uczucia nie myjąc się, a Ty masz się bac, że urazisz jego mówiąc, że się nie myje?! Bez żartów! Nawet się nie zastanawiaj i ustal z nim jakieś nowe zasady panujące w waszym życiu, bo niedługo bardzo ucierpi na tym wasze małżeństwo...

Edytowane przez mon88
Czas edycji: 2010-03-19 o 18:35 Powód: dopisek
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 19:30   #200
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Kojarzy mi się z detektywem Monkiem
Nie przyszło mi to do głowy, ale często tak się zachowuje Czasami wręcz męczy mnie to
Stary 2010-03-23, 13:30   #201
rybkie
Rozeznanie

no i zaczal sie myc i podcierac? ciekawam czy znalazlas na niego sposob, a moze rozmowa zalatwila wszystko? he?
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 17:54   #202
noelia007
Raczkowanie

kochani ja też mam sprawę.

Bo od pewnego czasu zauważyłam, że niemilo pachnie mi z pochwy..Tzn.zawsze wieczor kąpie się, a rano biore prysznic.Do okolin intymnych używam szarego mydła.Nie gole się w tamtych miejscach.Zakładam zawsze rano wkładki zapachowe w dodatku.

I minie godzina wstaje z ławki i też czuje taki syf.Takie jakby siki, coś w rodzaju śluzu czy krwi tego śluzu podczas okresu.Czaem nawet jak nic mi się nie leje.
Co robić??

Zawsze właśnie jak zmieniam noge na noge to najjbardziej.
Moze zmienić bielizna? używam 100%bawełny.
Stary 2010-04-23, 19:08   #203
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noelia007 Pokaż wiadomość
kochani ja też mam sprawę.

Bo od pewnego czasu zauważyłam, że niemilo pachnie mi z pochwy..Tzn.zawsze wieczor kąpie się, a rano biore prysznic.Do okolin intymnych używam szarego mydła.Nie gole się w tamtych miejscach.Zakładam zawsze rano wkładki zapachowe w dodatku.

I minie godzina wstaje z ławki i też czuje taki syf.Takie jakby siki, coś w rodzaju śluzu czy krwi tego śluzu podczas okresu.Czaem nawet jak nic mi się nie leje.
Co robić??

Zawsze właśnie jak zmieniam noge na noge to najjbardziej.
Moze zmienić bielizna? używam 100%bawełny.
a dziwisz się ? Golenie okolic intymnych sprzyja zachowaniu higieny; na włosach osadzają się resztki moczu choćbyś się pięknie wycierała po skorzystaniu z toalety. Możesz też wybrać się do gina żeby stwierdził czy to nie jakaś grzybica - można złapać na basenie.

Stary 2010-04-23, 21:12   #204
Neciak89
Zakorzenienie

No i do tego myjesz się szarym mydłem.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-04-23, 21:48   #205
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
No i do tego myjesz się szarym mydłem.
a tego nie doczytałam. Mydło do mycia okolic intymnych

Stary 2010-04-23, 21:54   #206
Neciak89
Zakorzenienie

Ja myje się mydłem tylko wtedy, gdy nie mam żadnego płynu do higieny intymnej. Nie wyobrażam sobie myć się codziennie mydłem :/

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-23, 22:31   #207
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399
Konto usunięte

nie znam się na tym, ale oglądałam kiedyś program o higienie intymnej i tam mówili, że nie trzeba używać żadnych płynów a właśnie mydło. zwykłe, proste mydło. nawet jakaś ginekolog się wypowiadała na ten temat. płyny owszem, ale wtedy gdy ma się TAM jakieś problemy. no w sumie koleżanka może mieć coś nie tak.
tak troszkę nie na temat, ale nie mogłam za siebie.

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

o już wiem! na tvn style to było. nie wiem czy to wiarygodne źródło ale co lekarz to pewnie inna opinia.
6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 22:34   #208
Ilsa Lund
Zakorzenienie

[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;18791342]nie znam się na tym, ale oglądałam kiedyś program o higienie intymnej i tam mówili, że nie trzeba używać żadnych płynów a właśnie mydło. zwykłe, proste mydło. nawet jakaś ginekolog się wypowiadała na ten temat. płyny owszem, ale wtedy gdy ma się TAM jakieś problemy. no w sumie koleżanka może mieć coś nie tak.
tak troszkę nie na temat, ale nie mogłam za siebie.

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

o już wiem! na tvn style to było. nie wiem czy to wiarygodne źródło ale co lekarz to pewnie inna opinia.[/QUOTE]
żeby utrzymać dobry stan pochwy trzeba ją zakwaszać bo takie ma środowisko a mydło to zasada i wszystko Ci tam wysusza i podrażnia a kiedy w ciągu dnia się wreszcie spocisz to bakterie się cieszą i mnożą jak głupie bo znowu mają dobre środowisko. Płyny do higieny intymnej są do higieny intymnej jak sama nazwa wskazuje - i tylko one.

Stary 2010-04-23, 22:34   #209
Neciak89
Zakorzenienie

No, ja w podstawówce używałam mydła i wylądowałam u ginekologa ze swędzeniem, który kazał płynu używać.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-23, 22:37   #210
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

Ja jak umyję się normalnym mydlem to nie mogę usiedzieć na krześle, podrażnia strasznie, tylko i wyłącznie używam płynu, zresztą prawie wogóle nie użuwam mydła w kostce, żele pod prysznic, mydełka w płynie, zwykłe mydło potwornie wysusza skóre i podraznia, przynajmniej ja tak mam. Jeżeli już w kosteczce to jakieś nawilżające dove czy coś. a szare to już w ogóle jakis hardcore...

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości